Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Majčine greške 3

Ivan je izleteo iz kuće zatvarajući vrata što je tiše mogao. Kada je došao do svog auta sav je drhtao. Nije mogao da veruje svojim očima šta je upravo video. Činilo se to kao san. Ne, to nije mogla biti njegova majka tamo u kući…. njegova slatka, ne baš seksi majka pušila je kurac nekom strancu. Nikada o njoj nije razmišljao kao seksualnom biću… to je bila njegova majka. Kupala ga je, menjala mu pelene, u ljuljuškala ga je dok ne zaspe noću. Sada ju je video u seksualnom činu s nekim strancem. To je nešto što ni jedan sin nebi trebalo da vidi.. Ali ipak, uprkos gađenju koje je osećao, kurac u gaćama je počeo da mu pulsira.

Dok je sedeo u kolima u tišini, pitao se šta da radi i gde da ode. Bio je ljut, osramoćen, zbunjen, i da, još uvek uzbuđen. Osećao je krivicu jer je špijunirao rođenu majku… ali ipak nije imala pravo da radi to što je radila… to što je radila u svojoj spavaćoj sobi. Misao o tome je učinila kao da je osetio jezu u svom telu. Šta rade sada, pitao se? Da li se jebu ili mu ona još uvek puši? “Jebena pušačica kuraca… jebena pušačica kuraca,” te reči su odjekivale u njegovoj glavi. Znao je da mora da preuzme kontrolu nad svojim emocijama. Morao je da razmisli… da posloži sve činjenice u sebi.

“Kurvetino jedna,” rekao je naglas. “Kako si mogla to učiniti tati…meni.” Udario je rukom o volan auta i osetio kako ga bol prožima. Odjednom je shvatio da je još uvek na prilazu, pred kućom, gde je vidljiv iz gornjih soba kuće. Upalio je auto i otišao. Zatim se vozao satima unaokolo. Našao je mesto u ulici malo niže od kuće i tu se parkirao. Auto njenog ljubavnika je bio još uvek tu. Čekao bi dok stranac ne ode i suočio se s majkom.

Nagnuo je glavu unazad i pokušao da te slike izbaci iz glave. Nažalost nije uspeo, u njemu su zauvek. Video je usta svoje majke na kurcu toga stranca, kako mu puši. Video je kako mu drka, kao da ga muze. Video je kako mu guta spermu, gutajući sadržaj njegovih jaja… njegovu spermu… njegovo seme. Video je njene usne, mokre od strančevog soka, kapi sperme ne njenoj bradi. “Jebena pušačica kuraca… jebena pušačica kuraca.” Zatim su mu slike njenih oteklih usmine navrle u glavu. Video je njene noge, širom otvorene i skok kako curi iz njene roze rupice. Usprkos ovome, naočigled odvratnom prizoru, njegov kurac je pulsirao puštajući pri tome spermu iz njegovog već mokrog donjeg rublja.

Ivan je prispavao malo to veče. Nije to bio miran i lak san, nego onaj pun slika seksa. Video je strančevo lice kako se smije od zadovoljstva dok mu njegova majka puši. Stenjala je od zadovoljstva. Njegov mozak puštao je te slike non stop. Tada se odjednom slika promenila. Više to nije bilo strančevo lice u snu sa njegovom majkom, sada je to bilo njegovo lice. U snu, okružen maglom, gledao je dole u majčinu glavu dok bi pomicala svoju glavu gore dole niu i uz njegov kurac. Zgrabio bi je za pletenice, gledajući u oči pune požude, dok joj ne bi glavu opet gurnuo prema dole. Njeni mišići u grlu milovali su mu kurac.
Uzela je svaki centimetar njegovog kurca u svoje grlo. Video bi njene lepe oči kako ga gledaju…kurac bi mu nestao… bio je skroz u njenom grlu. Sperma bi krenula da joj curi u grlo. Izlazila bi toliko kao da joj nema kraja, kako baštensko crevo kojem bi se pokvario ventil i iz njega bi curilo bez kraja, tako bi joj i on svršavao u grlo. TaDA bi s odmaknula i gledala bi ga, ustabi joj bila širom otvorena, puna sperme, do vrha zuba, čak bi malo i curilo van.
“Da li si ti moja omiljena pušačica kuraca;” upitao bi je. Kao odgovor bi ona otvarala ponovo svoja usta koja bi bila prepuna sperme, što bi davalo potvrdan odgovor. “O Bože moj,” uzdahnuo bi on u snu, dok bi mu jaja pumpala sokove u šorc koji je nosio.

Sunce se promaljalo iznad horizonta što je Ivana u startu probudilo. Ni sam ni je znao da li je samo na tren zaspao ili se probudio iz sna. Za tren, bio je zbunjen, pitajući se gde je, i zašto spava u autu.

Odjednom bi mu se sve vratilo…Lice bi mu prebledelo, stomak bi se grčio,davajući mu osećaj kao da će povratiti. Možda se to i nije desilo. Možda je to sve bio san. Ako je to bio san, bio je toliko jak i realan. Mogao bi da oseti vlažnost u gaćama i znao je da je to od svršavanja u snu. To je bio sam san, jel tako?

Ali kada je pogledao prilaz kući video bi da je auto još uvek tu, stajući tamo kao nemo podsećanje na realnost odvratne noći. Sada je znao da je sve to istina… njegova majka je stvarno pušila kurac nekom strancu i verovatno se jebala s njim celu noć.

Ivan j gledao kako crni mercedes odlazi sa prilaza kuće. Spustio se dole u sedište i gledao nasmijanog stranca kako prolazi. Škripao je zubima i za tren pomislio da ga povija. Umesto toga upalio je auto i polako prišao kući. Parkirajući tamo gde je auto stranca stajao do pre par trenutaka.

Ivan je uleto u kuću. Znao je da mu je majka budna, trebalo bi da je u kluhinji. Kolena su mu klecala DOK je prilazio kuhinji. Sa svakim korakom njegova rešenost da se suoči s njom je slabila. Kada je došao do vrata, zastao je da udahne.

“Ivane šta radiš kući tako rano?” Mira reče dok je u šoku gledala sina kako ulazi. Bilo joj je očigledno da se vratio sam par minuta ranije da bi ih zatekao.

“Svi su još uvek na žurki a meni je dosadilo i bio sam umoran,” lagao je. Blenuo je u majku koja je sedela za stolom. Bila je u belom bade mantilu koji joj je bio do butina, i otovren u predelu prsa otkrivajući tako dekolte. Kosa joj je bila nepočešljana, lice crveno, i bile su vidljive crvene fleke od ugriza po prsima. Izgledala bi kao dobro zadovoljena žena osim straha i neke čudne tuge koja joj se videla u očima.
“A ti.. šta ti radiš budna tako rano?” pitao je Ivan, skoro sa podsmevanjem.

“Nisam mogla spavati.”

Verujem ti, pomislio je Ivan. Verovatno je bilo teško zaspati dok te neko jebe celu noć Verovatno osećaš njegov kurac u svojoj pizdi upravo sada, pomislio je ljutito.

“Šta nije u redu?” pitala je majka.

“Nisam ni rekao da nešto nije u redu.”

“Nisi, ali tvoje lice jeste.”

Otvorio je usta, ali reče nisu iz njih izlazile. Hteo je da se suoči s njom, ali nije nalazio reči. Kada je video tugu u majčinim očima, napustio ga je bes.Odjednomn nije više bio besan… samo umoran. Suočavanje će morati da sačeka.

“Idem gore u sobu da se odmorim.”

“Važ. Vidimo se kasnije,” reče Mirjana tužno sa malim olakšanjem u svom glasu.

Ivan je otišao gore uz stepenice pa niz hodnik. Zastao je pred vratima mamine spavaće sobe. Instinktivno je otvorio vrata i pogledao unutra. Jeza ga je prošla kad je video da su plahte razbarušene i krevet u neredu. Na podu su bile štikle sa visokom petom, bluza, i malena suknjivca koju je majka noćas nosila. Sa kratkim pogledom preko ramena ušao je u sobu., Mirisala je na seks. Podigao je bluzu i malenu suknjicu.

Bila je manja nego one što nose navijačice u skoli na filmovima. Kako bilo, ne kao njegova mama, one su imale gaćice ispod nje. Bluza je bila tanka kao papir, i držeći je naspram svetla bivala bi providna. Bez razmišljanja prineo je tanki materijal svome nosu. Mirisalo je na njegovu mamu…. taj poznati miris koji do ovog trenutka nije značio ništa seksualno. Sada je osećao kako mu se kurac ukrućuje. Učinilo mu se da je čuo nešto i brzo je bacio odeću i požurio u svoju sobu i pao na krevet. Zatvorio je oči i uzdahnuo duboko.

Na veliku Ivanovu žalost san mu nije dolazio na oči. Bio je neverovatno umoran, ali svaki put kada bi zatvorio oči video bi majku sa tim strancem, ili sa njim, kao u njegovom snu prošle noći. Milion puta mu je to prošlo kroz misli.

Ostatak vikenda Ivan je pokušavao da izbegava mamu. Kasno u subotu naveče izašao je iz svoje sobe i krenuo hodnikom kraj spavaće sobe svog oca i majke. Kako je prolazio kraj vrata video je da su blago odškrinuta. Nešto mu je reklo da stane malo. Kada je pogledao kroz otvor vrata, video je majku kako sedi u sobi u svoj svojoj golotinji… bila je skroz gola. Odjednom je srce kao ludo počelo da mu tuče u grudima. Znao je da mora da ode, ali njegove noge nisu htele da slušaju. Zagledao se, buljio je u nju. Njegova majka je mazala kremu po svojim sisama.

Stavila je kremu na dlan, rastrljala je i mazala je po sisama, odozgo prema dole, pa preko bradavica. Tada je podignula sisu kako bi namazala ispod nje. Tako je uradila i sa drugom. Ušitpnula je bradavicu, kao što je onaj stranac radio. Kako je bradavica bivala čvršća i rasla, učinilo mu se da je čuo uzdah sa njenih usana.

Ivan nije mogao da izbegne, kurac je počeo da mu se diže.

Kada je majka završila sa sisama, podigla je jednu nogu i počela da si maže butine. Ivan je skoro uzdahnuo. Tim postupkom je raširila svoje noge, što je otkrilo njenu potpuno obrijanu pizdu. Mogao je jasno da vidi njene glatke vanjske usmine, sa debelim unutrašnjim usminama koje su visile između. Vanjske usmine su se već sjajile od ulja. Nije mogao da veruje koliko je mesnata mamina pizda. Ivan je mogao da oseti, sladak miris bebi ulja.

Mirjanu je odjednom obuzeo čudan osećaj kao da je neko gleda. Pogledala je u ogledalo ispred sebe. Oči su joj se širom otvorila kad je videla pokret u hodniku. Morao je to biti samo njen sin Ivan, jer je muž Branko još uvek van grada. njena prva misao je bila da skoči s kreveta i da zatvori vrata, ali i z nekoga razloga nije to učinila. Zastala je na trenutak.

Onda je, za ne poverovati, opušteno digla drugu nogu i počela da maže butinu kremom. Otvorila je noge još šire. Osetila je da joj ruke drhte odjednom. Ovo je bilo ludo… da je njen sin ispred vrata, a da mu ona širi noge. Da li je skrenula s pameti? Pa nikada je nije privlačio rođeni sin.

Kada je završila s nogama, Mirjana je ustala okrenuta leđima od vrata. Naguzila se sada pred svojim ormarićem pretvarajući se da traži nešto. Mogla je da oseti sinove oči na svojim guzovima i dobro je znala da svoju mesnatu pizdu kompletnu izložila sinovom pogledu. Odjednom su joj usmine počele da vlaže i pulsiraju. Pitala se da li sin to može da vidi.

Ivan se napokon sabrao i požurio u kupatilo. Par minuta kasnije sedio je na wc šolji sa tvrdim kurcem u svojoj ruci. Polio je kurac bebi uljem koje mu se prelivalo po prstima.Bio je užasnut ovime što je radio, ali nije mogao da misli ni na šta drugo osim na majčino golo telo. Polako je počeo da drka svoj poduži kurac sa zatvorenim očima i stegnutom šakom, misleći na majčine velike sise sa krupnim smeđim bradavicama. Tada je video njeno dupe kada se naguzila pred ormarićem. Među njenim butinama mogao je da vidi mesnatu pičku, kako se onako nauljena sjajila i usmine koje su ispale tj visile iz pičke. Razmišljao je o tome kako da ukliže kurcem među te usmine, i kakav bi osećaj mekoće i topline osetio, a tek koliko bi vlažna bila. Sada bi naj radije ušao u sobu i natakao je na kurac onako naguženu bez obzira na to što mu je majka. Trebalo mu je samo nekoliko trenutaka da obilno svrši po svom stomaku. Mira je otkrila koliko je pali to što ju je sin gledao i rešila da to iskoristi…

Autor: Krajišnik

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile