Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Mirjam doživi orgazam grudi (16. dio)

Raskopčah bluzicu i Bojan me pri tome guta vlažnim očima. Svukoh proziran grudnjak i ustadoh, da bih svukla traperice. Bojan mi izuje cipelicu i sa druge noge, a dlanom pokrije gumb i zatvarač mojih traperica i tako me spriječi, da bih ih svukla. Počne mi ljubiti prste na rukama, što je inače ugodno, ali me posebno ne uzbuđuje. Barem ne u početku. Potom poljupci postanu sve osjećajniji i vlažniji. Liže me među prstima kao da bi me lizao po stjecištu stidnih usana, liže sa užitkom i valovi užitka počnu treperiti također i kroz mene. Kao da je između stjecišta prstiju na ruci i stjecišta stidnih usana tajna veza.

Nastavlja po rukama prema gore. Izmijenjujući zadovoljstvo liže unutarnju stranu ruku i osjećajno gricka vanjsku stranu. Kada dođe do lakta sa usnicama proklizi na moj ravan trbuščić i jezikom zacrta rub traperica. Htjedoh ih svući, jer sam ih već skoro navlažila svojim sokovima kroz tanke svilene tangice. Ali Bojan ne popušta mom uvijanju. Jezikom značajno proklizi prema mom balončiću i vrškom jezika nacrta crtu preko bradavice i prema vratu a potom prema dolje preko druge bradavice, do ruba traperica, gdje me ostavlja bez pameti svojim grickanjem, tako da opet pokušah otkopčati traperice.

Zaustavi se i promatra me. »Obožavam tvoje balone,« reče promuklo i snažno me primi za bokove. Prihvati se doljnje strane prsa sa cijelim jezikom, koji je ugodno hrapav i vlažan. Povremeno se vrškom jezika prošeće preko tvrde bradavice, što je kao vojnik na brežuljku.

Nježnim dlanovima lagano klizi preko mojih iznad svega nadraženih grudi i uvijek, kada dotakne bradavice, zadrhtim i svaki puta malo glasnije zastenjem.
Rukom jedva klizne pod moje uske traperice i kada dodirne klitoris, uvijem se u kriku, ali tu se ne zaustavlja, prste si navlaži u mojoj gladnoj vagini i prinese ih nosu. Zatvorenim očima pomiriši miris morskog vjetra, oblizne ih i još jednom zahvati iz mog vrela. Ovaj put moje sokove razmaže po nadraženim bradavicama. Uvijam se i uzdišem, nemoćna pod njegovim vještim dlanovima.

Bojan otkopča svoje traperice i oslobodi svoj mladi stjenoviti ud iz tijesno pripijenih bokserica. Otvorenih usana spustih se nad njega i okusih kapljicu predizljeva. Otvrdnulom bradavicom nekoliko puta ga pomilujem po uspravnom gorostasu, zatim me Bojan posjedne na stol, a sam sjedne na stolicu, među moje razmaknute noge, još uvijek u trapericama.

Miluje me po savijenim leđima, a glavu zarije među moje ludo osjetljive balončiće. Njegovi poljupci po grudima su opet blagi i vlažni, a prstima mi nježno klizi po leđima, vratu, zarije ih u moju kratku i razbarušenu kosu, zgrabi me za nju i povuče moju glavu prema nazad, tako da su grudi još više izložene. Sad ih počne obrađivati u svom zanosu, sa lijevom rukom nježno kruži po desnoj, tu i tamo uzme bradavicu i provjeri njezinu tvrdoću, a lijevi balončić sisa sve naokolo bradavice, kojoj ne priušti dodir, iako mu ju bijesno namiještam i pokušavam gurnuti u topla, vlažna usta, pod lijepe bijele zube…

Njegov tempo je sve brži i sve više osjećam valove vrućine, što se šire od mojih balončića u koncentričnim krugovima preko cijelog tijela. Orgazam me drži u toplim grčevima još neko vrijeme, i kada Bojan u nekoliko poteza svojim gladnim buzdovanom izbrizga svoju bisernu ogrlicu na moje zarumenjene grudi, još nekoliko puta zadrhtim.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile