Seksualni odnos izmedju Su i Tomija se nastavio, pa cak i ubrzao tokom narednih nekoliko meseci. Tomi je bio gotovo nezasit. Kao da je pokusavao da nadoknadi godine u srednjoj skoli. Njih dvoje su imali sex na gotovo svim mogucim mestima, i u svakoj pozi. Medjutim, bila je jedna stvar koju nisu uradili, ali se Tomi bojao da pita.

Za Tomijev devetnaesti rodjendan, Su je zelela da mu priredi nesto posebno. Spremila je njegovo omiljeno jelo i oboje su se svecano obukli za veceru. Tomi se bunio sto je morao da nosi odelo, ali je kao i obicno poslusao svoju mamu.

Kada je vecera bila zavrsena i sudovi ostavljeni na stolu, Su i Tomi su otisli u dnevnu sobu. Su je pustila neku laganu muziku i uzela Tomija u svoje narucje.

Dok su plesali, Tomi je mazio majcinu guzu preko njene satenske haljine. Tomi je obozavao kako je izgledala u toj haljini. Isticala je njenu guzu do savrsenstva. Bila je pripijena uz kozu i kratka, sa rarzezom sve do njenog kuka. Znao je da nije nosila gacice jer bi bile vidljive. Osim toga, retko je vise i nosila donji ves. Samo je ometao njihove ceste nastupe seksa.

Su je poljubila Tomija u vrat i pustila ga da joj mazi guzu. Zatim je sapnula u njegovo uvo, “Svidja ti se moja guza, zar ne?”

„O Boze da,“ odgovorio je, stisnuvsi njene cvrste ali mekane obrascice da ih istakne.

„Da li je zelis?“

Tomi se povukao od svoje majke sa upitnim izrazom na licu. “Sta?” Mogao je da vidi da su majcine oci gorele od pozude.

„Nevina sam tu pozadi.“

Tomiju je trebao sekund da shvati sta je govorila. “Mislis… mislis da te jebem tu?” Upitao je nepoverljivo.

„Da, zelim da ti dam svoje dupe, to je moj specijalni poklon za tvoj rodjendan. Naravno, ako ne zelis…“

„Ne… mislim da… o Boze mama, jesi li ozbiljna?“

Su je poljubila Tomijeve usne i uzela ga za ruku. Povela ga je uz stepenice u njihovu spavacu sobu. Pustila je Tomija da sedne na krevet i onda mu se okrenula ledjima da joj otkopca haljinu.

Tomijeve ruke su drhtale dok joj je polako povlacio snir. Mogao je da vidi majcina glatka ledja dok se haljina otkopcavala. Snir se spustio sve do gornje ivice njene guze.

Su je odbacila haljinu, pustajuci je da padne do njenih stopala, ostavsi gola, osim para stiklica i svilenkastih samostojecih najlonki. Stajala je ledjima pred njim, pustajuci ga da vidi njeno golo telo. Zatim je pogledala preko ramena i nasmesila se, rekavsi, “Zelis li da me jebes u guzu?” Nagnula se blago napred i posegnula pozadi, sireci svoje guzove.

„O Boze,“ bilo je sve sto je Tomi mogao da izgovori dok je gledao svoju majku kako bestidno siri svoju guzu pred njim.

„Skini odecu sa sebe,“ rekla je i okrenula se da mu pomogne da se svuce. Ubrzo, lezali su goli na krevetu, u zagrljaju.

Su se okrenula na ledja i dohvatila par jastuka, stavljajuci ih ispod svoje zadnjice. Kada se smestila na ledja, sa rasirenim nogama, pokazala je Tomiju da dodje medju njene noge.

Tomi je pozurio da se povinuje. Kada je kleknuo medju njenim njenim uzdignutim butinama, pogledala ga je u oci i rekla, “Stavi mi kurac u picku prvo i navlazi je. A onda me jebi u guzu.”

Tomi je zamalo smesta svrsio. Drhtavim rukama, smestio je svoj penis medju majcine vlazne usnice. Oboje su ispustili uzdah dok je on prodirao u nju. Njena tesna rupica mu je tako godila da nije mogao da zamisli nista bolje.

Nakon sto je Tomi probio u nju par puta, Su ga je odgurnula. Zatim je stavila svoje noge na njegova ramena i izdigla se dok joj zadnja rupica nije bila izlozena. Rike su joj drhtale kada je posegla dole i razdvojila guzove. “Stavi ga unutra,” prosiktala je uzbudjeno.

Tomi je nacentrirao velikim glavicem svog penisa njenu malenu smedju rupicu. Nije mogao da zamisli kako bi mogao da stane u tako malo mesto. Lagano je gurnuo napred. Cuo je majku kada je zastenjala i zastao je da pogleda u njeno lice.

Oci su joj bile cvrsto zaklopljene ali je rekla, “Nastavi.”

Sa svojim rukama na njenim butinama, Tomi ju je privukao ka sebi i gurnuo u isto vreme. “Ahhhhhh!” Zastenjao je kada je glavic njegovog penisa skliznuo u majcinu usku malu rupicu. Prsten se zatvorio, stezuci glavic kao stega.

„Cekaj, cekaj,“ Su je uzdisala, pustajuci svoj zadnji ulaz da se navikne na veliki glavic. Nakon nekoliko mucnih sekundi za Tomija, ona rece, „Ok, jebi me.“

Tomi je gurnuo ponovo i gledao zadivljeno kako je njegova batina nestajala u majcinom telu. Ulazio je centimetar po centimetar dok njegov celi penis nije bio okruzen njenom toplom utrobom.. Osecaj je bio neverovatan. Bila je mekana, vrela i uska kao njena vagina, ali drugacije. Stezala je svaki centimetar njegovog kurca, od korena do vrha.

„Jebi meeeeeeeee!“ Su je preklinjala.

Gotovo nevoljno, Tomi je poceo da se pomera, izvlaceci svoj penis gotovo skroz do kraja pre ponovnog zabijanja unutra. “Oh Boze!” Stenjala je dok ga je njena glatka rupica usisavala unutra. Tomi je poceo da se pomera brze.

„Tako je, tako, jebi me ljubavi. Jebi majcinu guzuuuu! Su je vristala, jureci ka orgazmu. Posegla je dole i pocela da trlja svoj klitoris. „Oh Boze duso, svrsicu, o da, o da,“ siktala je dok joj se rupica stezala oko Tomijevog kurca,

„O Isuse mama,“ Tomi je stenjao osecajuci kako telo pocinje da joj se grci. „Svrsicu i ja,“ Zastenjao je. Zabio se u njenu rupicu najdublje sto je mogao i stao.

Su je osecala kako mu penis treperi u njenom dupetu. Bila je zadivljena sto je zapravo mogla da ga oseti kako pocinje da svrsava. To je pojacalo njen kulminirajuci orgazam.

Oboje su vristali od zadovoljstva dok je Tomi punio majcinu zadnju rupicu svojim semenom.

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 14
Majka i njen sin 16

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience