Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sa Zoricom se fakat nisam čula ni vidjela godinama. Inače Zorica je od mene starija nekih sedam-osam godina ali nekada smo živjele jedna blizu druge. Bile smo susjede a i prijeteljice, bez obzira na razliku u godinama. Udala se i odselila iz kvarta. Sve smo se rijeđe čule i viđale. Kasnije se odselila u Švicarsku i izgubile smo svaki kontakt. Čula sam da se razvela pa ponovo udala i opet razvela i da ima kćer. Onda me jednog dana iznenadio telefonski poziv na poslu. Bila je to Zorica.

Vratila se u Zagreb, kupila stan i pokrenula vlastiti mali biznis. Bilo mi je drago čuti je nakon toliko vremena. Dogovorile smo susret i zajedničku večeru. Došla je po mene svojim autom. Najprije smo se srdačno izgrlile i izljubile a onda smo najprije otišle na jednu kavu. U stvari to je bio njezin prijedlog. Kava i malo tračanja prije večere.

Nisam shvaćala zašto nas je dovezla do hipodroma. Kako smo stalno pričale jedva sam između dvije rečenice uspjela pitati zašto smo došle na to mjesto? Ispričala se jer mi je odmah trebala reći kako se mora naći s kćerkom. Potom mi je pojasnila kako je njena kćer Narcisa iz Švicarske dovezla i svoga konja. Naime u Švicarskoj se mala aktivno bavila jahanjem. Konj je sad smješten tu na hipodromu i mala ga redovito obilazi i jaše.

Dok smo tako pričale i hodale prema ulazu prema nama je hitrim korakom dolazilo mlado, vitko i plavokoso stvorenje. Bila je to Narcisa. Bila je odjevena u jahače hlače, čizme a u ruci je nosila bič za konje. Plava kosa bila joj je svezana u rep. Pozdravila se s majkom a onda ju je Zorica upoznala sa mnom. Uopće nisam mislila da Zorica ima takvu prekrasnu i odraslu kćer. Pružila sam joj ruku a mala me iznenadila čvrstim stiskom. Pogledala me u oči svojim prekrasnim plavo-zelenim očima i osjetila sam kako su mi od njenog pogleda tijelom prošli trnci.Moju ruku u svojoj zadržala je dulje nego je to uobičajno.

Teško mi je sad opisati osjećaj koji me prožeo. Rukovala sam se sa mali milijun ljudi ali kada odmah na prvu od dodira i pogleda osjetite nešto što, ne znam kako bi nazvala nego nekakva kemija rijetko se događa. Tako sam saznala da je mala izgubila ključeve stana pa je nazvala mamu koja je opet angažirala bravara koji je promijenio bravu i dobavio joj nove ključeve. Stoga joj je Zorica sad donijela ključeve stana jer Narcisa je prespavala u stanu kod mame a obzirom da je tijekom dana imala drugih obveza Zorica je preuzela brigu o bravi i ključevima. Sada sam saznala da Narcisa ima svoj stan tu nedaleko od hipodroma.

Zorica nas je ostavila da malo pročavrljamo dok ona doveze auto. Svo vrijeme mala me gledala izravno u oči i svo vrijeme sam osjećala neku blagu nelagodu. U to malo vremena dok smo čekale Zoricu Narcisa mi je objasnila kako je tu kupila mali stan baš zbog blizine hipodroma dok ne uredi imanje nedaleko od grada prema Velikoj Gorici. Pogledala mi je preko ramena i shvatila sam da dolazi Zorica s automobilom. U tom trenutku me je primila za ruku i opet me probola svojim prekrasnim pogledom. Brzo je rekla kako bi me voljela bolje upoznati i kako će me nazvati pa se možemo naći ali bez mame. Noge su mi lagano zadrhtale jer shvatila sam da mi se to mlado, prekrasno stvorenje udvara. Željela sam je pitati kako će me nazvati… Morala bi joj ostaviti broj telefona ili mobitela. No mala kao da mi je čitala misli pa je prije nego sam to izgovorila rekla kako ima dobro pamćenje pa joj neka izdiktiram broj mobitela a ona će zapamtiti. Potom će ga ukucati u svoj mobitel koji joj je bio u džepu. Na brzinu sam joj izdiktirala broj i mala je mahnula majci, još me jednom ošinula zavodničkim pogledom, jezikom je liznula gornju usnu i krenula prema zgaradama.

Dok smo se vozile prema restoranu svo vrijeme sam razmišljala o Narcisi. Bila je tako mlada a djelovala je tako zrelo, izravno, i bila je sigurna u sebe. Tijekom večere upustile smo se u razne priče pa sam dijelom zaboravila na malu plavušu. No čim sam stigla kući Narcisa mi se počela motati u mislima. Dva dana sam se svaki put trznula na zvuk mobitela nadajući se da ona zove. Pomišljala sam kako je možda zaboravila broj ili je odustala… Razmišljala sam da li mi se mala stvarno udvara ili si ja to samo utvaram, no zašto bi me tražila broj i zašto bi me željela bolje upoznati?

Treći dan uistinu je nazvala. Nisam mogla vjerovati koliko sam bila uzbuđena. Srce mi je ubrzano tuklo. Ponašala sam se ne kao zrela žena već kao nekakva šiparica. Kao da smo nas dvije zamijenile uloge.

Bez puno priče rekla mi je kako me očekuje sutra navečer u kafiću blizu njenog stana. Rekla mi je ime kafića i kako da ga najlakše pronađem. Naprosto nisam mogla vjerovati da sam toliko uzbuđena. Idući dan sredila sam se vrhunski. Željela sam na malu ostaviti što bolji dojam. Uhvatila sam sebe kako maštam o tome da joj ljubim usne i kako mi ona miluje grudi. Morala sam se malo prizemljiti. Ni sama nisam znala koji je to vrag u toj maloj da me toliko opčinila.

Parkirala sam auto na parkingu ispred samog kafića. Opet sam osjetila uzbuđenje i nervozu. Pogledala sam na sat. Bila sam točna i nadala sam se da je Narcisa već unutra. I bila je. Sjedila je za stolom gotovo u samom kutu kafića i vidjevši me široko se osmjehnula i mahnula mi. Sjela sam i naručila kavu. Ma koliko god sam je željela pitati zašto me želi bolje upoznati nisam imala snage prevaliti to pitanje preko usana. Narcisa me opet gledala ravno u oči a taj pogled jasno mi je davao na znanje da tu nekog vraga ima. Kada je stavila svoju ruku na moju bila sam još sigurnija.

Opet sam u glavi vrtjela pitanje zašto i jel uistinu mala gaji prema meni neke simpatije i jel uopće moguće da sam joj se svidjela na prvi pogled… I opet kao da mi je pročitala misli. -Zasigurno se pitaš zašto sam željela da se nađemo i to na samo bez mame?- Napokon je rekla. Nesigurno sam se nasmiješila i samo klimnula glavom. Odmah je odgovorila: -Sviđaš mi se!- O, kako je mala bila izravna. Iznenadila me. Odgovorila sam kao neka pubertetlijka kako ne znam što bi sad rekla i kako mi je malo neugodno. Mala je opet bila izravna;-Hajde popi kavu pa idemo.- Dok sam ja pitala kamo idemo ona je već ustala. Nije mi odgovorila i ja sam ispila kavu te se također ustala.

Tek kada smo izašle iz kafića odgovorila je na moje pitanje.-Idemo kod mene u moj stan.- Istog trenutka primila me ispod ruke. Pogledala sam je upitno i iznenađeno. Njen stisak ruke se pojačao kao da se boji moje reakcije i odustajanja. Opet me gledala zavodnički i opet je jezikom liznula usne. Ovaj put malo je više isplazila vlažan jezik. Spomenula sam kako mi je auto ostao na parkiralištu na što je ona rekla da je tako najbolje jer tu je siguran a kafić radi do dugo u noć. Morala sam konačno skupiti više sigurnosti i hrabrosti jer mala je u potpunosti dominirala. Pitala sam zašto želi da idem u njezin stan? -Paaa…-malo je odugovlačila- želim ti pokazati svoj stan… to kao prvo a onda te želim poševiti.-

Šok i nevjerica… Bila sam totalno zbunjena njezinom otvorenošću. Vidjela je to u mom pogledu. -Čim sam te vidjela tamo na hipodromu s mamom svidjela si mi se. Već dugo nisam ševila jednu takvu zrelu i rasnu ženu kakva si ti.- Opet nisam mogla vjerovati da čujem ono što čujem. Bile smo na ulazu u zgradu. Išla sam poslušno i bez riječi, kao da sam zanijemila. Prišle smo liftu i tek tada izvukla je svoju ruku. Čekajući lift osvrnula se oko sebe. Nije bilo nikoga i njena ruka spustila se na moje dupe. Čvrsto me stisnula u trenutku kada je lift stao. Držeći me i dalje za guzu doslovce me gurnula u unutrašnjost lifta.

Stisnula je peti kat i lift je krenuo. Stavila mi je ruke oko vrata i prislonila svoje usne uz moje. Osjetila sam dodir njenih mladih sisa na svojima i istog časa osjetila uzbuđenje. Njen vlažni jezik ušao je duboko u moja usta. Tek tada sam shvatila kako mala ima dugačak jezik. Potpuno sam se predala i uzvratila joj poljubac.

Bila je totalno uzbuđena i to se na njoj jasno vidjelo. Otključala je vrata stana i odmah se bacila na mene. Gotovo je strgnula dugmad na mojoj košulji. Povukla je moj grudnjak prema dolje i sise su izazovno skočile napolje. Držeći me čvrsto za guzu počela je ljubiti, a potom gristi moje nabrekle bradavice. Ugrizi su postajali sve jači i bolniji. Molila sam je da bude nježnija ali ona je postajala sve agresivnija. Svukla mi je košulju a potom i šos. Zavukla je ruku u moje gaćice i od prve prstom našla mali ali nabrekli klitoris. Tgnula sam se i glasno zastenjala. Sagnula se jezikom mi ližući pupak. Pogledala sam svoje sise i zgrozila se vidjevši crveno-plave tragove njenih zuba.

Vrlo brzo je sa sebe svukla suknju i bluzu. Nije nosila ni grudnjak a ni gaćice. Imala prekrasno tijelo. Pičkica joj je bila skroz izbrijana. Njišući bokovima otišla je do regala. Izvadila je jednu reljefno oblikovanu bocu u kojoj se nalazilo neko crvenkasto piće. Natočila je dvije čaše i odnijela mi. Primjetila je kako stalno pogledavam ugrize na sisama i nije pokazala niti malo blagosti ili razumijevanja već se samo cinički nasmiješila. Ispila je mali gutljaj a onda me opet iznenadila jer je ostatak likera prolila po mojim sisama. Prije nego sam uopće stigla reagirati svojim dugačkim jezikom lizala je tekućinu s mojih sisa.

Pogledala me ispod oka i rekla mi da si natočim piće ako želim a ona se brzo vraća. Otišla je u susjednu sobu ostavivši me u nevjerici. Pomislila sam u što sam se to upustila? Jel ta mala uopće normalna? Što mi je sad priredila? Zašto joj dopuštam da ovako dominira? No istovremeno sam bila poprilično uzbuđena. Pička mi je bila vlažna a bradavice su prkosno stršale željne dodira. I naravno, iznenadila me je.

Uistinu se vratila brzo. Na sebi je imala jahaće čizme i bič. -Bože moj…Prosiktala sam.-Što će ti taj bič?- Upitala sam iako sam slutila odgovor. Prilazila mi je sporim korakom i smiješla se. Lupkala se bičem po dlanu ruke. Stala je ispred mene i široko razmaknula noge. Bičem se lagano udarala po bedru. – Kako što će mi bič? Pa želim te jahati… Želim da budeš moja poslušna kobila.- Riječi su mi zastale u grlu. Osjetila sam grč u želucu… Uhvatila me za ruku i opet me iznenadila snagom koju je posjedovala. Doslovce me podigla s trosjeda. Naredila mi je da se spustim na pod u položaj za jahanje. Zbunjeno sam je gledala a onda me bičem opalila po bedru i istog trena sam se spustila na koljena a potom se dočekala na ruke.

Narcisa je široko razmaknutih nogu stajala ispred mene. Dršku biča stavila mi je ispod brade i podigla mi glavu prema gore. Tražila je da gledam. Dršku biča trljala je po svojoj pičkici. Potom je nekoliko centimetara drške ugurala u pičku. Uvlačila ga je i izvlačila… Izvukla ga je posve i potom je dršku prinjela mojim usnama. Naredila mi je da otvorim usta u gurnula mi dršku. Tražila je da ga dudlam i ližem. Osjećala sam slankast okus sokova njene pičkice na jeziku. sagnula se poljubila me i istovremeno me ugrizla za usnu. Vrisnula sam iz sveg glasa. Znala sam da će mi usnica nateći a možda i prokrvariti. Onda se okrenula, opkoračila me i zajahala. Bičem me opalila po guzi i ja sam tako na koljenima i rukama krenula preko sobe noseći tu malu kuju na leđima. Svako malo pljusnula bi me bičem i svaki udarac bivao je sve jači. Povremeno bi se sagnula kako bi mi prstima zavrnula bradavice na sisama.

Koljena su me boljela i osjećala sam nemoć u laktovima ruku. Molila sam je da sjaši jer više nemam snage. Napokon se smilovala. Podigla sam se na koljena ali istog trena prasnula me bičem po dupetu. Naredila mi je da se spustim na dlanove ruku. Bičem mi je prelazila preko guzova a onda me opet opalila i ja sam instiktivno pružila ruku na dupe. Znala sam da će mi guza biti prepuna masnica. Rekla mi je da sklonim ruku ako ne želim da me opali po prstima. Učinila sam tako. Drškom biča prelazila mi je preko šupka i preko pičke. Čučnula je iza mene i raširila mi guzove. O majko mila kako je imala dugačak jezik! Gurala mi ga je u šupak pa u pičku. Uhvatila sam se za rub stolića kako bi mi bilo udobnije. Njezin dugački jezik neumorno je istraživao unutrašnjost moje pičke ali i guze. Vrhom biča dodirivala mi je klitoris i uskoro sam gotovo kriknula od zadovoljstva koje mi je prožimalo čitavo tijelo. Svršavala sam u valovima i uopće nisam marila što drška biča ulazi duboko u moju pičku.

Ona je ustala a ja sam ubrzano disala. Vrhom čizme trljala je moju pičku. Onda se ponovo sagnula i dlanom ruke protrljala pičku kao i bedra niz koja su se cijedili sokovi. Prišla mi je sprijeda i dlanom ruke koji je bio obilno vlažan protrljala je i svoju pičkicu. Mokre prste svoje ruke prinjela je mojim ustima tražeći daih sišem i poližem. Naravno da sam to učinila. Onda je na stolić digla nogu. Vrh čizme sijao se jer je njime malo prije trljala moju pičku. Morala sam polizati čizmu. Napokon mi je pomogla da ustanem.

Polegla me na trosjed. Ispod glave mi je stavila jastučić. Opkoračila me na način da joj je jedna noga bila na podu a druga skvrčena u koljenu na trosjedu u visini moje glave. Spustila je svoju obrijanu pičkicu ravno na moja usta. Prstima sam joj raširila pičku i stala je obrađivati jezikom. Vrtjela je bokovima, dizala se i spuštala… Na momente mi je pičku ugurala na usta i doslovce mi sjela na lice. Lice mi je bilo svo mokro i ljepljivo od tekućine koju je lučila. Glasno je stenjala i kada sam joj stavila ruku na trbuh osjetila sam kako podrhtava. Mala je svršavala. Sokovi njene pičke cijedili su mi se u grlo ali nije posustajala. Napokon se umirila i ostala je tako nekih desetak sekundi. Gledala sam ravno u njenu pičku koja kao da je disala. čas se raširila pa malo skupila… I onda novi šok. Iz njene pice jurnuo je blijedo žuti mlaz mokraće ravno u moja usta i po licu. Njihala se naprijed nazad a mokraća me zalijevala po licu i ulazila mi u usta. Bilo je nemoguće izbjeći gutanje. S dva-tri zadnja mlaza zalila mi je bolne sise. Stala je pored trosjeda i primivši me za ruke pomogla mi da se uspravim.

Sjela je pored mene. Gledala me i milovala po kosi. Nježno me privukla k sebi
i poljubila u usta. Ljubile smo se nekoliko minuta i za razliku do tada sad je bila nježna da nježnija nije mogla biti. Polegla me na leđa i svojim velikim i vlažnim jezikom još jednom mi temeljito obradila pičku. Smiješila se kao neko nevinašce. Pogledala je na zidni sat i rekla kako još stignemo u kafić na jedno piće. Podigla me s trosjeda i zagrlila oko struka. Povela me prema kupaonici. -Hajde sredi se i odjeni pa idemo.- Kratko je rekla.

Pogledala sam se u velikom zidnom ogledalu koje se nalazilo u kupaonici. Izgledala sam grozno. Kosa razbarušena, šminka razmazana, lice sjajno, vlažno i ljepljivo… Sise izgrižene a bedra i guza puna masnica koje će sutradan biti još jače izražene. Na brzinu sam se istuširala. Sredila frizuru i obnovila šminku no još sam sama sebi izgledala grozno. To sam joj rekla kada sam izašla iz kupaonice. Odgovorila je kako mi se to samo čini jer izgledam jako dobro. I ona se brzo sredila. Navukla je traperice, majicu, svezala kosu u rep i izašle smo iz stana.

Dok smo hodale prema kafiću gdje mi je bio parkiran i auto osjećala sam se poput prebijene i ponižene kuje. Tek tada sam uočila da Narcisa u ruci nosi dugačku papiranatu vreću. Ušle smo i naručile kavu. Gostiju je bilo vrlo malo. Nisam mogla vjerovati da mala uopće ne spominje događaje od maloprije. Ponašala se kao da se ništa nije dogodilo. Pričala je o Švicarskoj i životu tamo. Kako joj se Zagreb sviđa i kako bi željela imati svoju farmu konja koje obožava. Osjećala sam kako me guza žari od udaraca bičem i svako malo sam se meškoljila na stolici. Postala sam svjesna da me i i ugrizi na sisama bole a i bradavice su bile osjetljive i na najmanji dodir. Pošteno me mala droljica sredila. Izašle smo nakon nekih dvadesetak minuta. Dopratila me do auta. Sjela sam i stavila ključ u bravu. Narcisa je stajala naslonjena na vrata. Osvrtala se oko sebe i vidjevši da nema nikoga u blizini sagnula se i poljubila me u usta. Na zadnje sjedalo bacila je onu dugačku papirnatu vrećicu. Iznenađeno sam se osvrnula i pitala je što je to. Odgovorila je kako je to nešto za mene. Zalupila je vratima, mahnula i otišla prema svom stanu. Ipak sam očekivala da mi nešto kaže. Mislila sam da će me pitati hoćemo li se opet vidjeti mada ne znam što bi joj tog trenutka odgovorila.

Stigla sam do kuće. Već sam izašla iz auta kada sam se sjetila papirnate vrećice. Uzela sam je sa zadnjeg sjedišta i pogledala što se unutra nalazi. Unutra je bio bič kojim me mala kurva sredila. Znači poklonila mi je bič da me sjeća na nju i ovaj dan. Morala sam se nasmijati.

Prošlo je nekoliko dana i masnice su pomalo zacijeljivale. Usnica je skroz splasnula. Nazvala me Zorica. Našle smo se na piću nakon posla. Iznenadila me kada mi je rekla kako joj je Narcisa ispričala da smo bile na kavi. Pretrnula sam ne znajući što joj je sve rekla ali brzo sam shvatila da Zorica ili ništa ne zna i li se jako dobro pravi da ništa ne zna. Malo me čudilo i to što Zorici nije čudno da sam ja s njenom kćerkom, bez nje, bila na kavi. Na odlasku je Zorica dodala kako bi se kroz koji dan sve tri, ona, Narcisa i ja mogle naći negdje i popiti piće… A onda je dodala;-Prije svadbe.- Kakve sad svadbe, čudila sam se. -Zar ti Narcisa nije rekla da se za dva tjedna udaje?- Rekla je Zorica.

Autor: radana

Pušila sam kurac trojici Rusa mužu iza leđa
Moja draga žena jebe se ko štuka