Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Mirjam ostvaruje učenikove fantazije (11. dio)

»Vruće vam je?,« upita lijepo odgojeni Bojan otvarajući prozor. Očito je opazio rumenilo. Počinjemo s lekcijom. Proljetni me vjetar ugodno hladi, osjećam da su mi pod tankim grudnjakom bradavice tvrde, osjećam milovanje zraka među nogama. Dečku uputih nekoliko homonima što bi ih trebao koristiti u sličnim rečenicama i prošetah do prozora. Malo se nagnuh preko, nalaktih se na dasku i uživam u pogledu na obližnje brdo, koje se već zazelenjelo.

Znam da se suknja napinje preko moje napete stražnjice. Također znam da Bojanove oči klize preko nje. Neočekivano se okrenuh i vidim pomalo snen pogled koji skrene prema bilježnici. Zadovoljno se osmjehnem i dogegam se do učenika. Sagnem se prema njemu i pri tome dojkom okrznem njegovo rame. Na glas čitam njegove rečenice, a ustvari ne znam što čitam jer osjećam promjenu u ritmu njegovog disanja, njegovo vruće tijelo, miris sapuna, pomiješan s njegovim mirisom. Znam da me želi. Mislim da se zadovoljio pod tušem, gotovo osjećam to, možda u njegovom mirisu i nježnom crvenilu. Najvjerojatnije si je htio tako pomoći kako bi se mogao koncentrirati na učenje.

Bojan lagano pomakne rame i pri tome prođe preko moje tvrde bradavice. Pogledam ga prema dolje, duboko u oči i sjetim se pročitanog. Vrijeme stane. Oči su mu zatvorene, usnice otvorene. Nagnem se prema tim slatkim usnicama i nježno ih dotaknem. Dečko strastveno odgovori i počne me milovati po kosi, leđima i guzi izbočenoj u uskoj suknji.

Znojnim dlanovima mi prijeđe preko grudiju, ali košulju se ne usuđuje otkopčati. Sama ju svučem i ponudim mu grudi zarobljene u prozirnom čipkastom grudnjaku. Grozničavo me ljubi, moči čipku slinom, snažno me ugrize za uspravnu bradavicu na što se uspravim i zabacim glavu unatrag. Primim njegovu glavu dlanovima i počnem ju voditi po tijelu. Njegov jezik je brz, topao, vlažan i neumoran.

Sama se izvučem iz suknje, pred njim ostanem u samostojećim najlonkama s čipkastim rubom i prozirnim tangicama. Cipele s petom ne izuvam, ali sam ipak unatoč tome jedva visoka kao on. Ruke mu se tresu dok kreće prema hlačama koje otkrivaju urednu izbočinu. Svučena sjedam na njegov stakleni pisaći stol i izazivački raskrečim noge. »Poliži me,« zapredem. Odmah odjuri prema mojoj maci. Najprije ne osjećam ništa osim topline njegovih ustiju i nježnih temeljitih poteza jezika u cijeloj vulvi. Ugodno je, ali čini se neiskusan.

Uskoro si pomaže rukama i otvori me tako da se klitoris otkrije pred njim u svoj svojoj veličini i uzbuđenju. Poznavalački ga pogleda i počne ga nježno ljubiti. Dok me lagano dodire kikoćem, a pokreti ubrzo postaju strastveniji, uskoro me snažno posisa, počne me grickati i izluđivati tvrdim jezikom kojim kruži i tapše klitoris.

Nogom još uvijek obuvenom u seksi štikle nježno ga odgurnem od stola na vrlo udobnu i modernu njišuću stolicu na kojoj sam prije sjedila. “Svuci se”, rekoh mu naredbodavno. Posluša me bez prigovora. Odjednom dlanovima prijeđem po njegovoj dužini, zatim ga zajašem i uguram njegov tinejdžerski željan ud u svoju vlažnu macu. Pri tome ignoriram njegov predan pogled pun obožavanja, već se radije usredotočujem na vlastiti užitak pri prodiranju vrućeg pijevca u moju pohotnicu. Ne suzdržavam se od glasnih uzdaha. Isto kao i u njegovim fantazijama ne umaram se od jahanja na njemu, a stolica koja se blago ljulja mi pri tome pomaže.

Bojan je neobično tih dečko, uzbuđenje odaje samo bržim disanjem i zamagljenim pogledom. Svaki puta kada mi se učini da će mu doći, stanem i ponudim mu grudi koje željno oblizuje i gricka kroz čipkasti grudnjak dok se samo lagano njišem na njemu. Kako je samo izdržljiv!

Kada više ne mogu izdržati produljivanje, stanem i počnem se igrati sa svojim klitorisom, a Bojana ne puštam da se na ikoji način pomakne. Jednom rukom milujem svoj nabrekli klitoris, a drugom klizim po grudima koje sam konačno oslobodila grudnjaka. Bojanove ruke počinju slijediti moje pokrete, dlanovi si napuni mojim grudima i slijedi njihove obrise kao da iskušava uglađenost mramora. Neko vrijeme zaustavlja dlanove na mom struku, a onda se odmaraju na mojoj stražnjici. Nježno me pokuša pomaknuti, dati mi ritam, ali mu dugo ne popuštam, već ga samo mučim grčenjima mišića vagine. Sasvim lagano se njišem pomoću stolca i orgazam mi polako dolazi u valovima. Naposljetku grčenje moje vagine i »maloga« dovede preko ruba i konačno ga čujem kako mu se samo oteo nešto glasniji uzdah, našto posrne preko stolca gledajući me kroz poluotvorene oči kao poluboginju.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile