Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Mala vražica

Prelazio sam preko prstima preko njene obrijane pice i lagano dodirivao klit. Nije se dala smesti i uzdišući nije ispuštala kurac iz ustiju. Požudno ga je usisavala i pomalo drkala u svojim ustima.

Prepustio sam se njenom pušenju i prstima prolazio kroz njenu kosu, a njeno stenjanje je postajalo sve učestalije i glasnije. Vidjelo se da mala vražica ima iskustva i da zna uživati u svakom trenutku.

U jednom je trenutku usporila, podigla glavu i pogledala me u oci, “Zelim da mi ga stavis u moju mackicu.”, pomalo drhtavim je glasom to rekla, ali kurac nije ispuštala i polako ga drkala. Nije me trebalo previse moliti i Maju sam primio za njenu malu slatku guzu i polako je usmjerio na svoj tvrdi kurac. Primila me oko vrata, opkoracila i polako se prepustila mojim rukama, dok sam je ja spustao na glavic.

Pickica joj je bila mokra i drhtala je cijelim tijelom željno očekujući da joj ga stavim tj. da se sjedne na njega. Spustao sam je polako tako da sam joj na početku samo glavić prislonio na klit, na što je zadrhtala i uzdahnula. “Nemoj me mučiti… stavi mi ga više…želim te osjetiti duboko u sebi…”. Udovoljio sam njenoj molbi i jednostavno je spustio na kurac. Pickica je u potpunosti “progutala” moj kurac i nabila se doslovno do jaja. Osjetio sam kako pulsira u njoj, a ona je ciknula i pocela mješati guzom.

Odjednom je podivljala i počela se divljački nabijati na moj kurac, držala me za vrat pa se uzdizala guzom i opet nabijala do jaja. Nisam je uopće pokušavao smiriti, već sam uživao u prizoru. Mala se vražica totalno opustila, “Kako mi paše tvoj kurac, mmmmm, jebi me jako, želim te duboko u sebi…” uz glasne je uzdahe pomalo vrištala Maja.

Onako sitnu sam je tek sada pomno odmjerio, jer se odmaknula od mene, naslonila na prednje naslone i dalje se nabijala svom snagom na kurac. Male, ali lijepo oblikovane sise ponosno su se uzdizale. Ravan trbuscic, obrijana pica i mala tvrda guza u potpunoti su promijenili dosadašnju moju sliku o Maji, a za kraj su me dotukle bijele čarapice koje su bile jedini odjevni predmet na njoj. Propupala vražica koja je vidljivo uživala u svakom trenutku.

Primila je s obje ruke svoje male sise i mješala gledajući me ravno u oči iz kojih je iskrilo. Ostala je bila u malim bijelim čarapicama što me dodatno napalilo tako da sam je primio malo grublje za guzu na što se nije bunila, već je uzdahnula, “Da, stisni mi guzu, jakooooo…” Ispunio sam joj želju i čvrsto jos stisnuo malu guzu i pomagao joj da i dalje puni svoju pickicu. Nije ispuštala svoje male sise iz ruku, a začas su se bradavice ukrutile, pustio sam joj guzu i stisnuo bliže sebi da bi mogao doći do tih malih, slatkih sisica i čvrstih bradavica.

Počeo sam joj polako grickati bradavice, dok ona nije prestajala mješati guzom. Spustila je tada ruku među svoje noge i počela je trljati svoj nabubreni klit, a ja sam grickao i sisao njene bradavice. Čas je jedna, čas druga bradavica bila u mojim ustima, a zubima sam joj lagano stisnuo bradavicu što je kod Maje izmamilo dodatne uzdahe. Očito je bilo da se maloj vražici sviđa malo strastvenija jebačina.

Unutrašnjost auta je počela sličiti na saunu, a znoj se cijedio niz njena leđa. Pomalo je nestajalo zraka u autu i ona se nagnula prema prozoru da ga otvori. Kako se Maja nagnula, primio sam je za kukove, odmaknuo s kurca i namjestio je četvernoške da kleci ispred mene. Preko ramena me pogledala i otvarala prozor, “Nabij mi ga, jako…napuni mi pičkicu…” Primio sam je za kukove i divljački joj ga nabio do jaja i stao. Jauknula je i zadignula guzu tražeći još, a meni je to bio znak da ubrzam i ne popustim u silini nabijanja.

Počela je vrištati nerazgovjetno “Rasturi me, daaaaaj, nemoj stati…”, a ja sam je nastavio divljački jebati. Jaja su mi lupala po njenom klit do trenutku dok se nije sagnula i primila rukom i njima počela trljati svoj nabubreni klit. Rukama sam s kukova prešao na guzu i palcem počeo masirati guzu. Pasalo joj je to jer još više počela zadizati guzu, a moj je palac sam skliznuo u njen navlaženi šupčić, dok je mala vražica postajala sve glasnija. “Jače, jačeeeee….” je vrištala, izvadio sam joj kurac iz pice, okrenuo je i visoko zadignuo noge. Primio sam je za gležnjeve, namjestio glavić na ulaz i polako je mučio. Ulazio glavićem i vadio joj ga van, a on se guzom pokušavala nabiti na kurac.

Stisnuo sam joj gleznjeve i pritisnuo je na leđa i onda iznenada joj ga nabio do jaja. “Toooo, to hoću… jebi me jako, hoću tvoj kurac u sebi.” Uprla je noge o krov što mi je olakšalo da joj ispunim želju, da joj u potpunosti ispunim pičkicu. Sve je je jače dahtala, gristi usnice i počela se trzati, vidio sam da je blizu vrhunac. Ubrzao sam i nagnuo se na nju. Legnuo sam na nju i počeo je ljubiti, jezik mi je gurnula doslovno u grlo i uzdizala guzu kako bi joj kurac dublje usao. Odjednom su nam se pokreti poklopili i kako je ona zadizala guzu, tako sam joj ga ja nabijao. Osjećao sam kako mi se jaja skupljaju i kako nije daleko trenutaka kad će izletjeti nakupljena sperma.

Počeo sam ubrzavati, “Nemoj u mene, molim te…napuni mi usta… hoću osjetiti tvoju vruću spermu”, nabio sam joj ga još nekoliko puta i onda izvadio. Zadihan sam je opkoračio, a ona je uhvatila kurac i počela ga žestoko drkati.

Klečao sam iznad nje i jednom joj rukom trljao klit i prste nabijao u pičkicu, dok je ona mjesila guzom i nabijala mi se na prste. Četri su prsta samo skliznula u napaljenu pičkicu male vražice, dok sam je drugom rukom primio za kosu i glavu joj nabio na kurac. Spremno je primila kurac u usta, a ja sam je držeći za kosu jebao u usta, dok je ona stenjala i cvilila. Bližio se vrhunac i osjećao sam da ću joj usta u potpunosti napuniti usta. Prvi je mlaz štrcnuo duboko u usta i njena je glava trznula unatrag. Izvadio sam joj kurac iz ustiju, a ona je pohlepno jezikom i usnama tražila spermu koja je šricala po njenom licu, usnama, jeziku… Hlapljivo je lovila svaku kap, oblizavala se.

Dok se ona zabavljala mojom spermom, izvadio sam prste iz njene pičkice i oblizao njene sokove koji su se cijedili s prstiju. Uživao sam u sokovima male vražice, a Maja je sređivala moj kurac i nije dopustila da nijedna kap prođe mimo njeniog jezika i usta.

Vidjevši kako se guštam u njenim sokovima širom je otvorila oči, “Daj me poljubi, hoću osjetiti svoje sokove na tvom jeziku”, spustio sam se do nje i jezik joj gurnuo duboku u usta gdje su se pomiješali moji i njeni sokovi. Dugo smo se ljubili i polako oboje dolazili do daha, nakon žestoke jebačine.

Ležeći kraj me mi je mazila kurac i polako nadrkavala, dok su moji prsti polako prelazili preko njene glatke pičkice. “Hoću da me opet ovako jebeš, ali danas više ne stignem, morala sam već biti doma.”, polako se dignula i počela se oblačiti. Obukli smo se i krenuli s parkirališta, ali njena ruka nije se micala s mog međunožja, a ni moja s njenog…

Na rastanku me poljubila i rekla “Dobro si me rasturio, mačkica mi sva bridi”, nasmijala se i nastavila “Nemoj da to bude zadnji puta. Želim tebe i tvoj kurac opet.”

Naravno da sam udovoljio maloj vražici pa su se ovakvi i slični susreti ponovili u kojima smo oboje uživali…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile