Ja sam Dusan iz Nisa i imam 20 godina, a dogadjaj o kome cu pricati desio se prosle godine. Kako me je majka rodila kao mlada sa 17godina imala je vremena za jos dece, tako da mi se sestra rodila 19 godina kasnije.

To vece kada je otac otisao na put ostale sobe u stanu su se sredjivale pa sam morao da prespavam kod majke u sobi sto znaci i u njenom krevetu. To vece sam bio izuzetno napaljen a jos vise sam se uzbudio kada se sestra probudila i pocela da place a majka pocela da je doji hteo sam da puknem od uzbudjenja.

Ja sam se posle pravio da spavam i cekao da se i mama uspava. Kada se to koncno desilo ja sam krenuo u akciju, kako je na sebi imala samo spavacicu gurnuo sam joj ruku ispod nje i opipao njenu picku, gurnuo sam joj dva prsta a ona to nije osetila i kada sam pokusao da gurnem i treci ona se probudi i uhvati me za kuraac i pocela je da ga drka pa je zatim uzela i stavila ga u usta celog.

Lizala je od korena do glave i ujednom trenutku zastade i rece da zeli da joj se rodjeni sin popisa po facu i ja sam na to pristao kada je krenuo mlaz ona je pokusala sve da proguta pa se i zagrcnu a pisaca joj se pocela razlivati po celo telo sto me jos vise palilo bila je cela mokra od mocke. poceo sam je jebati u njenu toplu obrijanu picku a ona je stenjala kroz zube ‘jebi me sine, tooooooo’ sto me je samo tako uzbudjivalo.

Dok sam je karao poceo sam sisati mleko iz njenih sisa imao sam utisak kao da sam tonu mleka isisao iz nje jer mi se ono razlilo po citavom telu i u tom zanosu sam svrsio rodjenoj kevi u picku , ali tu mi nije bilo daosta kao ni njoj pa mije predlozila da je jebem u cmar.

U pocetku nije hteo da udje ali kasnije je postala stvar rutine jebao sam je tako jako da je pocela da krvari iz cmara sto me je na trenutak preseklo jer nisam imao kondom ali kada sam ga izvadio ona ga odmah stavi u usta onako umazan sa ostacima iz njenog debelog creva ga uredno posisa i za cudo ga celo obliza i bukvalno ocisti tu vise nisam mogao da izdrzim i srsih joj u ustima a ona spermu pola proguta a pola razmaza po licu.

Ja sam 2 puta svrsio a ona nijednom bilo mi je krivo sto je nisam zadovoljio ali nisam mogao vise pa je ona sama nastavila gurnuvsi celu pesnicu u picku i tako napred nazad i njena picka je pocela da lici na neki krater ona je to nasavila do duboko u noci a od mene je samo trazila da joj se samo jos jednom popisam sto sam naravno i ucinio po njenom licu i telu.

Jednom nedeljno
Taj naš raj

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience