Tomi je cekao u dnevnoj sobi da njegova mama sidje dole pa da krenu u Stejt park. Kada ju je video tog jutra, nista nije nagovestavalo da je znala sta je uradio. Slatko mu se nasmesila i razgovarili su o uobicajenim stvarima. Shvatio je da se izvukao sa ovim, ali je znao da bi ipak morao da bude oprezniji.

Su se trudila da se ponasa filozofski mirno oko onoga sto se desilo. On je bio samo decak sa puno problema u odrastanju. Bilo je prirodno da posmatra svoju majku kao seksualno bice. Bilo bi i cudno da ju je posmatrao ikako drugacije. Samo ce morati da bude pazljivija.

Kada je Su sisla dole u majicici na bretele i veoma uskom sorcicu, Tomi je ponovo ostao zapanjen. Mogao je gotovo da vidi uvlaku njenih usnica na preponama. Sigurno ne nosi gacice, pomislio je, pokusavajuci da ne bulji. Tomi je takodje bio zadivljen videvsi da nije nosila ni brus.

Suine velike grudi su stajale ponosno. Mogla je da oseti kako se slobodno njisu ispod njenog topica, i bradavice su joj probijale kroz mekani materijal dok je prilazila ka svom sinu.

„Da li sad izgedam OK? Su rece, primetivsi Tomijev zahvalni pogled.

„Sjajno mama, moracu pajserom da odbijam momke od tebe.“

Su se slatko nasmesila svom sinu i uzela ga za ruku, pritisnuvsi je uz stranu svojih grudi, dok su izlazili iz kuce.

Park je bio ogroman sa brojnim stolovima za piknik, gustim sumarcima i ogromnim jezerom sa camcima za veslanje. Su i Bob su cesto tu dolazili kada je Tomi bio mali, i dovodili ga da se igra na ljuljaskama i kupa u jezeru.

Kada su stigli, park je brujao od aktivnosti. Bilo je 60 ili 70 ljudi na izletu, clanovi tima, njihovi roditelji i prijatelji. Tomi je iskocio i otvorio vrata svojoj majci. Hodali su ponosno prema delu gde je grupa pravila piknik.

Bilo je ocigledno da su svi primetili Su. Decaci i njihovi ocevi su balavili za njom, a zene su je ljubomorno gledale. Neki muskarcu su se nabacivali Su, ali ona ih je sve odbila, rekavsi da vec ima pratioca, svog sina. Tomi se sepurio okolo kao paun, ne pustajuci ni na trenutak da mu se mama previse udalji iz vidokruga.

Nakon sto su svi jeli, igrali odbojku i malo veslali po jezeru. guzva je pocela da se proredjuje. Tomi i Su su uzeli svoje cebe, popeli se na jedno brdasce i nasli mesto ispod velikog hrasta, daleko od guzve. Su je malo vise popila i blago se zanosila dok je pomagala Tomiju da prostre cebe na zemlju. Prilicno je pila u zadnje vreme.

Njih dvoje su sedeli, posmatrejuci ljude ispod, uzivajuci u svezem letnjem povetarcu.

Tomi je zagrlio svoju mamu, privivsi njeno telo uz svoje. “Volim te mama,” Sapnuo je.

„Volim i ja tebe Tomi,“ Su je rekla, okrenuvsi se ka svom sinu.

Tomi ugleda suzu u njenom oku.

„Sta nije u redu mama? Tomi upita zabrinuto.

„Nije nista, duso. Sve je tako savrseno. Tata i ja smo te stalno dovodili ovde. Cak smo sedeli pod ovim istim drvetom. Nisam se ovako lepo osetila od kad je tata umro. Hvala ti sto si tu uz mene,“ Su rece prislonivsi se blize i spustivsi glavu na njegovo rame.

„Uvek cu biti tu za tebe, mama.“

Dok je Tomi rukom cvrto stiskao majku uz sebe, shvatio je da mu ruka ponovo dodiruje njene grudi. Ovaj put sa strane njene sise, gde je kipela van majicice. Tomi je lagano pomerio ruku. Dodirujuci njenu mekanu sisu izvan materijala njenog topica. Zadrzao je dah, cekajuci da ga majka zaustavi.

Su je osetila sta je Tomi radio. Nije zelela da se prepire, pa ga je pustila da joj nezno trlja dojku. Medjutim, onaj poznati osecaj joj se ponovo probudio u donjem delu. Ruke su joj se najezile, i tesko se naslonila na njegove snazne grudi.

Tomi je setao prstima po mekom materijalu, veoma zezno. Zadrzao ih je dugo, ocekujuci da ce da ga uhvati za ruku, kao sto je uradila u bioskopu. Kada nije uradila nista da ga zaustavi, hrabro je otvorio dlan i skliznuo ga pod njenu sisu, zatim je polako podigavsi. Zavrtelo mu se u glavi kada je osetio njenu celu, platnom pokrivenu sisu u svojoj saci. Njegov penis je pulsirao u pantalonama. Osetio je vrh njene, sada vec tvrde bradavice koja mu je gotovo gorela pod dlanom.

Suin alkoholom zamagljeni mozak je vristao signale upozorenja. Ipak pulsiranje u njenim preponama ih je blokiralo.

Tomi je pomislio da je cuo njen uzdah. Ali ne, disala je tesko ali normalno. Pogledao je u njeno lice i video da su joj oci bile zatvorene. Zbog tezine njenog tela na svom, pomislio je da mozda spava. Tomi je zavukao ruku nize i ispod njene majicice, do tople koze njenog stomaka. Polako je pomerao ruku na gore, centimetar po centimetar. Osetio je kao da ga je udarila struja kada je ivicom dlana dodirnuo njenu golu kozu. Pomislio je da ce svrsiti u pantalone. Udahnuo je duboko, okrenuvsi dlan na gore. Sada je drzao punu, golu sisu svoje majke u ruci. Cekao je majcinu reakciju, cinilo mu se vec citavu vecnost. Posto se nije pomerala, poceo je da je stiska. Igrao se nezno sa njenom obilnom sisom, osecajuci punocu i toplinu njenog tkiva, svo vreme se plaseci da je ne probudi.

Suin um se teturao. Krv joj je udarila u glavu, Nije mogla ispravno da razmislja. Znala je da treba da prekine ovo, ali njen seksualni nagon i vino su je drzali pod kontrolom. Osetila je da sorc pocinje da joj obilno vlazi, i strahovala je da moze da se primeti.

Tomi se okurazio. Obuhvatio je i mesio jednu sisu, pre nego sto je presao na drugu. Blago se pomerio i pustio majku da sklizne postrance u njegovo krilo, ledjima pritisnutim uz njegov sada vec pulsirajuci penis. Uzdahnuo je u olaksanju, videvsi da su joj oci i dalje bile zatvorene. Onda je prebacio pogled na svoju ruku koja se slobodno kretala pod njenom majicicom.

Su je lezala sto je mirnije mogla, pustajuci svog sina da istrazuje njene grudi. Osecala je njegovu erekciju pritisnutu na svojim ledjima, kako pulsira. Delovao je ogromno. Kukovi su hteli da joj se pomere, dok se ona borila da iskontrolise disanje.

Tomi je stisnuo i podigao njenu sisu, a onda krenuo da se igra sa njenom ukrucenom bradavicom. Iznenada mu je palo napamet da je sisao tu istu bradavicu kao beba. Odjednom, morao je da ih vidi. Lagano je rukom zadigao njenu majicicu dok velika lopta nije bila ogoljena. Oci su mu bile sirom otvorene dok je zurio u glatku, belu kozu i krupnu, ruzicasu bradavicu. Stegao ju je nezno. Bio je fasciniran, gledajuci kako njegova ruka mesi njeno mekano tkivo.

Su je napokon morala da prekine ovo. Promeskoljila se, i osetila kako Tomi brzo povlaci ruku sa njenih grudi, pustajuci njen topic da je ponovo pokrije. Zatim se ispravila i protrljala oci. “Mora da sam zaspala. Izvini. Izgleda da mi se to cesto desi kad pijem. Koliko dugo sam spavala?”

„Uh… ne dugo.“

„Hajde da se prosetamo,“ Rekla je Su, ustavsi. Iznenada se osetila osamuceno i gotovo je pala.

Tomi je brzo stao pored nje i pridrzao je.

Hodali su ruku pod ruku stazicom koja je vodila do jezera. Tomiju je bilo nemoguce da prikrije izbocinu u svojim pantalonama. Nije mogao da veruje sta je upravo uradio. Protresao je glavom, misleci da je ovo mogao da bude samo san.

Suine oci su neprestano lutale nize da sinovog medjunoznja. Bilo joj ga je gotovo zao, videvsi njegov zakopcani penis, koji je pulsirao od potrebe.

Uskoro su stigli do male cistine blizu jezera.

„Hajde da sednemo ovde mama.“

„Uh, nebih da isflekam sorc od trave.“

„Evo,“ Tomi rece, skidajuci svoju kosulju, i prostrevsi je na zemlju. Sada je stajao pored nje samo u sorcu i sandalama, sa golim, snaznim grudima.

„Wow, vezbao si,“ Su je rekla diveci se sinovim misicavim grudima. Skupila je noge i osetila kako joj natekle usnice pulsiraju od uzbudjenja.

„Trener Luis hoce da mu svi igraci budu u vrhunskoj formi.“

„Sjajno izgledas,“ Su je rekla, sevsi na kosulju koju je Tomi prostreo. Osetila je uzani porub svog sorcica kako joj se uvlaci u polne usnice i zatvorila je oci od miline.

„Hvala,“ Tomi je rekao sevsi pored svoje mame i zagrlivsi je.

Sedeli su u tisini gledajuci preko svetlucavog jezera. Videli su mrljice u daljini jezera koje su sigurno predstavljale ljude koji su veslali u malim camcima. U daljini su culi slab zvuk decijeg smeha i igre. U tom trenutku, sve je bilo savrseno.

„Mama,“ Tomi je prekinuo tisinu. „Smem li da… da te… poljubim jos jednom?“

Su je zadrzala dah. Nije mogla da odgovori odmah. Nekako je znala da ce se opet suociti sa tim pitanjem. Vezbala je kako da mu nezno kaze ne. Nije zelela da ga povredi. Medjutim, svo vezbanje je izletelo kroz prozor kada je bila suocena sa pitanjem. Su je mogla jos uvek da oseti njegovu ruku na svojim grudima, i svoje natekle usnice koje su joj se cedile u sorcu. Umesto odlucnog ne, ona rece, “Pa dobro, ali samo jednom.”

Tomijevo srce je poskocilo u grudima. Nervozno se okrenuo ka svojoj majci i priblizio svoje usne njenim. Kada su im se usne spojile, privukao ju je na svoje gole grudi.. Kada je otvorila usta, nije cekao njen jezik; gurnuo je svoj u njena topla i vlazna usta. Mogao je da oseti vino koje je pila. Kada je izvukao svoj jezik, majcin ga je pratio pritisnuvsi se u njegova usta. Sisao joj je jezik i cuo njen uzdah. Poljubac je trajao dugo, presavsi u drugi, a zatim i treci poljubac. Tomi je iskoristio priliku, povukavsi ruku na gore i skliznuo je pod majcin topic, ponovo dodirujuci njenu sisu.

Su se ovog puta nije pravila da spava, ali opet nije mogla da ga zaustavi.

Zastenjao je osetivsi njenu sisu u svom dlanu. Prsti su mu drhtali dok se igrao sa njenom bradavicom. izazivajuci majku da gurne svoju sisu u njegovu ruku i pusti da joj mali uzdah sklizne sa usana. Usne su im gotovo otekle od neprekidnog, strasnog poljubca.

Napakon, Su ga je odgurnula; dah joj je izlazio u kratkim uzdasima. “Tomi, ne smemo… mi… mi… moramo da prekinemo.”

Njen glas nije zvucao Tomiju tako ubedljivo. Gurnuo ju je ledjima na zemlju, ignorisuci njeno slabo negodovanje, i opet spojio svoje usne sa njenim. Njegova ruka joj je sada podizala majicicu, dok joj obe sise nisu bile izlozene svezem, popodnevnom vazduhu, koji je cinio da joj se bradavice jos vise ukrute. Tomi je prekinuo poljubc i povukao se, gledajuci majcine prelepe, pune grudi.

„Boze, tako su predivne,“ Tomi rece, sagnuvsi se kao da zeli da ih poljubi.

„Ne, Tomi stani,“ Su je rekla odgurnuvsi Tomija.

Tomi se srusio na ledja, grudi su mu se nadimale, gledajuci gore u nebo. “Ja sa… ja sam idiot, mama. Uvek sve upropastim. Zao mi je.”

Su se ispravila, namestivsi svoju majicicu, i pogledala svog sina. Bila je tako zabrinuta zbog gubitka kontrole. Ja sam kriva, a ne Tomi, pomislila je. Ja sam odrasla osoba i ja sam mu dozvolila. Uzdah joj je pobegao sa usana dok je gledala sinovljeve snazne grudi, a zatim dole na sator u njegovom sorcu.

„Ti nisi idiot, Tomi. Ti si divan sin i ja te mnogo volim,“ Su je saputala, zatim se protegla pored njega i naslonila glavu na njegove grudi. Obraz joj je lezao na vreloj kozi njegovih grudi. Mogla je da oseti otkucaje njegovog srca. Lagano, kao da nije mogla da je kontrolise, ruka je pocela da joj klizi niz sinov stomak. Divila se njegovim cvrstim trbusnjacima i gledala kako se mreskaju pod njenim golicavim dodirom. Kada je posegla do njegovog pojasa, zastala je na trenutak, a zatim kao da je donela odluku, pocela je da mu otkopcava sorc.

Tomi je lezao zaledjen, uzbudjen izvan svojih najludjih snova. “Mama,” prosaputao je.

„Shhhhh!“ Su sapnu otkopcavajuci njegov sorc i povlaceci na dole njegov slic. Oklevala je samo na trenutak, pre nego sto je posegla drhtavom rukom u njegove bokserice i uhvatila njegov tvrdi penis.

Tomi je zastenjao.

Suina ruka je izvukla njegov tvrdi kurac iz bokserica, na svetlost sunca. “Oh,” Uzdahnula je gledajuci sinovu alatku. Glavic je bio otekao i cedio se od sokova. Kozica njegovog kurca je bila topla, gotovo vrela u njenoj ruci. Suin svet se vrteo oko nje dok je krenula da pomera ruku gore-dole. po sinovom penisu.

Tomi je drhtao osetivsi kako je njegova majka presla prstom preko potoka bistrog prekuma koji se cedio iz njegovog glavica. Zatim je njime namazala glavic, koji se sada presijavao na suncu. Presla je prstima nezno uz njegov dogacki kurac. izmamljujuci mu jos jedan dugi uzdah i jos jedan mehuric prekuma. Umocila je prst u bistru tecnost, a zatim ga je lagano, drhtavom rukom prinela svojim usnama. Sada je samo duga nit bistrog prekuma spajala Suine usne sa penisom njenog sina. Glava je lagano pocela da joj klizi niz njegove grudi.

Nece valjda da… Tomi je pomislio, osecajuci pomeranje majcine glave na svojim grudima.

Su je znala koliko je ovo bilo pogresno, koliko suludo, ali ipak nije mogla da se zaustavi. Premazala je dlan svoje ruke njegovim bistrim sokicem i obmotala je oko vrelog kurca. Lagano se micala niz njegove grudi i posmatrala kao da je to bila necija tudja ruka. Ovo je nestvarno, rekla je sebi. Nije moguce da je drzala sinov ukruceni kurac u svojoj ruci.

Iznenada, Tomi je uzdahnuo i kukovi su mu se izdigli.

Su se trgnula kada je mlaz bele tecnosti izleteo iz njegovog glavica, pogodivsi je u obraz i vrat velikom zestinom. Zacvilela je kada je prsnula preko njenog obraza i niz njen vrat. Su se brzo povratila i stegla sinov penis, cedeci mlaz za mlazom sperme po njegovim grudima i stomaku pred njenim sirom otvorenim ocima. Prskala je samo nekoliko centimetera od njenih usta, mogla je da je namirise. Su je skupila noge, osetivsi trzaj koji ju je prozeo. Njeni kukovi su se pomerali u harmoniji sa Tomijevom ejakulacijom dok je i nju obuzimao orgazam.

Nekoliko prenutaka kasnije sve je utihnulo osim pticica koje su cvrkutale u sumarku i usiljenog disanja majke i njenog sina. Su je podigla glavu i srusila se iza na zemlju dok su joj se grudi i dalje nadimale gore-dole. Zatvorila je oci i duboko uzdahnula. Boze, sta bih uradila da nije upravo svrsio? Zapitala se.

„Mislim da je vreme da se vratimo,“ Su je rekla uspravivsi se. Gledala je na njegov spermom pokriveni stomak i stresla se. Mogla je da oseti njegov vreli sok koji joj se hladio na licu i poceo da se sliva.

„Mama, ja… uh, uh, izvini,“ Tomi je rekao osecajuci se kao budala jer nije uspeo da se iskontrolise i isprskao joj spermom lice. Gledao je posramljeno u majcin vlazni obraz i bistri potocic sperme koji joj se slivao niz vrat.

„Hajde uzmi svoju kosulju,“ Su rece, „Pocinje da se smrkava.“

Tomi je krenuo da obuce kosulju ali je oklevao, gledajuci svetlucavi sokic na majcinom obrazu i vratu. “Hoces da se obrises ovim?” Rekao je, pruzivsi svoju kosulju majci.

„Ne, OK sam, nemoj da ti isprljamo kosulju,“ Rece Su. Osecala je kako joj sperma curi niz vrat, do gornje ivice njenih grudi. Bilo je vrlo cudno, ali je zelela da oseti njegov sok na svom licu. Nije bila spremna da ga obrise. Bob je obozavao da je isprska spermom po licu, i ona bi je ostavila tu dok se ne osusi.

Kada su se okrenuli da se vrate stazicom, Su se ocesala svojom rukom o sinovljevu. Bez i jedne reci ili pogleda, Su ga je uhvatila za ruku, stegnuvsi ga.

Tomi je gotovo odahnuo u olaksanju.

Hodali su ruku pod ruku do mesta gde su ostavili svoje cebe. Pokupili su cebe i ostale stvari. i odvezli se kuci u tisini. I majka i sin su imali milion misli koje su im se vrzmale po glavi.

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 5
Majka i njen sin 7

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience