Određen broj muškaraca i nešto veći broj žena se barem jednom u životu susreo s migrenom – jednom od najčešćih vrsti glavobolje koja nastaje radi niza nevezanih razloga, a svima im je zajedničko to da nam zaista mogu zagorčati život „tih dana u mjesecu“ (ne mislim ni na mjesečni ciklus, ni na dan kad nam stiže izvješće iz banke…).

To je podmukla bol koja se polako širi od čeonog dijela glave, pa se pretvara u prave, pulsirajuće napadaje na sljepoočnice uzrokujući bolnu osjetljivost na sve vrste podražaja.

Liječi se na različite načine, a kako sam ja osobno pristalica alternativne medicine, pokušala sam pronaći neku ljekovitu biljku ili umirujući čaj, no umjesto preslice i mente, pod ruke mi je doletjela Louise L. Hay – svi ste čuli za tetu Louise koja pomoću samo jedne pozitivne misli liječi cijeli svijet, pa se i ja odlučih za taj pozitivan pristup.

Protresla sam svoj zdravstveni karton i nakon par pozitivnih i auto sugestivnih „Ja volim sebe“ izjava riješila sam se svih boljetica, no migrena je i dalje bila moja redovna gošća, jednom mjesečno, svake nedjelje, iza ručka…

…počelo bi tupom boli u glavi, pa bi se lagano širilo na područje oko očiju i došlo do sljepoočnica kada sam već dobrano prekoračila prag boli. Suznih i maglovitih očiju pogledah u knjigu, migrena, migrena – vjerojatni uzrok je opiranje životu i seksualni strahovi – najčešće se oslobađa masturbacijom…

Ležala sam na krevetu, očajna i jadna, s užasnom boli u glavi, zamrčila sam sobu i ugasila radio. Pokušala sam se smiriti i misliti na nešto što bi u tom trenutku moglo napaliti. Ništa. Samo agresivna bol i osjećaj da će mi se rasprsnuti sve žile u glavi.

Skinula sam se. Ispod zastora je provirivalo toplo poslijepodnevno sunce igrajući se po mojim golim nogama. Zatvorila sam oči – i dalje mi je bubnjalo u glavi. Obje ruke sam položila na bedra.

– Uvući ću sad prste u gaćice – pomislih. Hajde, nađi taj prokleti klitoris, iščupaj ga, sve, samo da bol prestane. Na silu raširih noge i pronađoh put do svoje uspavane ljepotice.

Osjećala sam se zaista blesavo u situaciji u kojoj sam se htjela zadovoljiti na silu, bez imalo želje za seksom ili orgazmom, ali kažu da žene dobro glume, pa nastavih svoju malu terapijsku igricu dalje.

Položila sam desnu ruku točno na sredinu svoje mačkice pokušavajući je probuditi i zamoliti da se bar malo ovlaži – ništa – još sam jače raširila noge i uvukla prste druge ruke unutra. Zamišljala sam da mi se približava neki opaki tip s visoko uzdignutim kurcem i divljim pogledom u očima. Prilazi mi, vadi mi ruku iz međunožja, obara me na pod, svojim vrelim dahom pali moje tijelo, gricka me po vratu, pa se spušta do ramena.

Osjećam težinu njegovog tijela na svojim preponama. On se nadvio nada mnom, i dalje me ljubi, prvo jedno rame, pa drugo rame, i onda se spušta na moje grudi…on ljubi moje grudi, a ja ga slijedim milujući ih zatvorenih očiju.

Obje ruke sam spustila do svoje mačkice i raširila je. Ponovno sam uvukla prste unutra, no sada su skliznuli puno lakše unutra. Vlažnim prstima sam se milovala i pokušavala pronaći svoj izgubljeni klitoris. I dalje sam ležala na krevetu, te jednu nogu spustih na pod kako bih se mogla što bolje propeti i osloniti.

Rijetko sam nailazila na opis idealne masturbacije, a u pričama gdje sve vrvi od pički, kuraca, spermi i klitorisa, ljudi prečesto zaboravljaju na one pozadinske i prijeko potrebne akcije, od kojih je jedna svakako dobar oslonac – jer ako oslonac nije dobar, u određenom trenutku nećemo biti u mogućnosti doseći onaj željeni vrhunac.

A kako je meni namjera bila, ne samo dostizanje vrhunca, nego i oslobađanje od boli, još jače raširih noge, nastavljajući se igrati po svom međunožju, iznova istraživati, draškati se, milovati, razmazivati sokove svoje nutrine po rukama i trbuhu, sisati mokre prste, pa ih tako mokre ponovo umakati u svoju vlažnu mačkicu, i sve to u vječitoj potrazi za savršenim položajem.

Shvatih da mi obično draškanje više nije bilo dovoljno, te počeh intenzivnije masirati svoju rascijepljenu macu i mali, svijetlo ružičasti klitoris koji se udostojao izaći van i pomoći mi u ovom vrijednom projektu.

Sad me stvarno zasvrbilo, ritmički sam masirala klitoris istovremeno si nabijajući prste druge ruke unutra. Sve je šljapkalo, bilo je sklisko, vlažno i jebežljivo, a ja sam izbacila Venerin brežuljak na sunce. U mislima sam pozivala onog svog opakog i visoko uzdignutog da dođe, da me opali po pički, da mi strelovito uleti, jer sam shvatila da mi moja tri, četiri prstića više nisu dovoljna.

Pristala bih i na najobičniji vibrator, samo da mogu nešto staviti unutra jer mi je potreba za kurcem bivala sve veća, a sa svakim novim ubodom, prsti su mi bivali sve manji.

I dalje sam ribala po klitorisu, ribala i stiskala sve jače, prstima sam prebirala po mačkici pokušavajući doprijeti do G točke kako bih bar na tren spojila prste obje ruke.

I onda me opalila neka slatka ugoda i milina koja je krenula iz obje pete, pa se popela preko gležnjeva i koljena do mojih vrelih prepona kako bi mi podarila jedan mali, slatki orgazam koji je nastao iz čiste boli.

I kao da je ta ista milina i ugoda pročistila moje krvne žile, te nakon nekoliko trenutaka i par uzdaha osjetih neobično olakšanje u području oko vratnih žila, te nakon toga i oko očiju.

Skupila sam se na krevetu, okrenula se na bok, jednu ruku podmetnuh pod glavu, a drugu ostavih u međunožju, za svaki slučaj…

Guzili smo se pod granatama
Problem sa punicom