Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Druženje koje sam opisao u prošlom tekstu dogodilo se još nekoliko puta, sve dok moj susjed nije odselio u Njemačku. Bilo je stvarno lijepo imati nekog tko će pomoći u pražnjenju jaja u tim godinama, već ako ne kreneš je*ati.

Opet ću napomenuti detalj iz prve priče, a sve što pričam je istinito. Nemam nikakvu potrebu prema drugim muškarcima, niti me pali bilo kakva pomisao da se upuštam u slične avanture s bilo kojim drugim muškarcem. No, postoji jedan detalj. Eto mene, 2016. godine, imam 26 godina i više od godinu dana živim s djevojkom s kojom sam nekoliko godina u vezi. Seks nam je odličan, oboje ispunjavamo potrebe jedno drugom i stvarno obožavam žene, žensko tijelo i pič*u. ALI…

Povremeno iz Njemačke dođe moj susjed koji je i dalje slobodan, nije našao nikakvu ženu, nema djevojku niti redovan seks, čisto rijetko uspije nešto upecat.

Došlo je vrijeme kad svi gasterbajteri dolaze kući u Hrvatsku, vrijeme blagdana. Bilo je to vrijeme oko Uskrsa, došao je nešto ranije i planirao ostat tjedan dana nakon Uskrsa. Javio se za kavu, da se malo pozdravimo i popričamo pošto se nismo vidjeli ima godinu dana sigurno. Dogovorili smo se, išli smo u moj trenutni kvart u kafić popit kavu, u popodnevnim satima.

Pijući kavu razgovarali smo o svakakvim temama, a meni je stalno kroz glavu prolazila ideja da ga pozovem kod sebe da vidi stan u koji sam se preselio, istovremeno razmišljajući da li bi se mogli malo zabaviti, kao u dobra stara vremena ( ipak je od prošlog takvog druženja prošlo dobrih 6 godina ). Tako smo polagano ispričali sve što smo imali pa sam ja upitao

-“Hoćemo li otići do mojeg stana da vidiš gdje sam se preselio?”

-“Može, baš me zanima” odgovorio je, a meni se ku*ac malo probudio čim sam zamislio nas dvojicu same u stanu jer je taj dan djevojka radila popodne.

Ušli smo u stan, malo je razgledao i sjeo u dnevni boravak, ponudio sam ga pićem i nastavili smo neko nasumično čavrljanje. Bio sam sve više nestrpljiv pa sam se odlučio potaknuti malo drugačiju temu i upitao ga

-“Sjećaš se dobrih vremena u tvojoj sobi? Baš su bila dobra vremena, bez brige i pameti, a lijepo smo se i zabavljali”

-“Kako ne, tko bi to mogao zaboraviti” odgovorio je, s laganim osmjehom

U tom trenu kao da sam znao da možemo sve ponoviti, nekako sam ga poznavao dovoljno da to isčitam iz njegovog odgovora i osmjeha.

-“Što kažeš na to da se malo podsjetimo?” upitao sam lagano titravim glasom

-“Sad? Pa jesmo sigurni da neće nitko doći?” upitao je uplašeno

-“Ne brini, neće nitko doći do navečer, a i ako će netko zvoniti, neću otvarat” odgovorio sam, uljevajući mu povjerenje

-“Pa možemo, nismo dugo” odgovorio je

Imam velik televizor spojen na računalo pa sam sliku prebacio na tv i na računalu otvorio neku porno stranicu. Sad je tehnologija malo unapredovala pa je i lakše pronaći materijale za opuštanje. Ubrzo je među morem videa pronašao neku koja mu je bila dobra, a meni je ionako bilo svejedno jer mi je ku*ac već bio dobro tvrd.

-“Hajde, nemoj se sramiti, skini se, sve sam ja to već vidio” potaknuo sam ga i krenuo skidat svoju odjeću.

Pošto mi je ku*ac već bio tvrd, iznenadio se kad sam skinuo hlaće i bokserice. Nije to više isti ku*ac kao prije nekoliko godina, sad se radi o malo većem komadu od gotovo 19cm. Nije se ustručavao pohvaliti

-“Bome ti je ku*ac narasao, nisam nikad vidio toliko veliki ku*ac uživo” rekao je ne spuštajući pogled s njega.

-“Da, sad je ipak malo veći, ima ga gotovo 19 centimetara” ponosno sam odgovorio.

Došlo je do preokreta, što se meni jako sviđalo, sad sam ja bio taj koji diktira priču, a on je bio kao mala poslušna kujica koja gleda u veliki ku*ac. Njegov ku*ac je sad zapravo djelovao dosta malen, bilo ga je niti punih 14 centimetara, a razlika od gotovo 5 cm je dosta velika razlika.

-“Ajmo krenuti” započeo sam lagano dr*ati već tvrdi ku*ac.

On je jedva skidao pogled s mojeg ku*ca, skoro pa ni nije gledao u tv i pornić, a nije prošlo ni puno vremena dok nije upitao

-“Mogu ja probati malo dr*ati tebi?” kao da je jedva čekao da me to upita

-“Možeš raditi što god hoćeš s njim, nema srama između nas” potaknuo sam ga da se oslobodi.

Primio ga je s nekim čuđenjem i krenuo lagano maziti, ne bi to mogao ni nazvati dr*anjem jer je bilo kao da ga miluje lagano. Zatim je primio moj ku*ac prvi vrhu i krenuo ga polagano d*kati cijelom dužinom. Vidio sam na njemu da uživa i da mu se sad njegov ku*ac stvrdnuo puno jače, od kako d*ka moj. Ja sam spretno, kao on nekad, pružio ruku pored njegove i primio njegov ku*ac u ruke. Činio se stvarno malen prema mom, ali je bio poprilično tvrd.

Proveli smo tako nekolimo minuta d*kajući jedan drugome, a mene je uzbuđenje sve više obuzimalo pa sam ga upitao

-“Pošto je moj ku*ac dosta velik, bi li ti meni spremio svoj?” upitao sam u nadi da će pozitivno odgovoriti

-“Može, naravno, mislio sam da nećeš nikad pitati” uzbudljivo je odgovorio

Ipak smo sad već malo iskusniji obojica, a ja sam od raznih igranja i zabave imao lubrikant. Uzeo sam ga iz ladice, prolijao po njegovom ku*cu i razmazivao par minuta, a u meni se budio onaj mladić od prije nekoliko godina.

-“Ajde, dovoljno mi je tvrd, naguzi se” rekao je kao da mi naređuje

-“Sve znaš, samo polako prvo” upozorio sam i naguzio se na kutnoj garnituri

Uzeo je malo lubrikanta i namazao mi po guzi, uzeo svoj tvrdi ku*ac i razmazao. Jednom rukom mi je malo raširio guzove i lagano krenuo tiskat ku*ac u mene. Nije puno trebalo da uđe, nije nešto ni velik, a nije ni bolio, ali je bome jako odgovaralo.

Prije nego što sam mislio, krenuo sam mu se nabijat na ku*ac toliko jako da su mu jaja udarala o moju guzu, osjećao sam svaki njegov centimetar u meni. Čvrsto me primio i nabijao sve jače i jače

-“Jel ti odgovara, jel ti falilo da te jebem?”

-“Oooo da, falilo mi je itekako, samo daj”

Nabijao se tako još možda minutu i svršio toliko puno u mene da je sve curilo van kad je maknuo svoj ku*ac. Nije me ni upitao kud da svrši, a i da je nebi me bilo briga jer je bilo odlično i nisam razmišljao o tome u tom trenu. Osjetio sam njegovu vrelu spe*mu u sebi i ku*ac mi je postao nenormalno tvrd.

-“Ajde sad je vrijeme da ja sv*šim” rekao sam nekako naređivačkim glasom

-“Možemo probati, ali mislim da ga nećeš uspjeti nagurati u mene” odgovorio je

Zaista, pokušali smo, ali nije išlo. Koliko god namazali, jednostavno je išlo preteško, a i kad je malo krenulo on se munjevito odmicao jer ga je jako bolilo.

-“Ništa, na tebi je da svršim, snađi se kako znaš” sjeo sam na kutnu i čekao

Kleknuo je pred mene, između mojih nogu, namazao obje ruke lubrikantom i krenuo mi d*kati s obje ruke. Obuhvatio ga je skoro cijelog i jako lijepim i kontroliranim potezima d*kao. Onda me upitao

-“Je li ovaj lubrikant jestiv?”

-“Je, jestiv je, zašto?”

-“Hoću ti ga popušiti”

Nisam ni stigao odgovoriti, već je moj ku*ac bio u njegovim ustima. Osjetio sam da je to bilo prvi puta, ali nekako me ta njegova želja da me uzbudi još više uzbudila. Neko osrednje pušenje, čak se i dobro snašao za jednog muškarca koji to nije nikad radio, ali odgovaralo je. Nije morao predugo pušiti pošto sam bio podosta napaljen, nekoliko minuta je bilo dovoljno.

-“Kud da svršim, mogao bi uskoro?” upitao sam ga, nisam znao da li hoće da mu svršim u usta

-“Reci kad se maknem, hoću da mi zaliješ cijelu guzu” odgovorio je

Minutu – dvije kasnije krenula je navala vrele spe*me. Napomenuo sam mu na vrijeme, on se odmaknuo i naguzio. Već je gotovo poteklo, nisam morao ni potez rukom napravit po ku*cu, već je krenulo. Zalijao sam ga s toliko spe*me da sam ostao u čuđenju. Imao sam dobrih sv*šavanja u životu, ali toliko spe*me nikad nije izašlo iz mene.

Minutu kasnije smo se obojica čistili od spe*me, oblačili i već par minuta kasnije je on bio na odlasku. Samo mi je napomenuo

-“Ovo ćemo ponoviti kad idući put dođem u Hrvatsku”

-“Može” odgovorio sam i zatvorio vrata za njim

Malo drugačija priča 2
Ujna Mirjana