Prenuo sam se posle tih njenih reči, pa ona je dete a vidi šta traži, da dete u telu žene. Ne rekao sam možemo malo da se milujemo i to je sve., rekao sam.
Ljuta sam rekla je, ustala i otišla u svoj deo šatora.
Osetio sam olakšanje ali i tugu što se ovako završilo. Ubrzo sam zaspao. Ujutro sam ustao skuvao kafu i zapalio cigaretu. Nataše nije bilo napolju.
Ušao sam u šator provirio u njenu sobu,ležala je gola savijenih nogu pri jutarnjem suncu jasno se videla njena zaista predivno oblikovana pičkica, skoro savršena. Odmah sam osetio napetost po dnu stomaka i moju muškost koja nezaustavivo raste.
Okrenuo sam se otišao u svoju sobu uzeo donji deo trenerke i obukao je. Nakon nekoliko minuta osetio sam njene ruke na mom vratu dok me je grlila odpozadi. Osetio sam i njene bradavice koje me bodu u leđa. Nisi se obukla, pitao sam.
Ne, rekla je volim da sam gola na ovako lepom jutarnjem suncu. Osvrtao sam se oko sebe da neko ne naiđe, za to je bilo malo šanse jer se nama moglo prići samo sa jedne strane a i bili smo dosta odaljeni od mesta gde se obično kampuje.
Hoćeš i ti malo kafe, pitao sam.
Daj malo rekla je.
Oboje smo se pravili da se ništa nije desili sinoć, a u stavri i nije. Sipao sam joj malo kafe u šoljicu.
U tom momentu mi je sela u krilo. Sela je na moj kurac i sad ga je mogla osetiti na svojoj butini i guzi. Sava sam se skamenio.
Uzela je kafu i malo popila, stalno se nešto vrpoljila sve dok nije svojoj pičkicom pritisnula moj vrh kurca na moju butinu. Tu se primirila osetio sam kako mi trenerka postaje vlažna od sokova njene pičkice.
Pričala je osvemu i svačemu ali sam bio kao u bunilu, ništa nisam razumeo i samo govorio Da. Za trenutak se malo podigla da uzme čašu za sok i oslobodila moj kurac na tren koji je skočio i zaustavio se na ulazu u njenu pičkicu, kad ga je osetila brzo se vratila nazad i sad je onu vrhom zajedno sa trenerkom malo ušao u njenu pičkicu. Pokušala je da se nabije na njega ali nije mogla od trenerke. Sve je to radila tako kao da se samo vrpolji na mojoj nozi.
Hoćeš da doručkuješ pitao sam.
Neću sada, rekla je.
Dobro ja bih na pecanje, rekao sam.
Može ake se kasnije budeš kupao sa mnom. Pristao sam.
Blago sam je lupio po guzi i rekao hajde ustaj. Ustala je i rekla a poljubac za guzu. Spustio sam usne na njenu guzu i poželeo da ih nikada ne skinem. Predivna meka kože predivni miris njene pičkice su budili moju želju da tu zauvek ostanem.
Ustao sam uzeo štapove i krenuo na pecanje.
Ni sam ne znam koliko sam tamo bio kada je rekla: Vreme je za kupanje.
Trčala je ka obali nosila peškir i kupku za tuširanje. Mogla bih malo da se operem u jezeru. Dobro rekao sam. Idem po kupaće rekao sam. Nemoj i ja nemam kupaći, molim te tatice nemoj. Kurac mi je bio spušten, skinuo sam trenerku, bio sam go. Spustila je peškir i kupku okrenta meni leđima i pokazala mi je svoju pičkicu u svoj njenoj lepoti. Kurac je počeo da mi se diže bio je u polu dignutom stanju. Podigla se i prišla mi naslonila je rame na moje grudi dok joj je ruka kao slučajno dodirivala moj kurac. On je odmah počeo ubrzano da raste i digao se u svoj svojoj veličini
Hajdemo u vodu rekao sam. Ušli smo u jezero voda je bila zaista topla samo na površini, malo dublje je bila veoma hladna. Čim je ušao u hladnu vodu moj kurac je splasnuo, odlično pomislio sam.
Nataša je uzela kupku i rekla istrljaj mi leđa.
Počeo sam lagano da joj trljam leđa sve nize i nize tada sam je čuo kako kaže sad i guzu. Dlanom sam joj lagano trljao guzu te dve divne čvrste polulopte, prsti su mi bili na prorezu guze nisam mogao da odolim i vrhom prsta sam joj dodirnuo šupčić, samo se malo ukrutila.
Uzeo sam joj malo kupke na dlan i ponovi trljao guzu, raširila je noge i nudila mi ćutke da joj operem pičkicu samo sam jednom dlanom prešao preko nje. Gotovo je rekao sam.
I pored hladne vode kurac mi je bio u polu dignutom stanju. Hoćeš ja tebe da istrljam rekla je. Ne rekao sam uplašen šta će se dalje desiti i koliko se mogu kontrolisati. Zaplivao sam prema dubini malo plivao voda je hladan i vratio sam se ka obali.
Nataša je plivala duž obale i kad sam stigao doplivala je do mene. Hladno je rekao sam. Jeste, odgovorila je i odjednom me zagrlila oko vrata a nogama se opasala meni oko struka. Osetio sam njene čvrste bradavice koje bodu moje grudi, njenu toplu sda za mene već pičku na stomaku, osetio sam moj kurac kako se diže i znao sam da odavde više nema povratka.
Gledala me je pravo u oči i poljubila pravo u usta. Spustio sam levu ruku i uhvatio je za guzu. Čulo se nejno kratko ali duboko OH. Vrh srednjeg prsta sam stavio na njen šupak, a desnom rukom sam uhvatio kurac i njegov vrh stavio na ulaz u njenu pičku. Lagano je otpuštala ruke i još laganije se počela da nabija na moj kurac. U jednom trenutku je jako vrisnula, da postala je žena, prodro sam duboko u nju uhvatio sam je i desnom rukom za guzu poneo je u plićak spustio na tlo i počeo polako da je jebem, a onda sve žešće. Ona se svom svojoj snagom nabijala na moj kurac i govorila to jebi me jebaču moj.
Ti nisi više samo moj tatica, ti si moj muž, moj ljubavnik moj jebač, a ja tvoja ždrebica i kurva, tvoja druga žena. Jebao sam je kao u bunilu…………………

Mala tajna 2
Tetin kurac