Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Miris po seksu (5. dio)

Nakon čudnog i prelijepog vikenda pomalo sam smotana, ali svježa. U ponedjeljak na posao krećem laka koraka, a sudeći po osmijesima ljudi kraj kojih prolazim, i moj je osmijeh prilično zavodljiv.

Moj mi se susjed iz Šri Lanke , kao i obično veselo nasmiješi i na toplom engleskom jeziku me zapita kako sam. Značajno ga pogledam i zapredem: »Wonderful.«
Na brzinu se dogovorismo za zajedničku užinu u njegovoj prodavaonici sitnih poklona, jer me, kao i obično, uspio smotati pozivom na pravi čaj iz Šri Lanke.
U moju trgovinicu ne ulazi mnogo mušterija pa se zbog toga prihvaćam čitanja erotske literature na Internetu. Ovoga mi puta tijelo reagira dosta intenzivnije nego obično, tako da sam do vremena užine već sasvim vlažna. Odlazeći u njegovu prodavaonicu osjećam se prilično nestašnom.

Mahinda me već čeka sa šalicama, a njegov je obraz zažaren. Lukavo ga pitam ide li mu biznis stvarno tako dobro. Tajanstveno se nasmijao, s čela odmaknuo crne uvojke i pozvao me na čaj.

Čaj je, kao obično, odličan. Ili možda mrvicu bolji? Mahinda me značajno pita kako mi se čaj danas dopada. Da je dobio novu pošiljku, da ga majka stalno ispituje kada će se oženiti. Njegove su crne oči mekane i spore dok lutaju preko moga lica. Vrata, dekoltea, grudi, za promjenu bez grudnjaka. Glas mu je sve tiši, a njegovo lice sve bliže mojem.

Već neko vrijeme uopće ne slušam što govori, već pritvorenih očiju promatram pomicanje njegovih usana i to kako se njegove ruke igraju šalicom. Dok na svojoj koži osjećam njegov dah u glavi mi neprestano odzvanja: “Da me hoće dodirnuti njima!”
Ispričavam se i zamolim ga da odem u njegovu kupaonicu, na što on odgovori šalom koju ne razumijem.

Sjedam na spušteni poklopac školjke, otvorim vodu i uronim glavu među dlanove. Što je to s tobom? Samo ti se seks mota po glavi, podviknem sama na sebe. Ali se zbog toga nimalo ne ljutim na samu sebe.

Nakon nekoliko minuta Mohinda tiho pokuca na vrata i zapita me jeli sve u redu. Ustajem, pomalo mi se vrti u glavi, te sva raskuštrana i umorna otvaram vrata. Naslonim se na umivaonik i umorno kimnem glavom. Pomilovao me po kosi i skoro prošaptao: »You’re very pretty.« Osmjehujem se iznenađena komplimentom, a Mohinda me pita smije li me poljubiti. Kimnem glavom, čvrsto smještenom među njegove dlanove i mekano se prepustim njegovim istražujućim usnama s okusom najboljeg čaja.

»You smell like sex today,« zadihano reće Mohinda i dlanom kliznu niz moje grudi, pri čemu sam se izvila od užitka.

Ne znam ni kada ni kako smo se našli u hodniku, na debelu tepihu. Moja je suknja bila podignuta, najlonke tko zna gdje, njegova košulja raskopčana, kako bi pokazala njegov tamni isklesani torzo. Njegovi prsti lagano klize unutrašnjom stranom mojih stegana, a njegov pogled hipnotički uranja u me. Elegantnim mi pokretima skine gaćice i uz uzdah svoje prste uroni u moju vlažnost. Kada se uvjerio da sam stvarno, ali baš stvarno uzbuđena, prodre u mene. Ali ne duboko, već samo toliko da mi presječe dah, a onda ga ponovno izvuče. Grčevito ga, zadihana, hvatam za ramena, a on mirno, nježno i polagano ulazi u mene. I kada već pomislim da nikada neću osjetiti svu njegovu dužinu odjednom me iznenadi dubokim ubodom, tako da mi se smračilo pred očima i nisam mogla suzbiti dubok, glasan uzdah. Tome je ponovno slijedilo plitko prodiranje, nadraživanje, milovanje i rajcanje – kako bih to nazvala i samo čekam kada će mi opet…. ah, tako duboko… I Mohinda pomalo gubi kontrolu nad samim sobom, i kada začuje i osjeti kako mi se otvaraju galaksije i zvijezde gasnu u mom međunožju, i sam se prepusti svojim grčevitim valovima.

Nakon što smo se brzo odjenuli, znojnim me dlanovima pomilovao po kosi, kako bi mi “popravio” frizuru i poljubio me u suhe usne.

Mačjim sam korakom isšetala iz njegove prodavaonice sitnih poklona. Na vratima nisam zaboravila okrenuti natpis “Otvoreno” i prodavaču se osmjehnuti sa, za to godišnje doba, pomalo previše razdrljenom bluzom: »See you around.«

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile