Atraktivno telo, prelijepe zategnute grudi I oblikova zadnjica – Nina me je uvek ostavljala bez daha tokom letnje sezone kupanja. Kao menadzerka dosla je da radi u jednom manje poznatom hotelu na primorju u Crnoj Gori ali njoj je zasigurno bilo na umu I da se pojebe. Sa nepunih 22 godine ona je vec imala iza sebe 6 godina staza rada sa kurcem.
Par dana po dolasku na posao, u njen hotel su na pripreme dosli I rukometasi jednog beogradskog kluba. Ona ih je odmah primijetila. Uopste joj nije smetalo su ti momci mladji od nje. Prvi moguci trenutak za upoznavanje ona je uveliko iskoristila za upoznavanje. Svojim seksi tijelom a I izazovnim ponasanjem stavila im je do znanja da zeli I da se upozna sa njihovim kurcevima. Najprije je upoznala Ivana, bas slucajno kapitena ekipe. Bio je prilocno snazan, krupan momak sto je nju jos vise odusevilo. Posebno ju je odusevila izbocina na njegovim gacama prilicno napaljenog momka u tom trenutnku. Mlada konjina se Nini svidela jer je znala da je on neko ko moze da je tuca cijelo vece bez prestanka I zato predlozila da odu do njega u sobu kako bi popili koje picence. Ivan joj je rekao svoj broj sobe I ona je otisla da ga saceka u sobi dok Ivan zavrsi klupske obaveze. Dok ga je cekala Nina je citala erotkse casopise koje je Ivan ponio sa sobom sto ju je jos vise palilo. Nedugo zatim kroz vrata sobe su usli Ivan I njegov klupski drug. Nini to nije zasmetalo, cak je I prizeljkivala taj scenario. I pocelo je bas ko u nekom pornicu. Poceli su je udarati po guzi vec prilicno velikim kurcevima I govorili joj “Ovo je gratis od hotela jel da seficeee”.
Nina je obozavala oralno da zadovoljava svoje partnere pa se okrenula I uvukla Ivanovu nabreklu kurcinu u usta. Ljubila mu je glavic, uvlacila ga u grlo dok je rukama mazila njihova jaja. Momci nisu mogli da izdrze Ninino pusenje u poceli su svrsavati joj po faci, ustima. Iznenadila se kolicniom sperme koliko su ti pastuvi izbacili. Prskali su po njoj kao iz vatrogasnoh crijeva, On aim je govorila kako su obdareni dok se sperma slivala niz njenu facu. Nedugo zatim Ivanon drug je poceo da je jebe. Legao ju je na krevet, uhvatio za noge I uvlacio njegovu preveliku kurcinu u njenu vec razvaljenu picku. Nina je bila vec razradjena I napaljena tako da nije imao problema uvlacenje. Uzvikivala je kako zeli svaku noc jednu ovakvu pornici I stenjala, uzivala u dobrom seksu. Njemu nije mnogo trebalo pa ju je ponovo polio obilnom kolicinom sperme. Istina manje nego prosli put ali Nina je bila zadovoljna. Tako su se smenjivala Ivan I njegov drug na Mariji cijelu noc I narednih 7 veceri dok su rukometasi bili u hotelu.

Na odmoru u Banja Luci
Jebacina posle zurke