Za doruckom narednog jutra, Tomi je izneo neizbezno pitanje. “Mama, rekla si da ces da razmislis o onome sto sam te pitao.”

Su je pogledala svog sina i nasmesila se. “Videcemo,” bio je njen jedini komentar. Su je donela odluku, ali nije bila spremna da otkrije svoj odgovor Tomiju, jos uvek.

„Videcemo,“ Tomi je pomislio. To je isto kao da. Nije mogao da prikrije osmeh koji mu je prekrio lice.

Su i Tomi su odlucili da odu u svoj omiljeni restoran te veceri. Kao i uvek, Tomi je bio spreman ranije, cekajuci na ulazu svoju mamu. Kada je sisla dole, nosila je veoma kratku suknju sa visokim stiklicama, Medjutim, gore je nosila tamni dzemper koji se kopcao napred, sa bluzicom ispod. Gornji deo je izgledao kao nesto sto bi neka nastavnica u skoli obukla. Medjutim suknjica je izgledala seksi. Tomi je bio ljubopitljiv oko njenog izbora odece, ali je odlucio da nista ne kaze.

Kada je Su usla u kola, pobrinula se da nemarno rasiri noge, dajuci svom sinu jasan pogled na njene sjajne roze gacice i mlecno belu kozu iznad njenih samostojecih carapa. Kada je usao u kola, Tomi je bio dovoljno hrabar da posegne preko i spusti ruku na njenu butinu. Vozio je jednom rukom a drugu koristio da joj sklizne suknju na gore kako bi joj video gacice. Su je dopustila da se Tomijeva ruka pomeri na gore, dok nije dosegao do njenih gacica, zaustavivsi ga tek kada je mislila da je bio suvise ometen od voznje. Uhvatila ga je za ruku, drzeci je na svojoj butini i pazljivo mu rekla da obrati paznju na put.

Su i Tomi su dobili svoj specijalni sto u zadnjem delu restorana, koji im je pruzao privatnost koju su zeleli. Njih dvoje su razgovarali dok konobarica nije uzela njihovu porudzbinu pica. Kada je ustala, su je rekla da mora do toaleta. Nekoliko minuta kasnije se vratila i zastala pored Tomija. Ispruzila je svoju ruku, naznacivsi mu da treba da otvori svoju. Stavila je komad sklupcanog materijala u njegovu ruku i sela.

Tomi je pogledao svoju majku sa podignutim obrvama, a zatim otvorio svoju ruku. Osetio je kako mu se penis trznuo u pantalonama kada je ugledao sklupcani, svileni, roze materijal. Bile su to mamine gacice. Iznenada, ugledao je konobaricu kraickom oka i brzo sklonio ruku koja je drzala gacice ispod stola. Nije znao da li je konobarica videla sta mu je bilo u ruci, ali je znao da mu je lice bilo crveno kao cvekla. Njegova mama se samo nasmesila na njegovu ociglednu rastrojenost.

Nakon sto su narucili veceru i konobarica je otisla, Tomi je izvukao svoju ruku ispod stola. Pogledao je par malenih gacica, i video da je medjunozje bilo natopljeno. Bez razmisljanja, prineo je medjunozje svom nosu, duboko udahnuvsi, ociju prikovanih za majku svo vreme.

Su je gledala u soku kada je Tomi nemarno otvorio gacice i prineo ih svojim unama.

Ljubio je vlazni materijal a zatim priredio sou, isplazivsi svoj jezik i lizuci umetak sa jednog kraja na drugi.

Su je uzdahnula duboko i zatvorila oci, dok je jeza strujala kroz nju.

Tomijev penis je sada bio potpuno uzdignut. To je bio njegov prvi ukus majcinih seksualnih sokova. Osecao je kako mu ruka drhti, nateravsi sebe da sklupca materijal i stavi ga u svoj dzep. Zatim je posegao dole i namestio svoj penis u veoma tesnom ogranicenju njegovih pantalona.

Su je iznenada shvatila da ju je Tomi izblefirao. Medjutim, Su jos uvek nije bila gotova.

Kada je vecera bila posluzena, Su i Tomi su jeli u tisini, posmatrajuci jedno drugo ocima punim ljubavi. Negde u sred obrioka, Tomi je video da njegova majka gleda okolo po restoranu. Videvsi da nema nikoga u blizini, Su je posegla gore i pocela da otkopcava svoj dzemper. Tomi je pomislio da joj je bilo vrucina. Kada su svi dugmici bili otkopcani, Su je sklonila dzemper sa svojih grudi. Tomi je bio sokiran sto vidi da joj je bluzica bila potpuno providna; mogao je skroz da vidi mamine cvrste grudi, sa njenim ukrucenim ruzicastim bradavicama kaje su se probijale kroz materijal. Tomi vise nije mogao da se koncentrise na veceru. Njegove misli su bile na cinjenici da je njegova mama sedela preko puta njega, gola ispod svoje odece i da ce on mozda uspeti da joj je polize veceras.

„Mama, mozemo li da krenemo?“ Upitao je, tek do pola zavrsivsi sa svojom vecerom.

„Mislim da je to odlicna ideja, osim toga, mislim da ti dugujem lekciju.“

Tomijev penis je pulsirao u pantalonama i on skoci i prakticno izvuce svoju majku iz restorana.

Tokom voznje kuci, Su je skinula svoj dzemper i sela pored svog sina, samo u svojoj providnoj bluzici koja joj je pokrivala grudi. Tomi je ludeo, pokusavajuci da drzi oci na putu.

Su je znala da je bilo opasno da ga izaziva na taj nacin dok je vozio. Medjutim, razmisljala je o tome sta ce mu dozvoliti da joj uradi celog dana i to ju je izludjivalo od zelje.

Tomiju je bilo tesko da se pridrzava ogranicenja brzine dok je jurio kuci. Jedva se zaustavio pred kucom, kada je izleteo iz kola i potrcao okolo da otvori vrata svojoj mami. Kada se Su okrenula, uhvatio je blizak pogled na maminu izlozenu mackicu. Oci su mu se sirom otvorile u soku kada je video da nije imala stidnih dlacica. Uobicajeno mekane, plave dlacice su skroz nestale, ostavljajuci njene usnice glatkim i sjajnim. Tomi je stajao zaledjeno, gledajuci medju majcine noge. Srce mu je sada tuklo tako jako da je pomislio da i ona moze da ga cuje.

Kada je su donela odluku da pusti Tomija da je polize, odlucila je da se obrije. Njegov otac je tako voleo. Kada je izasla iz kola, stajala je pred njim sa sirokim osmehom. “Sta nije u redu ljubavi,” upitala je, znajuci vec odgovor. Nasmesila se, shvatajuci da je ona ponovo bila u prednosti.

„Uh… um… nista,“ Mucio se da izgovori.

Okrenula se i krenula ka kuci, jos uvek se smeskajuci.

Tomiju je trebalo par sekundi da shvati da je stajao sam na trotoaru. Ubrzao je hod i sledio svoju majku u kucu.

„Tomi, sipaj mi casu vina i donesi mi je u dnevnu sobu, molim te,“ Su rece, okrenuvsi se da krene u dnevnu sobu.

Tomi je pozurio da donese vino, drhteci toliko da je zamalo slomio casu. Pokusao je da umiri ruke dok je hodao do dnevne sobe. Video je majku kako sedi na sofi, cekajuci ga. Kada joj je dodao casu, ruka mu je toliko drhtala da joj se vino zamalo prosulo po bluzici. Nije primetio da su se i majcine ruke takodje tresle.

Su je uzela veliki gutljaj vina i potapsala mesto pored sebe.

Tomi je seo bez reci. Plasio se da mu glas ne bi reagovao.

Su uzdahnu i rece, “Tomi, ovo je veliki korak za nas. Znam da si zeleo da mi li… um pruzis oralni sex vec dugo. Iskreno, i ja sam to isto tako zelela, ako ne i vise. To je jedna od stvari koje mi nedostaju najvise oko Boba. On je bio veoma dobar. Tvoj otac… tvoj otac i ja smo to radili stalno. Zapravo, prvi put je bilo na sofi bas ovako kod njega kuci. Bilo je skroz ludo jer su njegovi roditelji, tvoji baba i deda spavali u sobi pored. Radili smo mnogo otkacenih stvari,” Dodala je, kada su joj se oci zamaglile i prestala je da govori.

Tomi je posegao, uzevsi majcinu ruku i sedeo u tisini, ocekujuci da nastavi.

„Ponekad sam tako zbunjena Tomi. Ono sto smo uradili je tako pogresno ali„, ali ne mogu da ti odolim. To bi moglo da bude opasno po oboje. Sve je tako suludo.“

„Mama… uh… mi ne moramo da uradimo.“

„Shhhh,“ Su rece, prislonivsi svoj prst na Tomijeve usne.

Su je ustala ispred Tomija i lagano pocela da otkopcava svoju bluzicu. Zbacila ju je sa svojih ramena i zastala, pustajuci Tomija da gleda u njene velike grudi, tako blizu njegovog lica

Tomi je mogao da vidi njeno uzbudjenje dok su joj se grudi nadimale gore-dole sa njenim ubrzanim disanjem. I njegov dah je poceo da izlazi u kratkim uzdasima.

Lagano, Su je pocela da povlaci svoju suknju uz butine. Zastala je na sekund kada je bila tik ispod njenog medjunozja, izazivajuci Tomija. Zatim ju je povukla do svog struka i mali uzdah uzbudjenja joj je pobegao sa usana.

Tomi je uzdahnuo. Nikada nije video nesto tako uzbudjujuce u svom mladom zivotu. Izlozena pred njim, stajala je veoma vlazna i natekla rodnica njegove rodjene majke. Nije bilo ni tracka dlacica nigde na povrsini, od njenog pupka do njenih butina. Spoljne usnice su bile tako glatke da su se gotovo presijavale, Unutrasnje usnice su virile, sa potocicima njenih sokova koji su visilli nesigurno, spremni da se sliju na pod. Njene butine, sve do ivice njenih najlonki su svetlucale od njenih sokova.

Kada je Su videla da je Tomi bio spreman da je zgrabi, odgurnula ga je. “Cekaj,” rekla je i okrenula se da pridje do udobne fotelje. Ostala je u svojim visokim stiklicama i suknjici povucenoj oko struka, sevsi u fotelju. Zatim je podigla svoje noge i prebacila un preko naslona za ruke, gurajuci svoju rodnicu ka svom sinu, na bestidan nacin.

Su je pozvala prstom svog sina i rekla zadihanim tonom, “Mislim da je najbolja pozicija za tebe na kolenima izmedju mojih nogu.

Tomi je poskocio i dojurio do svoje majke, ne odvajajuci oci od njene izlozene rodnice.

„Skini se prvo.“

Su je gledala dok se Tomi svlaco u rekordnom vremenu, bacajuci svoju odecu na pod u zurbi. Onda je pogledala potpuno golo telo svog sina. Njene oci su lutale po njegovom telu, zaustavljajuci se na njegovoj pulsirajucoj erekciji. Boze, dovodice zene do ludila jednog dana, pomislila je.

Tomi se spustio na kolena izmedju Suinih nogu, i prineo svoja usta veoma blizu njene natekle i natopljene pickice. Spustio je svoje drhtave ruke na njene butine, jos vise ih sireci, nameravajuci da zaroni unutra.

„Samo minut ljubavi,“ Su rece, spustajuci ruke na sinova ramena da ga zadrzi. „Trebace ti par lekcija iz zenske anatomije pre nego sto me POLIZES,“ Su rece, naglasavajuci rec „polizes“.

Tomi se zavalio nazad i gledao kako njegova mama siri noge jos vise. Dok je posmatrao, izbuljenih ociju, njegova majka je prsticima rastvorila ruzicaste usnice. Tomi je osetio kako mu krece voda na usta. Mogao je da namirise njeno uzbudjenje i vidi sokove koji su cureli iz njene otvorene rupice.

„Vidis ovo malo dugmence ovde?“ Su rece, pokazavsi na svoj klitoris. „Ovo je centar zenskog seksualnog uzbudjenja. vrlo je osetljiv i treba ga tretirati sa velikom paznjom. Reci cu ti vise o tome za minut. Ovo dole su moje spoljasnje i unutrasnje usmine.“ Su je razdvojila unutrasnje usmine, pokazujuci mu koliko su fleksibilne.

„Spoljne usnice nisu tako osetljive i mogu da se tretiraju malo snaznije, ali ove,“ Rekla je, pokazujuci prsticem unutrasne usnice, „mogu biti veoma osetljive. Pogledaj kakve postanu kada se uzbudim.“ Su se trudila da odrzi svoj glas smirenim i delovala je veoma ozbiljno u svom opisivanju. Medjutim, iznutra, ona je gorela od zelje. Gledajuci cudjenje i uzbudjenje u sinovim ocima, skoro je bilo vise nego sto je Su mogla da izdrzi.

Tomi je mogao da vidi guste sokice koji su sada cureli iz mamine rupice. Mogao je da oseti kako i njegov penis izliva sokove, cekajuci da ga pusti da je polize. Disao je na usta pokusavajuci da uzme dovoljno kiseonika. U glavi mu se vrtelo kao da je padao sa velike visine. “Ovo je rupica u koju ulazi kurac i veoma je pristupacna mekom jeziku.” Su je pocela da dise veoma usiljeno, terajuci sebe da nastavi sa opisivanjem. “Ohhhh!” Su je zastenjala kada su joj se prstici ocesali o osetljivi klitoris. “Kao sto… kao sto sam ti vec pokazala, ovo… ovo je moj… moj klit,” Su rece, sireci svoje usnice i pustajuci malu grudvicu da izviri van, rukom drhtavom od uzbudjenja.

Tomi je fokusirao oci tamo gde je njegova majka pokazivala. Bio je fasciniran glatkim komadom tkiva izmedju njenih usnica. Gotovo da je izgledalo kao minijaturni glavic penisa.

„Klitoris mi je… veoma… veoma osetljiv. Kada sam ovoliko uzbudjena, i mali dodir moze da me otkaci. Sada je veoma natecen. Budi veoma nezan sa njim, molim te,“ Su rece gotovo bunovno.

Tomi je znao vecinu tih stvari sa casova biologije u srednjoj. Medjutim, vecini je to bilo smesno i niko od decaka nije obracao paznju na to. Sada, gledajuci i slusajuci svoju mamu kako mu govori o svojim polnim organima, drhtao je od pozude. Oci mu nisu napustale njene polne organe, kada je pocela da prstima masira svoje rasirene polne usnice.

„Ohhhhhh Isuse!“ Su je zastenjala, zatvorivsi oci u zadovoljstvu.

Gledao je zadivljeno dok je nabijala jedan prstic sebi u pickiu. Zatim je dodala drugi i treci dok sva tri prstica nisu bila u njoj, gotovo do poslednjeg zgloba. Kada ih je izvadila, bili su natopljeni njenim sokovima.

Su je ispruzila svoje drhtave prstice ka svom sinu.

Tomijeva usta su se zaklopila oko sva tri prsta, glasno ih sisajuci. Da li je to bio on ili njegova majka koja je uzdisala? Ukus nije bio ni nalik nicemu sto je ikada pre okusio. Bio je gusci i mnogo sladji od onoga sto je okusio na njenim gacicama.

„Zelim da stavis svoj jezik upravo ovde Tomi,“ Su rece drhtavim glasom, pokazujuci na svoju rasirenu rupicu, „Vreme je da uvezbas svoju lekciju. Zelim da polizes moju socnu pickicu. Tako mi treba tvoj jezik, molim te, LIZI ME ODMAH,“ Su rece, iznenada izgubivsi kontrolu, gotovo vristeci.

Tomi se brzo savio napred, sa svojim ustima na par centimetara od njenih natopljenih usmina.

Su je stavila obe svoje ruke na stranama njegove glave, pokusavajuci da nabije njegovo lice u svoje natopljeno medjunozje.

Tomi je odolevao, sada ih muceci oboje time. Svojim licem na samo centimetar od njenih natopljenih usnica, disao je duboko; njen predivni miris ga je silno uzbudjivao. Zatim je isplazio svoj jezik da dodirne njene vlazne usnice. Cuo je kada je njegova mama zastenjala, kada je njegov jezik dodirnuo njen polni organ po prvi put. Zatim je jezikom doneo ukus u svoja usta.

Su je gledala kako njen sin guta njene sokove i uzdahnula je. Zgrabila je njegovu glavu ponovo, sa svojom pozudom vracenom pod kontrolu, na trenutak. “Nezno, nezno, lizi je oko usnica,” davala mu je uputstva, pomerajuci mu glavu svojim rukama.

Tomi je pustio da njegova majka pomera njegovu glavu okolo, jezikom ispruzenim van na njeno zadovoljstvo. Iznenada, zapitao se zasto njegovi drugovi pricaju o tome na prezriv nacin. Njemu je to bio predivan i intiman cin. Odmah je znao da ce voleti to do kraja zivota.

Njegova mama vise nije morala da drzi njegovu glavu jer je Tomi i sam poceo da koristi svoj jezik i usne. Usta su mu pokrivala njenu rupicu i poceo je da sisa natekle usnice iznutra. Zatim ih je nezno gricnuo a onda koristeci svoj jezik, laptao po naboranoj povrsini.

„Ohhhhhh, to, samo tako, sisaj ih, sisaj mi usnice. O moj Boze. Ne mogu da izdrzim. Sisaj je, sisaj maminu picku,“ Su je vristala gotovo neprestano. Zatim je pocela da mu se nabija kukovima u facu. Blago je povukla njegovu glavu, spajajuci njegov jezik sa svojim nateklim klitorisom. Noge su joj se zabacile i obmotale oko njegovog vrata, zarobljavajuci njegova usta u svom vlaznom mesu.

To je bilo svo sto je mogla da podnese. Iznenada, ispustila je dubok jecaj i krenula ka vrhuncu, tresuci se i vristeci dok ju je silni orgazam obuzimao. Povukla je decakovu glavu jako u svoju picku koja se grcila, gotovo ga guseci.

Tomiju nije uopste smetalo. Lice mu je bilo poplavljeno majcinim sokovoma. Njene usnice su bile rastegnute na njegovom licu, zarmazujuci njene klizave sokice od njegove brade do cela. Osecao se gotovo kao da mu mu je lice bilo nabijeno u socnu lubenicu.

„Oh to! To! O Boze Tommmmmmmmmiiiiiii!!!“ Suini kukovi su bili uzdignuti visoko gore, i gotovo je bila na ledjima, na jastuku fotelje.

Tomi je dopustao da mu lice bude korisceno za mamino zadovoljstvo. Gurnuo je jezik duboko u njenu tesnu rupicu i klizavi zidovi u njenoj pickici su se grcili oko njega.

Suin orgazam nije prestajao. Svaki put kada je pomislila da je gotova. Tomi bi pogodio novu tacku i iznova je doveo do vrhunca. Mislila je da ce se onesvestiti, dok joj je srce tuklo i borila se za dah.

Napokon, Suino telo je pocelo da se opusta, sa malim drhtajima koji su i dalje strujali u njoj. Nakon toga, morala je da odgurne Tomijevo lice od svojih, sada tako osetljivih polnih usnica. Nikada nije dozivela vrhunac koji je bio tako dobar, ili koji je toliko dugo trajao. Osecala je svoje telo kao mlitavu krpu. Bila je srozana u fotelji; sa obe noge i dalje obmotane oko Tomijevog vrata. Kada je pogledala u svog sina koji je klecao medju njenim nogama, imao je luckasti kez na licu. Lice mu je bilo bukvalno prekriveno maminim sokovima.

„Boze, zaboravila sam koliko je dobar osecaj biti pojedena. Su je uzdahnula, uspevsi ponovo da progovori. „Tomi, upravo si mi pruzio najbolji orgazam u mom zivotu. Hvala ti… hvala ti, bio si divan. Tako te volim,“ Su rece gledajuci u njegove oci s’ ljubavlju.

Tomi je seo na svoja bedra, smeskajuci se kao macka koja je pojela kanarinca.

„Dodji ovamo i daj mi da se pobrinem za tebe,“ Su rece, povlaceci Tomija iz njegove cucece pozicije.

Tomi je skocio i stao pored svoje mame, prinevsi svoj cureci penis njenim usnama.

„Boze, kako volim ovaj kurac,“ Su je rekla za sebe prinevsi sinov natekli penis blize svom licu. Dok je cvrso drzala njegov kurac, zapravo je mogla da oseti kako mu srce divljacki lupa u grudima, preko njegovog penisa. Kada ga je stisnula, videla je veliku bistru kap prekuma kako izbija i zatim se sliva preko njenih prstica, Zatvorila je oci, prinevsi glavic svojim ustima. Ona i Tomi su zastenjali kada su joj usne okruzile njegov natekli glavic. Glavic joj je ispunio usta, dok su joj se usne stezale oko osovine. Drzala ga je tako, sisajuci mu samo glavic. Pljuvacka joj se slivala, prekrivajuci glavic u njenim toplim ustima. Gotovo je zaboravila na Tomija, izgubivsi se u uzbudjenju dok mu je pusila.

Iznenada se setivsi da je njen sin spojen sa ovim neverovatnim penisom, povukla se i pogledala gore u njega. Zatim je rekla sapatom. “Popusicu ti kurac, Tomi. Tvoja mama zeli da posisa sav sok iz tvojih jaja. Zelis li da ti popusim? Zelis li da ti mama proguta svu tu ukusnu spermu? Reci mi, reci mi da zelis da ti pusim dok mi ne svrsis usta.

„Da, da, molim te, vrati ga u usta, molim te sisaj ga.“ Tomi je stenjao na majcine pogane reci.

Su je uzela ponovo njegov penis duboko u svoja topla i vlazna usta, stvarajuci glasne sisajuce zvukove, koji su trebali da pokazu njenom sinu koliko je volela da mu pusi.

Tomi nije mogao jos mnogo da izdrzi. Uzdrzavao se koliko god je mogao. Osecao je kao da ce mu glava eksplodirati dok mu je telo prozimala jeza. Telo mu se zgrcilo i kukovi su mu se gurnuli napred. Osecao se gotovo kao da se sve desavalo u usporenom snimku kada mu se penis trznuo i ogromno punjenje sperme krenulo da putuje uz njegov dugi kurac. Osecao je kako juri da se oslobodi.

Su je bila spremna za to ovog puta. Pomerila je njegov probijajuci kurac malo unazad kako bi primila prvi snazni mlaz u svoja usta, a ne u grlo. Iznenada, njen sin je poceo da prska kao vatrogasno crevo, puneci joj usta iznova i iznova svojom gustom spermom. Su je progutala svaki mlaz, isisavajuci jos, brzo pumpajuci rukom gore-dole.

Neverovatno, uzbudjenje dok joj je sinova sperma prskala u ustima ju je ponovo napalilo. Su je osetila kako joj polne usnice trepere i kako je jos jedan mali orgazam potresa.

Napokon, protok je usporio i zatim prestao. Su je nastavila da sisa jako, pokusavajuci da izvuce nekoliko poslednjihm dragocenih kapi.

Konacno, Tomi se povukao i zateturao do sofe i pao, boreci se za dah. Video je majku jos uvek na kolenima kako mu se smesi. Nije bilo ni kapi njegove sperme nigde na njenom licu. Sve je progutala.

To je bila noc koju ce i majka i sin pamtiti zauvek.

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 10
Majka i njen sin 12

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience