Kada se Tomi probudio narednog jutra, krevet pored njega je bio prazan. Pogledao je na sat i video da je bilo deset ujutru. Otkotrljao se iz kreveta i pronasao sorc da obuce i onda je sisao niz stepenice. Kada je usao u kuhinju, video je majku kako stoji nad sporetom i sprema dorucak sa spatulom u ruci, gledajuci kroz prozor. Svetlost sa prozora je otkrivala siluetu njenog tela pod tankom kucnom haljinom. Tomi je stajao diveci se majcinom telu, osecajuci kako uzbudjenje pocinje da raste u njemu.

Suin um je ponovo odlutao u metezu. Nije bilo sumnje da je volela svog sina kao muskarca. Uistinu, nije zalila zbog onoga sto se desilo, medjutim znala je da ce im biti tesko. Buducnost je bila veoma neizvesna. Kuda ce krenuti odavde? Kako ce sacuvati svoju vezu tajnom? Sta ako neko sazna? Sve je bilo tako komplikovano.

Tomi je prisao iza svoje majke i obavio svoje ruke oko nje, ljubeci je u vrat i cvrso je stiskajuci.

Su je posegla gore i dodirnula Tomijeve ruke s’ljubavlju, zatim se savila i poljubila gornju stranu njegovog dlana. Talas ljubavi ju je preplavio dok su suze krenule da joj teku.

Tomi je cuo svoju majku kako smrkce i okrenuo je ka sebi. “Sta nije u redu, mama?”

„Nista,“ rece ona, osmehujuci se kroz suze. „Volim te.“

Usne su im se spojile u nezni poljubac. Lagano, dok su im se jezici nadmetali, strast je rasla. Tomi se povukao unazad, vatra mu je ponovo gorela u ocima. Zurio je u majcine oci i spustio svoje ruke na njenu kucnu haljinu. Iznenada, naglim trzajem, Tomi je pocepao prednji deo haljine po sredini, ispaljujuci dugmice po celoj kuhinji.

Su je vrisnula u iznenadjenju.

Tomi je povukao pocepanu haljinu sa majcinih ramena i pustio je da padne na pod. Zatim ju je povukao do kuhinjskog stola i odgurnuo je dok nije sedela na njemu. Privukao je stolicu i seo izmedju njenih nogu.

„Oh Boze Tomi, sta to radis?“ Su je uzdahnula ali nije mu se odupirala kada ju je odgurnuo na ledja.

„Doruckujem,“ Tomi je odgovorio dok su mu usta pokrivala njenu pickicu, Lizao ju je kao lud. Usne i jezik su mu bile svuda gde je mogao da dopre. Ignorisao je majcine jecaje zadovoljstva dok je svrsavala iznova i iznova. Napokon, kada mu se vilica izmorila, podigao joj je noge visoko i usao u nju.

„Ahhhhh!!!“ Vrisnula je kada je njegov dugacki kurac dopreo do dna njene i dalje zasicene rupice u jednom ubodu.

Dok se zabijao u svoju majku, sto je skripeo i pomerao se po podu, preteci da se srusi. Nakon toliko orgazama od prethodne noci, Tomi je znao da moze dugo da izdrzi, sto je i uradio, dovodeci je do orgazma za orgazmom.

Upravo kada je su pomislila da je gotova i da ce svrsiti, podigao ju je i drzao na svojim preponama kao lutku. Cvrsto se drzala za njegov vrat dok ju je on setao po sobi, neprestano se pomerajuci napred-nazad u njoj. Jebao ju je na sudoperi, na radnoj povrsini, uz frizider i na kraju na podu. Obarali su stolice i prevrtali kineski porcelan po vitrinama.

Su je gotovo osetila olaksanje kada je rekao da ce svrsiti. Njeno siroto telo je jedva moglo da izdrzi vise. Kada je urliknuo da ce da svrsi, privukla ga je cvrsto uz sebe, nogu stegnutih oko njegovog struka i pustila ga da svrsi u njeno telo jos jednom.

Su nije vise mogla da porekne. Bila je zaljubljena u rodjenog sina. Nije bilo povratka, tako da je odlucila da pusti da se buducnost postara sama za sebe. U svoj neizvesnosti, jedna stvar je bibla sigurna, njihova ljubav. Oni ce je odrzati.

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 13
Majka i njen sin 15

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience