Od malih nogu privlačilo me kinky, perverzno donje rublje, od latexa ili kože, te sam oduvijek bila fetišista na takve stvari. Ormare mi je punilo takvo rublje različitih nijansi, koje sam svakodnevno nosila, kad bi imala priliku za to. Nije mi trebao muškarac da zadovolji divlje strasti u meni. Bio je dovoljan samo jedan pogled na kinky rublje i Ja bih se zapalila poput ognja, a kad bih jedan takav komad odjenula na sebe, eruptirala bih kao vulkan.
Često sam slobodna prijepodnevna provodila po razno raznim trgovinama koje su nudile takve stvarčice.To me smirivalo, ispunjavalo, tada sam bila ona prava Ja, Cruel Mistress, fetišistica dušom i tijelom. To je bilo poput najjačeg opijata, koji je predstavljao dio moje osobnosti, moje drugo JA. Satima bi provodila razgledavajući i isprobavajući takve kinky stvarčice, što je u meni ostalo usađeno i danas. Osjećam da je ta strast je sve jača i jača..Tolika da ponekad rastrgnem onu kutu sa sebe, rasipaju se gumbi pop podu, bacam stetoskop negdje u kut neke prostorije na odijelu. U tom trenutku kao da neka vatra prođe kroz mene..Dobijem neobjašnjivu snagu i poriv da obučem kinky rublje ili cd odjeću.
Najčešće nemam apsolutno ništa ispod kute, ili su to samo tange. Kad ne mogu izdržati obučem kinky ispod i tako radim.
Toliko je želja jaka, da se dešavalo da pod pauzom se zaključam ili ako je sestra samnom, odem u wc, nakratko obučem nešto takvo i mazim vrelu pičkicu..Svršavala bih nabijajući prste, a poslije bih ih oblizivala do posljednje kapljice.
I tog sam dana razgledavala dio trgovine sa donjim vešom . Kroz ruke su mi prolazili halteri, grudnjaci, tange, korzeti..A onda bih uzela jedne samostojeće čarape, izvukla iz pakiranja, samo ih pomirisala, vrškom jezika polizala i zapalila se , da sam se premještala s noge na nogu. Svaki put bi se kući vraćala sa nekoliko komada i danima to oblačila, presvačeći se svakih nekoliko minuta u drugu kombinaciju. Uzela sam u ruke jedan krasan latex crveni grudnjak. Veličina i model bili su stvoreni za mene. Prislanjala sam preko haljine na svoje grudi, bradavice su se ukrutile, a među nogama osjećala sam vlažnost i toplinu. Divila sam se tom prekrasnom grudnjaku..Pristaje Mistress kao stvoren za Nju. Bila sam u svome svijetu, ona prava Ja..Prodavačice su me vjerojatno gledale zgražajući se, no to nije bilo prvi put i nije me bilo niti malo briga što izazivam takve reakcije.
„Prekrasan je, ali Vaša ljepota ga nadmašuje“-začula sam glas iza svojih leđa. Okrenula sam se, a ispred mene je stajala prekrasna Žena, kestenjasto smeđe polukovrčave kose, dužine do pola leđa, velikih plavih bademastih očiju, besprijekornog tena, visine oko 185 centimetara, proporcionalne građe, vrhunski našminkana, a ruke su krasili tamno crveni dugi nokti. Nasmijala sam se oduševljeno, i uživala u pogledu na nju. Pružila mi je ruku i predstavila se, a Ja sam učinila isto. Njen stas krasila je crna haljina do koljena, a noge crne salonke sa povećom štiklom. Bila je prekrasna cd djevojka. Nije mi trebalo dugo, da prepoznam crossdressera, iako se netko toliko sličan ženama, kao ona teško prepoznaje, osobito nekome kome je strana takva populacija. Nevjerojatno je to, kako i iz daljine osjetim i prepoznam cd , tv i ts osobe. I one mi prilaze, vjerojatno kao i Ja dobro poznaju onu mentalnu stranu osobe, kao i držanje, način komunikacije, stav i sl., prema čemu prepoznaju slične, iste sebi ili osobe koje ih prihvaćaju.
U rukama je držala divne crne haltere i zamolila me da odem s njom do garderobe kako bi čula moje mišljenje o tome kako joj pristaju. Rado sam to učinila. Stajala sam ispred paravana koji me dijelio sa prostorom garderobe. Za nekoliko minuta je izišla. Bila je poput božice, prekrasna, kao princeza iz bajke, cd djevojka iz moje mašte. Halteri su savršeno pristajali njenom savršeno depiliranom i njegovanom tijelu. Imala je grudnjak sa silikonskim umecima, poput pravih grudi. Okretala sam ispred mene, a Ja sam uživala u pogledu na njenu savršeno zategnutu guzu. Predivne pune usne blistale su pod onim svijetlom. Poželjela sam ih osjetiti pod svojim bičem.
„Ah, da, oprostite Prekrasna, ja sam Nina!“- predstavila mi se pružajući ruku.
Nasmijala sam se govoreći: „Drago mi je Nina, Ja sam Miss A!“
„Lijepa i samozatajna Miss A, što li se samo krije iza toga A?!-smiješila se znatiželjno govoreći.
„Egipatska Kraljica!“-rekla sam.
„Vašoj ljepoti nije ni do koljena niti jedna kraljica svijeta, Mistress Ancksunamun!“- nježno je govorila tanašnim , ženskim glasom.
„Vidiš, riješila si zagonetku!“- šapnula sam joj na uho.
Ušla je ponovo iza paravana. Izišla je odjevena i zaputile smo prema blagajni, izazivajući nevjericu u pogledu prodavačice, koja je kako sam primjetila, shvatila o čemu se radi ili barem sumnjala, oštro gledajući u njen vrat. Jabučica je pobuđivala sumnju.
„Nešto nije u redu?“-zapitala sam pomalo strogo .
„Ne, Gospodična, sve je u redu.“ zamuckivajući ,iznenađeno je odgovorila na moje pitanje.
Naplatila nam je i spakirala sve u vrečice.
Izišle smo vani iz trgovine. Okrenula se prema meni i rekla: „ Voljela bih vidjeti to što ste kupili, na Vama i diviti se !“
„ A Ja bih voljela, tebe oblačiti i našminkati, da uživam u pogledu na najljepšu cd djevojku, koju sam ikada vidjela!“-rekla sam gledajući u njene prekrasne plave oči.
Pružila mi je ruku i rekla:“ Vama na usluzi Boginjo“
A onda je odjurila i nestala. Nisam odmah ni primjetila, papirić koji mi je ostavila u ruci, dok smo se rukovale na odlasku. Vjerojatno je tekst napisala u garderobi dok je isprobavala one haltere.
Pisalo je:“ Gotovo da nema ili su rijetke osobe poput Vas. Osobe koje razumiju nas drugačije, nas koji želimo biti ono što jesmo. Bez straha da ćemo biti osuđivani, izopčeni i ugroženog digniteta, dostojanstva i vlastitog života. U Vašem pogledu prepoznala sam osobu tolerancije, a vidjevši grudnjak koji držite u rukama, Okrutnu Gospodaricu, pogledom na Vas, prelijepu Ženu kojoj želim biti sve što od mene želite.“
Ispod je pisao broj telefona i njeno ime. Tekst je bio napisan tamno crvenom olovkom za usne. Znala sam kad sam ju ugledala da će bio dio mog svijeta, dio onoga što mora biti-FEMDOM-a.
Kada sam ušla u kuću i izvadila kupljene stvari, stvarala sam film u svojoj glavi, ono što želim da bude. Film sa njom i samnom u glavnim ulogama. Obukla sam crveni latex grudnjak, koji sam taj dan kupila i latex crvene tange. Obula sam crvene štikle i mahala bičem, osluškujući njegove zvukove, dok je prolazio zrakom..Takva divna melodija bila je najmuzikalnije dijelo za uši, djelo koje sam ja stvarala….
Noć kao da mi je trajala vječnost, tijelo mi je gorjelo, u mislima mi je bila ona.Nije mi trebalo dugo, da okrenem broj i nazovem.
Učinila sam to slijedećega jutra.
Javila se muška osoba. Predstavila sam se i rekla da želim razgovarati s Ninom. Muškarac s druge strane, oduševljeno i ushićeno je odgovrio kako ona sada nije tu i da će se svakako javiti za pola sata. Shvatila sam da je to bila ona, ali sada je to bio on, osoba kakva je najčešće. A onda kad poželi postaje cd djevojka. No, u ovome okrutnome svijetu ne može biti ono što želi i ono što je. Barem ne stalno ili onoliko koliko to želi.
Točno za 30 minuta zazvonio mi je mobitel. Odgovorila sam na poziv, a osoba s druge strane rekla je:
„ Gospodarice, ovdje Nina (neka se zbog diskrecije tako zove), Vama na usluzi.
„Droljo, za sat vremena da si na adresi kojoj ti kažem!“-strogo sam naredila.
„I nemoj slučajno da dođeš obučena kao cd kurvica, dođi obučena kao muškarac, jasno!? Ako će od tebe tko učiniti cd drolju, to ću biti Ja!“-povišenim tonom upozorila sam.
„Da, Gospodarice, bit će kako Vi želite!“-rekla je ponizno.
Prekinula sam poziv i krenula u dio kuće, koji je moj svijet, svijet Femdom-a.Tamo gdje sam Ja, Superiorna, moćna Žena, savršeno biće, stvoreno da dominira i muške stvorove nauči gdje im je mjesto.
Bilo je mračno…a Ja se tamo osjećam tako spokojno, tako sretno i zadovoljno..Zidovi nisu oličeni, sve je puno paučine, na stropu svijetli jedna obična žarulja. Pod je betonski..Na sredini kavez i okolo nekoliko spravica..Ormarić sa raznim stvarčicama..Tamo je mračno i hladno, kao u grobu baš kako ja volim..i svira jedan cd Marilyn Manson-a…Još samo nekoliko kapljica krvi po zidu, i bit će savršeno. Moj Femdom..svijet kojeg živim…
Često tamo provodim vrijeme, ležeći na hladnom podu u latex odjelu sa bičem u ruci.Kao da tada ponovo proživljavam svoje sessione, što me ponovo dovodi do divljih sexualnih uzbuđenja. Ponekad tamo i spavam, a taj mrak i jeza same prostorije me još više napaljuje. U svojoj glavi slažem film, sa svojim robom, koji je u kavezu u toj prostoriji, a ispred kaveza šeće štakor..Ta slika me posebno napaljuje. Zato toliko i volim groblja, jer su savršena slika, onoga što smatram savršenim.
Moje misli prekinulo je zvono na vratima.
„Točna je!“-pomislila sam.
Krenula sam prema stubištu do prizemnih ulaznih vrata.
Naglo sam otvorila vrata. A ispred vrata stajao je muškarac, decentan , izrazito zgodan i šarmantan. Nasmiješeno me pogledao i rekao:
„Gospodarice , izgledate predivno, ako smijem primjetiti!“
„Naravno da ne smiješ!Tko si ti da uopće išta primjećuješ i komentiraš! Ulazi stvore!-strogo sam mu naredila.
Uozbiljio se i ušao u hodnik. Dok je kretao prema unutrašnjosti kuće, prekinula sam ga, govoreći:
„Tko ti je dozvolio da ulaziš dalje u kuću? Što misliš da si na crvenom tepihu , da se išetavaš tek tako?“
Hodala sam oko njega odmjeravajući ga.
„Ispričavam se Gospodarice!“- izmotavao se naklanjući se prema meni.
Bio je odjeven u crnu košulju i crne hlače, oko ruke vjerojatno je bio srebrni sat, a na nogama crne cipele.Mirisao je zamamno, bio je izrazito uredan, kako je priličilo jednom bezvrijednom robu, ako misli služiti Gospodarici. Bio je tamne puti, punih usana, pravilnog nosa, gustih crnih obrva, ispod kojih su iskrale prekrasne plave oči.
U tom trenutku osjetila sam fizičku privlačnost prema njemu, možda i jače nego se to događala prema ostalim stvorovima.
„Jadniče, kako se zoveš?“-upitala sam ga gledajući ga u oči.
„ Nikola, Gospodarice prelijepa!“- odgovorio je klanjajući se.
„ Nitko ti nije dozvolio da djeliš komplimete!“-vikala sam, zamahujući bič oko njega.
„Neće se ponoviti, ispričavam se Gospodarice!“- ponizno i klečući je govorio.
„Pogledaj ove cipele, vidiš kako su prašnjave,očisti ih idiote!“- naredila sam mu okrećući nogu tako da mu je bila vidljiva štikla.
„Da, Gospodarice!“- ushićeno je brzinski kleknuo i počeo jezikom oblizivati štiklu.
Bio je jako dobar čistač cipela, baš po mome ukusu, prolazio je svaki milimetar od štikle, pa do prednjeg lakiranog dijela. Znao je da to mora pedantno obaviti ako želi da ga ozbiljno shvatim.Okretala sam cipelu prema gore, a on je pažljivo svaku česticu prašine skidao jezikom. To je radio sa takvim uživanjem, da me počeo glasiti po gležnju, što sam kaznila udarcem nogom u vilicu:
„Smeće jedno, kako se samo usuđuješ?“
„Nisam mogao odoljeti Gospodarice!“-napaljeno se opravdavao.
„Drugi put to neće biti vilica, već ću ti izbiti oko, jasno?“-ljutito sam rekla.
„Jasno Boginjo moja!“-rekao je sladunjavo.
Primila sam ga za kosu i odvukla poput psa, do vrata, koja su vodila u predsoblje. Gurnula sam ga na tlo, tako da je licem bio okrenut prema podu. U savršenom položaju da bude moj otirač.I to mu je predstavljao veliku čast, da na sebi osjeti svete noge Gospodarice. Zakoračala sam na njegova leđa i kao na federima odguravala se gore, dolje, dok su štikle se utirale u njegovu košulju, sve do kože. Jaukao je zadovoljno. A onda sam primjetila da je ruku pokušava zavući ispod sebe, kao bi dodirivao bjedu među nogama. Žurno sam ga zaustavila, probadajući mu dlan štiklom.
„Da se nisi usudio, kretenu!“- rekla sam ljutito, pljuvajući mu sa strane lice .
„Ispričavam se Gospodarice!“-stenjajući je govorio.
Otvorila sam vrata ispred sebe i ušla u predsoblje. Puzao je zamnom, gledajući u pod, jer svojim ponašanjem nije bio dostojan da gleda u moje lice. I znao je da će to morati krvavo odraditi. Mahala sam bičem oko sebe, a onda sam nekoliko puta udarila po njegovim prsima i ramenima.Niti zvuka nije ispustio.Bio je dobro dresiran stvor i bila sam jako zadovoljna njime. Baš onakav jadnik kakve volim, ponizan i poslušan, koji umire od želje da ga izmlatim. Pružila sam ruke prema stolu, sa kojeg sam uzela lisice. Stavila sam ih na njegove ruke koje su bile na leđima. Naredila sam mu da očisti pod u predsoblju, koji ima poprilično kvadrata i to jezikom i slinom, dok se ne sjaji.I učinio je to. Trajalo je punih 30 minuta i nije se usudio buniti.Dapače bjednik je uživao u tome, povremeno pogledavajući prema meni. Ja sam se zadovoljno smijala, povlačeći dim cigarete. Kad je završio, prišla sam mu i ugasila cigaretu na njegovom bedru, tako da sam mu spalila i hlače. Bio je sretan, što je moja pepeljera.Kolutao je očima dok sam to radila, pokušavajući sakriti erekciju. No, nije mu uspijelo. Udarila sam ga cipelom u tog bjednika, tako da mu nije to više padalo napamet. Bar za neko vrijeme. Stenjao je od zadovoljstva koje mu je priuštila ta slatka bol.
„Sad imam jedno iznenađenje za tebe jadniče! Ili bolje rečeno jednu vrstu deserta.“- rekla sam pobuđujući njegovu znatiželju.
Polako sam počela skidati latex tange sa sebe, a on je upijao svaki trenutak, mjenjajući boje na svome licu.Ponovo mu je taj bjedni i bezvrijedni kurac stajao poput batine.Uzela sam bič u ruke, zamahnula i udarila ga točno među noge. Oči su mu zaiskrile. Bilo je predivno vidjeti suzu u oku stvora, koju je pustio kako bi njegova Gospodarica bila zadovoljna i sretna.
„Dođi smeće!“-pozivala sam ga prema svojem međunožju. Kad je bio dovoljno blizu, sjela sam na fotelju, raširila noge i privukla ga k svojoj vreloj pičkici, tako da je nosom bio je tik do klitorisa. Mirisao ju je, ne pokušavajuć polizati, jer je znao da bi mogao biti kažnjen, da ga izbacim zauvijek poput pseta vani na ulicu i da više nikada ga ne pozovem. To je smio učiniti tek onda kada sam mu Ja to rekla i dozvolila.
„Vidiš li govno jedno, ispred sebe, ovo sveto mjesto? Jesi li svjestan kakvu čast imaš?“-upitala sam ga čupajući ga za kosu.
„Nisam Vas dostojan Prekrasna i hvala Vam što se odabrali mene bezvrijedno đubre da uživa u pogledu ispred sebe!“- odgovorio je zamuckivajući.
Podigla sam noge i stavila ih preko njegovih ramena. Naredila sam mu da ju liže.Lizao ju je poput sladoleda, sline su mu curile, kao pobješnjeloj životinji.Sisao je svaki njen milimetar, oblizivajući se. Meškoljila sam se na njegovome licu, nabijajući se klitorisom na njegov jezik.
„Liži , izmete životinjski, stoko odvratna, liži!“- uzdišući sam u polu transu vikala.
Lizao je neprestano, pokušavajući zariti jezik u njenu unutrašnjost. Na početku se dalo iz njegovih očiju, pročitati da mu nije jasno zašto mu to ne uspijeva.No, kako je naišao na konačić shvatio je, o čemu se radi.
„Šta buljiš bjedniče, izvuci ga vani i očisti ju.!“-napaljeno sam mu naredila.
Unutra je bio tampon, pun krvi, a sam pomisao da će ga izvaditi zubima i onako krvavu pičku polizati, me toliko napalila, da sam stiskajući sise, počela svršavati, urlajući, dok mi je zubima vadio milimetar po milimetar tampona. Kad ga je izvadio, žvakao ga je, dok nije posljedni ugrušak i kap krv očistio sa njega. Toliko sam uživala, da sam počela prste zabijati unutra, dok nisam onako krvava, svršavala i svršavala, ponovo i ponovo. Kad ga je očistio, ispljunuo ga je, a onda je oblizivao moje prste, dok nisu bili ponovo čisti.
„A sad ju izjebi ponovo jezikom, dok nestane i posljedna kapljica krvi sa nje.!“-govorila sam nabijajući mu se na jezik.
Sa užitkom ju je lizao, nabijao jezik unutra, oblizivao krv i ugruške sa svojih usana.Bio je prekrasan, poput vampira.Onaj pogled na njegove krvave usne i zube sa komadićima tkiva, bio je kao iz bajke.Moje najljepše bajke, kakve sam ja voljela. Doveo me do orgazama i orgazama, dok mi nije pička ostajala u grču od takve napaljenosti. Bio je u tom trenutku moj tampon. I to najbolji i jedinstveni, a on je ponosno nosio ime Gospodaričinog tampona. I bio je presretan da je obično smeće koje je stvoreno da služi Ženi.
Ubrzano sam disala i ležala nekoliko minuta, pokušavajući doći do daha. A on je sjedio pored mene, i beskrajno sretan, me gledajući onim divnim plavim očima.
Pohvalila sam ga , ali i dala do znanja , da se ne umisli i da je obično govno, koje je imalo sreću danas. Odlučila sam njegovu poslušnost i efikasnost kao tampona nagraditi. Dozvolila sam mu da drka, dok ga tuširam svojim pissom.
„Bjedniče, klekni!“-naredila sam mu, stajajući raširenih nogu iznad njega.
Kleknuo je, a u očima sam mu pročitala toliku ushićenost, jer je znao da slijedi nagrada.
„Izvadi tu balegu i drkaj ga!“-rekla sam podrugljivo.
Takvom brzinom ga je izvadio i manijakalno drkao, te za nekoliko sekundi počeo svršavati špricajući naokolo, dok sam ga tuširala svojom mokraćom. Istovremeno drkajući, otvorenih usta, jezikom je hvatao svaku kapljicu mog urina, što ga je dovelo da svrši ponovo vrlo brzo. Gutao je taj urin, kao da je to poljednje što će ikada više popiti.
„Bio si dobar , stvore!“-pohvalila sam ga tapšajući po glavi.
„O, hvala Vam Prekrasna!“-zadovoljno je smiješeći se rekao.
„Sad očisti ostatke moje svete mokraće i tvogbjednog i bezvrijednog sjemena sa poda, da ne vidim niti jednu kap, jasno?“-vičući sam mu naredila.
„Jasno,Boginjo!“- saginjući se, počeo je marljivo čistiti jezikom pod.
Čistio je besprijekorno i poslušno, a Ja sam ponovo zapalila cigaretu. Nakon što je sve polizao sklopljenih ruku klečao je ispred mene, moleći me da mu otresem pepo cigarete u usta. I to sam učinila, jer on je zavrijedio se zvati pepeljarom Mistress Ancksunamun.
Nakon što sam ugasila cigaretu na njegovo nadlaktici, naredila sam mu:“Marš u kupaonu! Šta gledaš, da , tamo lijevo! I nemoj da zateknem nered, jasno?!!“
„Jasno Gospodarice!“, -odjurio je sa onim lisicama, sav sretan da će ponovo biti moja igračka.
„Čekaj , da ti skinem te lisice, i..dobro se operi, da budeš lijepa CD kurvica, Gospodinu Marku!“- rekla sam.
„Oh , hvala Vam, Milostiva!“-rekao je , pogledavši me onim prekrasnim plavim očima, sretan što će biti moja drolja.
Okrenula sam se, zalupila vratima, i otišla u sobu u kojoj sam držala kinky stvarčice, od kože, do latexa i pvc-a. Stajala sam ispred ormara, koji je je zapravo jedna prostorija unutar moje sobe, u koji doslovno uđem i biram što želim. Podijeljen je na tri djela.U trećem dijelu koji ne može bilo tko otvoriti, nalazi se moje carstvo, moj pravi svijet, ono što sam prava Ja. Otvorila sam ormar, gledajući u odjeću , od koje ću izabrati nešto za sebe, a nešto za svoju CD, TV droljicu.
Uzela sam u ruke jedno divno crno odijelo, sa rozom košuljom i kravatom. Ispod njega su bile i lakirane cipele. Takve manje brojeve muških cipela i odjela nabavljala sam redovno u inozemstvu, kao i veće brojeve ženskih štikli i garderobe. Skinula sam se, sad mi latex više nije trebao, jer bilo je vrijeme za moju CD stranu. Stajala sam okrenuta prema velikom zrcalu. Odjenula sam rozu košulju, odijelo , zavezala kravatu i obula one lakirane cipele. Primakla sam stolicu i sjela. Približila sam se licem tik uz ogledalo. Skidala sam šminku sa lica, a na kraju podebljavala obrve crnom olovkom, kako bi bila slatki mali frajer. Kosu sam skupila i prčvrstila kopčom, gelom je je učvrščujući prema nazad. Uzela sam crni šešir u ruke , stavila ga na glavu, namještajući ga tako da je pokrivao svaku vlas moje kose. Stala sam uspravno ispred zrcala, ogledavajući se nasmiješeno onome što sam vidjela.
„Sad sam krasan frajerčič!“ – komentirala sam na glas.
Izišla sam iz sobe, koračajući prema kupaoni. Otvorila sam vrata , a moja droljica okupana i spremna stajala je, čekajući da je preobrazim u divnu CD kurvu. Oko struka imao je omotan ručnik, smiješio mi se, a Ja sam ga bez riječi primila za ruku i odvela do sobe. Posjela sam ga ispred zrcala , a on je je uzbuđeno iščekivao moj sljedeći korak. Počela sam ga šminkati, krenuvši od pudera.Imao je prekrasnu kožu, koja se stapala sa česticama pudera, pretvarajući se u savršen ženski ten. Osjenčavala sam mu oči, povlačila crtu na kapcima crnim tušem, isticala trepavice crnom maskarom, iscrtavala mu obrve, a njegove plave oči postale su savršene u nekoliko minuta. Obraze sam istaknula rumenilom boje breskve, a one dovne napučene usne tamnijom nijansom iste takve boje. Bio je presretan gledajući kako ga pretvaram u prekrasnu Ženu. Na glavu sam mu stavila dugu ravnu crnu vlasulju, sa kratkim šiškama. Divio se sam sebi, ogledavajući svaki milimetar svog lica u zrcalu.
Pružio mi je ruke, a njegove njegovane nokte, nalakirala sam u istu boju ruža. Bio je prekrasan. Otvorila sam ormar i izvadila donje rublje. Odjenula sam ga u crni grudnjak sa silikonskim umecima, tange ,haltere i najlonke koje su pridržavali. Okretao se ispred zrcala, nasmiješen, ne izgovarajući kao ni ja ni riječi. Pružila sam mu crvenu dekoltiranu haljinu i crvene štikle. Ushićeno se oodjenuo i presretan pružio ruku:
“ Ja sam Nina, a Vi ste..?“
„Ja sam Marko, drago mi je!“- rekla sam .
Bila je tako lijepa, divna i nježna Žena. Gledala sam ju još nekoliko minuta i divila se njenoj ljepoti. Krenule smo prema predsoblju. Koračala je ispred mene, profinjeno, elegantno. Pogledavala sam njenu prekrasnu guzu. Jedva sam čekala da ju osjetim pod svojom rukom.
Uhvatila su s leđa za ruku, okrenula se, nasmiješeno, očekujući moj slijedeći korak. Stavila sam ruke u džepove i rekla:
„Podigni haljinu i sagni se prema tlu!“
U istom trenutku to je i napravila, a ja sam dohvatila strap on, pričvrstila ga oko struka, pomaknula njene tangice u stranu i dodirivala njen krasan čmar vrškom strapa. Počela je stenjati, ruku zavlačeći ispod haljine trljajujući kurac i moleći me:
„Zabijte mi ga, molim Vas, želim osjetiti kako me jebete!“
„Evo ti droljo, razvalit ću ti tu slatku guzu!“- govorila sam nabijajući ga bez milosti. Jebala sam je žestoko, rukama povlačeći njena ramena prema nazad, dok nije osjetila svaki milimetar strapa u sebi.
„Da, jebite me, želim biti Vaša kurva!“- stenjala je.
Sagnula sam se prema njenim leđima, i tik uz uho joj rekla:
„Dahtati ću ti za vratom droljo jedna!“
Naglo sam ga izvadila iz njene guze, uspravila se, a ona je automatski kleknula ispred mene, i počela ga pušiti. Gutala ga je cijeloga.
„Puši ga kurvo, mala, do kraja, još!“- kolutajući očima rekla sam.
Gutala ga je kao da je pravi kurac, oblizivala i sisala glavić. A onda sam ga otkopčala, i skinula hlače. Nestrpljivo je čekala da raširim noge i da ju počastim svojom vrelom i mokrom pičkicom.
Stala sam četveronoške, prišla mi je i zavukla glavu među noge. Sisala je klit, zavlačeći prste u unutrašnjost pičke. Jebala me prstima, dok sam kružila pičkom po njenom jeziku. Vadila je prste, iz oblizivala ga ih jednog po jednog. Dok nisam počela svršavati.
„Poliži ju droljo jedna, još!“- stenjala sam.
Lizala ju je cijelu povremeno prelazeći na klit. U tom trenutku jedan prst mi je uvukla u pičku, a drugi u guzu, nastavljajući jezikom trljati klit. Počela sam svršavati. Vrištala sam, žestoko se nabijajući na njene prste i jezik. I onda još, sve dok nisam legla na trbuh, hvatajući zrak. Legla je na pod pored mene. Pogledala me, a ja sam spustila usne na njene.Bile su meke i tople. Dok smo dodirivale jedna drugoj jezike, drkala je kurac. Bio je velik, debeo i nabreknuo. Ruku sam pružila na njene bradavice, štipajući ih, dok nije počela svršavati. Špricala je u nekoliko mlazova. Bio je to predivan prizor. Okrenula se prema meni i nježno me poljubila.
Ležale smo tako sat vremena jedna pored druge. Promatrala je moje lice. Rukom ga je počela dodirivati, nježno i polako, a onda me počela ljubiti dugo, dugo.
To nije bio kraj. Dugo smo se družile, poslije. I danas je moja draga prijateljica, koja me često nazove, kao Nina ili tek kao muškarac.
Često mu budem pratilja na poslovnim večerama, gdje je markantan i izuzetno zgodan muškarac, a kasnije postaje moj rob ili CD kurva. U tom trenu postoje samo Mistress i rob, ili Marko i Nina. I svijet postaje naš. Tada smo pravi MI i uživamo u svome svijetu, jer smo ono što jesmo …

Autor: Ancksunamun

When you believe...
Strast u mracnoj tamnici

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience