Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Mirjam saznaje da njen učenik fantazira o njoj (10. dio)

Malo sem iznenađena sobom, kako lako mi se u posljednje vrijeme dogodi seks. Nekada je to područje bilo puno stijenja i predrasuda, a sada kao da su me Arijana i Boris otvorili za tu vrstu energije. Svakog čovjeka vidim kao spolno biće i mnoge ljude kao poželjna bića. Starost, spol, položaj nisu nikakva zapreka.

Tako se mi dogodi da i na svojega »učenika« Bojana ponekad pogledam kao na spolno biće. Dečko inače već ima 19 godina, ali još nije položio maturu i instruiram ga iz engleskog. Više je nego očito da ga sport privlači puno više nego škola. Ovoga puta kasni na sat, čekam ga u dnevnoj sobi u raskošnom stanu njegovih roditelja, koji me ugošćuju kao kraljicu – kada su kod kuće, a to se događa vrlo rijetko. Obično mi otvori Bojanova mlađa sestra Žana, također plavokosa i s anđeoskim pogledom.

Udobno sjedim na velikoj sofi, pijem ledenu kavu, što mi ju je donijela Žana i zatim nestala. Iz nekakvog fantazijskog nestašluka ovoga sam puta obukla dosta užu suknju, koja pristojno seže gotovo do koljena. Pete su vrtoglavo visoke i majica vrlo otkopčana; ako dobro pogledaš – što se ne usuđuje baš svatko – vidiš kristalčić na mom prozirnom grudnjaku.

Bojan dojuri s biciklom, baci sportsku torbu u kut i pogleda me svojim velikim plavim očima. Hm, njegov pogled je čak malo manje anđeoski od sestrinog…

»Pod tuš ću skočiti,« reče za vrijeme rukovanja. »Možete ići u moju sobu,« reče i elegantno me otprati do vrata. Uh, naredbodavni dečki s manirima. Nevjerojatna kombinacija.

Sjedam za njegov dizajnerski stol, koji je vrlo pospremljen, na njemu uredno leže teke i udžbenik. Uzimam teku kako bih pogledala što smo zadnje radili.

»Danas je imala uske traperice i ništa make-upa. Majko mila, kako ta žena miriše. Poput muškatnog oraščića ili što god da je ona stvar u kuhanom vinu i bakinim kolačićima. Uvijek nosi tanke pulovere i nepodstavljene grudnjake. Ne znam što je s curama mojih godina, ali sve imaju one troslojne grudnjake, bljak. Nema šanse da vidiš bradavice. Možda ponekad prilikom tjelovježbe, kada obuku sportske grudnjake, ili u kupaćim kostimima. A kod nje je to drugačije. Ako nije dovoljno naloženo u sobi, bradavice joj iskoče. I meni skoči i onda je kraj svake koncentracije. Odmah ju zamišljam bez glupog pulovera. Svlači se predamnom kao da me nema, hoda gola po mojoj sobi, a zatim sva vlažna sjedne na moj stol i počne se igrati svojim klitorisom. Stol je stakleni – sada mi je jasno zašto su izmišljeni stakleni stolovi – i moja perspektiva se mijenja, očito je gledam ispod stola. U idealnom svijetu i uz staklo stisnute mačkice izgledaju božanski. Kada ostavi rosni trag na stolu, legne udobnije i s glasnim uzdasima gurne prste u vlažnu rupicu i zovne me: Hoćeš li me pofukati, mali?’ Ovo zadnje bi moralo biti na engleskom…,« čitam.

Ups, pogrešna teka. Ne mogu odoljeti, čitam još malo dalje. Kada sam postala takav sneaky bastard? Curiosity killed the cat, govorim sama sebi u duhu lekcije, što bih je trebala obraditi na satu.

»Ponekad, kada se seksam s Jasnom, zamišljam Tutorku. Jasna leži kao balvan i kada je gore, sramežljiva je i brzo se umori. Ipak je volim, ful je uska i male cicice joj poskakuju poput breskvica na vjetru, ali… Tutorica me u mojim fantazijama zajaši obučenog, taman toliko da mi izvuče alatku iz traperica, ili mi strgne majicu da gumbi odlete po sobi. Ruke mi fiksira iza glave i nabada se na mene, kao da sam samo spolno pomagalo, komad mesa. Ful je samosvjesna, njeno lagano zagorjelo tijelo se baš po mačje previja i privija k meni. Bez ženiranja mi sjedne na lice i viče da ju čuju susjedi. Zamišljam si njene grimase, pritvorene usnice, dok uzima ono što želi. Dolazi joj tako da joj se grče mišići oko mene, ne treba nikakvu pomoć i ako već i treba, sama si pomogne, što je opet ful erotski. Strašno je seksi kada si prstima trlja klitoris i svija se od vlastite umjetnosti. Uh, a možda je na kraju krajeva i ona sramežljiva?«

Mislim da sam se zacrvenjela. Mali fantazira o meni, i ništa čudno da njegov engleski ne ide naprijed. Upravo zatvaram teku, kada »mali« dođe ispod tuša, kosa mu je mokra, a oči plamte.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile