Jako se pribijala uz moj kurac, osećao sam na njemu njenu malu vlažnu pičkicu i sitne dlačice na njoj.
Hajde sa spavamo rekao sam. Počeo sam ravnomerno da dišem kako bi pomislila da tonem u san, moja ruka je i dalje bila ba njenoj guzi. Napolju se oluja pojačavala, čvrsto me zaglila, a u jednom momentu sam čuo njem uzdah.
Šta je, upitao sam.
Ništa, samo se plašim grmljavine, odgovorila je.
Spavaj brzo će proći, rekao sam.
San mi nikako nije dolazio, pravio sam se da spavam. Pustio sam joj guzu i okrenuo se i legao na leđa. Moj kurac je i dalje bio dignut. Osetio sam njenu ruku na mom stomaku, vrpoljila se po dušeku. Ruka joj je lagano kližila ka dnu mog stomaka. Duboko sam disao kaoda spavam. Nakon izvesnog vremena njena je ruka stigla do mog kurca, uhvatila ga je nežno i nevešto. Lagano je prelazila rukom preko njega došle do vrha i pokušala da ga drka. Tada sam se okrenuo na drugu stranu i ona je pustila moj kurac. Guze su nam se dodirivale i posle izvesnog vremena sam pao u dubok san.
Ujutro sam se probudio, Nataše nije bilo kraj mene. Kakva sam ja budala rekao sam sebi, pa ona je dete a i ćerka ti je.. idiote. Pridigao sam se kurac mi je bio jako dignut, toliko da su me bolele prepone. Moraću da se ispraznim pomislio sam. U tom momentu se pojavila Nataša na ulasku u šator, bila je gola. Gde si izlazila tako videće te neko.
Neće odgovorila je. Sami smo na ovom delu jezera svi su jutros otišli.
Kako je vreme, upitao sam je.
Tmurno ali ne i hladno verovatno će i danas kiša. Hoćeš li da ustaješ, kafa ti se već hladi, rekla je
Hoću samo da se obučem.
Zašto da se odmah obučeš znaš kao je ovako prijatno, nemoj molim te, nagovarala me je Nataša.
Okrenula se prema izlazu šatora sada sam mogao da vidim njenu malu predivnu oblu guzu. Ustao sam i krenuo ka izlazu, na njenu je još uvek stajala Nataša, tada je rekla zagrli me tatice. Zagrlio sam je ne razmišljajući a moj dignuti kurac je dodirivao leđa tik iznad guze. Malo mi se zamračilo ispred očiju od strasti ali sam se kontrolisao. U tom trenutku se malo udaljila guzu od mene i propela se na prste ali i tada vrh moga kurca se nalazio iznad njene guze. Jutarnje sunce je grejalo naša gola tela baš sam uživao. Tada je Nataša rekla podigni me malo tatice. Znao sam šta pokušava. Stavio sam joj ruke ispod pazuha i podigao. Kada sam je spuštao moj kurac je lagano ušao između njenih nogu. Stajao je tako da je ona sprednje njene strane mogla da da prstoma miluje njegov vrh. Sada je celom svojom pičkicom sedela na mom kurcu. Čuo sam njen tihi uzdah. Zagrlio sam je oko vrata, njenu guzu sam osećao na dnu mog stomaka. Ruka mi je skliznula na njenu mladu tek nabubrelu sisicu, nije bila mala dvojka i malo jače. Osetio sam na dlanu njenu čvrstoći i oštru bradavicu koja je bola moj dlan. Tada sam se prenuo sklonio ruke i rekao treba da se sprema doručak. Ušao sam u šator obukao trenerku onako na golo telo. Iašao napolje i počeo da spremam dokučak, jaja sa slaninom. Nataša je i dalje stajala onako gola. Hajde obuci se pa da doručkujemo.. Krenula je nevoljno ka šatoru, ali me je ipak poslušala. Obukla je kratak šorc tako da joj je pola guze bilo napolju a i tanku belu majici koja joj je pokrivala samo grudi a kada bi podigla ruke one bi izazovno izašle napolje. Bila je više sexi nego kad je gola. Istog momenta mi je kurac počeo da raste a kao nisam imao gaće na sebi jasno se videla izbočina na mojoj trenerci. Primetila je i zagonetno se nasmešila.
Seli smo da jedemo, dok smo doručkovali primetio sam kad god bi je nagnuna iznad tanjira kroz veliki dekolte sam video njene predivne, malade čvrste sise. A kad bi prinosila hranu ustima za tren bi se pojavio delić bradavice. To me je dovodilo do ludila. Brzo sam pojeo doručak uzeo štapove i krenuo na pecanje.
Šta ćeš ti raditi pitao sam je.
Ništa čitaću i ako uspem da uhvatim signal na lap topu ići malo na net.
Ok, rekao sam i krenuo ka obali rešen da što duže ostanem na pecanju i ohladim glavu.
Ali toga dana se sve ili urotilo protiv mene ili išlo na ruku to ni danas ne znam. Nakon petnestak minuta nebo se ponova zamračilo i počela je kiša u daljini se čula jaka grmljavina. Skupio sam štapove, kiša je sve jače padala, krenuo ka šatoru, kada sam stigao ubacio sam štapove u gepek auta i ušao u šator. Učvrstio sam ulaz, sada je u šatoru polumrak.
Gde si pitao sam, u tvojoj sobi legla sam, znaš da se plašim grmljavine, rekla je Nataša.
Ušao sam u sobu, šta sad da radimo, ništa rekla je dođi i ti lezi.
Krenuo sam da legnem, nećeš valjda tako u trenerci da ležiš. Našao sam se u neobranom grožđu jer ispod trenerke nemam ništa. Skinuo sam gornji deo trenerke, baš u momentu kada je Nataša podigla prekrivač da bih se zavukao. Video sam da na sebi ima samo crene tangice, kurac je odmah počeo da se diže. Hajde skini i donji deo i lezi tatice hladno mi je. Skinuo sam se kurac je iskočio iz trenerke kao strela, čulo se samo Natašino prigušeno uh. Brzo sam legao. Nataša mi je okrenula leđa.
Moj kurac prav ko strela dodirivao je njenu guzu, lagano je svojom guzom pritiskala njegov vrh, da nije imala tangice sigurno bi uleteo u nju. Zagrli me tatice rekla je, zagrlio sam je moja ruka je bila na njenom stomaku. Vrhom prstiju sam dodirivao ivicu njenih gaćica i osetio po neku sitnu dlačicu njene pičkice. Uvukla je stomak kako bi oslobodila put mojim prstima do njene pičke.
Vreme je u trenutku stalo i nakon toga moji prsti su počeli da se uvlače u njene gaćice, osetio sam svilenkaste dlačice na mojim prstima ispupčen venerin breg.
U tom trenutku se okrenula ne leđa i raširila noge. Gledali smo se na trenutak i onda su moje usne završila na njenoj bradavici, nežno sam je sisao, dodirivao vrhom jezika i nežno grickao. Nabijaja je svoju pičkicu na moj dlan. Tada sam joj jednim pokretom ruke pocepao gaćice. Nežno sam joj poljubio pičkicu.
Jebi me tatice, jebi …………………….

Mala tajna
Mala tajna 3