U redu, čula je kako eksperti govore da to i nije skroz neprirodno ponašanje za mladiće, to…mislim ovaj…takozvano masturbiranje! No, ako se pretvori u naviku, preraste u opsesiju? Kamo to, zaboga, vodi?! Tata će mu izvući uši, eto kamo! Svaki dečko prođe to iskustvu, spoznaju da majka ZNA. Ili ga je baš ulovila, u kojem slučaju prolazi jezivi osjećaj razočaravanja voljene, sramote suočenja s njenim pogledom i svojim jadom. Mislit će da je bijedan, a to mu je nepodnošljivo.

Još je gore ako nešto dvosmisleno prokomentira oko prljave posteljine, deterdženata… ostavljajući ga u agoniji – jel zna ili ne?! Koliko mame uopće znaju o drkanju? Da, bogme znaju. Itekako znaju! Iako možda ne mogu uvijek dokazati – niti shvatiti – da njihovi muževi natežu kurac (al nama je itekako jasno, zar ne?!), no poseban je šok kada se ispostavi da taj mali anđelčić, sin, nevino zlato pumpa kitu misleći na ko zna što sve ne i šprica sjemenje na sve strane! Isto tako, strogo je čuvana tajna među mamama da takvo otkriče uzaziva i ničime usporediv ponos. Njen rođenac u stanju je jebavati, oploditi, ima oružje među nogama koje sada i dokazano radi, prošljakalo je. Mamin topić, jebemti! Još skrivenija je slika koju treba brzo maknuti s uma kada se bezaobrazno usudi pojaviti – primanje sina…jebačina…širenje pičke…želja za gutanjem tog mladog strojčića, dječakove kurčinice.

Nema mame koju barem jednom (a neke svakodnevno) ne razdiru takve incestne muke, pa nije ispod oka gledala svoje muško dijete osjećajući kako joj se ruši tlak, klecaju koljena i vlaži pička. Sve bi dala da se mali sada digne, strgne joj gaće i dobro ju popraši po nabrekloj pizdi, a takve misli, zna se, počnu se rojiti kada majka otkrije da mali svršava i drka, da su mu jajčeka puna soka za kojim će nagonski prožeđati… «Moraš razgovarati sa Tonijem, nema druge…» «Ma daj molim te…Dečko je, raste. Drka, bože dragi. Svi dečki drkaju, kaj ti je tu čudno?» «To je…NEPRIRODNO!» «Sranje. Preveć si na misi, Ana. Samo popovi mogu pričat takve bedastoće. Ako je nešto prirodno onda je to seksanje..seksualni nagon..drkica, jebemti! Hormoni ga rasturaju, vidiš kak je prištav. Testosteron mu izlazi na uši. Kaj si očekivala?» «Jel ti to njega braniš? Jesam dobro čula? Ogavno! Ti čisti za njim i njegovim testosteronom…

Izvoli pričati sa sinom, Zdravko!» «…I šta da mu kažem? Da ga možda ne drka? Hahaha…Drkat će ga pa da je smak svijeta, pizdu materinu, ženo!» «Stoka je ko i ti, ko i tvoj otac! Svi ste vi svinje! Bezbožnici!» Otac je vidio da majka puca. Njen katolički odgoj i redovne porcije idiotarija u crkvi ženu su mu izjedali malignije od raka. Morao se smekšati ili će ona obredno zapaliti njhovu kuću po uzoru na Sodomu i Gomoru. «Dušo..slušaj…smiri se..ajde…Živčeke u kutijicu, može? Sam ubaci plahtu u mašinkicu, nemoraš to dirati, ručno prati ili kaj ja znam šta… OK?» Majka je kolutala očima kao da je razapeta. «Ali…» «Nema ali, lijepo smo se dogovorili…» Stari je morao duboko udahnuti. «Osim toga, više sluša tebe nego mene. Ne vidim zašto takav razgovor nebi mogla majka obaviti? Ha?» «Znaš šta, jebi se! Ja dižem ruke!» «Lijepo, draga.»

Da nije bio na žestokim sedativima, koje je uzima na proporuku liječnika kako bi izdržao brak sa svojom suprugom, već bi je odavno ustrijelio. Ovako je bio miran kako u raju. Ništa ga nije moglo uzrujani pa se veselo zviždukajući vratio svojim novinama. U međuvrmenu, predmet ove svađe, zurio je kroz prozor. Kurac je, po običaju, držao čvrsto stisnutim u ruci i čekao da se na obzoru pojavi neko ko bi mu mogao nahraniti fantazije. Ispod prozora, cijelom dužinom zida protezao se dječakov krevet na kome je klečao čekajući inspiraciju. Neslućene užitke masturbacije otkrio je tek nedavno, kada mu je dečko iz razreda pokazao kako se najbolje nateže kožica. Nije mogao vjerovati da je to ista ona stvar za koju mu je časna sestra Lidija već dugo pilila, kao uostalom i ostalim dečkima na vjerkasu, da vodi ravno u pakao. Taj Riki, koji ga je uveo u tajne kurca, em je imao pravu spiku em je imao kurčinu da se zasereš.

Nevjerojatna komadina kako po opsegu tako i po nekom sveopćem dojmu i dužini primjerenijoj odraslim crncima. Toniju se kita baš dopala. Postao je opsjednut njome kao i njegov mentor Riki. Dečki su se ubijali u žmikanju jaja uživajući u tako zabranjenoj, grešnoj radnji. Eh, da ih časnica Lidija sada vidi, ha? Kako bezbožno prolijevaju sjeme… Vjerojatno bi se kuja naprčila i zaparenih cvikera primila redaljku svih klinaca iz župe. Žrtvovala bi se, jebote! Iako su ga veselile zamisli tipa ove o časnoj sestri naa dječjoj orgiji, nikako nije htio razočarati majku, a znao je da ona zna. Nije da mu je nešto rekla, ako se izuzme gunđanje nad veš mašinom…kao upućeno sebi – «Kakve su ovo fleke? Jel ti to jedeš u krevetu, siiine?» Zacrvenio se do korjena crne kovrđave kose.

Poslije je bio daleko oprezniji, ali kako je mogao znati da će mama naći one lokvice sperme pod prozorom kad ni sam nije imao pojma da ih je napunio?! Mjesto radnje: Kuhinja Vrijeme: Subota poslije doručka Radnja: tata je izašao. Mama gleda svog miljenika kako jede kornfleks. Mozak joj kuha. Kako da počne? Sjetila se prizora iz davne prošlosti. Koliko je mogao imati godina? Možda 6… bio je malo dijete i čekao u krevetu pusicu za laku noć. Tijelo je reagiralo od užasnog umora. Digo mu se pišonja. S toliko godina još nije imao pojma što je to erekcija, tako da ga je ulovila panika.

Jedva je čekao da ga mama, po običaju, dođe pusiti pa da joj pokaže užasnu bolest koja mu je bubrila u gaćicama. «Mama boli me pipi! Vidi! Buuuu!» Majka je progutala knedlu. O Sveti Josipe! Zašto mi nisi ispunio želju i podario djevojčicu? O curicama je sve znala. «Nije to ništa, ježiću. Uskoro će gospodin pipi zaspati.» Dijet je primilo nabrikli kurčić među prste i pokušavalo ga prsaviti. Nije mu uspjelo. «Pusti ga, zlato. Mama obečava da će biti dobro.» «Mama, pomozi mi! Molim te, mamice!!!», plakao je. Glas mu je majčino srce lomio na komade. Instinkt je činio svoje. Primila je mikro erekcijicu između prstiju. Dječji kurac bio je vruć. Nešto se počelo buditi duboko u njoj. Pogledala ga je. Malo zlato i njegova prva erekcija! Moj dječak! Moje najdraže stvorenjce na čitavom svijetu! Nagnula se. Jako blizu. «Zažmiri…Ajde, anđele, zaklopi okice. I opusti se. Sve će biti dobro.» Usne su joj bile možda koji milimetar udaljene od piše. Izgledao je tako nevjerojatno primamljivo, tako …izazovno… Majka nikada nije zaboravila taj trenutak ludila iako ga je svim silama nastojala potisnuti.

To joj je uspjelo u toj mjeri da se ponekad pitala jeli se zbilja desilo, ali nikad potpuno. Toni nije zaboravio, uprskos svojim nježnim godinama. Topla usta puna ljubavi klize preko erekcije i nježno ga miluju jezikom, istražuju malu nerazvijenu kožicu, vruću i vlažnu…tako nešto se ne zaboravlja. Sada je imao ___ godina i tako mlad morao je nači kompromis između majčine želje – prestani drkati – i svog najdražeg hobija – drkanja. Ono što se desilo sljedeće usjeklo se u sjećanje i majke i sina. Bio je to trenutak u vremenu…jedan od onih za koje volimo govoriti \’da su zauvijek promjenili stvari.

Mamica
Jednom nedeljno

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience