I Tomi i njegova mama su shvatali da je led bio probijen i da vise nije bilo povratka. Najbolje cemu je Su mogla da se nada je da ce moci da kontrolise koliko daleko odlaze sa tim. Medjutim znala je da ce to biti suvise tesko. Uostalom, i ona je imala svoje potrebe. Ipak, naivno je mislila da ako nastavi da ga zadovoljava oralno, on nece pokusati da je gurne dalje od toga.

Sledeceg jutra bila je u kupatilu u svom grudnjaku i gacicama, oblaceci se. Bila je subota i nije isla na posao, za promenu. Videla je da Tomi gleda u kupatilo kroz blago odskrinuta vrata. Sa uzdahom se okrenula i pogledala u njega.

Tomi se nasmesio i otvorio vrata. “Dobro jutro mama,” Rekao je zakoracivsi u kupatilo.

„Dobro jutro ljubavi.“ Su je poljubila njegove usne na brzinu i okrenula se ka ogledalu da se nasminka,

Tomi je stajao iza nje i obgrlio je rukama oko struka.

Videla ga je kako gleda preko njenog ramena u njeno oskudno odeveno telo. Bradavice su pocele da joj se ukrucuju pod njenim tankim, bez brushalterom. Zatim je videla kako mu se ruke lagano pomeraju po njenom stomaku i preko njenog grudnog kosa. Kada su mu ruke dosegle do njenih grudi, pokrivenih brushalterom, njegove usne su dodirnule neznu zonu njenog vrata. Jeza je prostrujala kroz Su i ona sapnu, “Tomi,” Medjutim nije bilo opomene u njenom glasu i nije mu rekla da stane.

Lagano, Tomi je zavukao prste pod njen brus. “Hocu da vidim tvoje grudi,” Sapnuo je. Kada je njegova majka samo uzdahnula, hrabro joj je podigao grudnjak na gore, pustajuci obe dojke da iskoce slobodno. “Oh Boze,” Uzdahnuo je videvsi njene velike grudi u ogledalu. Njegove ruke su pokrivale mekano tkivo i pocele da ih mese kao testo za kolace.

„Tomi,“ Su je uzdahnula ponovo, brzo gubeci kontrolu. Mogla je da oseti sinov tvrdi penis pritisut uz svoju, gacicama pokrivenu guzu. Njeni kukovi su poceli da se stiskaju pozadi. Uz doboki uzdah, Su se predala u Tomijeve ruke. Videla je da se nasmesio, i kada se sagnuo da je poljubi, umesto svojih usana, Su se spustila na kolena. Hitro je otkopcala njegov sorc i povukla ga na dole. Uzdahnula je kada mu je penis iskocio napolje i lupnuo je po licu. Nije nosio donji ves.

„Oh Boze mamice,“ Tomi je zastenjao kada je njegova mama uzela njegov kurac u svoja usta i pocela da mu pusi. Kukovi su poceli da mu se pomeraju napred-nazad, nabijajuci joj njegov kurac duboko u grlo. Gledao je kako joj lice odaje zadovoljstvo koje je osecala dok mu je pusila. Tomi se brzo priblizavao tacki bez povratka. „Mama,“ procedio je. Kada nista nije odgovorila, rekao je glasnije. „Mama!“

Su je zastenjala oko sinovog penisa i pogledala na gore u njegove oci.

„Mama, smem li da te jebem u si… grudi?“

Su je iskolacila oci u iznenadjenju. Boze, bio je isti kao i njegov otac. To mu je bila jedna od omiljenih stvari. Lagano, Su je izvukla njegov penis iz svojih usta. Pogledala je u Tomija i osmehnula se. Zatim je nezno poljubila natekli glavic pre nego sto se uspravila na kolenima, dok mu penis nije bio medju njenim grudima. Posegla je iza sebe, otkopcavajuci svoj grudnjak i ispustila ga na pod. Zatim je uzela flasicu kreme sa police. Bez reci, iscedila ju je medju svoje grudi, a zatim spojila svoje polulopte oko njega, zarobivsi ga u svom mekanom tkivu.

„Ohhhhh!!!“ Tomi je zastenjao kad ga je njeno toplo tkivo okruzilo. Posmatrao je uzbudjeno kada je pocela da pomera svoje grudi gore-dole, ustima hvatajuci njegov glavic kad god bi se probio do njenih usana. Tomi je znao da nece moci da izdrzi jos dugo. Ovo je bilo suvise divlje. Kukovi su poceli da mu se pomeraju brze, nabijajuci njegov penis medju njene grudi tako brzo da vise nije uspevala da uhvati glavic u svojim ustima.

Su je cvrso stegla svoje grudi oko sinovog kurca, gledajuci u njegovo, zadovoljstvom preplavljeno lice. Videla je da se grci i znala je da je bio blizu.

„O boze mama… ohhhh…svrisicuuuuuu!!!“ Odjednom, Tomijev penis je poceo da pulsira i ispalio je ogroman mlaz svog soka u vazduh, pogadjajuci majcinu bradu i slivajuci joj se niz grudi, Zatim ju je drugi mlaz pogodio, pa zatim sledeci, razlivajuci joj se po grudima. Svrsavao je sve dok nije preostalo nista osim kapljica.

Kada je iscedio poslednju kap, Tomi se zateturao pozadi. Video je kako njegova majka gleda u svoje spermom zalivene grudi. Zatim je gledao dok je pocela da masira gustu spermu po svojoj mekoj kozi.

Su je bila izgubljena u nekom svom svetu na trenutak. Kada je shvatila da Tomi bulji u nju, ustala je.”Moram sad da se obucem, daj mi malo privatnosti, molim te.”

„Um… ok,“ Rece Tomi.

Cim je Tomi izasao,Su je zatvorila vrata. Svukla je svoje gacice i pocela da masturbira svojom, spermom pokrivenom rukom. Drugu ruku je koristila milujuci svoje grudi zalivene spermom dok snazan orgazam nije protutnjao kroz nju.

Napokon, Su je odahnula i obukla se, navlaceci grudnjak preko svojih jos vlaznih grudi. Zacudjujuce, sada je osecala manje krivice. Izgledalo je kao da je svaki put bivalo malo lakse.To ju je brinulo.

Naredne veceri Su i Tomi su isplanirali da odu do komsija iz svoje ulice na proslavu godisnjice mature. Su je bila u crnoj koktel haljini. sa dubokim dekolteom. Haljina joj je prilicno otkrivala grudi i zahtevala je grudnjak.

Tomi se prenemagao jer je morao da nosi kravatu, ali kada je video kako je njegova majka bila obucena, zacutao je. Oci su mu buljile u njene izlozene grudi. “Wow mama!” bilo je sve sto je uspeo da izusti.

„Shvaticu to kao kompliment,“ rekla je nasmejavsi se. „Krenimo.“

Su i Tomi su hodali niz ulicu do kuce Vilsonovih. To je bila velika kuca sa stubovima sa prednje strane i kruznim prilazom za kola. Iza kuce su imali veliki bazen sa potkresanom zivom ogradom zbog privatnosti. Kuca je bila najveca u komsiluku i gotovo kao da nije pripadala tu. Ipak, Vilsonovi su bili fini ljudi i dobro se uklapali sa okolinom.

Sirli vilson ih je docekala na ulazu i zagrlila Su. Poljubila je Tomija u obraz i pozvala ih unutra. Pred kucom je vec bila gomila ljudi. Nakon par sekundi nekoliko zena se ukljucilo u razgovor sa Su. Tomi se osmehnuo i setao po sobi. Poznavao je dosta dece, ali ne i puno odraslih. Bilo je nekoliko devojcica tinejdzerki koje su prisle Tomiju, ali on je proveo vrlo malo vremena sa njima. On je drzao na oku svoju mamu.

Povremeno, Su bi bacila pogled okolo, trazeci Tomija. Osmehnula bi se, videvsi ga kako je gleda, a onda bi napravila grimasu, ukazujuci mu da bi trebao da se uklopi se devojkama. Kada bi odmahnuo glavom, napucila bi usne, negodujuci ogorceno.

.Su je popila dosta vina u prvih sat vremena zabave. Svaki put kad bi joj casa bila prazna, neko bi joj odmah dodao drugu. Ubrzo je osecala dejstvo.

Kada je sledeci put potrazila Tomija, videla ga je pored kliznih, staklenih vrata koja su izlazila na bazen. Kada je uhvatila njegov pogled, videla je da joj je pokazao glavom da mu se pridruzi. Imala je osecaj da nesto smera, i odmahnula je glavom ali mu se slatko osmehnula. Narednih nekoliko minuta, kada god bi ga pogledala, pokazao bi joj da ga prati. Napokon, pristala je i prisla do njega.

„Hajdemo malo napolje na vazduh,“ Tomi rece, izvevsi svoju majku van, kroz otvorena klizna vrata.

Bilo je prelepo vece obasjano mesecinom, sa vedrim nebom i svicima koji su treperili, saljuci svoje signale za parenje.

Su i Tomi su setali stazicom, pored zive ograde. Kada su stigli do kraja, Tomi je povukao svoju majku na stranu. Hitro ju je privukao u svoje narucje i spojio svoje usne sa njenim.

„Tomm… mmmmm…“ Su je zastenjala, pokusavajuci da se usprotivi. Ovo je bilo vrlo opasno, pomislila je ali nije mogla da ga odvrati dok mu je jezik navaljivao u njena usta. Ubrzo, Su je odustala od svog protestovanja, topeci se u Tomijevim snaznim rukama. Osecala je kako mu ruke klizaju niz njena gola ledja i preko njene haljine da joj obuhvate guzu.

Tomi je privukao majcine prepone uz svoje, pustajuci je da oseti koliko je bio uzbudjen.

Su je zastenjala ponovo, pritisnuvsi se uz njega.

„Boze kako mi je ovo trebalo,“ Tomi je rekao, ostavsi bez daha kada su im se usne razdvojile nakon dugog poljupca. „Svaki put kada sam te pogledao, zeleo sam da jurnem do tebe i poljubim te.“

Su je osecala da joj se vrti u glavi od poljupca i vina. Spojila je usne sa njegovim u drugi poljubac koji je trajao jos duze. Uvukla je jezik u njegova usta i odmah osetila kako ga je zarobio svojim usnama. Uzdahnula je dok su se pritiskali svojim donjim delovima tela jos jace. Njegove ruke su joj obuhvatile guzu ispod uske haljinice, stiskajuci elasticno tkivo svojim snaznim prstima.

Jedna Tomijeva ruka je skliznula okolo i zavrsila na Suinoj goloj butini.

„Tomi,“ Su je rekla, osetivsi kako je lagano pomera uz njenu nogu. Uprkos njenim opomenama, noge su joj se blago rasirile. „O moj Boze,“ sapnula je, kada mu je rukla dosegla do njene mackice.

Tomi je uzdahnuo dok su mu prsti dodirivali zenske intimne delove po prvi put. Mogao je da oseti natekle i vlazne usmine pod svojim istrazujucim prstima. Zatim je jedan prst pronasao njenu natopljenu rupicu

„Tomi, Tomi, molim te,“ Su je molila kao da nije mogla da ga zaustavi. Lagani uzdah joj je pobegao sa usana dok mu je prst polako skliznuo u njeno telo.“

Nakon par sekundi, Tomijeva ruka je bila natopljena majcinim polnim sokovima. Nabijao je i vadio svoj prst iz njene vrele rupice, obozavajuci osecaj njenog glatkog unutrasnjeg tkiva. Brzo, pre nego sto je mogla da se usprotivi, dodao je i drugi prst. Ponovo je cuo njen uzdah, dok su joj se kukovi nabijali na dole, primajuci oba prsta skroz unutra.

Su je izgubila kontrolu. Kukovi su poceli da joj se izvijaju gpre-dole na sinovljevim prstima i u glavi joj se mahnito vrtelo. Trebalo je samo jos par uboda pre nego sto je pocela da drhti.

Tomi je bio malo iznenadjen kada je njegova majka pocela da se trese. Iznenada, shvatio je da je svrsavala na njegovim prstima. Nasmejao se i poceo da ih nabija u nju jos jace, stvarajuci glasan sljapkajici zvuk u inace tihoj noci,

Kada je su prestala da se trese, gotovo se srusila u Tomijevo narucje.

Tomi je pogledao preko zivice i video da su jos uvek bili sami. Stavio je ruke na majcina ramena i poceo nezno da je gura na dole. “Pusi mi,” procedio je, dok se ona spustala na kolena.

Suina glava je jos uvek bila u izmaglici dok se spustala na kolena, na svezu travu. “Tomi, ovo je suludo,” rekla je gledajuci gore u njega, dok su joj oci jos uvek sijale u vatri na mesecini. Ipak, jos dok je govorila, otkopcavala je njegove pantalone.

Tomi je i dalje gledao preko zivice ka kuci, da se uveri da niko nije izasao napolje. Okrenuo se na vreme da vidi svoju majku kako uzima njegov kurac u svoja usta. “Ahhhh!!!” Zastenjao je dok su njena vesta usta zaposela njegovu tvrdu alatku.

Su je takodje zastenjala, osetivsi slatki ukus njegovog penisa. Osetila je Tomijeve ruke na svojoj glavi. Pustila ga je da usmerava njenu glavu napred-nazad. Zatim je pocela da pomera svoju ruku napred-nazad, pokusavajuci da ga dovede brze do vrhunca. Cak i u svom, vinom zamagljenom mozgu, Su je i dalje znala da bi neko mogao da ih zatekne u svakom trenutku.

Srecom, Tomiju nece trebati dugo da svrsi u majcina usta. Medjutim, odjednom je pozeleo nesto drugacije, nesto zaista bezobrazno. Povukao se unazad i penis mu je izasao iz majcinih usta uz pocketajuci zvuk.

Su ga je pogledala iznenadjeno. Zatim je osetila njegove ruke na svojim ramenima, kako pomeraju bretele njene haljinice i brushaltera niz njena ramena. “Sta to radis?” Prosaputala je u panici.

Tomi nije odgovarao dok joj je povlacio bretele na dole, dok joj grudi nisu bile oslobodjene od grudnjaka. Usmerio je svoj penis prema dole. “Izdrkaj mi u svoj brus,” sapnuo je uzbudjeno.

„O Boze blagi Tomi, ne!“ Su je uzviknula protrstvujuci. Ipak, uhvatila je njegov penis i pocela da ga masturbira. Drkala mu je kurac brzim pokretima, dok joj se ruka pomerala u izmaglici.

„To, to,“ Tomi je stenjao dok su mu se noge naprezale.

Su je ponovo disala usiljeno. Nije mogla da veruje sta radi ali ipak ju je tako palilo. Kada je cula Tomijevo stenjanje, usmerila je njegov glavic u korpicu svog brushaltera. Zadrhtala je gledajuci kako se njegov gusti, beli sokic sliva u korpicu. Kada je nekoliko mlazeva ispunilo unutrasnji obod korpice, pomerila je glavic brzo u drugu korpicu. Ubrzo su obe strane bile zalivene Tomijevom gustom spermom koja se slivala dole, skupljajuci se u baricu na sredini.

Iznenada, glasovi su dopirali iz kuce.

Dok su se glasovi priblizavali, Su je brzo namestila svoj gornji deo, gurajuci svoje grudi u vlazni materijal. Uzdahnula je dok joj se Tomijeva vrela sperma lepila za bradavice. Zatim je pomogla Tomiju da vrati svoj penis nazad u pantalone. Bas kada su se ispravili i izasli iza zivice, Sirli Vilson i jedna prijateljica su prosle odatle.

„Oh, tu ste vas dvoje,“ Sirli rece. „Rekla sam Mardz da sam videla kad si izasla napolje sa Tomijem.“

„Uh… da, Tomi… uh, i ja smo morali da izadjemo malo na vazduh.“

„Pa podji sa mnom, Mardz ima da ti isprica o jednom projektu na kome radi.“

Tomi je gledao dok su dve gospodje odlazile sa njegovom majkom. Osmehnuo se. Boze, kad bi samo znale! pomislio je.

Su je pratila dve zene nazad u kucu. Osecala je kako joj picini sokovi natapaju gacice dok su joj grudi plivale u sinovoj spermi. Mogla je cak da je namirise i nadala se da niko drugi ne moze. Znala je da je morala sto pre da im pobegne i pronadje toalet da se pobrine za svoju obnovljenu pozudu.

Preveo: rke koke

Majka i njen sin 7
Majka i njen sin 9

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience