Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Majčine greške 4

Ivanu je nedelja prošla kao u nekoj izmaglici. Do pre prošlog petka bio je normalan tinejdžer, prolazeći kroz sve uobičajene probleme i muke srednjoškolca. Vikendom bi izlazio sa prijateljima ili sa devojkom Marijom. Već je bio odabrao fakultet na koji će da ide. Za nekoliko meseci će da diplomira i ona mu ostaje još jedno leto pre odlaska na fakultet. Sve je bilo manje više predodređeno.

Sada se sve promenilo… ili se barem tako činilo. DA, još uvek će da diplomira i da krene na faks, ali sutacija kod kuće neće biti ista. Sada više nije mogao da gleda majku normalno a da ne pomisli da je pojebe. Doasada je uvek mislio na nju kao na majku pa onda kao na ženu.. Sada je mislio o njoj prvenstveno kao ženi. Ženi prema kojoj oseća požudu.. Bilo je to pogrešno, ali to ga je izluđivalo.Kada bi je video u kuhinji kako sprema večeru imao bi seksualane maštarije. Kada bi se naguzila da nešto uzme iz frižidera , video bi kako se platno kućne haljine zateže preko njenih glatkih guzova i uvlači se u njih.Kada bi se nagnula ispred njega, oči bi mu uvek bežale pod njenu bluzu i na njene sise koje bi se njihale slobodno, u zavisnosti od toga da li bi nosila grudnjak. Gledao bi je kada dolazi s posla obučena u svoj poslovni kostim i pitao bi se da li nosi gaćice ili ne.

Onde je učinio nešto… nešto što je učinilo da oseti krivicu i sram, ali učinio bi to opet ako bi imao prilike.

Bio je četvrtak uveče i otac mu se vratio s puta to popodne. Za večerom mu se učinilo da je majka nešto živčana i nervozna. Nije imao pojma o čemu se radilo.

Posle večere je otišao da se otušira. Ivan je otišao u svoju sobu a otac je otišao u dnevnu sobu da gleda vesti.

Posle sat vremena Ivan je izašao iz sobe i krenuo tiho prema maminoj spavaćoj sobi. Bio je razočaran jer su vrata bila zatvorena.Okrenuo se i krenuo nazad kad je naletio na majku, skoro se sudarivši s snjom. Imala je bade mantil na sebi i kosa jpj je bila mokra posle tuširanja.

“OO;” reče mama kad ga je ugledala. “Upravo sam te htela zvati. Nešto nije u redu s wc-om u mojoj spavaćoj sobi. Znam da ti je otac umoran od puta, da li bi hteo da pogledaš?”

“Ok, važi,” reče Ivan. Prošao je kraj majke, mirišući njenu sveže opranu kosu, a telo je mirisalo na sapun od lavande. Kupatilo je bilo zamagljeno od pare kad je ušao. Čuo je da voda teče iz kotlića. Podigao je poklopac i video je da je ruka koja podiže plovak zaglavljena. Samo je malo podignuo platiku dok se nije odvojila, plovak je ponovo radio kako treba. Krenuo je van iz kupatila, ali primetio je mamine gaćice koje su ležale na podu pokraj korpe za veš. Pogledao je prema vratima, i nabrzinu ih strpao u džep.

“Sve je sređeno Mama,” rekao je dok je prolazio kraj mame koje je sedela kraj svog ogledala.

“Hvala ti,” rekla je mama dok ga je gledala kako žuri van iz sobe. Odmahnula je glavom jer joj nije bilo jasno zašto se tako čudno ponaša… a počelo je prošle subote. Sa tom mišlju je ustala i krenula u kupatilo da završi sa sušenjem kose. Pogledala je prema korpi za veš i nje videla svoje gaćice nigde. Spustila je fen dole i otvorila korpu, ali ni u njoj nije bilo gaćica. Odjednom je shvatila da ih je Ivan uzeo. Odjednom je bes počeo da se stvara u njoj. Prvo me špijunira a onda mi uzima ui donji veš.Bilo je to sramotno dosta jer je drkala dva puta dnevno, po Stankovoj naredbi, i gaćice su bile još uvek mokre.

Ivanu je srce ludo tuklo dok je žurio u drugi wc i zatvorio vrata. U toj žurbi nije primetio da se vrata nisu pravilno zatvorila. Seo je na šolju. Mogao je da oseti kako mu njene vlažne gaćice kvase džep. Turio je ruku u džep i izvukao ih., Mogao je da vidi kako je međunožje gaćica mokro dok ih je prinosio nosu i pomirisao.

Upravo u tom trenutku Mirjana je bila u hodniku i prilazila vratima. Skoro da ih je otvorila, kada je ugledala sina i videla šta radi. Zamalo joj se oteo uzdah. Njen bes je sada zamenio neki drugi osećaj. Bio je sličan onome kao kada je neki dan znala da je sin špijunira ali mu je namerno i dalje širila noge i guzila mu se. Kolena su počela da joj klecaju i nešto je počelo da je svrbi među nogama. Znala je da bi trebalo da uđe i spreči ga u tome što radi, ali nije se mogla pomeriti, kao da nije ni htela, radila je ono što joj je telo naređivalo, a ne mozak.

Ivana je opčinio miris majčinog međunožja, lizao je devojci pičku puno puta, ali ovo sada je bilo nešto posebno, ovo je bio miris njegove mame. Počeo je da otkopčava kaiš, i spustio je hlače do članaka.

Mirjana je širom otvorila oči dok je gledala sina kako se razgolićuje. Znale je da treba smesta da ode… da razmisli šta i kako dalje sa ovim saznanjem, da rođeno dete drka ne nju, da hoće da je jebe. Odjednom se našla u tome da nije mogla da odvoji oči sa sinovog kurca. Bio je veće nego kod njegovog oca, pa čak veći i nego kod Stanka, njenog trenutnog jebača, sa povećim i oteklim glavićem. Sperma je krenula iz glavića i padala po njegovim stidnim dlačicama.

Sa drhtavim rukama, Ivan je prineo gaćice svom pulsirajućem kurcu, uzeo je gaćice, otvorio ih, i ono mesto gde je bila mamina pička prislonio je na svoj kurac i počeo da drka. Sperma je već polako počela da curi, mešajući se sa maminim vlažnim sokovima. Tada ih k+je čvrsto stisnuo oko kurca, stisnuo šaku i počeo jako i brzo da gore dole uz kurac ide s njenim gaćicama.

“O Bože mama, kako bi te natakao na kurac sada, jebao bih te celu noć;” reče naglas Ivan , ne prestajući da drka.
Mirjani je ruka poletela prema ustima kako bi sprečila uzdah s njene strane da napusti njena usta. I nastavila da gleda kako njen 18-o godišnji sin drka s njenim gaćicama oko kurca i pri tome razmišlja kako da je izjebe.

Ivanu je sada mamina pička bila na pameti. Iako nikada nije imao odnos, znao je da bi bilo toplo i meko unutar nje sada. Video je koliko vlažna je bila neko veče.U kombinaciji sa svlenkastim materijalom, nije mu trebalo puno da svrši i pusti svu svoju spermu napolje. “AUUUU, jebi me mamaaa, jebi me, daj mi pičke, jebi meeee,” stenjao je Ivan.

Mira je morala da se rukom pridrži za dovratak dok je slušala sina kako izgovara bezobrazne reči. Sa sada već poluzatvorenim očima je gledala kako se mesto na njenim gaćima gde je bilo njeno međunožje puni i meša sa spermom svog rođenog deteta. Svrio je u njene gaćice… dok je zamišljao kako se ona nabija na taj debeli kurac.

Telo je počelo da joj podrhtava i njena kolena su skoro popustila, dok se i sama borila da ostane na nogama. Sekundu kasnije jedva se nekako oteturala do svoje sobe. Pala je na krebvet i počela da plače. Nije plakala zbog toga što je videla, nego zbog toga što bi joj on radio. tada je shvatila da je i sama svršila onoga trenutka kada je videla sina kako svršava. Gaćice su joj se opet nakvasile i morala je da ih promeni. Sada, u tom trenutku palo joj je na um, kako bi joj bilo da se stvarno nabija na sinov kurac??? Mirjani je kurac jako trebao, a njen muž više nije imao volje za seks s njom, a nije znala kako da se nosi sa činjenicom da je želi rođeni sin…

Autor: Krajišnik

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile