Tomi i njegova majka su zavrsili sa jelom, i nastavili da pricaju o svom danu kao da se nista nuje desilo.

„Opracu prvo sudove, pa idem da se istusiram. Ti idi do video kluba i uzmi nam nesto lepo.“

„OK,“ Rece Tomi. Ustao je i uzeo kljuceve od kola. Zatim je prisao i nezno poljubio majcine usne i rekao „Mozda cu prvo da svratim do Sona. Vraticu se malo kasnije. Volim te mama.“

“ Volim i ja tebe duso. Pazi kako vozis.“

Su je oprala sudove i otisla da se istusira. Kada je usla u kupatilo, osetila je blago uzbudjenje zbog onoga sto se desilo. Stajala je pod istim tusem gde je malocas bio njen sin. Odolela je nagonu za masturbiranjem, nateravsi sebe da se samo istusira.

Tomi je odlucio da ne svraca kod Sona. Uzeo je neki zenski film i krenuo kuci. Kada se popeo uz stepenice, prosao je pored majcine sobe. Vrata su bila blago odskrinuta. Dok je prolazio pored vrata zastao je na trenutak. Video je majku kako sedi na krevetu i lakira nokte. Bila je umotana u peskir, a drugim peskirom je uvila kosu. Tomi je provirio unutra da joj se javi, kada je video da je ustala i prisla do svog gardarobera, ogledajuci se. Bio je iznenadjen da vidi da joj je peskir jedva pokrivao guzu. Noge su joj izgledale tako duge i glatke. Stajao je tiho i posmatrao je, kada je odmotala peskir sa glave i pocela da susi kosu. Tomi je znao da ne bi trebalo da je spijunira, ali nije mogao da se suzdrzi.

Su je peskirom samo prosusila kosu, a zatim ukljucila fen. Gledala se u ogledalu, dok ju je topao vazduh okruzivao. Primetila je neko meskoljenje pred vratima. Na trenutak se uplasila, ali je shvatila da se Tomi sigurno vratio ranije kuci. Kada je prestao da se pomera, sinulo joj je da ju je sigurno spijunirao. Razmisljala je da zatvori vrata, ali je znala da bi ga osramotila. Osim toga, nakon onog razgovora o slobodi u kuci, to bi bilo licemerno. A i bilo je fer s’obzirom da je ona gledala njega. Su je nastavila da susi kosu, pustajuci svog sina da gleda njeno oskudno pokriveno telo.

Tomi je upravo hteo da krene, kada je video da njegova majka spusta fen. Zatim je posegnula za peskirom koji joj je bio privezan medju grudima.

Iznenada, Su je osetila kako je preplavljuje talas uzbudjenja. Ruke su joj drhtale dok je drzala peskir na grudima. Ovo je suludo, pomislila je. Ipak, ruke su joj se pomerile i otvorila je peskir, drzeci ga rasirenog par sekundi. Bacila je pogled na ogledalo i znala je da Tomi moze da vidi golu prednju stranu njenog tela. Osetila je kako joj se bradavice ukrucuju, dok ga je lagano ispustila da padne iza nje. Ucinilo joj se da je cula uzdah.

Tomi je uzdahnuo. Stajao je zaledjen, gledajuci majcino golo telo. Bila je apsolutno predivna. Njene velike grudi su jos uvek bile cvrste i stajale uspravno sa vrlo malo opustenosti. Oci su mu se spustile do njenog pubicnog dela. Ugledao je njene mekane, plave dlacice, i samo nagovestaj ruzicasih unutrasnjih usnica.Tomijev penis je pulsirao od zivota u njegovim pantalonama.

A onda je Su uradila nesto sto ju je zaprepastilo, mozda cak i vise nego Tomija. Posegla je dole i otvorila donju fijoku, presavivsi se u struku. Njena zadnjica se izdigla pozadi i blago je rasirila noge.

„O Boze,“ Tomi je zacvileo dok je buljio u majcino prlepo dupe. Pogledao joj je medju noge i mogao je da vidi brezuljak njene pickice kako zuri u njega. Mogao je cak da vidi i usnice koje su se presijavale od vlaznosti. Nije mu palo na pamet da je njegova majka bila napaljena isto kao i on.

Su je osetila kao da je vec dugo bila naguzena, ali to je bilo samo nekoliko sekundi. Znala je da mora da se uspravi, kada je osetila da sokovi pocinju da joj cure. Lagano se uspravila, drzeci par oskudnih crvenih gacica u ruci. Zatim se opet savila i zakoracila u njih, povlaceci ih do struka. Osecala je kako joj svilenkasti materijal senzualno miluje zadnjicu i tesno se pripija uz njene natekle usnice.

Tomi je nekako uspeo da se sabere i skloni sa vrata.

Su je ispustila dubok uzdah. Mora da gubim razum, pomislila je, krenuvsi da se oblaci. Obukla je kratku, letnju haljinicu koja je dosezala do sredine njenih butina. Kada je krenula da izadje iz sobe, zastala je za trenutak. Ruke su joj drhtale, kada je zadigla haljinicu i svukla gacice, bacivsi ih na krevet.

Nekoliko minuta kasnije, Su se pridruzila Tomiju u dnevnoj sobi. Film je vec bio ukljucen, i kokice spremne.

„Bas na vreme, “ Rekao je, gledajuci je kako ulazi u sobu.

„Kokice! Super!“

„Doneo sam ti i vino.“ Tomi je rekao ponosno, pokazavsi prstom na bocu koja se hladila u kibli leda.

„Hvala ti ljubavi!“

Svetla su bila prigusena dok su njih dvoje sedeli i gledali “Vreli dani u Alabami,”

Tomi je mrzeo taj film ali znao na ce se njegovoj mami svideti.

Su je sela na kauc, dok je Tomi sedeo na podu, naslanjajuci se na kauc. Nakih sat vremena od pocetka filma, Tomi se izvinuo i otisao gore do kupatila. Dok je prolazio pored majcine sobe, zastao je na cas. Video je par malih crvenih gacica koje su lezale na krevetu. “Boze, pa ona je skinula gacice?” Rekao je sebi.

Kada se Tomi vratio u dnevnu sobu, bio je u misiji. Morao je da sazna da li je skinula gacice. Dok je sedao na pod, blago se okrenuo na stranu, kako bi mogao da vidi mamine noge. Medjutim koliko god se trudio, nije mogao da joj zaviri pod haljinicu. Na kraju je uzdahnuo isfrustrirano i odustao.

Su je sedela na kaucu, pijuckajuci vino. Videla je da Tomi pokusava da joj zaviri pod haljinicu. Potiskivala je osmeh, okrecuci se levo-desno, ne dajuci mu dobar pogled. Znala je da ga je nemilosrdno izazivala, ali nekako nije mogla da prekine. Napokon, kada je vino preuzelo kontrolu, zavalila se u ugao sofe i sklupcala noge uz sebe. Njena mala haljinica joj je jedva pokrivla guzu.

Tomi je video kraickom oka kada se njegova majka pomerila. Ponovo se blago promeskoljila i bacio je pogled na njene noge. Sada je mogao da vidi zadnju stranu njenih nogu, ali ju je haljinica jos uvek dovoljno pokrivala.

Nedugo zatim, soba je utihnula. Tomi se okrenuo i video da je mama zaspala. Znao je da ona cesto zaspi kada pije vino. Iznenada, prljava misao mu je pala na um. Ustao je tiho i seo na kauc, pored svoje sklupcane majke. Sat na zidu je glasno otkucavao, i njegovo srce je tuklo snazno u grudima dok je cekao da se uveri da li spava. Onda je drhtavim prstima posegao i uzeo materijal njene haljinice medju prste. Polako, gotovo neprimetno, poceo je da ga pomice uz njene butine. Kada joj je haljinica bila tik iznad guze, Tomi je stao. To je dovoljno, pomislio je. Onda je skliznuo nazad na pod. Sacekao je minut-dva a onda se okrenuo da pogleda majku. Tiho je zacvileo kada je ugledao njene polne usnice kako zure u njega. Iako je u sobi bilo mracno, TV je odavao dovoljno svetla da moze jasno da vidi njenu mackicu.

Su je tiho uzdahnula, kao da je u snu, i blago se pomerila, povlaceci haljinicu jos vise uz svoju zadnjicu. Zatim je sklupcala jedno koleno blize grudima, i haljinica se povukla jos vise uz njen kuk. Osecala je hladan vazduh na svojim intimnim delovima i stresla se od uzbudjenja.

Sada je Tomi mogao da vidi sve. Njena mekana, bela zadnjica se gotovo presijavala pod vestackom svetloscu. Mogao je gotovo da vidi malenu rupicu skrivenu medju njenim guzovima i njene zuzicaste unutrasnje usnice. Baciajuci opreznost u vetar, Tomi je otkopcao pantalone i oslobodio svoj pulsirajuci penis. Dok je zurio u majcine intimne delove, poceo je da masturbira.

Su je davala sve od sebe da se ne pomeri. Mogla je da oseti sinov pogled na svojim polnim usnicama i znala je da joj curi. Osetila je kako joj se vlaznost cedi po butini. Polako je otvorila oci samo malcice. Pocelo je da joj se vrti u glavi od uzbudjenja kada je ugledala Tomija kako drzi svoj penis. Njene natekle usnice su pulsirale zabranjenim uzbudjenjem dok je sirila noge jos malcice i usiljavala kukovima na dole. Njena haljinica se sada gotovo povukla do stuka.

„O Isuse,“ Tomi je sapnuo polu glasno. Sada je mogao jasno da vidi obe majcine rupice, ukljucujuci pufnaste polne usnice i malenu smedju rupicu par centimetera pored. Ruka mu je letela gore-dole po kurcu, saljuci ga brzo ka vrhuncu. iznenada je zastenjao i poceo da sprica svoj semen. Prvi mlaz je preleteo iza Tomija i prsnuo po zadnjoj lozi majcine butine, blizu spoja sa njenim intimnim delovima. Kada je Tomi to video, orgazam mu se jos vise pojacao. U toj seksualnoj izmaglici, nije mu palo na pamet da mozda nece moci da je obrise pre nego sto mu se majka probudi.

Su je jedva mogla da vidi sta se desava, ali je znala po njegovom stenjanju da je bio blizu orgazma. A zatim, neverovatno, kada je osetila da ju je Tomijeva sperma isprskala, osetila je kako je prozima mali orgazam

Kada je Tomi ispraznio jaja, zakopcao je pantalone dok ga je osecaj stida obuzimao. Ponovo je krivio sebe zbog gubitka kontrole i zbog svojih prljavih misli prema svojoj majci. Mogao je da vidi svoju spermu kako se sliva niz njene butine. O Boze, pomislio je, Sta sad da radim?

Pre nego sto je Tomi mogao bilo sta da uradi, Su se promeskoljila i otvorila oci.

„Mora da sam zaspala,“ Rekla je, protezuci ruke i zevajuci.

„Uh… Um… da, na minut, Tomi odgovori, gledajici svoju spermu kako kaplje preko procepa medju majcinim butinama.

Suine noge su je jedva drzale. Pravila se da je to zato jer se upravo probidila. Medjutim, uzbudjenje je izazvalo da joj krv jurne u glavu. Vrlo je bila svesna Tomijeve sperme na zadnjoj lozi svoje butine. Poljubila je Tomija za laku noc i otisla u svoju sobu. Cim je usla u spavacu sobu, posegla je rukom pozadi i osetila sinovo lepljivo seme. Iznenada su je noge izdale i doteturala se do kreveta. Srusila se kada ju je jak orgazam pogodio. Kada je taj bio gotov, zadigla je svoju haljinicu, i prstima masturbirala dok nije zaspala, iscrpljena. Haljinica joj je i dalje bila oko struka, i Tomijeva osusena sperma je ostala na njenoj butini sledeceg jutra.

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 4
Majka i njen sin 6

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience