Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Mirjam se igra voajerizma (8. dio)

Odlazim u istarsko seoce preuzeti skulpture za galerijicu u kojoj radim. Pomalo se pribojavam kipara, koji je uvijek tako strog i ozbiljan. Da mi ne ulijeva toliko strahopoštovanja, zasigurno bih sanjarila i o njemu. Konačno, on je čvrsto građen muškarac, u ranim tridesetim godinama, a ruke su mu kao od kamena isklesane. Iako je gotovo zdepast, kreće se vrlo gipko. Ono što me uz njegove snažne i žilave ruke navodi na sanjarenje, njegova je crna, kuštrava griva, koja živi svojim životom – kako bih samo rado uronila svoje prste u te uvojke.

Neko vrijeme kucam na njegova vrata, ali nema odgovora. Pritišćem kvaku i ustanovim da su vrata otključana pa ulazim. Prošećem do kuhinje i primijetim da je kupaonica prazna, pa mačjim hodom nastavljam s istraživanjem. Inače nešto takvo ne radim u stanovima stranih ljudi, pogotovo ako ih se pomalo pribojavam. A stan je ugodan, svijetao, zračan i tako uređen da ti koraci idu sami od sebe.

Odjednom – u dnevnoj sobi zastanem kao ukopana čuvši nekakvo lupanje, popraćeno uzdasima. Radoznalost mi ne da mira i načinih još nekoliko koraka – a pogled mi prođe kroz lagane, poluprozirne bijele zavjese u spavaću sobu.

Na postelji potrbuške leži preplanula žena ispupčene guze, a crna joj se kosa razlijeva preko bijelih plahti. Moj kipar kleči pokraj nje i rukom je pljuska po čvrstoj preplanuloj guzi. Vidim njegov profil i dio leđa. U tihoj su mu nasladi oči pritvorene, a leđni mu se mišići valove poput mora dok nadzirano udara pocrvenjelu guzu svoje partnerice.

Ojoj, kamo sam to došla… Ritual promatram sva zanesena. Nakon još nekoliko udaraca kipar polagano dlanom klizne među crnokosine noge. Prvo je iznenađeno zastala, a onda se, osjetivši njegove prste na dražici, zakoprca od užitka. Kad je prste gurnuo u nju vrisnula je i bokove uzdigla prema njemu. On mirno i pažljivo kruži i pritišće dlanom, a onda prste izvuče iz nje i još mokrima počne kružiti po zacrvenjeloj i usijanoj crnokosinoj guzi, dok se ona izvijala od meni nepoznatih užitaka.

Ponavlja sve još nekoliko puta, crnokosa gužva plahte, pokušava se igrati svojom dražicom, ali ruke kao da je ne slušaju. Sva sam mokra među nogama i ne mogu odvojiti pogled s tog prizora, i potpuno nemoćna da nestanem odavde.

Odjednom, kipar prestaje s lupanjem po guzi i djevojku odlučno prevrne na leđa. Sada vidim i prednju stranu njegova torza. Ah, kao isklesan. Djevojka ima zarumenjelo lice i zažarene zelene oči. Rukama si miluje grudi, oble poput dinja, stišće si bradavice i ječi. Trlja duge noge, u želji koju potpuno razumijem. Dišem u svoje međunožje i ne usuđujem se sama sebe dodirnuti.

Kipar si naulji ruke i počne masirati crnokosina vitka bedra, a ona počne presti poput mačke. Sada su joj ruke na prsima mirnije, ali još uvijek jagodicama kruži oko njih. Kiparovi veliki, izvježbani dlanovi polagano se približavaju njenoj glatkoj mačkici, svjetlucavoj od vlastitih sokova i ulja za masiranje (a koliko poznajem umjetnike, možda je to bilo i laneno ulje) kojim ju je namazao.

Masira joj stidne usne i venerin brežuljak, ali klitoris niti ne dodiruje. Mediteranska se ljepotica uvija pod njegovim nemilosrdnim prstima, pokušavajući mu podmetnuti svoju dražicu. Tada joj položi svoju lijevu ruku tik iznad stidne kosti i onemogući je u micanju. Srednjakom i prstenjakom desne ruke počne polagano prodirati u njenu vlažnu rupicu, a onda ritmički prodirati u nju. Unutra i prema gore, kao da prstima želi dodirnuti dlan svoje lijeve ruke pritisnut na njen preplanuli, ravan trbuščić. Pri tome svaki puta rubom dlana lagano udari po klitorisu.

Dok on prodire u njenu lijepo rastvorenu i ljeskajuću vaginu, ja se naslađujem suptilnim plesom mišića na njegovoj ruci. Zvukovi penetracije pomiješani su sa sve glasnijim kiparovim disanjem i kricima crnokose, koja je polagana izgubila kontrolu nad svojim mišićima i jednostavno se predala njegovoj ruci koja gura, poziva, zahtijeva sve više i sve brže.

Sada mi oči prate još samo ono: unutra, prema gore, van, unutra, prema gore… Ti pokreti odjednom prestaju i kipar izvadi prste, a meni se otvara pogled na njen pičić, koji se nekoliko puta zgrči i svojeg mučitelja nagrađuje mlazom.

Kipar je neko vrijeme očarano promatra, a onda joj još više razmiče noge, tako da se ona pod dodirom izvila – kao da ju je streslo, a on prodre u nju. Ovog puta debelim udom, tvrdim poput kamena. Njene strasne krikove iskorištavam za bijeg iz kuće. Odlazim u gostionicu i naručim pola litre ledene vode, ne bih li se malo ohladila.

Nakon pola sata ponovno zvonim na kiparova vrata.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile