Su je sedela za svojim radnim stolom jedne veceri, jus uvek u svojoj beloj bluzici i plavoj suknji koju je nosila na poslu. Razmisljala je o svojoj i Tomijevoj vezi, bas kao sto je cesto radila u poslednje vreme. Dobro je preispitivala svoja osecanja tokom proteklih par dana. Njihova veza je napredovala, daleko izvan svega sto je mogla i da zamisli. Za sada, bila je ogranicena samo na oralni sex i malo masturbacije. Pitanje koje joj je mucilo um bilo je koliko daleko ce oni otici odatle. Bivalo joj je sve teze da kontrolise stvari. Bilo je tako blizu onog dana.

Izgledalo je da gotovo svaki put kada su bili zajedno, nizu mogli da zadrze svoje ruke podalje jedno od drugog. Dodirnuo bi je ili poljubio, i to bi sve zapocelo. Ona bi uzvratila i stvari bi se odatle izmakle kontroli.

„Cao mama,“ Tomi rece, usavsi u sobu i sevsi dole.

„Zdravo Tomi, mislila sam da ides na utakmicu sa Dzoijem.“

„Trebalo je, ali se on prehladio i otkazao.“

„Zao mi je.“

„Ma nema veze, radije bih bio kuci sa tobom.“

Su ga pogleda i odmahnu glavom. “Sta da radim sa tobom?” pitala je retoricki.

„A voli me,“ Rekao je sa velikim osmehom i rasirio ruke ka njoj.

Su je spustila svoju olovku i zatim prisla da sedne u Tomijevo krilo. Poljubila je njegove usne i privila se u njegovo narucje. Odjednom, osetila se tako zasticeno u njegovom zagrljaju.

„Mama, ti… uh… mi smo… uh, uradili puno… znas… stvari,“ Tomi je rekao oklevajici.

Su je cutala, pitajuci se gde ce ovo zavrsiti.

„Ti si rekla… uh… rekla si da je sebicno od muskarca da samo dobija… i da ne uzvraca.“

Momentalno, Su je znala znala sta sledi. Nije bilo kao da nije ocekivala to. Medjutim, znala je da je ono sto ce je upitati, bilo veliki korak.

„Hoces li da me naucis… uh… znas vec… da ti uradim oral?“

Su je cutala dugo. Mogla je da oseti kako joj srce jako lupa u grudima. U njenoj glavi se odvijala ogromna borba. U jednu ruku, vec je toliko toga uradila, koja je razlika ako ga pusti da i on to uradi njoj, Sa druge strane, znala je da bi to odvelo njihovu vezu na sledeci nivo. Medjutim, pomisao da ce osetiti njegova usta na sebi je bila neverovatno uzbudjujuca. Pa, u cemu bi bio problem? Ko ce uopste znati?

„Ja… neznam Tomi,“ rekla je nevoljno. „Daj mi da razmislim o tome.“

Tomi je osetio kako uzbudjenje prolazi kroz njega. Svaki put kada bi to rekla, vratila bi se i uradila kako je on zeleo. “To je fer,” rekao je, i ruka mu je skliznula gore da joj pomiluje grudi.

Su je osecala njegovu erekciju kako se pritiska u njenu guzu. Uzdahnula je, skliznuvsi iz njegovog krila i kleknula izmedju njegovih nogu.

Tomi se nasmesio i otkopcao svoje pantalone. Posegao je unutra i izvukao svoju nateklu erekciju. Kada je Su posla da ga uhvati rukama, zgrabio ju je za zglobove, drzeci joj ruke podalje. Blago se izdigao i skliznuo glavic u njena usta. Gledao je dok mu ga je majka sisala nekoliko minuta, a zatim se uspravio, sa svojim penisom jos uvek u njenim ustima.

Su se povukla, i pustila Tomija da stane ispred nje. Znala je sta je zeleo kada su kukovi poceli da mu se pomeraju napred-nazad, dok joj je drzao ruke iznad glave. On zeli da me jebe u usta, pomislila je. Uzdah je pobegao sa njenih rastegnutih usana, dok je pustala svog sina da koristi njena usta.

Kada je Tomi pustio majcine ruke, uhvatio ju je za glavu. Bio je srecan sto vidi da je pustila da joj ruke slobodno skliznu sa strane. Tomijevi kukovi su nastavili da se pomicu napred-nazad, dok joj je navlacio glavu ka sebi. Cuo je kako mu se majka zagrcnula i olabavio je, ali onda je osetio kako se pomerila napred, nabijajuci ga ponovo duboko sebi u grlo.

Iz nekog cudnog razloga, Su se iznenada osetila tako pokorno. Nije licilo na nju da igra takvu ulogu. Medjutim u trenutku, delovalo je tako ispravno. Stenjala je pokorno pustajuci svog sina da je jebe u usta. Dok su mu se potezi ubrzavali, pljuvacka je pocela da joj curi sa uglova rastegnutih usana.

Tomijeve noge su bile sirom raskoracene i kolena blago savijena dok se brzo pomerao unutra i van njenih voljnih usta. Prsti su mu bili uvijeni cvrsto u njenoj kosi, dok se nabijao gotovo nasilno unutra i zatim izvlacio van. Tomi je imao cudan osecaj moci. On je bio u kontroli.

Nakon par sekundi, Tomi je osetio kako muda pocinju da mu se stezu. Bio je spreman da svrsi i suvise brzo. Iznenada, Tomi se povukao od svoje majke. Pustio joj je kosu i zgrabio svoj kurac oko korena. Hteo je da zaustavi vrhunac kako ga je naucila. Medjutim, kada je pogledao dole i video majcino lice kako ga gleda u iscekivanju, znao je da ne moze da izdrzi duze.

Suin dah je izlazio u jakim uzdasima. Oci su joj bile sirom otvorene, dok je zurila u sinov podrhtavajuci penis, dok je sedela na svojim bedrima i iscekivala.

Tomi je mogao da oseti kako mu se sperma povlaci nazad dok je drzao svoj penis cvrsto oko korena. Iznenada, zaurlao je i olabavio pritisak oko korena. Sperma mu je izletela napolje takvom silinom da se izvila preko majcine glave, sletevsi joj po kosi. Sledeci mlaz ju je pogodio direktno po licu, prskajuci joj po celu i slivajuci joj se po obrazu. Zatim je jos jedan mlaz poleteo ka njoj.

Su je zatvorila oci i skupila butine zajedno dok je i njen orgazam kretao. Polne usnice su joj pulsirale od zadovoljstva dok je osecala sinovu spermu koja je nastavljala da joj zaliva lice. Drzala je lice uz mlaz, kao da je bila pod tusem, obozavajuci vrelu tecnost.

Zapanjujuce, Tomijev orgazam je delovao kao da nema kraja, pokrivajuci majcino lice i prskajuci po njenoj beloj bluzici i suknji. Napokon, kako mu se orgazam stisavao, noge su mu oslabile i srusio se nazad u stolicu. Kroz pritvorene oci, video je svoju majku kako skuplja njegovu spermu sa lica i stavlja je u usta.

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 9
Majka i njen sin 11

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience