Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Mirjam i stakleni vibrator (19. dio)

Sa jagodom u nezadovoljenoj pičkici i s košarom jagoda u rukama vratih se u kuhinju upravo u pravo vrijeme da kao u usporenom snimku gledam scenu, kako Boris odmiče Donatelinu kosu s njezinog vrata i skuplja ju u rep, dok ona mijesi tijesto za picu. Stoji pripijeno iza nje, izbočina među njegovim nogama dodiruje njezine izbočene guzove u odrezanim trapericama, no blago poput nagovještaja, nema pritiska na nju. Kosu skuplja s ramena i pri tome dotiče njezinu golu kožu češće nego što bi to bilo potrebno.
Kada je rep konačno napravljen, prstom kliznu po krivulji njezinog razgolićenog vrata. »Elegantan vrat,« reče. Vidim da se naježila, iako je i u kuhinji vrlo vruće.

Jure dođe trenutak iza mene. Prije nego što spremi jagode u hladnjak, uzme jednu i značajno me pogleda. Osjetih jagodu u svojoj pičkici i stisnuh je mišićima. Tko zna, možda će i kompot procuriti van, pomislih. Jure ponudi jagodu svojoj ženi, ali prije nego što zagrize u nju, nestašno ju odmakne, kako bi ju dražio. Kada joj opet ponudi jagodu, Donatela omiriši mene na njegovom prstu. Oči joj se malo suze kao u ljubomori, te ga značajno pogleda.

Kada mi se ukaže prilika, upitah svog pratioca poznaje li domaćine. Potvrdi klimanjem glave i povede moju ruku prema izbočini na svojim hlačama. Malo zastenjah, kada osjetih njegov otvrdnuti penis ispod napete tkanine.

Zatim jedemo ispod pergole, blago opijeni od refoška i toplog, naelektriziranog vremena. Donatela sjedi nasuprot mene i gleda me nedokučivim pogledom. Imam malu tremu pred njezinim ispitivačkim pogledom, ali primijetih da često oblizuje usnice i pri tome me posebno intenzivno gleda. Kada se sagne po vilicu, što joj je pala na pod, namjerno raskrečih noge, kako bi mogla vidjeti da ne nosim gaćice. Nadam se da se moji feromoni ispod suknjice osjete sve do nje …

Kada pogleda ispod stola s vilicom u rukama, učini mi se da je malo zarumenjena. Pritvorih oči i nasmiješih joj se. Kroz nekoliko trenutaka spontano reče: »Lani sam si kupila tako lijepu ljetnu haljinicu, koja mi sada nije dobra ovdje preko,« i pri tome si pomiluje dinjaste grudi, tako da joj se ispod kupaćeg kostima napnu bradavice. »Mirjam, da li bi ju ti probala, ako ti je dobra?«
»Rado,« promuklo odgovorih. Kada smo pojeli, uputismo se u spavaću sobu gdje je garderobni ormar, a muški su ostali sjediti u hladu i srkati vino.

Moja rastuća požuda se miješa s tremom, kako se približavamo spavaćoj sobi, gdje sam promatrala ovu doista lijepu pratilju, kada ju je zadovoljavao njezin stasiti muž.
Donatela uzme vješalicu s bijelom svilenom haljinicom i položi ju na mene, kao da bi najprije željela provjeriti, da li bi mi nešto takvo uopće pristajalo. »Svuci se,« zapovijedi mi. Bez razmišljanja svukoh majičicu, a onda se ne mogoh odlučiti da li da se izvučem iz suknje, ispod koje nemam ništa. Donatela riješi dilemu. Pristupi k meni i procijenjujuće izmjeri moje cice. »Ti imaš lijepe male cicice,« reče blago požudnim glasom, »tebi će biti dobra ova haljinica«. Inače, nitko ih još nije ocijenio kao malene, ali ako ti to kaže takva žena, ipak to nekako prihvatiš … I utješiš se njezinima, koje su sve prije nego male. Pomilovah objema rukama njezine velike, uspaljene i prilično uspravne grudi. Zadovoljno zaprede, a zatim otkopča zatvarač na mojoj titrajućoj suknji, da spuzne sa mene i nježnim dlanovima klizne na moje čvrste kruščiće. Sada predem i ja, jer izvježbane ženske ruke masiraju moju čvrstu guzu, trema nestaje, ostaje samo goruća požuda.

Donatela me ne poljubi odmah u usta, već najprije svojim punim usnicama klizi po mom vratu i ušnim resicama. Ali potom me plašljivo poljubi u usnice, blago obojane primorskim crnim vinom. Odlučnije joj uzvratih, posisah njezinu doljnju usnicu, što ju doista zapali. Njezin nježni, dugi kažiprst konačno nađe moje međunožje, Donatela miluje moje stidne usne i uzdiše u moja usta.

Konačno se ohrabrih i otkopčah joj mini traperice. Za razliku od mene ona nosi gaćice, ali tako vrlo vragolaste. Prozirne su, bijele i s prorezom na sredini, tako da ih ni ne treba svući. Sa užitkom kliznuh prstom u prorez, razmaknuh joj male stidne usne i provjerih njenu vlažnost. Obje brže počnemo disati, a Donatela zadrhti i zavapi, kada prodrijeh u nju kažiprstom i srednjim prstom. Kada se obje umirismo, vrućim dahom mi šapne: »Ja sam ti nešto dužna,« i nježno me gurne na postelju. Razmakne mi noge i pohlepno me promatra.
Nekoliko puta me poljubi po unutarnjoj strani razmaknutih bedara, zatim me oblizne kao vrhnje sa prsta. »Još dva puta me tako oblizni i doći će mi,« zavapih na rubu živaca, jer su me Jure i Boris već do kraja uznemirili.

Donatela se vragolasto nasmiješi i gurne svoj uspaljeni kažiprst u moju mokru rupicu. U njoj nešto napipa i malo začuđena izvuče jagodu iz moje pičkice. »Mmm, jagode su uvijek bile moje najdraže voće,« promuklo izjavi i zagrize u toplu voćku, začinjenu mojim sokovima. Približi se mom licu i položi mi drugu polovicu jagode na suhe usnice.
Gramzivo zagrizoh u vragoljasti zalogaj, a ona me promotri potpuno izbliza i kada pojedoh jagodu, poljupcem mi gurne jezik u usta i izmijenjujemo puno sline. Klitoris pritisnuh na njezino bedro, koje stiskam svojim nogama. Uskoro grcam od želje, kada mi konačno ugodi i sa noćnog ormarića uzme staklenu figuru, vjerojatno repliku Jurinog kurca.

Moćan stakleni vibrator ne navlaži sa slinom, kao što to rade u pornofilmovima, već mi ga počne suhog potiskivati u moju cijedeću rupicu. Požudno promatra, kako polako nestaje u meni, a meni dođu suze na oči, kada se razapinjem u slasti i boli. Kada je do polovice u meni, počne ga polako pomicati unutra i van, pa malo lijevo i desno, gore i dolje.

Zatim se prisisa na moj nabrekli klitoris, a ujedno miluje moje grudi. Gotovo u trenutku mi dođe, i to niti malo tiho. Kada osvijestih svoju okolinu, na vratima spavaće sobe stoji Boris i zagonetnim osmijehom promatra Donatelinu izbočenu guzu.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile