Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Majčine greške

Bilo je 18:15, a Mirjana Nikolić je kasnila…opet. Saobraćaj petkom popodne je ionako uvek bio zajeban, a sada je već počela i da se sanira „Gazela“ i to je već postajalo neizdrživo. Prepune tri trake auto-puta su se sužavale u samo jednu i kolona se protezala do Bežanije. „Pola sata od Omladinskih brigada do Centa Sava!“, besnela je već u sebi Mirjana. „Hoće li više napraviti taj jebeni most preko Ade pa da se bar vozimo k’o ljudi!“

Udarala je besno po volanu uz negodovanje i glasno izdisanje. Gledala je ostale vozače oko sebe, koji su bili isto tako nestrpljivi da što pre stignu kući kao i ona. Od posla do Banjice, gde je živela, u normalnim uslovima trebalo joj je 20-25 minuta, ali ovo su bili sve sem normalni uslovi. Em je morala da ostane malo duže na poslu, em je petak popodne, em ovi radovi nikada da se završe. A tako joj se sve u početku lepo namestilo…

Branko, njen muž, je bio odsutan iz Beograda. Otišao je nešto do svojih, a njen 18-ogodišnji sin, Ivan, otišao je kod svog najboljeg druga, gde je trebao i da prespava. Nije tako često dobijala kuću praznu samo za sebe. Pa, ne baš samo za sebe…Stanko dolazi oko 19:30. Na samu pomisao na Stanka, osetila bi štrecanje između nogu. Ali, bila je tu prisutna i izvesna doza straha. To će biti prvi put otkako su započeli aferu pre godinu dana, da on dolazi kod nje kući. Jebaće se u njenom krevetu…krevetu koji deli sa svojim suprugom već dvadeset godina. To je bilo rizično i ludo, ali je požuda nadvladala strahove.

Sa 43 godine, Mirjana je mislila da je njen seksualni nagon veći sada nego što je ikada pre bio. Negde je pročitala da žene dostižu svoj seksualni vrhunac sa četrdesetim godinama. To je svakako bilo tačno u njenom slučaju. Činilo se da ovih dana samo o seksu i razmišlja. U stvari, ponekad bi pomislila da je postala nimfomanka, mada je čula da nimfomanke ne mogu da dožive zadovoljenje. To sasvim sigurno nije bio slučaj sa njom. Ponekad bi svršavala toliko puta da je pomišljala kako će se onesvestiti. Mada, možda je to bilo do Stanka i njegovih bezobrazluka da seks čini tako neverovatnim. Nije bio ni nalik bilo kome koga je do sada srela. Bio je zgodan, snažan i veoma dominantan. Terao je da radi neke stvari…da uživa u nekim stvarima… Stvari koje udata 43-ogodišnja žena sa sa diplomom Pravnog i magistraturom, ne bi smela da radi i da uživa u njima. Bilo je to tako pogrešno, ali opet tako dobro. Ništa nije mogla da mu odbije.

Neverovatno je da je ona i dalje volela svog muža, Branka. On je oduvek bio dobar prema njoj i možda je to bio problem. Bio je previše dobar prema njoj. Ili je možda bio problem što je 15 godina stariji od nje, a od pre dve godine ima problema sa zdravljem…dvostruki bajpas. Njihov seksualni život nikada nije bio spektakularan, ali je nakon operacije i to malo čak propalo. Doktor je rekao da bi lekovi protiv pritiska i lekovi za proređivanje krvi mogli da utiču negativno na Brankov libido. Ali niko nije spominjao da će mu uništiti libido totalno.
Mira i Branko su se sreli kada se ona zaposlila kao stažista u firmi gde je radio Branko. Mira je bila odličan đak i izvrstan student. To je za posledicu imalo mnogo knjiga, učenja i vannastavnih aktivnosti, a malo druženja i izlazaka sa momcima. Tako da je imala prilično skromno iskustvo kada je srela Branka, koji je bio u naponu snage.

Markantan, visok, iskusan muškarac…brzo je pala na njegov šarm. Po Mirjaninom izgledu, niko nije pretpostavljao kakav je vulkan ključao u njoj. Većinu svog života prikrivala je svoj seksepil i svoju lepu figuru. Na posao je uvek dolazila smerno obučena, sa suknjom do ispod kolena i košuljama uvek do grla zakopčanim i povrh toga blejzerima ili sakoima takođe maksimalno zakopčanim. Nosila je naočare sa velikim, širokim okvirima. Bila je visoka 1,70 m i uvek nosila cipele sa nižom štiklom, a teška malo preko 60 kilograma. Imala je plavu kosu srednje dužine, koju je uvek vezivala u punđu. Imala je uzak struk mada su se primećivali malkice širi kukovi zrele žene koja ima 18-ogodišnjeg sina. Dupe je bilo vrlo lepo oblikovano kao rezultat časova i časova pilatesa. Oči su joj bile zelene i imala je oštar pogled što je samo pojačavalo njen pomalo uštogljen izgled. Smatrala je da ima malo oštar nos, ali joj je ipak bio savršeno proporcionalan sa ostalim crtama lica i samo upotpunjavao njen izgled.

Lice joj je bilo ovalno i bledo sa jarkim, punim usnama koje su uvek, činilo se, bile u nekom polu-osmehu. Grudi su joj bile velike i bujne, još uvek prilično čvrste za ženu njenih godina. Sa velikim rozikastim bradavicama, koje bi prilično narasle kada je bila uzbuđena. U retkim prilikama kada bi skinula sako na poslu i ostala samo u košulji ili rolci, dobijala je mnogo neželjenih pogleda. To je za nju bilo stresno, jer je naporno radila da izgradi izgled savršene žene u firmi. Bila je snažan i čvrst šef, mada su neki njeni ljubomorni muški saradnici govorili da je gonič robova. Neki su je čak iza leđa nazivali lezbos. Načula je glasine, ali nije mnogo marila.

Sada kada je ušla u svoju „drugu mladost“, naočare su nestale, zahvaljujući korektivnoj hirurgiji, a svoj stil oblačenja je unapredila u više kvalitetan i moderan stil. Iako još uvek ne previše seksi, suknje su postale kraće, a košulje i džemperi tesniji. Izgleda da je bila u zabludi, jer od te promene karijera je brže počela da napreduje. Dobila je dva unapređenja u kratkom vremenskom periodu. Znala je da vredno radila i da je zasluživala unapređenja, ali je shvatila da malo bezazlenog flertovanja neće nikom nauditi.

Mira je posmatrala iscrpljene vozače dok su sedeli u ovom krkljancu, lica i živaca napregnutih do pucanja. Blago se osmehnula više za sebe kada je videla čoveka u kolima pored nje kako je posmatra. Njegovo zamišljeno lice preleteo je osmeh. Pitala se šta bi pomislio kada bi saznao da ona ne nosi gaćice ili da je zadigla suknju skoro do struka, otkrivajući meku unutrašnjost butina iznad samodržećih čarapa, koje je Stanko uvek tera da nosi. Gledala ga je pravo u oči, a ruku je spustila između butina i prstima potražila natečene usne. Tip joj se još uvek smešio, dok joj se prst našao duboko u vlažnoj rupici.

Promeškoljila se na prstu i setila se Stankovog telefonskog poziva. Sedela je u svojoj kancelariji za stolom i beležila sutrašnje obaveze kada je telefon zazvonio. Iz nekog razloga ceo dan je mislila samo na seks. „Skini gaćice“ rekao je glas iz slušalice bez pozdrava, bez ičega. „Ne mogu, bre, jesi li lud!? Evo me sedim za stolom, radim“ pobunila se Mira. „Samo uradi to!“, glas je bio neumoljiv. Mahinalno se okrenula levo, desno iako je bila sama u kancelariji i otišla do vrata. Otvorila je naglo vrata da se uveri da ispred nema nikoga ko bi mogao da uđe kod nje, baš dok je njena asistentkinja stajala ispred sa još jednom koleginicom. „Nešto ste hteli gospođo?“, upitala je devojka. „Ne, ne, ništa, hvala!“, odgovorila je pogubljeno Mira i zatvorila brzo vrata.

Nije bila sigurna u ovo, ali je ipak sela u fotelju i poslušno zavukla ruku pod suknju i skinula gaćice. Uzdah joj se ote sa usana kada je videla kako su joj vlažne gaćice. Brzo ih je zgužvala i ubacila u džep sakoa. „Igraj se sad malo sa svojom vlažnom ribicom“, glas je nastavio dalje. „Nema šanse! Imam vrlo važan sastanak sa kolegama za deset minuta“, pokušala je da se izvadi Mira. Stanko se zacerekao i rekao „Odlično! Prava stvar!“ Tokom celog sastanka mogla je da oseti kako joj pička pulsira i brinula se da će suknja biti vlažna otpozadi kada bude ustala.

Sada je bila zaglavljena u ovom paklenom kolapsu, a jedino što je ovaj pakao olakšavalo, bila je klima koja je usmerena da lagano duva ka njenom međunožju. Pička joj je bila vrela i kapala je, tako da je ova promena sa klimom toplo-hladno učinila da beskrajno uživa. Posle bezbrojnih šaltanja brzina, pritiskanja kočnice i kvačila naizmenično, prešla je i Gazelu, a kada se isključila kod BIP-a, pritisla je pedalu do daske.

Kuća je bila božanstveno tiha, kada je Mira uletela kroz vrata. Imala je manje od sata da se istušira i sredi pre nego što Stanko stigne. Toliko o penušavoj kupki i relaksaciji uz čašu vina…ili dve. Sada će morati da žuri da bi se spremila. Treba da obrije noge, da obrije pičkicu, jer to je ono što Stanko zahteva. On hoće da joj pička bude glatka. Još se seća kako je šokiran bio Branko kad ju je video takvu prvi put. Ali, nije mnogo mario pošto već nije vodio ljubav sa njom preko dve godine. Sada se već navikla na osećaj kada se obrijane usnice trljaju o materijal gaćica. To joj je bio stalni podsetnik njene seksualnosti. Mira je još jurcala kada se začulo zvono na vratima.
Stanko je stigao.
Mira se pogledala u ogledalo poslednji put da sve proveri. Bela košulja se činila krajnje običnom ukoliko je neko ne bi pogledao na svetlu. Onda bi bilo jasno da ne nosi brushalter i da svilenkasti materijal ne sakriva baš nešto njenu golotinju ispod. Mikro suknja jedva da pokriva guzove i ostavlja otkrivene gole butine od ivice suknje do čipke samodržećih čarapa.

Štikle od 10 cm dodatno izdužuju i definišu njene duge noge i prelepe listove. Naravno, gaćice nije obukla. Po Stankovom naređenju kosu je vezala u dve kikice sa crvenim mašnicama na kraju. Sve je ovo vodilo ka izgledu neke mlade i bezobrazne učenice. Bezobrazna učenica čija otečena, matora pizda kaplje niz butine dok silazi niz stepenice ka ulaznim vratima.

Autor: Krajišnik

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile