Sa 14 god pocele su me zanimati žene, krišo kupovao erotike i provodeci noci zadovoljavajuci se i maštati kako voditi ljubav za ženom. U jednoj od mnogobrojnih erotika koje sam imao procitao sam pricu o incestu izmedu mame i sina, koja je mogu vam rec pravo uzbudila i tako sam se poceo interesovati o svojoj mami. Mjesecima sam se krio gledjuci je kad se presvlaci , virio kroz kljucaonicu dok se skida, a vrhunac je bio kad sam jednom došao kuci ranije iz škole i zatekao je u sobi sa nekim covjekom kako je jebe, nije me cula kad sam ušao samo sam krišo posmatrao i gledajuci svoju mamu naguženu .

Posle je došlo vrijeme i video kaseta tako da sam i narucio jedan incest film zvao se Taboo sa glumicom Kay Parker, koji sam milion puta pogledao i volio da sam ja Paul ( sin iz pomenutog filma), koji guzi Brabaru( mama iz filma). Sve vise sam postao otvoren sa mamom pricao o sexu, a ona nije bila zatvorena osoba cak me je pitala jel se cesto zadovoljavam da li sam imao odnos i tako te gluposti. Ali da pocnem kako se sve desilo.

Jedne noci po obacaju sam gledao pomenuti film nakon cega sam normalno izdrkao i zaspao, ujutro škola ali problem je bio nisam izvadio kasetu iz videa. Vratio sam se iz škole, rucao sa mamom i malo prilegao. Mama je bila za cudo nesšto rezervisana i nije mnogo pricala i još vam nisam reko kako izgleda: Visoka oko 170 cm, duga crvena kosa, 65 kg, grudi 3, ali veoma crne i dlakave pizde. Kad sam ustao pozvala me u dnevni boravak i rekla da sjednem da malo porazgovaramo. Pocela je kako je pubertet životno doba kad treba da postanem muškarac, kad treba imat ženu,odnose, ali nije ok ono što gledam. Ja sam se pravio lud kao šta, ali kad je izvadila kasetu iz videa , zacrvenio sam se i ostao bez teksta, ako da me voz udario.

Pitala je «Šta je ovo i šta ovo treba da znaci» ja sam se vadio kako sam dobio film od druga, na što je ona rekla ok je što gledaš pornice ali sadržaj nije ok. Na pitanje jel te interesuje sadžaj filam zanimal te ja sam klimnuo glavom i rekao da gledajuci u nju koja je imala na sebi samo kucnu haljinu, a ona je glasno rekla» To nije normalno kako da zamislim sad da imam sta sa tobom» pocela su predavanja , davljenja koja su me pocela živcirat da bi opdjedno pukao»
A tebi je normalno dovodit u stan mamlaze i tucat se a ja da cujem i gledam te, i nije mi bilo pravo da budes sa svakim i kad sam te vidio htjeo sam ih ubiti a tebe pojebat « ostala je bez teksta i rekla kako nije znala da sam tu i pocela da place, ja sam prišao i zagrlio i poceo joj milovat kosu kazavši daj šatije smiri se, sve je ok. Kako mi je njena glava bila na prsima a ruka joj je spala na moje medunožje koje se pocelo krutit od njene blizine i mog milovanja a i pogleda u razrez haljine koje su pokazivale njene grudi, poceo sam rukom je milovat po rukama ledjima i rekao joj sve ce bit ok eto i ti si to uradilo isto ko što i ja sad želim nešto i odmah zavukao ruku pod haljinu i poceo dirati grudi.

Mama se digla i rekla» nevolim što mi to radiš al kad sam ja uradila nešto loše uradi i ti ali ovo ce biti naša tajna . Nisam puno cekao oborio sam je na krevet i poceo ljubiti obraze nakvašenih od suza, a ruka mi je vec razvezala mašnu na haljini i vec pocela da je skida, mama je samo žmirila nije progovarala, a ja nisam stakjao , ljubio sam joj grudi lice, govorio joj kako je zelim, ona je cutala. Spustio sam se i skinuo gace i vidio najljpši prizor gdje sam mesecima drako na to: crnu i dlakavu picku moje mame na koju sam ko blesav navalio lizat doj je mama samo zadrhatala ali nije progovarala. Neznam ni sam kako sam skinuo gace i nisam mogao više izdržati , popeo sam se naviše i nabijo joj iz sve snage, samo je rekla polako i pazi gdje ceš svršit.

Sva je bila prepušeta meni a ja ko manijak digao joj nogu na rame i poceo je jebat neintereujuci me kako se oseca, izvuko sam ga i rekao da se naguzi što je bez pogovora uradila, stavio sam joj i poceo je jebat držeci je za guzove osjecajuci da cu svršit. Odjednom kao da je sve stalo, mrak mi se ugasio, izvadio sam ga i poceo svršavat ko lud po ledjima mame a ona je i dalje ostala mirna. Kad sam se iscjedio prevrno sam se na krevet, a mama je ustala i otišla u kupatilo vrativši se za 10 min u ogratcu.

Rekla mi je « jesi zadovoljan eto sad smo 1:1 i zaboravi više na to a ja sam joj rekao ok ali kad te god uhvatim sa nekim želim te imati. Samo me je pogledala i izašla. I tako prode 4 god ja mamau po nekad uhvatim i ispunim joj obecanje.

Prvi put na maturskoj veceri
Majka, sin i sperma

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience