Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Medži

Seksualne fantazije koje me opsedaju posledica su pomanjkanja interesa od strane moga muža. Vodi ljubav sa mnom svake pete ili šeste nedelje, i to je uvek isto: mi smo u krevetu, svetlost je ugašena i on počinje da rukom gladi svoj penis; drka ga ponekad pola sata. (Ranije je tražio da ja to činim, a sada za to ne haje). Kad ubrza kretanje svoje šake i počne teško da diše, on zadiže moju spavaćicu (još uvek ispod čaršava), kaže m: “Raširi noge” i posle nekoliko sekundi svršava u meni. A zatim se okreće na drugu stranu i tone u san.

Tada ili nešto kasnije, kad sam sigurna da on čvrsto spava, ja se samozadovoljavam, uživajući u svojoj fantaziji … Nalazim se na pragu velike kuće: vrata otvara krupan crnac. a iza njega stoji njegova sisata crna žena. On me grabi za ruku i uvlači unutra, dok mu žena pomaže gurajući me otpozadi. Dovlače me do sobe u kojoj je krupan alzaški pas, mužjak u punom smislu te reči.

Naređuju mi da se svučem do gole kože. “Da. vidimo šta imaš”, kaže crnac i kezi se. Ja se bunim, a on mi preti bičem.

Njegova žena me svlači i vezuje mi ruke na leđima. Ona zatim otkopčava njegove pantalone i vadi mu kurac koji je onako ukrućen abnormalno veliki; povlači kožicu napred-nazad. Guraju me u klečeći položaj i teraju da opišem šta vidim, tražeći da izgovaram “kurčina” i “batina”, a zatim da ih molim da budem jebena. Tada odvezuju psa i nameštaju ga tako da je njegov penis ispred mojih usta.

Crni muškarac me tera da sisam kurac velikog psa i zagleda da ne zabašurujem. Posle toga me primoravaju da legnem na nizak sto, šire mi noge i dovode psa ispred mene: crnac svojom rukom uvlači njegov dug tanak penis u moje telo, a svoju kurčinu mi gura u usta; to je veliki i vlažan komad mesa. On mi zatim rukom steže nozdrve i svršava u moja usta; ja nemam izbora i moram da gutam njegovu gustu spermu, koja se sliva u moje grlo. Posle svega teraju me da ližem runjavo međunožje crne žene sve dok ona ne bude zadovoljena … Zbunjena sam ovom začuđujućom i neobjašnjivom fantazijom.

Ne znam odgovore, ne znam čak ni da formulišem pitanja.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile