Oženio sam se mlad,21 godinu sam imao.Zanimljivo je to da je moja tašta 15 godina starija od mene.Nikada je nisam posmatrao kao tetka Micu,ili kevu,isključivo sam na nju gledao kao na dobru pičku,što je i bila.Kratka plava kosa,sise četvorka,dupe i noge kao rad vajara,a pri tom uvek deholtirana i sa podubokim šlicevima na suknjama,tako da je sevalo na sve strane.
Bilo kako bilo,često je bila predmet mojih sexualnih maštanja,ali čoveče,kako, tašta je.Prolazilo je vreme,a ja sam sve otvorenije buljio u taštine obline kada god mi se ukazala prilika. Jednostavno nisam mogao da se kontrolišem. Elem, namestilo se samo.Tast je bio na nekom putu nekoliko dana pa me supruga zamolila da odem do tašte da vidim treba li joj šta,što mi uopšte nije teško palo.
Pozvonio sam na vrata i nakon nekoliko trenutaka Mica je otvorila.Široka kratka suknja,i košulja raskopčana tako da su sise ozbiljno pretile da pokidaju dugmad.Zablenuo sam u nju par trenutaka bez reči.

-Ti si Mile,reče,hajde udji.
-Šta radiš,upitao sam,Bilja me poslala da vidim treba li ti šta?
-Baš ti hvala što brineš, reče, hajde da popijemo kafu,ja baš stavila za mene i komšiju.

Oho,pomislih i komšija se brine za nju,ušao sam pozdravio komšiju i seo za sto.Dok smo pili kafu pričali smo nešto neobavezno,a komšija se ubrzo izvinuo što je morao da krene.Ustao sam od stola i seo na trosed.

-I komšija se sekira za tvoje zdravlje,rekoh onako u šali kad se Mica vratila u sobu.

Gracioznim hodom se uputila ka trosedu i sela pored mene. Ionako kratka suknja se podigla i izložila mom pogledu batake.Nisam mogao lako da odvojim oči od tog prizora,koji je izazivao odredjene promene u predelu mog medjunožja.

-Vidi Mile,nešto bih te zamolia.
-Za tebe sve,rekoh kroz osmeh.
-Baš sve,nasmeja se Mica.
-Bila bih ti vrlo zahvalna da ne pominješ da je komšija bio na kafi,znaš kakav je Rade ljubomoran?

Na trenutak sam bio zbunjen,ali sam odlučio da to sve probam preokrenuti u svoju korist.
-Ima li razloga za tu ljubomoru?
-Pa nema ali znaš ti njega.
-Vidi Mico,ja hoću da ćutim,ali šta ćeš ti da uradiš za mene?
-Ne znam,reci šta ti treba,reče i nasmeja se.
-Ih svašta meni treba,rekoh i spustih ruku na njeno koleno.Nije se opirala niti prokomentarisala taj potez,što me je ohrabrilo.
-Reci,reče i dalje se smešeći.
Zagrlio sam je ,a drugom rukom sam krenuo pod suknju.
-Hej,hej, stani,pa ja sam ti tašta pobogu!
-Jesi,ali si i vrlo poželjna žena,rekoh ja i nastavih da pomeram ruku.
-Nemoj to Mile molim te,ali ja više nisam slušao.Kurac mi je bio već kao kamen,a razum je odavno izgubljen.
Privukao sam je i probao da je poljubim,pokušala je da se odbrani,ali nije znala gde pre,da li da ne da mojoj ruci pod suknju ili da se brani od poljupca.Odjednom usne su nam se spojile,i ja sam joj gurnuo jezik.E onda su sve kočnice popustile.Zagrlila me sa obe ruke,a ja sam već napipao ribicu koja je bila vlažna.
-Napalila se sa komšijom mamu joj jebem,pomislio sam i nastavio da bunarim.Mica je napipala mog vršnjaka preko trenerke i samo uzdahnula.Uveliko sam joj trljao pičku koja je sve više vlažila.Uhvatio sam je za sisu,jao majko moja,kakva sisa čvrsta i poželjna.Pokidao sam dugmad sa košulje,i smakao grudnjak,pred očima su se zabelele dve divne dojke sa ukrućenim bradavicama.Počeo sam da ih ližem i grickam naizmenično.Grčila se uz mene,istovremeno mi zavlačeći ruku u trnerku.Ubrzo je kurac ugledao svetlost dana.Drkala ga je lagano povremeno mi stežući jaja.
Oborio sam je na trosed i svukao,trenutak sam gledao obnaženo telo zrele žene na kome bi pozavidele mnoge devojke.Oslobodio sam se i ja viška odeće.Legao preko nje.Ljubili smo se dugo,polako sam krenuo ka sisama.Liyao sam grickao i spuštao se niže.Kad sam je liznuo po stomaku samo se stresla,a ja sam nastavio dalje.Pred očima mi je bila pičkica rascvetala kao ružin pupoljak na jutarnjoj rosi.Liznuo sam prvo polako,takoreći oprezno,a onda navalio.Lizao sam pičku,sisao klitoris dok se ona samo trzala i govorila nešto nerazgovetno.Pritisla je moju glavu sa obe ruke i počela da svršava uz glasne uzdahe.Trzala se,uvijala,čupala me za kosu i na kraju se smirila.
Legao sam na nju i opet počeo da je ljubim i milujem sise.Ljubila se dobro,odlično.Rukom je potražila kurac i počela da ga drka.
-Daj da ga liznem,reče i ne čekajući odgovor spusti glavu ka njemu.Osetio sam njen dah na glaviću,a ubrzo i jezik.Uvukla je glavić u usta i počela da sisa,bio sam u oblacima.Neko vreme je pušila,a onda me položi na ledja i nasadi se na njega.Jaoooj pomislio sam,ovo čekam već 5 godina.Vrela pica mi je stezala kurac koji je pretio da pusti spermu vrlo brzo.
-Polako molim te svršiću, rekao sam.
Ništa nije rekla samo je usporila rita.Sise su se njihale ispred mojih očiju,dohvatio sam ih rukama i mesio lagano.
Ubrzavala je ritam postepeno,bližila se vrhuncu,a i ja sam.Pitao sam se da li ću izdržati dok ona ne svrši,a onda sam začuo njen krik što me još više raspalilo.
-Svršiću,rekoh
-Akooooooo! Puniiiiiiiiiiii!
To je bio okidač,počeo sam da joj zalivam pičku,odakle mi onoliko sperme ne znam ali sam svršavao dugo uz vrlo glasan urlik.Ležali smo omamljeni neko vreme,a onda je ona prva progovorila.
-Znaš Mile,od kad se Bilja udala pitam se kakav si u krevetu,sad znam.
-A ja se zlopatim 5 godina,rekoh uz osmeh,a ne smem da pomenem ništa.
-Nadoknadićemo,reče,evo može i sad….

Autor: Cecil

Komšija ucenjivač 2 (Cepanje guze)
Nasa prva prostitutka

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience