Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Majstori

Bio je 1 jul, 2002. Probudila sam se oko 9 ujutru, temperatura napolju je vec bila 30 stepeni. Resila sam da izadjem u dvoriste da se malo okupam i suncam pored bazena. Taman sto sam legla da se suncam cula sam da neko ulazi na kapiju. Otisla sa da pogledam ko je. Bila su to dva starija majstora, po mojoj proceni imali su oko 50 godina, koji su dosli da poprave hidrofor. Uvela sam ih unutra i pokazala gde je. Dok su oni popravljali ja sam se suncala. Kada su zavrsili skuvala sam im kafu i seli smo na terasu. Dok smo sedeli primetila sam da mi se pomerio kupaci i da mi se malo vidi picka, ali mi je bili glupo da spustim ruku i da namestim. Jedan od majstora Joca je spustio pogled i primetio da mi se pomerio kupaci. Pogledala sam ga i rekla: kada si video malo sad ces videti sve.
Ustala sam i skinula kupaci Joca i drugi majstor Rade su izvadili kurcine i prisli mi, cucnula sam i pocela da im pusim. Rade je izvadio kurac iz mojih usta i poceo da me jebe u dupe dok sam ja nastavila da pusim Joci. Prestala sam da pusim Joci ustala sam i namestila se tako da me Rade jebe u picku a Joca u dupe. Istovremeno su prestali da me jebu i stavili su mi svoje kurcine ispred usta. Pocela sam istovremeno da im pusim i drkam, obojica su poceli da mi svrasavaju u usta i po licu. Nakon toga su krenuli na svoj drugi posao a ja sam jos malo trljala picku i lizala spermu sa mog lica.

Autor: Vikica

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile