Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Masaža

Danas dolazi Lana. Sećam se da je poslednji put na rastanku izjavila kako žarko želi da bude objekat moje kompletne masaže, jer se u poslednje vreme oseća preterano ukočenom i napetom.

Za njen dolazak sam posebno pospremio podstanarsku sobu u potkrovlju. Po prvi put posle dugo vremena sam razmestio krevet, usisao pod, oprao sudove, pokupio prljav veš a čist uredno složio. Ohladio sam vino i kupio sladoled. Čujem korake, gube se pred vratima. Zvono.

Otvaram vrata i vidim Nju. Ista kao i pre – najupečatljiviji detalj je široki osmeh na licu, i niz belih zubi.

– Zdravo. Uđi.

Uđe u improvizovano predsoblje. Zatvorih vrata za njom. Priđe mi bliže, prope se na prste i ostavi vlažan poljubac na mom obrazu. Pruži ka meni kutiju pića, uvijenu u ukrasni papir.

– Izvoli poklon. Za tebe, od mene.

Ušli smo u sobu, seli na krevet, jedno naspram drugog, i raspleli priču o tome ko je šta od nas dvoje radilo u protekle dve godine. Ispijali smo hladno vino i osvežavali se sladoledom. Posle kraćeg vremena, priču bez kraja prekinuo sam rečima:

– Da li ti još uvek nedostaje moja masaža?

Pogledala me, klimnula glavom zadovoljavajući moju znatiželju i ponovo se nasmejala. Uskoro se obnažena našla na mom krevetu, ležeći na stomaku, peškirom koji prekriva zadnjicu. Ukrstila je ruke ispod glave napravivši joj oslonac. Seo sam pored nje, namazao dlanove etarskim uljem i počeo sa masažom.

Polagano sam masirao njen vrat i ramena, dodirujući vrhovima prstiju baršunastu kožu. Sklopljenih očiju sa osmehom na usnama, počela je da prede kao mačka na letnjem suncu. Prešao sam na leđa, primenjivajući ,,efleražt?? tehniku masaže, zagrevajući kičmu i središnji deo leđa celom dužinom, a potom štipanjem opuštao bočne strane trupa. Spustio sam se do guze i masirao nepokriveni deo. Sledeće na redu bile su noge, od prstiju i tabana, preko zglobova, listova i nadkolenice do butina. A onda sam stao. Uzdržavanju više nije bilo mesta.

Sklonio sam peškir i već otopljeni sladoled iz činije prolio po guzicama, u prosek između njih i po butinama. Sladoled se spustio do prepona. I dalje je ležala i prela. Počeo sam sa skupljanjem prosute guste tečnosti lizanjem, prvo sa butina i prelepe okruglaste guze, a potom lagano raširivši guzice zavukao jezik u procep. Trgla se, pa nastavila da leži. Lagano joj raširih noge i pridigoh guzu tako da je ležala grudima pripijenim na krevet, oslonjena na kolena klečala isturajući guzu visoko izdignutu iznad leđa. Najlepša gracioznost koju sam video. Izvijena i natrćena, pozivala me da se desi nešto više.

Kernuo sam se podvući pod nju. Pridigla se na ruke omogućivši mi da nesmetano dovedem svoju glavu tik ispod njene pičke, a svoju je namestila iznad moje batine, da je vidi i uživa. Čuvena “šezdesetdevetka”. Rukama malo raširih usmine i zadojih njenu picu kao da je sladoled koji se topi. Srkao sam i lickao, uživao u izlučevinama njene mezimice, sladio se i uranjao u njenu utrobu. Na drugoj strani se odvijala slična scena. Lana je sisala i lizala moju batinu, muda, prepone, drkala ga i igrala se jajima. Uvlačila je u usta čas kurac, čas jedno pa drugo jaje. Zavrne kožicu, obuhvati glavić usnama, malo posisa, gricne, pa vrati kožicu nazad. Onda je opet zavrne pa ga celog smesti u usta. Pomeri glavu nazad, pa napred, i tako u krug.

Prešao sam sa mokre pice na anus. Kružić koji je pulsirao i nabirao kožicu na ulazu, dočeka moj vlažan jezik sa širenjem. Sada je i klitoris nabubrio i pokazao se u punoj veličini i slasti. Počeo sam da ga pušim, baš kao što je ona pušila meni, ali u granicama minijaturne veličine ovog “ženskog kurčića”. Ljubio sam zadebljale usmine i ulaz u pičku. Sluzokoža je prelivena izlučevinama i mojim poljupcima blistala. Dragoceno izvorište strasti i požude.

Igrali smo se ovako još neko vreme, a onda je nastupila kulminacija. Legao sam na leđa a moj klip se njihao kao jarbol. Zajahala me i naciljala vrh glavića na vrata anusa. Malo se njihala napred-nazad, dok glavić nije prokrčio put, a onda se polako, u nekoliko navrata, spuštala i podizala, gore-dole. Ušao je do kraja. Zastala je i ispustila požudan uzdah.

Usne nam se spojiše. Sisao sam Laninu donju usnu i palacajući jezikom duboko u njenim ustima tražio suparnika. Mačevali smo se jezicima, sukobljavali i lizali, dodirivali, uživali. Kurac je stajao duboko u njenom anusu, pritegnut guznim mišićima, utopljen toplinom vlažne i tople unutrašnjosti. Počela je sa jahanjem, gore-dole, napred-nazad, pazeći da kurac ne ispadne van. Stezao sam joj rukama guzice i nabijao je na kurac sve žešće i jače. Zadojio sam sise moje lepotice. Crvene bradavice i čokoladni oreoli. Jebali smo se sve žustrije i bučnije, približavajući se vrhuncu.

Uspravila se, uhvatila svoje sise jako i bolno i počela da ih mesi, stežući nabrekle bradavice kao da ih želi otkinuti. Naticala se na kurac sve brže i brže, uvijajući telo i mašući glavom u maničnom uživanju. Istovremeno smo ispustili krik zadovoljstva. Ona je usporila sa nasedanjem. Sada se spuštala još niže, dok je iz kurca izbijala sperma u talasima zapljuskujući zidove sluzokože, duboko u debelom crevu. Bili smo ispunjeni do kraja. Ona spermom i uživanjem, a ja slatkim zadovoljstvom.

Napokon je pala preko mene i još jednom ostavila vlažan poljubac na obrazu:

– Opet mi je lepo… – prošaputa,
– Znam. I meni je.
– Kao nekad?
– Da, kao nekad. I nadam se da nije poslednji put?

Nasmejala se. Otišli smo do kupatila, istuširali se, sredili, ispili ostatak vina koje se već ugrejalo, i otišli duboko u noći da šetamo vrelim ulicama. I posle ovog dana smo se sastajali i masirali, još puno puta. Sve dok jednog dana naše uživanje nije nestalo u prošlosti.

Autor: Aleksandar Urosevic

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile