Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Mili (bez kurtona)

Znam da mnogi ne veruju u istinitost priča koje ovde čitaju, ali me to neće pokolebati da ispričam jednu od svojih dogodovština onima koje to zanima bez obzira na to da li je to živa istina ili čista izmišljotina.

Provodio sam po 3 meseca svake godine u ronilačkim kampovima i tu je bivalo svega i svačega. I ta, 2000. se po pitanju žena i seksa nije razlikovala od prethodnih, osim u jednoj stvari. A to je moje iskustvo sa gospođom Mirom (tako ću je zvati u priči zbog diskrecije). U to vreme sam je poznavao već nekoliko godina jer je redovno dolazila kod nas da roni. Klinički psihijatar, gđa. Mira je tada imala 50 godina. Razmišljao sam kako li je nekome ko stalno sluša tuđe probleme uglavnom vezane za seks. Mira mi je rekla da su to uobičajeni problemi njenih pacijenata. Stručnjak za seks. Mora da je zanimljivo. I bilo je.

Prilično kabasta dama velikih grudi i pozamašne zadnjice, Mira je bila otvorenog i usplamsalog duha i bilo je savršeno jasno da joj ništa nije strano kad je reč o telesnim zadovoljstvima. Iako je uvek bila raspoložena za druženje, Mira nije ni sa kime imala neki bliži kontakt od pijenja kafe. Jedne večeri kad nismo imali pametnija posla u kampu, Mira je rešila da nam održi kratak kurs masaže za opuštanje. Prihvatili smo to jer nam je bilo dosadno. Nikome neće ništa faliti ako tobože nauči kako da partnera opusti masažom. Nekoliko parova i nas desetak bez žena i dece se okupilo u jednom ogromnom šatoru u kome je Mira izvodila nastavu. Epilog kratkog kursa masaže je da kad nekoga izmasirate, on treba da vam uzvrati masažu. Ja sam bio opitno zamorče i Mira me je zaista fenomenalno izmasirala. Ne smem da grešim dušu, to je za mene bio zaista koristan kurs jer sam ukapirao neke stvari. Između ostalog sam ukapirao da jednom ja treba da izmasiram Miru. I tu počinje cela stvar.

Sledeće godine, isto vreme, isto mesto. Posle nekoliko dana juga sa talasima, nije bilo ronjenja i mi smo gluvarili po kampu. Jedne večeri sam predložio Miri da joj pravim društvo tokom njene redovne šetnje po plaži. Prihvatila je sa zadovoljstvom. Nas dvoje smo uvek imal o čemu da pričamo. Pošto moja žena nije htela da leto provodi sa mnom u kampu, i te godine sam bio sam. Devojke koje su se tu vrzmale su našle sebi momke i ja sam već desetak dana bio bez seksa. Bolje da se šetam plažom nego da sedim u kampu i drkam slušajući omladinu kako se zabavlja po šatorima.

U jednom trenutku je Mira predložila da sednemo na vruće stene da se ona malo izduva. Seli smo i nastavili priču o jebem li ga čemu, više se ne sećam. Mira je legla na stene i gledala u nebo dok smo pričali. Malo kasnije sam se i ja ispružio pored nje. Kao što reče Čerčil, kad god možeš da sedneš, nemoj stajati. Kad god možeš da legneš, nemoj sedeti. Poslušao sam ga i ispružio se na topao kamen. Priča se okrenula ka odnosima među ljudima, pa ka odnosima u braku, pa ka seksualnim nezadovoljstvima u brakovima. Tu sam rekao Miri da me je njena masaža prošle godine oduševila i da nisam zaboravio da treba da joj uzvratim masažu. Složila se i pomenula da je baš sad sasvim opuštena i kako bi joj prijalo da joj pokažem šta sam sve zapamtio od gradiva.

Školski, rekoh joj da se okrene i legne na stomak, što je ona odmah učinila. Na sebi je imala gornji deo trenerke i široku suknju sa puno karnera ili volana (nikad nisam uspeo da ukapiram razliku). U svakom slučaju, vrlo šroka suknja. Ispod trenerke je imala majicu. To sam uspeo do tog trenutka da vidim. Počeo sam sasvim lagano da prelazim rukama po njenim ramenima, plećkama, pa opet ramenima, pa vratu… Predložio sam joj da skine trenerku da bih imao puniji dodir. Moram priznati, iako se nešto ne palim na matorke, Mira mi je prilično razbuktavala maštu. Zapravo sam se palio na njene sisetine a naročito na bradavice koje su štrčale iz kupaćeg kostima svaki put kad bi izlazila iz vode. A već na prvi pogled kroz kupaći se videlo da Mira vrlo vodi računa o svojoj frizuri među debelim butinama.

Posle par minuta masaže, Mira je već duboko disala. Dok sam joj lagano prstima jedne ruke masirao vrat, drugom sam prelazio preko ramena i spuštao se niz ruke koje su joj ležale pored glave i dodirivale se šakama ispred čela. Sve dublje i glasnije je disala, a meni se sve više i više krutila kita. Nije se bunila kad sam sa vrata i ramena sišao među plećke i spustio se skroz do lastiša od suknje. Tu sam zašao rukama ispod majice i nastavio put natrag ka ramenima. Imala je neverovatno glatku i nežnu kožu, belu kao sneg. To se jasno videlo na mesečini koja nas je obasjavala.

U tišini, nastavio sam da je masiram po goloj koži ali sam u stvari sve nežnije dodirivao njena ramena, vrat i bokove do samog ruba sisa koje su izvirivale sa strane kako je ležala na stomaku. Mic po mic i već sam joj milovao deo sisa koji je virio ispod nje. Počela je mazno da stenje i pratila je telom svaki moj pokret. Kad bi mi ruka prešla preko sisa, odigla bi se kako bih joj mazio što veći deo dok joj nisam zavukao ruku pod sise. Velike i teške lopte sam počeo da mesim i stiskam, a Mira je samo mumlala. Kad sam joj uštinuo bradavicu rekla je:

”Kako su mi se ukrutile bradavice. Stisni ih da ih opustiš”.

Tad je već bilo sasvim jasno da je više ne masiram nego mazim i palim, i lakim pokretom ruke sam je uhvatio ispod mišice na šta se ona sama okrenula na leđa. Blagi Bože, kad su sevnule sisetine. Jedan mesec svetli odozgo, a dva meseca svetle odozdo. Iako je bila u godinama, Mira je imala prilično čvrste grudi. Nisu se prelivale kao testo iako su bile velike. Stajale su smaknuto u stranu ali sa dovoljno čvrstine da ne padnu ispod pazuha. Bradavice, to je priča za sebe. Velike kao članak palca, stajale su kočoperno i izazovno. Krugovi oko njih su bili naježeni i tamni. Za ljubitelja sisa kao što sam ja, pravi Diznilend.

Pošto sam ipak ozbiljan čovek na početku četrdesetih, nisam se bacio kao pomahnitali pubertetlija na te dve lubenice, iako bih istog časa svršio kad bi ih dotakao kurcem. Obožavam da jebem u sise. Ovaj put sam smireno vodio igru. Prelazio sam prstima Miri po vratu, po dekolteu, spuštao se na sise ali ih nisam uzimao u ruke. Skinuo sam sa sebe sve osim gaća i tako go legao preko Mirinih grudi. Uživao sam u dodiru njene kože. Dahtala je i rukama po prvi put potražila moje telo.

”Budi nežan kao mesečina”, rekla je mazno. ”Kako da ne, i jebaću te kao po mesečini”, pomislih u sebi, a kita je bušila gaće i Mirinu suknju. Primakao sam se njenom licu i zabio joj jezik di krajnika. Samo je razrogačila oči i muklo jeknula. Uzvratila je poljubac, tačnije jezik i tada je počela ludnica. Stiskao sam joj sise, štipao bradavice, ljubio je svuda. Pridigao sam se i uhvatio kraj suknje. Povukao sam je ka dole i odjednom su se ukazale bele čipkane gaćice. Na cvetićima čipke se videla rosa iz pičke. Bez reči sam uhvatio lastiš gaćica i skinuo ih. Uživaću u detaljima čipke kad se zadovoljim pičke. Mira me je već vukla na sebe govoreći da je bole bradavice i da uradim nešto oko toga. Bacio sam se na sisetine i počeo da grizem te pampure koji nikako da splasnu.

Mira me je vukla za glavu i nabijala mi sise u usta. ”Tako, grizi, grizi. Mesi mi sise. Štipaj bradavice.” Trljao sam se kurcem o Mirin stomak i divljao po sisama. Pljunuo sam među njih i uleteo kurcem tako da je glavić udario Miru u bradu. Jebao sam je u sise kao mahnit. ”Puši mi ga” rekoh. ”Ne, mili. Posle ću da te ljubim, sad me zadovolji”.

”Stisni ga sisama” stenjao sam dok mi je sperma udarala u glavu. Muda su mi bila inače puna pa sam rešio da svršim među Mirine sise. Ona ih je stezala obema rukama, a ja sam povremeno pljuvao da podmažem klip koji je pumpao tamo-amo. Zavukao sam ruku u Mirino međunožje i napipao mokru i vrelu pičku. Prstom sam zapalacao po klitorisu na šta je Mira zajecala. ”Voliš prstom”, pomislih. ”Dobićeš više prstiju, samo da ispucam tovar koji se kuva u jajima”. Jedan, dva, tri prsta uleteše u pičku iz koje je curilo na sve strane. Ja ljuljam kukovima i tucam je u sise, a rukom rovarim po pički. Mira samo ciči, uzdiše i ljulja bokovima da! bi se nabila na prste. Rukama stiska sisetine među kojima moj vršnjak počinje da povraća. Janiku se smučilo ljuljanje pa mora da bljucne. Meni zvoni u glavi i pada mrak na oči. Svršavam divljački u dugim mlazevima nabijajući kurac među njene sise, a ruka mi rastura njenu pičku. Ugurao sam joj i četvrti prst i dobro je nabijao sve do grlića materice. Sperma ju je isprskala po licu i bila je sva balava. Primetio sam da je zinula dok sam svršavao.

Svalio sam se pored nje ali ruku nisam vadio iz pičke. Nastavio sam da je tucam šakom. Cičala je svaki put kad bih joj nabio šaku do kraja tako da osetim kako se zateže zid avgine.

”Jebi me rukom. Jebi me. Stavi šaku, hoću da budem puna”, stenjala je.
”Ma napuniću ja tebe, samo da dodjem do daha”.
”Nemoj u mene, nemaš prezervativ”.

Jebo te kakav sam ja kreten. U šatoru imam boks kurtona koje trošim na piletinu a sad pri sebi nemam ni jedan za matoru koku koja je svršila već 10 puta, samo ja to nisam primetio. Kasnije mi je objasnila da ume da svrši gotovo neprimetno ali i da ume da svrši ”kao svinja”, derući se, trzajući, bacajući se tamo-amo.

Jebi ga, šta je tu je. Mira ne da bez kurtona u pičku. Ali zato možda može u dupe.

”Da te volim u guzu” pitao sam je kao poslednji balavac i istog trenutka se smučio sam sebi.
”Nemoj sad, nisam se isklistirala”. Gotovo! Kurac mi je visok kao bandera. Matora prazni crevo da se cepa u dupe. Obožavao sam je istog sekunda.

”Naravno, dušo. Mazićemo se”, odgovorih uz smešak.
”Pička ti materina kretenčino, sad ćeš opet da drkaš umesto da jebeš. Ko te jebe, kad si glup.” I bacih se na posao. Opet ruka među noge, palac na klitoris, tri prsta u pičku. Muljao sam rukom u krug, okretao je, nabijao je sve dublje. Klekao sam sa strane i palcem druge ruke trljao njen klitoris, a drugi palac sam počeo da joj uvlačim u pičku. Pljunuo sam još par puta i ”plop!”, ulete cela šaka. Stisnuh je u pesncu i nasveih da je tako tucam.

”A ja?” upitah. ”Nećeš i ti mene da maziš?”
Pljunula je u šaku i počela da mi drka kurac. Navlačila je kožicu preko glavića. Pošto sam klečao go (gaće sam skinuo i bacio negde u prvom poluvremenu), Mira je zašla prstom druge ruke ka mom čmaru. Kako je to dobro! Volim kad mi riba mazi čmar dok mi puši ili drka. Mira je osetila da mi to prija i lagano mi je uvukla jedan prst u guzu. Kita mi još više poskoči i sad sam već ljuljao kukovima tucajući Mirinu šaku. Prst u mojoj guzi je postajao sve nemirniji, a onda je dobio druga. Malo je peklo u par sekundi dok se cela stvar nije opustila i podmazala.

Tako smo jedno drugo nabijali prstima dok mi nije došlo da svršim po drugi put. I Mira je bila blizu. Vrištala je i nabijala se na moju pesnicu, ja sam trljao kurac o njenu šaku i nabijao guzicu na njene prste. Eksplozija je trajala relativno kratko a onda je došao moj tsunami. Prskao sam po njenom stomaku i sisama. Dupe sam nabijao na njene prste i stezao sfinkter. Njeni prsti su mi iznutra masirali prostatu (jebi ga, lekar je pa zna. A i voli, brate.) Svršio sam i opet mi je pao mrak na oči a celo telo mi se treslo. Tada je Mira počela svoju predstavu.

Izvukla je prste iz mog dupeta i uvukla ga u svoje. Nogu je digla na moje rame i nabijala sopstvenu šaku sebi u dupe. ”Otkini mi bradavice, mili”. ”Otkinuo bih te celu, samo da imam jebenu gumicu”. Grizao sam joj bradavice, a rukom sam joj natezao pičku iznutra tako da se spolja videlo dokle sam joj nabio. Pesničio sam je u grlić materice i osećao sam kako mrda svoje prste u dupetu. Onda se cela pička pretvorila u bunar. Sve se rasteglo i moja pesnica se na kratko izgubila u praznini. Onda je tako jako stegnula pičku da sam imao utisak da mi prestaje cirkulacija. Pa se opet opustila, pa stegla i tako par puta. Vrištala je i ljuljala kukovima, nabijala sebi prste u dupe, ja sam joj grizao bradavice bez milosti i iz sve snage muvao pesnicom po zidovima vagine. Tresla se par minuta ne dozvoljavajući mi da izvučem ruku iz pičke. Polako se smirila i samo ispljunula moju šaku iz pi! čke koja je bila mokra kao da su se dva trkačka konja ispišala u nju. Njeni prsti su mljacnuli iz dupeta, i osmehnula se.

”Hvala ti, mili. Bilo je predivno”
”Hvala i tebi, dušo. Biće još lepše”.
”Držim te za reč, mili. A i za nešto drugo”, i uhvati me snažno za kurac koji nije ni spadao posle svršavanja.
”Hajdemo u kamp da izdrkam”, rekoh.
”Ne preteruj, trebaće mi to”.

Da ne dužim dalje. Ne mogu više da pišem jer mi se digao na samu pomisao na Miru. U Beogradu smo još par godina nastavili naše ludovanje, ali o tome u sledećoj priči. Na njenu sreću, a na moju žalost, sve je to samo uspomena jer se Mira u međuvremenu zaljubila. Šta li taj radi kad je to zaslužio.

Autor: diver

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile