Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Mirjam ostaje nezadovoljena (18. dio)

Sunčano subotnje jutro – a ja moram obavljati službene poslove. Sama u sebi se prepredeno smješkam i poput medvjedića Pooha brundam, dok u auto guram torbu s ručnikom i uljem za sunčanje.

Moje brundanje prekida stasiti muškarac, koji se ustobočio predamnom. »Kud smo krenuli, ljepotice?« pita jutarnje promuklim glasom.
»Hm … hm … Na službeni sastanak?« pokušavam.
»Stvarno?« reče Boris i pokaže na veliku torbu za plažu s delfinićima. »Idem s tobom,« reče odlučno i sjedne na suvozačko sjedište na način koji ne trpi protivljenje.

Ljutito sjedam za volan i počinjem svoj monolog, kuda i zašto idem. Kiparu Juri po male plastike. U primorsko seoce. I možda ću se ići okupati na more, ako će biti vremena. Da. Ne bi mi škodilo malo boje. Aha, Jure kleše od kamena, one jajaste skulpture …

Moj monolog Boris mačistički prekida time da svoj lagano hrapavi dlan polaže na moje golo koljeno i polagani klizi pod šuškavu suknju prema međunožju. Pri tome pozorno i s osmjehom promatra promjene na mom profilu. Ljutito namrštene obrve se opuštaju, ustne se otvaraju u slatkom iščekivanju.
Kada dođe do moje potpuno gole, na crticu izbrijane mačkice, već sam sva pošteno vlažna. Zadrhtah i čvrsto se uhvatih volana, kako bih se lakše skoncentrirala na cestu. Borisov vješti kažiprst nježno kruži po glatkim stidnim usnama i masira korijen klitorisa. Nekoliko puta vlaži prst u izdašnim sokovima. Pri tome mu pomažem, pa malo dižem guzu sa sjedišta. Na sreću, promet je gust i zato polagan …

»Zašto ideš okolo službeno bez gaćica?« upita promuklo, dok već neko vrijeme obrađuje moju sve više uspaljenu pičkicu. Stojimo u koloni i može me dobro obraditi.
»Eh … Jer sam se žurila,« promrmljah.
Boris se od srca nasmije, a zatim zarije mojim sokovima ovlažene prste u moju kratku, razbarušenu kosu i strasno me poljubi. Drugom rukom na brzinu posegne u moj dekolte i stisnu bradavicu, kako bih još više utonula u poljubac. Brzo povuče ruku kako nas ne bi baš svi vidjeli, sakrije ju pod suknju, s mojim klitorisom čini čuda, i svako malo mi po dva prsta zarije u procjep, tražeći moju magičnu točku kako bi je malo stimulirao, a zatim se brzo opet povlači.

Cijelo vrijeme dok čekamo u prometnoj gužvi drži me na rubu orgazma, a kada smo konačno počeli normalno voziti, samo me malo primiri i prestaje. »Kasnije,« zadihano obeća.

Jure i Donatela piju espreso na terasi pred kućom. Malo su iznenađeni mojim pratiocem, naročito Donatela, koja je obučena oskudnije nego bi željela biti pred neznancem. Nosi naime ljetnu spavaćicu, koja otkriva veći dio njenih preplanulih dinjastih prsiju, od kojih Boris (pa i ja) teško možemo odvratiti pogled.

Donatela se ide presvući, a nas troje idemo u radionicu odabrati kipiće. Muškarci počinju razgovor o tiskarama, kvaliteti tiska i cijenama, a ja petljam po policama. Kada smo to obavili, vraćamo se u kuhinju, gdje Donatela sjecka luk, obučena u vruće traper hlačice i grudnjak od kupaćeg kostima, preko čega ima bijelu pregaču obrubljenu čipkom.

»Jure, idi po salatu i jagode na vrt, molim te,« reče Donatela. Jure kimnu, a prije nego što krene, odjuri još u dnevnu sobu po svoju monografiju kako bi je pokazao Borisu.
»Mirjam, dođi sa mnom, ti ćeš nabrati jagode, a ja radič,« reče Jure i tutnu mi košaricu u ruke.

Sunce prži, tako da mi se među prsima počeo cijediti potočić znoja dok čučim uz gredicu s jagodama. »Nije li to malo čudno vrijeme za branje povrća i voća?« pitam Juru, koji je već dobro napunio svoju zdjelu s radičem.

»Ah, što ima veze, kad se nismo prije sjetili,« naceri se i dođe do moje gredice kako bi mi pomogao. Dok tako čučimo, dakako da zamjećuje da je moja trešnjica na propuhu. Čini mi se da su mu na čelu izbile graške znoja. Vrlo dubokim glasom govori: »Vidim da ti je vrlo vruće,« i prstom nacrta trag od mog usijanog čela preko nosa i rastvorenih usana (ne mogu odoljeti a da ne obliznem prst), kroz potočić među cicama i odmah zatim među u čučnju raskrečene noge.

Već od Borisovih prstiju prije u autu sva sam nadražena, pa prilikom dodira zamalo zavrisnuh. Jure nekoliko puta pritisnu na moj gumbić, zatim kliznu prema procjepu. Ote mu se uzdah zbog njene svilenkaste, vruće vlage no samo navlaži prst i prinese ga nosu, opet uzdahne i obliznu ga. Uzima veliku, još ne najzreliju jagodu i polako mi je gurnu u vlažnu pičkicu. Moja mačkica beskrajno žudi za nečim bitno dužim i debljim, no očito će još potrajati dok me netko ne zadovolji.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile