Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ugodno iznenađen situacijom u kojoj sam se našao, zapravo dosta zadovoljan i sretan, par dana sam proveo razmišljajući da li je to ispravno što se dogodilo. I dalje sam maštao o jebanju neke ženske, ali me jako zanimalo da li je moj susjed isto bio zadovoljan time što se dogodilo i hoće li opet doći do toga. Ma koga briga, ionako za to znamo samo on i ja, tako će i ostati, ako će se pružiti prilika, što se mene tiče, može mi opet izdrkati.

Nekoliko dana kasnije dolazi susjed kod mene i upita me
-“Onda, idemo opet igrat kod mene?” i to takvim tonom i glasom da sam ja odmah naslutio što je on pomislio.
-“Naravno, ionako je dosadno” odgovorio sam, kao da ne razumijem na što on cilja iako sam jako dobro znao.

Hodajući putem prema njegovoj kući, a to je samo 250 metara niz ulicu od moje kuće, lagano sam osjetio istu onu vrućinu. Osjetio sam kako mi se kurac lagano diže, nije se digao skroz, ali je bio lagano nabrekao. Ušli smo u njegovu sobu, sjeli ispred tv-a i krenuli slično, on je upalio ps i započeo igru.

Iskreno, meni je trajalo cijelu vječnost, ali mislim da nije prošlo ni 5 minuta, upitao me
-“Hoćemo li ponoviti naše zadnje druženje?”

Ovo pitanje je u meni probudilo napaljenog dječaka, nešto je bilo u tome “NAŠE” druženje, nešto što smo mi dvojica zajedno radili. Naravno da znate moj odgovor
-“Da, naravno”

Procedura je bila slična, on je ustao, zaključao vrata i skinuo se automatski do kraja. Ovaj put nije ostavio bokserice, skinuo ih je u jednom komadu zajedno sa dresom. Vidjevši to, kurac mi se opako digao i ja sam učinio isto. Ni pola minute kasnije obojica smo sjedili skoro potpuno goli, svaki na svom stolcu, drkajući svaki svoj kurac, zasad.

Ono što je bilo drugačije, ovaj put nije bilo nikakvog časopisa, a opet sam često gledao u njegov kurac, bio je pošteno dignut. Sama je situacija očito palila i mene i njega, ja sam to odmah primjetio pa sam ga nešto upitao
-“Reci mi, jesi ova druženja radio još s nekim ili?” zanimalo me, čisto da vidim
-“Nisam, neki dan mi je palo na pamet dok smo igrali da bi mogli jedan drugome pomoći. Ionako neće niko saznati, ovo će biti naša mala tajna” odgovorio je, nasmijao se i pogledao u moj kurac.

Sve je meni bilo jako zanimljivo, ali to što sam čuo je još dodatno začinilo situaciju. Na neki način sam se osjećao posebno, ja to nisam nikad s nikim isprobavao, a nije ni on, bome zgodno. Sve to me dovelo da ga upitam
-“Mogu ti ja opet malo drkati?”
-“Ajde, naravno da možeš” odgovorio je, kao da je jedva čekao da se i ja malo oslobodim.

Primio sam taj njegov kurac u ruku, opet je bio velik u usporedbi s mojim. Ta veličina me opet fascinirala, bilo je lijepo imat takvo nešto u rukama, a opet misleći da će jednog dana i moj biti takav. Dobro sam zapamtio njegove pokrete od prošli puta, krenuo sam lagano gore dolje, cijelom dužinom, a onda malo brže i brže dok nisam vidio na njemu da sam pogodio pravi tempo. Cijelo vrijeme je moj kurac stajao tvrd, kao da ga cijelo vrijeme drkam.

Prošlo je tako nekoliko minuta, a on je uživao. Ja sam bio ponosan na sebe, očekivajući da bi on mogao svakog trena svršiti. Tu sam se prevario, druženje je tek krenulo. Svoju lijevu ruku je spustio ispod moje tako da sam ja njemu nastavio drkati, a on je počeo drkati meni. Jako lijepo, imam u rukama veliki kurac, a netko drugi meni drka. Krenula me loviti sve jača vrućina, ali nije to bilo prije svršavanja. Jednostavno me palila ta situacija, a bilo je i jako ugodno kad ti netko drugi drka.

Pošto smo sad obojica bili jako slobodni, nakon dosadašnjih događaja dobro zagrijani, on se odlučio na jednu malu promjenu koje sam se ja prvo uplašio. Upitao me, ali dosta sigurnim tonom
-“Hoćemo se preseliti na krevet?” malo sam se iznenadio pitanjem
-“Zašto, i ovako je dobro, što planiraš” pokušavao sam izvući što je on to naumio
-“Ajde budeš vidio, svidjet će ti se” odgovorio je i krenuo se lagano dizat sa stolice

Nisam ništa na to odgovorio, pričekao sam da se ustane, ode do kreveta pa sam mu se pridružio.
-“Mogu li te nešto pitati, ako ti se neće sviđati reci, al ja bi nešto isprobao” upitao me sa nesigurnošću
-“Reci slobodno, ne moramo se sramiti jedan drugoga” odgovorio sam, namjerno tako, da ga malo potaknem
-“Ja bi volio da si te meni naguziš pa da ti probam spremiti kurac” rekao je izrazito nesigurno

Uplašio sam se toga, ali mi je to bilo nepoznato područje pa me opet iz nekog razloga zainteresiralo, do tog trena mi je sve odgovaralo odlično pa sam ovome pristupio radoznalo, ali s oprezom
-“Ali tvoj kurac je velik, to bude sigurno bolilo” odgovorio sam, znajući da će mu se jedan dio jako sviđati
-“Bez brige, ako bude bolilo neću forsirati, ali bi volio probati ako se ti slažeš” malo sam zastao na koju sekundu
-“Ajde idemo ovako, prvo ću ja probati pa onda možeš ti, može?” pokušao me nagovoriti

Zainteresiran, ali uplašen, razmišljao sam o tome više sa pozitivnim odgovorom nego negativnim. Odlučio sam pa mu rekao
-“Ajde, ali molim te polako, bojim se”
-“Ne brini, sve će biti u redu” odgovorio je kao da je to već radio, a nije

Ja sam podigao majcu preko trbuha, složio se na koljena i naguzio. Osjetio sam njegove ruke kao približavaju kurac prema mojoj guzi i kako je spreman probati.
-“Raširi malo guzu” zamolio me
-“Oprezno molim te” opet sam ponavljao i rukama lagano raširio guzove

Nikad neću zaboraviti taj strah, ali istovremeno i želju da osjetim taj veliki kurac koji sam do maloprije drkao. Polagano se približio mojoj guzi i pokušao malo gurnuti. Kurac mu je bio tvrd ko kamen, dosta velik, tj. barem se meni u to vrijeme činio velik, i lagano je prodirao u mene, milimetar po milimetar. Naravno, neiskusni obojica, pokušali smo to napraviti na suho što nije išlo.
-“Stani, boli previše” zaustavio sam ga taman kad mu je kurac krenuo ulaziti kako treba
-“Znam što bi moglo pomoći” rekao je i 2x pljunuo na svoj kurac, dobro to razmazavši po njemu.
-“Ajde pljuni i meni na guzu, bude lakše išlo” snašao sam se i ja jer me sad jako interesiralo kako će biti, ovo malo što je uspjelo nije bilo uopće loše, sve do trena dok nije zabolilo. Pljunuo je meni na guzu, malo poviše rupe, svoje je već dobrano razmazao po tvrdom kurcu, prislonio ga meni opet na guzu i razmazao dio koji je pljunuo na mene.
-“Molim te, polako, neću da boli” opet sam ga upozorio

Polagano, stvarno s jako puno obzira, prislonio je svoj tvrdi kurac na moju rupu i pokušao jako polagano gurnuti. Malo je osjećaj bio nelagodan, prvih par sekundi, ali je počelo biti lijepo. Iako još nije stavio ni cijeli glavić u mene, malo ga je izvukao prema van pa opet prema nutra i tako nekoliko puta. Onda je stao s kurcem u meni, po osjećaju bi rekao da je to bio skoro cijeli glavić, pljunuo na ostatak kurca i opet malo razmazao jer je shvatio da ide bolje podmazano. Ovaj put je krenuo gurat ostatak kurca, a meni je osjećaj bio fenomenalan. Nemoguće je to opisati riječima, jednostavno mi je kurac bio tvrđi nego kod svršavanja, a on je lagano prodirao u mene pa van pa opet u mene.

-“Kako je, jel te boli ili ti odgovara?” upitao me
-“Oke je, ne boli, nije loše” odgovorio sam, ne dajući do znanja da mi jako jebeno odgovara

Siguran sam da je primjetio kako se osjećam jer sam i ja krenuo s pokretima. Sad više nisam držao guzu raširenu već sam jednu ruku stavio ispred sebe, na krevet, a drugom se držao za naslonjač. Laganim pokretom sam krenuo prema natrag, kao da mu se neprimjetno nabijam na kurac, ali je on to jako dobro vidio. Odgovaralo mi je sve više i više, a i vrućina me sve više obljevala. Krenuo sam se nabijat malo jače pa još malo jače, sve dok to nije krenulo u lijepe kontinuirane pokrete njega i mene.
-“Ajde još malo, još malo, svršit ću” rekao mi je, time mi dao još poriva, ovaj put sam ja njega zadovoljio
-“Molim te samo nemoj unutra, negdje vani svrši” rekao sam mu, ipak mi je to bilo malo previše

Par minuta kasnije izvadio je tvrdu kurčinu iz mene i svršio po tepihu, svaka kap se čula kako pada dole koliko je puno svršio. Nakon što ga je dobro otresao i ocijedio do zadnje kapi rekao mi je
-“A sad zamjena mjesta, sad si ti na redu”
-“Ne moramo ako ne želiš, možemo to probati i drugi put” rekao sam mu, još pod dojmom svega
-“Hoću i ja probati pošto se tebi jako sviđa, ajde, namaži si kurac, pljuni mi na guzu i spremi ga” rekao je

Sad se on postavio na koljena, raširio guzu, ja sam spremno pljunuo na svoj tvrdi kurac, manji od njegovog ali je bio tvrd ko kamen, pljunuo na njegovo guzu i razmazao isto kao što je i on meni.
-“Sad ti polako, molim te” upozorio je i on mene
-“Ne brini, moj kurac je manji, bit će lakše” rekao sam kao da sam već iskusan

Tako je i bilo, kurac mi je ušao bez ikakvih problema, i njemu se to jako sviđalo. Iako je samo prije nekoliko minuta svršio, kurac mu je ubrzo opet stajao kao kad je on mene guzio. Krenuo se i on lagano micat, tiskat na moj kurac, a ja sam ga gurao koliko god sam mogao. Nije bilo isto kao njegovoj, ipak je njegov bio veći, ali meni je bilo lijepo. Na guzi sam još osjećao njegovu slinu i osjećaj kurca u sebi, a s druge strane je moj kurac bio u njemu.

Od svog uzbuđenja, moje iskustvo je potrajalo kraće nego njegovo, ali je svršavanje bilo slađe. Rekao sam mu
-“Još malo i svršit ću, di mogu?” ostavivši mu mogućnost da bira
-“Nemoj u mene, negdje sastrane” bilo je i njemu malo previše da ispustim sve u njega

Pola minute kasnije sperma je toliko krenula iz mene, sav sam se izgrčio i poteklo je po tepihu. Sa sigurnošću mogu reći da sam svršio jače i bolje nego on, doslovno su mi se oči zaklopile koliko je to bilo jako.
-“Ajde sad to pobrišemo malo pa možemo dalje igrati” rekao je

Uzeli smo malo papira, svaki je svoju spermu obrisao s tepiha koliko je mogao, obukli smo bokserice i dres i nastavili igrati što smo započeli ranije. Nakon par minuta, kad su se doživljali malo smirili upitao me
-“Nek ovo bude naša mala tajna, nema ništa loše u tome da si pomognemo dok ne krenemo jebati neke ženske”
-“Slažem se, bilo je oke” zadržavajući svu navalu veselja u sebi
-“Nadam se da ćemo ovo opet ponoviti” rekao je pun nade da ćemo se opet dogovoriti na druženje

Odgovorio sam potvrdno i odlučio da je vrijeme da idem kući. Otišao sam sa debelim osmijehom, praznih jaja i lagane topline na guzi od njegove kurčine.

Ostao je još jedan tekst, ima opet zainteresiranih?

Malo drugačija priča
Malo drugačija priča 3