Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Majčine greške 2

Ivan je uzeo mobilni da nazove kuću, ali je odustao kada mu se telefonska sekretarica javila po treći put. Želeo je da se javi majci da će doći kući večeras umesto da ostane da prespava kod Darka. Darko se razboleo, zakačio neki grip i samo leži u krevetu. Ivan nije ostavljao nikakvu poruku majci na sekretarici, pretpostavljajući da još nije došla kući sa posla. Pao je već mrak kad je stigao kući. Ispred kuće su bila parkirana kola koja nije prepoznavao. Obišao je oko kola čudeći se ko bi to mogao da bude, jer se ne seća da mu je majka rekla da će imati goste. Bila je to crna bembara, onako sva ulickana. To i nije bilo nešto čudno za njihov komšiluk, ali je ipak nije prepoznao. Bacio je pogled unutra, ali nije našao ni najmanji trag koji bi mu ukazao na to kome auto pripada. Kada je pogledao kuću, činilo se da nijedno svetlo unutra ne sija.

Zaokupio ga je čudan osećaj…kao da mu se stomak spušta u pete. Iako nije sumnjičav po prirodi, nešto se ovde nije uklapalo. Otključao je vrata, (hvala bogu cilindar je sa leptirom pa ne treba ključ iznutra da bude u bravi) ušao i zatvorio ih što je tiše mogao. Ušao je tiho u veliko predsoblje, bacivši prvo pogled u kuhinju, a zatim i u trpezariju. Nigde nikoga niti kakvog svetla. Odjednom čuo je zvuk iz hodnika u visini dnevne sobe. Srce mu je stalo dok se polako na prstima približavao sobi. Evo ga opet! Zvučalo je kao uzdah. Sačekao je koji trenutak pre nego što je opet nastavio. Osećao se kao provalnik u sopstvenoj kući. Kada je došao do vrata okrenuo se leđima zidu i čučnuo. Izbacio je glavu kroz vrata tek toliko da vidi šta se dešava u dnevnoj sobi. Kao i sve ostale prostorije i dnevna je bila u mraku. Međutim, rešetka nije bila ispred kamina, pa je vatra onako razbuktala bacala senke po zidovima.

A onda se zamalo zagrcnuo. Na trosedu je bilo dvoje ljudi. Jedno od njih je njegova majka ili je bar mislio da je to ona. Ovakvu odeću nije nikada video na njoj. Kada su mu se oči malo prilagodile, shvatio je sa užasom da to jeste ona. I ljubi nekoga ko definitivno nije njegov otac.
„To je bilo tako bezobrazno od tebe da skineš svoje gaćice danas na poslu dok si sedela za stolom“, tip je rekao kada je odvojio usne od nje uz glasni poljubac.
„Jeste, bilo je“, odgovorila je Mira u dahu.
Ivan je prepoznao glas svoje majke, ali je zvučao malo čudno, nekako krotak i smeran. Nije odvajao pogled od para na krevetu i nije mogao da veruje čemu prisustvuje.

Do tog časa, on nikada u svom životu nije video svoju majku kao bilo šta drugo do svoje mame. Naravno, bila je ona lepa, možda čak i seksi, ali ona je njegova majka, a sinovi ne gledaju svoje majke na taj način. A sada, video ju je kako sedi na trosedu sa strancem dok nosi…pa nije baš bio siguran kakvu to odeću nosi…i ljubi nekog nepoznatog čoveka. Imala je na sebi visoke štikle, što je skoro nikad nije video da nosi, veoma kratku suknju, koja je pre ličila na kaiš i belu košuljicu. Njena kosa je bila u pletenicama. Fazon oblačenja kao tinejdžerka. “Šta se ovde, koji moj , uopšte dešava?”, zapitao se Ivan.
“Otkopčaj košulju”, rekao je kratko muškarac. Bez trunke premišljanja, Mira je otkopčala svoju košulju. Ivan je razrogačio oči gledajući kako u slabo osvetljenoj sobi majčini prsti otkopčavaju jedno po jedno dugme. Kod četvrtog dugmeta Mira je malo zastala otvarajući košulju koja je još uvek sakrivala grudi, ali pokazujući prelepi dekolte. Ivan se zamalo srušio kada je video tipa da pruža ruke, otvara šire košulju i vadi obe majčine sise napolje. Iznenada panjić u kaminu se urušio što je rezultiralo trenutno pojačanom svetlošću zbog varnica. U tom trenutku Ivan je mogao malo bolje da osmotri majčine lepe bele sise i čvrste roze bradavice.

“Mh, lepo…vrlo lepo”, uzdahnuo je tiho stranac i položio dlan na Mirinu sisu. Zatim je nežno uhvatio bradavicu između palca i kažiprsta i polako je čupnuo, terajući time Miru na uzdah. Isto je to ponovio još par puta samo jače. “Voliš kad ti jako stiskam bradavice, je li?” Ponovo ju je štipnuo za bradavicu, samo ovog puta mnogo jače. Mira je zajecala i kroz stisnute zube kratko procedila “Da”.
“Raširi noge.” Mira je poslušala, šireći noge koliko god je mogla, podižući time suknju skroz do struka. Pucketanje vatre je na sreću kamufliralo tihe uzdahe koji su s vremena na vreme dolazili sa Ivanovih usta. Nije mogao da veruje da bulji u međunožje svoje rođene majke. Još neverovatnije je bilo to što tamo nije bilo niti jedne jedine dlačice. Prigušena svetlost je ipak bila dovoljna da spazi presijavanje sokova na vrlo otečenim unutrašnjim usnama. Spoljne usne su bile velike, glatke i debele i u nemogućnosti da zadrže unutrašnje usne da ispadnu napolje.

Ivan nije bio naivan po pitanju seksa, ali je i dalje bio nevin, bar u tehničkom smislu. On i njegova devojka, Marija, su drkali jedno drugom i upražnjavali oralni seks, odnosno samo je on njoj lizao, dok je ona odbijala da mu puši. Ali da bi mu koliko toliko kompenzovala obavezno bi mu izdrkala. Na drugoj strani, Ivan joj je lizao ribicu mnogo puta i zaista je voleo to da radi. Stoga je bio veoma dobro upoznat sa ženskom seksualnom anatomijom. Ali ovo je bila pička njegove majke u koju je zurio i to nije ispravno. Uprkos tome, za divno čudo, počeo je da mu se diže.
Tip je gurnuo ruku među Mirjanine noge i počeo da trlja njenu natečenu pičku. “Ah, stvrno si mokra. Ti si takva drolja, zar ne, Mirjana?” “ Da, ja sam drolja”, jecala je Mirjana dok su kukovi počeli da joj kruže po trosedu. “Ohhh!!!”, iznenada je zaječala kada je prst pronašao njenu rupu i uleteo unutra. Tip joj se približio, sagnuo glavu i uzeo jednu već čvrstu bradavicu u svoja usta. Ivan je sa šokom posmatrao kako ovaj stranac nabija svoj prst u majčinu željnu pičku. Još mu se više raširila na trosedu. Zvuci prsta koji se zabija u pičku i Mirjanini povremeni uzdasi ispunjavali su prostoriju. Dugo je stranac trljao Mirjanu, sisajući joj najpre jednu, a zatim i drugu sisu pre nego što joj je gurnuo još jedan prst.

Mirjanino stenjanje je bilo sve glasnije i glasnije kako se približavala orgazmu. Nije joj bilo potrebno puno da se sasvim napali. Kukovi su joj se naglo podigli sa troseda, nabijajući se na njegove prste što je dublje mogla. “Da, da ,da !!!”, dahtala je. “O, moj bože, svršiću! Da, da! Mmmmm.” Telo joj se zgrčilo i onda je počela da svršava. Ivan je gledao otvorenih usta kako njegova majka svršava na tri metra od njega. Bio je totalno zapanjen. Po glavi mu se motalo hiljadu misli i nije bio u stanju da se sabere. Ali, uprkos svemu, kurac mu je pulsirao i bio je na tren od svršavanja. “To je to! Tako, kučko moja”, rekao je nepoznati dok je nastavljao da nabija prste dok se Mirjanin orgazam polako stišavao. Kada se konačno opustila, izvukao je prste iz njene pičke i podigao ih naspram vatre. Presijavali su se od sokova. “Nikada nisam video drolju koja toliko vlaži”, nasmejao se. “Očisti mi prste”, naredio je, držeći ih ispred Mirjaninih usta. Bez oklevanja uzela je u usta najpre jedan, a zatim i drugi prst i lepo ih olizala.

“Izvadi mi kurac.” Ivan nije disao i bubnjalo mu je u ušima dok je gledao kako se njegova majka primiče i otkopčava neznančeve pantalone. Ubacila je ruku kroz šlic i potražila tvrdi kurac. Kada nije uspela da ga izvadi kroz šlic, otkopčala mu je kaiš i otvorila širom pantalone. “Skini ih”. Pridigao se malo da joj pomogne da ih skine. Ivan je zatvorio oči i blago protresao glavu kao da je ovo san i da će sve nestati kada ponovo otvori oči. Jedino što je video kada ih je ponovo otvorio bio je neznančev veliki kurac kako pulsira u majčinoj ruci. Bio je dugačak i imao ogroman glavić, pa je podsećao na džinovsku pečurku. Iz otvora na glaviću je tekla predsemenska tečnost koja se presijavala na kožici.

“Liži ga…ali još ne diraj glavić”, naredio je nepoznati. Mirjana je zastenjala i prinela glavu pulsirajućem kurcu. Sa svoje pozicije Ivan nije baš mogao lepo da vidi majčin jezik kako počinje da liže tečnosti sa korena kurca. Lizala ga je jezikom gore-dole kupeći sokove i zamenjujući ih svojom pljuvačkom. Nakon par minuta, stranac je rekao, “Sada počni da sisaš glavić, polako.” Ivan je zadržavao dah, dok je majčin jezik išao polako od korena pa naviše, sve dok joj usta nisu došla do glavića. Tada je otvorila širom usta i progutala glavić. Zatvorio je oči. Malo mu se zamutilo i spustio je glavu na pod. Ovo se ne dešava. Nema šanse da njegova majka sisa kurac nekog kretena u njihovoj rođenoj kući…i to još na trosedu na kojem je sedeo mali milion puta.
“Mmmmm, kako je dobro. Stvarno si zajebana pušačica.” Ivan je naglo podigao glavu. Odjednom je imao neodoljivu želju da uleti u sobu i išutira ovog kretena. Nije mogao da veruje da njegova majka dozvoljava ovom džukcu da je naziva “zajebana pušačica”. Bio je siguran da bi ona zgromila svakog ko bi i pokušao da je tako nazove, samo da je normalna situacija. Ali ovo nije normalna situacija. Sve je bilo tako nadrealno i odjedanput sve je počinjalo da biva usporeno dok je Ivan gledao kako njegova majka sisa i oblizuje otečeni glavić. Čuo je i blage uzdisaje iz njenih usta dok je revnosno pušila. “To, sisaj ga! Sisaj mi kurac, kurvo!”, prosiktao je stranac. “Prava si jebena pušačica, onako kurvanjska.” Mirjana je zaječala kao da su je ove reči dodatno popalile i još snažnije nastavila da ga sisa. Soba je ubrzo postala ispunjena zvucima sočnog pušenja.
Taj zvuk je odzvanjao u Ivanovoj glavi. “Ne! Ne! Ne!”, odjekivalo je u Ivanovoj glavi.

Ali ipak iz njegovog kurca su nastavili da teku sokovi, natapajući mu bokserice i preteći da mu naprave fleku na pantalonama. “Ne prestaj da ga sisaš, ali ga i drkaj istovremeno”, naredio je tip. “To, tako. Jače! Tako je, još malo.” Ivan je najednom shvatio da će ovaj lik da svrši njegovoj kevi u usta. Skoro je viknuo da je upozori. Otvorio je usta i udahnuo, ali ih je brzo zatvorio kada je čuo kako njegova majka stenje, a ruka joj sve brže i brže nadrkava kitu. Prevlačila je kožicu kao da ga muze, kao da želi da joj svrši u usta. Možda je ovaj tip ipak u pravu… možda je njegova majka stvarno “pušačica”. “Ne…ne..ne”, ponavljao je tiho. Reči su eksplodirale i pulsirale u njegovoj glavi, “Pušačica…kurva…jebena pušačica…jebena pušačica…”

“Da! O bože!”, tip je zastenjao, a kukovi su mahinalno počeli da se trzaju ka Mirjaninim ustima. Uhvatio ju je rukama za glavu i nabio joj usta skroz na kurac. “Gutaj ga celog!”, procedio je kroz stisnute zube. Ivan je gledao kako neznančeva kita nestaje u ustima…cela!! Ispustio je tihi uzdisaj koji je ostao neprimećen od strane požudnih ljubavnika. Gledao je kako žene gutaju celu kitu u pornićima, ali nije verovao da i “normalne” žene to rade. “Pušačica…drolja…jebena pušačica.”
Mirjana ga je izvadila iz usta da bi povratila dah. Zatim je ponovo nastavila nabijajući ga u grlo iznova i iznova. Svaki put kada bi ga celog progutala, malo bi zastala i jezikom polizala jaja. “Puši ga! O, bože!!!”, uzviknuo je nepoznati. Tada je

Ivan video kako je glava njegove majke prestala da se kreće. Držala je samo glavić kurca u ustima i jako ga sisala, a desnom ga je sve brže drkala. Razrogačio je oči u neverici, jer je gledao kako se tip trza, a muda mu se grče. Svršavao je u usta njegove majke. “Skloni se…izvadi ga”, mrmljao je Ivan sebi u bradu. Ali bilo je prekasno, sve i da je ona to htela. Videlo se da nema nikakve namere da ga izvadi iz usta dok je štrcao. Ivan je belo gledao kako se majčini obrazi naduvavaju pod pritiskom sperme. Ponovo je pognuo glavu dok je ona gutala jednom, dvaput, triput, sve vreme neprestajući da ga drka, tražeći još. Video je da joj noge podrhtavaju, pitajući se da li možda doživljava još jedan orgazam.

“Lepo, zaista lepo”, prošaputao je stranac dok je uz glasan zvuk Mirjaninih usana izvlačio kurac iz njenih vrelih usta. “Sad ga lepo poljubi”, ponovo se oglasi tip, što Mirjana bez reči posluša. Lepo ga je poljubila u sam vrh kurca, bezobrazno se cereći. “Odlično, ovo je jedini pravi način za opuštanje.” Ivan je video ošamućen pogled na licu svoje majke dok se zavaljivala u trosed. Usne su joj bile vlažne, a na bradi je imala ostatke sperme. Stranac je ispružio ruku i prstima pokupio ostatke sperme sa usana i brade i ubacio joj u usta. Poljubio ju je dugo i strasno. “Hajdemo gore da te izjebem da ne možeš da hodaš.”

Ivan je video kako se njegova majka smeši dok ustaje uz teturanje. Odjednom je shvatio da moraju da prođu pored njega da bi otišli u spavaću sobu. Poskočio je, okrenuo se, zamalo se nije preturio i šmugnuo ka trpezariji. Uleteo je taman istog sekunda kada su se napaljeni ljubavnici pojavili na vratima dnevne sobe. Kada su prolazili pored trpezarije izvirio se da ih vidi kako se penju uz stepenice. Nepoznati je milovao njegovu majku po leđima, da bi joj zatim gurnuo ruku pod malecnu suknju. Sekund kasnije, njegova majka je uzdahnula i propela se na vrhove prstiju. Neznančeva ruka ju je trljala dok su se peli uz stepenice.

Ivan je izjurio iz kuće zatvarajući vrata za sobom što je tiše mogao u tom trenutku. Seo je na stepenište drhteći kao da ima groznicu. Nije mogao da veruje čemu je prisustvovao. Sve se činilo kao san, čuj san…jebena noćna mora. To nije mogla biti njegova majka tamo unutra…njegova slatka, skoro bespolna majka da puši nekom strancu. Nikada nije na nju mislio u seksualnom smislu, bila mu je majka. Kupala ga je, menjala mu pelene, ljuljala ga noću dok ne zaspi. A sada, sada je prisustvovao njenom vrelom seksualnom činu sa nekim bezveznim muškarcem. To je nešto čemu nijedan sin ne bi trebalo da prisustvuje.

A opet, uprkos svemu tome, kita mu je bila dignuta i pulsirala mu je u gaćama. Dok je tako u tišini sedeo, pitao se šta da radi i gde da ide. Bio je ljut, postiđen, zbunjen i da, veoma uzbuđen. Osećao je grižu savesti što je špijunirao svoju majku…ali ona nije imala nikakvo pravo da uradi to što je uradila…što radi upravo sad u svojoj spavaćoj sobi. Na samu tu pomisao, tiha jeza mu se spustila niz kičmu. Pitao se šta li sad rade, da li se tucaju ili mu ga opet puši. “Puši… pušačica… jebena pušačica”, te reči su mu iznova i iznova odzvanjale u glavi. Znao je da mora da sredi svoje utiske, da iskanališe svoje emocije. Morao je dobro da razmisli.

“Kučko!”, rekao je naglas. “Kako si to mogla da uradiš tati…meni.” Udario je besno šakom o stepenik, osećajući bol u ruci zbog svoje nepromišljenosti. Odjednom je shvatio da sedi ispred kuće i da ga baštenske solarne lampe totalno osvetljavaju. Mogle bi da ga vide komšije, a što je još gore može biti viđen i iz spavaće sobe svojih roditelja. Brzo je ustao i izašao na kapiju. Šetao je besciljno po naselju bez smisla za vreme i neprimećujući nikoga, obuzet svojim mislima. Završio je u nekom kafiću, jer je već bio preumoran od hodanja. Posle jednog pića odlučio je da se vrati kući, pogledao je na sat i video da je proletelo tri sata. Kada je stigao do kuće ugledao je i dalje parkiran automobil ispred kuće. Setio se da bi mogao da se polako ušunja u dvorište, pa u garažu koja je bila naspram kuće. Garaža je imala jedan osrednji prozor koji je gledao pravo na ulazna vrata kuće. “Odlično, zavaliću se na radni sto u garaži i posmatraću kroz prozor kada će ovaj mamlaz da ode, a onda ću da kažem i kevi reč-dve”, pomislio je Ivan.

Ušunjao se u garažu, izvrnuo se na radni sto, glavu naslonio na policu pored stola i čekao. Pokušao je da se otarasi slika iz glave. Nažalost, ostale su zacementirane tu zauvek. Video je majčina usta na neznančevom kurcu, kako ga sisa. Video je kako mu ga drka, cedeći ga. Video je kako guta njegove sokove, sadržaj njegovih jaja…njegovu spermu…njegovo seme. Video je njene usne, vlažne od neznančevih sokova i kapi sperme na njenoj bradi. Zatim mu je bljesnula slika njene otečene pičke.

Video je njene raširene noge i kako cure sokovi iz njene rupice. Uprkos ovakvom psihičkom stanju, kita mu je i dalje bila tvrda. Ivan je u neko doba noći i zadremao. Nije to bio spokojan san, već san ispunjen slikama seksa. Video je lice neznanca kako se sa pohotom smeje dok mu njegova majka puši. Sisala mu je i nadrkavala kurčinu. Jecala je od sladostrašća. Mozak mu je vrteo non-stop isti film. A onda u nekom trenutku lik osobe se promenio. To više nije bilo neznančevo lice u snu sa njegovom majkom, već njegovo vlastito. U snu, prostorija obavijena nekom sitnom izmaglicom, a on odozgo posmatra glavu svoje majke kako se pomera gore-dole, ližući njegovu kitu.

Zgrabio je za kikice i podigao joj glavu gledajući u njene pohotom ispunjene oči, pre nego što joj je opet gurnuo glavu na dole. Progutala mu je kurac do poslednjeg centimetra, a onda ga pogledala svojim prelepim zelenim očima. Bio je gotov u tom trenu…svršio joj je pravo u grlo. Jaja su mu se zgrčila, trznuo je kukovima i zgrabio je rukama za kikice. Sperma mu se izlila u njena usta, tekla je u potocima…kao da joj nije bilo kraja. Majka nije davala da se i kap prospe, stiskajući mu jaja da bi izmuzla i poslednju kap semena iz njih. Kada je završila podigla je glavu i pogledala u oči.

“Jesi li ti moja drolja, moja pušačica?”, upitao je Ivan. Umesto odgovora samo je otvorila usta i pokazala da su puna njegovog semena. “Majko mila”, procedio je Ivan u svom snu dok mu je kita špricala po gaćama.
Prvi zraci sunca su se već ogledali na horizontu kada se Ivan trgao iz sna. Nije bio svestan kada je zaspao niti šta ga je to trglo da se probudi. U početku je bio malo konfuzan, pitajući se gde je i otkud on ovde. Međutim, u sekundi mu se sve razbistrilo. Lice mu se smračilo, imao je utisak da je progutao kamen i činilo mu se da će povratiti svakog časa. Možda se to nije ni dogodilo, možda je sve to bio san. “Koji kurčev san, ako je san koji ću kurac ja ovde?”, pitao se Ivan iako je znao dobro sve odgovore. Mogao je da oseti da su mu bokserice vlažne i znao je da je svršio u snu.

“San!? Ma važi…” Kada je pogledao na kapiju video je da su kola i dalje tu, stajala su kao nemi svedok o postojanju grozne prošle noći. Koji minut kasnije, visoki neznanac je izašao iz kuće i uputio se ka autu. Sada je bio uveren da je sve istina…njegova majka je zaista pušila neznancu i verovatno se karala sa njim celu noć. Ivan je gledao kako se crni bmw isparkirava okreće na kapiji i brzo odlazi. Ivan je posmatrao sa prozora nasmejanog neznanca i cepteo od besa. Razmišljao je da li da nečim gađa kola, ali je ipak brzo odustao od te namere.

Ivan je umarširao u kuću sa jasnom namerom. Znao je da ukoliko je majka budna, da će sto posto biti u kuhinji kuvajući kafu. Mada je izgledao odlučan i čvrsto rešen, samopouzdanje mu je zapravo bilo na nuli. Kolena su mu klecala i savje drhtao u sebi kako se približavao kuhinji. Tih šest koraka koliko ima do kuhinje, jedva je prešao. Morao je da stane kod vrata da bi još jednom uzeo vazduh. Shvatio je da nema blage veze šta i kako će da joj kaže. “Ivane, sine, otkud ti ovako rano?”, upitala je Mirjana u šoku ispuštajući kašičicu iz ruke, dok je gledala kako njen sin ulazi u kuhinju. U trenutku je shvatila da je mogao da ih uhvati na delu da se vratio samo pet minuta ranije. “ Od Darka smo otišli na neku žurku, pa pošto smo ostali do ujutru, rešio sam da dođem pravo kući”, slagao je Ivan. Pogledom je fiksirao majku koja se spustila na stolicu. Imala je na sebi beli bade-mantil koji joj je bio do polovine butina i bio je blago otvoren u predelu grudi, tako da je otkrivao deo dekoltea. Kosa joj je bila neočešljana, lice crveno, a primetni su bili i crveni tragovi na koži vrata i grudi. Izgledala bi kao totalno zadovoljena žena samo da nije bilo straha i neke čudne tuge u njenim inače sjajnim očima. “ A šta je sa tobom? Mislim, što si ti tako poranila?”, pitao je Ivan skoro zajedljivo.

“Nisam nešto mogla da spavam.” “Kladim se i da nisi”, pomislio je Ivan. “Verovatno je teško spavati, kada te onaj mamlaz karao celu noć. Sto posto ovog trenutka još možeš da osetiš njegov kurac u svojoj pizdi”, razmišljao je besno. “Šta nije u redu?”, pitala ga je majka. “Ja i nisam rekao da nešto nije u redu.” “Ti nisi, ali tvoje lice govori.” Otvorio je usta da nešto kaže, ali ništa, nema reči. Hteo je da se suoče, ali kada je video onaj tužni majčin pogled, jednostavno su ga napustile reči. Odjednom više nije bio ljut…bio je samo mnogo, mnogo umoran. Poželeo je da jednostavno nije tu. Suočenje će morati malo da sačeka. “Idem da spavam”, kratko je procedio.

“Dobro, dobro. Vidimo se kasnije”, Mirjani kao da je malo laknulo.
Ivan se lenjo peo uz stepenice i vukao ka svojoj sobi. Međutim, kada je prolazio pored spavaće sobe svojih roditelja zastao je. Nešto ga je teralo da otvori vrata i baci pogled unutra. Jeza ga je prošla kada je video razbucan krevet i posteljinu na podu. Po podu su bile razbacane njene cipele, košulja i ona kriminalno kratka suknjica koju je njegova majka sinoć nosila. Bacio je pogled preko ramena i ušao u sobu. Još je mirisala na seks. Podigao je suknju i košulju sa poda. Nije se znalo šta je kraće, da li košulja koja je dosezala do ispod samih grudi ili ova suknja koja je jedva pokrivala dupe.

Ličila mu je na one suknjice što nose teniserke ili one čirslidersice što ih je gledao u sredu u “Pioniru”. Mada, za razliku od njegove majke, one bar sve nose gaćice ispod. Košulja je opet priča za sebe. Bila je tanka kao flis papir i kada je podigao prema prozoru mogao je da sve vidi kroz nju. Bez razmišljanja prineo je nežni materijal licu i pomirisao. Mirisala je na njegovu majku…taj poznati miris koji do ovog časa nije imao ni jednu notu seksualnosti. Sada je osećao kako mu se kita diže. Učinilo mu se da je nešto čuo, pa je brzo sve bacio iz ruku i požurio niz hodnik u svoju sobu i bacio se na svoj krevet. Zatvorio je oči i bolno uzdahnuo. Na Ivanovu nesreću, san mu nije dolazio na oči. Bio je stravično umoran, ali svaki put kada bi sklopio oči video bi svoju majku sa neznancem ili sa njim, kao u onom njegovom snu. Iste slike su mu se ponavljale u glavi po stoti put.

Tokom celog ovog dana Ivan se trudio da maksimalno izbegava svoju majku. Bila je već kasno u subotu veče kada je izašao iz svoje sobe i krenuo da se istušira. Kako je prolazio pored spavaće sobe svojih roditelja spazio je da su vrata samo prilupljena i da je između štoka i vrata bilo par centimetara. Nešto ga je nateralo da zastane.

Bacio je pogled kroz prorez vrata i video kako njegova majka sedi na krevetu okrenuta bočno od njega. Bila je potpuno gola! Srce mu je snažno zalupalo od navale adrenalina. Znao je da treba smesta da ode, da to nije u redu, ali ga noge nisu slušale. Upijao je svaki njen pokret. Njegova majka je mazala grudi kremom. Prvo je punim dlanom razmazival kremu po vratu spuštajući se ka grudima i bradavicama. Jednom rukom je podigla sisu, a drugom namazala kožu ispod nje.

Zatim je štipnula bradavicu, kao što joj je stranac sinoć. To je ponovila i sa drugom. Kako je bradavica otvrdnula, tako mu se učinilo da je čuo blagi uzdah. Ivan nije imao kud, kurac je ponovo počeo da mu se diže. Kada je majka završila sa mazanjem grudi, podigla je jednu nogu i počela da utrljava kremu na butinu. Ivan se skoro zagrcnu. Zbog mazanja butine morala je da malo više raširi noge, otkrivajući sveže obrijanu pičku. Lepo je mogao da vidi glatko izbrijane spoljašnje usne, sa mesnatim unutrašnjim usnama koje su virile napolje. Spoljašnje usne su se sijale od ulja. Ivan je mogao da namiriše nepogrešivo slatkast miris bebi ulja.

Mirjana odjednom nije mogla da se otme utisku da je neko posmatra. Bacila je pogled ka vratima.Na tren joj se učinilo kao da neko promiče pored vrata, koliko je mogla da vidi kroz jedva odškrinuta vrata. To mora da je Ivan, jer se Branko još nije vratio. Prvo je pomislila da skoči i zatvori skroz vrata, ali iz nekog nepoznatog razloga nije. Zastala je za trenutak. A onda, za neverovati, opušteno je podigla drugu nogu i nastavila da utrljava kremu i na nju. Još je više raširila noge. Videla je da su ruke počele da joj drhte. Ovo je idiotski…pa to je njen sin napolju. Da li je konačno počela da ludi? Nikada je do sada nije privlačio sin. Kada je završila sa mazanjem, Mirjana je ustala i okrenula leđa vratima. Otvorila je orman i sagla se, praveći se da nešto traži po njemu. Mogla je da oseti sinov pogled na svom dupetu i znala je da može da vidi njene nadražene usne između nogu. Odjednom usne su joj se ovlažile i počele da pulsiraju. Pitala se da li i to može da vidi.

Ivan, misleći da ga majka nije videla kada je pogledala ka vratima i jednostavno nastavila dalje sa sređivanjem, pratio je ceo ovaj šou bez daha. Konačno se sabrao i požurio ka kupatilu. Nekoliko trenutaka kasnije, sedeo je na wc šolji sa čelično tvrdim kurcem u ruci. Štrcnuo je malo bebi ulja na glavić i pustio da mu se sliva preko prstiju. Bilo mu je jasno da ovo nije u redu, ali nije mogao da misli ni na šta drugo sem na svoju majku i njeno golo telo. Počeo je polako da pumpa kitu, misleći na majčine velike sise. Zatim mu se u glavi ukazalo njeno dupe kad se sagla ka ormanu. Između nogu mogao je da joj vidi rascvetalu pičku kako se presijava. Zamišljao je kako bi joj zabio kurac u tu istrćenu pičku i kako bi mekana i vlažna bila. Trebalo mu je samo tri minuta da svrši sebi po stomaku.

Tokom cele sledeće nedelje Ivan je bio poprilično zbunjen. Sve do prošlog petka bio je sasvim normalan tinejdžer koji je prolazio kroz sve nedaće odrastanja tipične za jednog srednjoškolca. Svaki dan škola i brdo obaveza vezanih za nju, nekoliko puta nedeljno treninzi košarke. Vikendima bi se više družio sa društvom ili izlazio sa svojom devojkom Marijom. Još nije bio sto posto siguran šta bi studirao, ali je imao neku viziju šta bi dolazilo u obzir. Sve u svemu, sve se činilo krajnje uobičajeno. A sada, sve se iz korena promenilo…ili mu se bar tako činilo.

Da, sve sa školom i košarkom ostaje kao što je i bilo, ali u kući više nikada neće biti. Nije više mogao da pogleda u majku, a da je u glavi ne vidi sa ljubavnikom. Bio je načisto sa sobom da je to njen ljubavnik, a ne neka kres kombinacija za jedno veče. Celog života ju je posmatrao prvo kao svoju majku, a potom kao ženu. Sada posmatra je prvo kao ženu, a potom kao svoju majku. Ženu koju sada sanja svake noći i prema kojoj gaji snažna seksualna osećanja. Znao je da je to pogrešno i upravo to ga je izluđivalo. Gledao bi je kako u kuhinji sprema večeru i imao bezobrazne misli. Ona bi se sagnula da uzme nešto iz frižidera, a on bi video kako joj se trenerka zateže preko dupeta i uvlači malo među guzove.

Tiha jeza bi ga tada obuzela. Ukoliko bi se opet sagnula okrenuta licem ka njemu, oči bi mu odmah odlutale ka otvoru majice ne bi li ugledao njen dekolte. Posmatrao je kada dolazi sa posla onako obučenu i pitao se da li ispod nosi gaćice.
I na kraju je uradio nešto…nešto zbog čega se osećao krivim i što ga je postidelo, ali bi ipak to ponovo uradio kada bi imao priliku. Bio je četvrtak veče i njegov otac se vratio tog podneva iz svog zavičaja. Za večerom, njegova majka je bila prilično unezverena, usplahirena.

Nije imao pojma o čemu se radi. Posle večere otišla je da se okupa i polako sprema za sutra. Ivan je otišao u svoju sobu, dok je njegov otac ostao da gleda neku političku panel-diskusiju na televiziji u dnevnoj sobi. Prošlo je nekih sat vremena kada je Ivan izašao iz svoje sobe i što je tiše mogao uputio se ka sobi svojih roditelja. Bio je razočaran kada je video da su vrata čvrsto zatvorena. U povratku, prolazeći kraj kupatila samo što se nije sudario sa majkom koja je baš tada izlazila iz kupatila obučena u bade mantil i sa mokrom kosom. “Pobogu, Ivane, zašto se tako šunjaš, živu si me isprepadao!”,rekla je vidno uplašena Mirjana. “Ma, ovaj, hteo sam…”, počeo je da muca Ivan, ali ga je majka odmah prekinula. “Dobro, nije važno, nego ionako sam baš pošla po tebe. Nešto nije u redu sa wc šoljom. Pa da ne bih sad zvala tatu, znaš da je umoran od puta, hajde, molim te, pogledaj ti.” “Ma, naravno”, odgovori Ivan.

Prošao je polako pored majke opijen mirisom njene tek oprane kose i mirisom sapuna od lavande. Kupatilo je bilo puno pare. Čuo je da voda non-stop teče iz kotlića u wc šolju i otvorio poklopac vodokotlića. Video je da se plovak zaglavio, a video je i zbog čega, plastika se malo uvila i zakačinje, pa se plovak ne vraća u svoj pravi položaj. Brzo je to sredio i vratio poklopac nazad. Taman da izađe iz kupatila kada je ugledao nešto zbog čega mu je srce poskočilo u grudima. Korpa za veš je bila otvorena, a na vrhu prljavog veša bile su mamine gaćice. Pogledao je ka vratima, prišao korpi i brzo zgrabio gaćice i strpao ih u džep. Otišao je do majčine sobe i na brzinu samo rekao, “Sve je sređeno”, žureći odmah nazad u svoju sobu. “Hvala”, reče Mirjana izgvirujući se za njim.

Protresla je glavu, pitajući se zašto se u poslednje vreme tako čudno ponaša. A čini joj se da je sve počelo prošle subote. Sa tom mišlju otišla je nazad u kupatilo da osuši kosu. Mahinalno je bacila pogled ka korpi za veš i tamo nije videla svoje gaćice. To joj se učinilo čudnim, pošto se ne seća da ih je ubacila u veš mašinu. Spustila je fen za kosu, došla do korpe i pogledala da nisu možda spale unutar korpe. Nije ih bilo. Najednom je shvatila da to mora da ih je Ivan uzeo. Prokuvala je od besa u sekundi. “Prvo me špijunira, a sad mi još i krade donji veš”, pomislila je. Bila je razjarena, ali takođe i vrlo posramljena pošto je danas dva puta masturbirala, po Stankovom zahtevu, i gaćice su još bile vlažne.

Ivanovo srce je tuklo kao ludo i šuštalo mu je u ušima dok je žurio ka svojoj sobi. U svoj toj žurbi snažno je zalupio vrata, ali su se ona odbila i ostala odškrinuta. Seo je na krevet, pokušavajući da povrati dah. Mogao je da oseti kako mu majčine gaćice peku butinu kroz džep. Drhtavu ruku je zavukao u džep i izvadio roze svilene gaćice. Osetio je pod rukom, a zatim i video da su malo vlažnjikave u predelu prepona. Sa usta mu se oteo uzdah kada ih je prineo nosu. U tom trenutku, Mirjana je bila ispred vrata Ivanove sobe u nameri da uleti unutra. Ujela se za jezik kada je videla šta njen sin radi. Njen bes i ljutnja su odjednom nestali, zamenjeni nekim čudnim osećajem. Bio je poput onog osećaja koji se u njoj javio onog dana kada ga je videla kako je špijunira.

Kolena su joj zaklecala i osetila je blago golicanje između nogu. Znala je da treba da ga zaustavi, ali nije sebe mogla da natera na to. Ivanu se vrtelo u glavi dok je udisao slatki miris majčinog najtajanstvenijeg mesta. Bio mu je poznat miris pičke, lizao je Mariju mnogo puta, ovo je bilo nešto skroz drugačije. Ovo je bilo slađe, omamljujuće. Bio je to miris koji neće zaboraviti dok je živ. Sa gaćicama još na nosu, otkopčao je kaiš i skinuo i bokserice i farmerke odjednom, do članaka.
Mirjanine oči su bile veličine šoljica za kafu dok je gledala kako joj se sin skida. Znala je da treba da ode, da razmisli o tome šta da radi, ali nije mogla sebe da natera na to. Oči su joj fiksirale sinov goli kurac.

Bio je veći od Brankovog i vrlo malo veći od Stankovog, sa ljubičastim i nabreklim glavićem. Sokovi su mu tekli od rupice na glaviću i natapali stidne dlake. Sa drhtavom rukom Ivan je prineo gaćice svom kurcu. Otvorio je gaćice i u predelu prepona, gde su i bile vlažne, trljao ih po otvoru svog glavića. Dodajući svoje sokove onima koji su već bili na gaćicama. Zatim ih je obmotao oko kurca. Snažno je uzdahnuo, a noge su mu se ukrutile i zadrhtale od sladostrašća. “Mama”, zajecao je i počeo da drka. Mirjana je prekrila usta rukom da ne bi glasno ciknula. A onda je nastavila da posmatra kako njen 18-ogodišnji sin drka u njene gaćice. Ivan je u mislima video pičku svoje majke. Skoro da je mogao da oseti njenu slatku rupu oko svoje kite, baš kao što su i njene gaćice bile sada. Mada nikada do sada nije imao pravi snošaj, nekako je instinktivno znao da bi unutar nje bilo baš tako, vrelo i vlažno.

Video je koliko može da ovlaži ono veče, a sada je mogao i da oseti njene sokove na vrhu svog kurca. Kombinacija svilenih gaćica i stezanja vrha kite brzo su ga dovele do kraja. Zastenjao je i trznuo kukovima, a njegova muda su počela da izbacuju svoj sadržaj. “To! Da! To, jebi me, jebi me mama!”, zavapio je Ivan. Mirjani se slošilo u tom trenutku, pa se pridržala rukom za zid da se ne sruši, dok je slušala sinove vulgarnosti. Poluzatvorenih očiju videla je kako njene svilene gaćice postaju sve tamnije zbog sperme koja je već počinjala da se preliva i po Ivanovim prstima. Svršavao je u njene gaćice…njen rođeni sin je zamišljao kako je jebe. Počela je da se trese i jedva izdržala da ostane na nogama. Okrenula se i oteturala se ka svojoj sobi. Bacila se na krevet i počela da plače. Nije plakala zbog onoga što je videla, već zbog toga kako je to uticalo na nju. Svršila je u trenutku kada je videla kako Ivan štrca u njene gaćice.

Ivan je bio ispunjen najrazličitijim emocijama tog subotnjeg jutra. Sedeo je za stolom u trpezariji i doručkovao, a rolo-vrata između trpezarije i kuhinje su bila širom otvorena. Razmišljao je šta da radi. Bes je samo rastao u njemu cele ove nedelje i znao je da će eksplodirati ukoliko ništa ne uradi. “Dobro jutro, Ivane”, reče Mirjana pomalo zvanično dok je ulazila u kuhinju i prilazila šporetu da skuva kafu. “Dobro jutro”, promrmljao je nevoljno. Napunila je džezvu, stavila je na ringlu i okrenula se ka Ivanu. “Ivane, moramo da razgovaramo”, rekla je odlučno. Međutim, u sebi je bila sve samo ne odlučna. Ivan ju je pogledao ljutito i rekao, “Nego šta da moramo”. Ovakav njegov odgovor je iznenadio MIrjanu. Ona je bila ta koja je imala šta da kaže…da ga pita kakva je to zajebancija sa špijuniranjem i korišćenjem njenog donjeg veša za drkanje. Bila je to delikatna situacija, ali je morala biti razrešena.

Autor: Krajišnik

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile