Seka se prikljucuje porodicnim igricama (1)

Nakon bozanstvene noci sa mojom majkom, moje seksualno samopouzdanje se silno povecalo. Sada sam bio resen da pridobijem moju sestru Kejt da se pridruzi nasoj porodicnoj zabavi. Zadatak je delovao tesko s’obzirom da je izlazila sa Skotom Selersom, jednim od sportista srednjoskolaca. Ali uprkos tome sto je bio tri godine stariji od mene, bio sam vec visok kao on i daleko misicaviji od njega. Cenio sam da ako moja sestra voli velike misice, onda sam imao sanse. Takodje sam znao da je moja polna obdarenost daleko nadmasivala Skotovu. Video sam njegov slabasni, smezurani penis pod tusem u teretani jednog dana, i izgledalo je da je jedva imao 7cm spusten. Radi poredjenja, ja sam vec imao 25cm cak i mlitavu karu koja mi je pruzala reputaciju po skoli da sam bio “Obdaren kao konj.” Pod tusevima, ostali decaci, ukljucujuci i starije bi ljubomorno zurili u moje genitalije dok sam sapunjao svoju dugacku mesinu, trljajuci oko oboda mog obrezanog glavica sa obe ruke. Cesto bi mi bio polu-dignut, kako bih naglasio razliku izmedju mog 30-o centimetarskog, polu-krutog mega-kurca i 5 ili 6cm dugih kurcica ostalih decaka. Zatim bih odmeravao moja masivna muda jednom rukom, i pazljivo cistio svoja jaja velicine limuna na ocigled svih ostalih. Niko ne bi mogao da ne primeti ogromne proporcije mojih fabrika semena dok su visile nisko u ogromnim mudima nekoliko inca ispod korena mog debelog koplja.

Moja sestra Kejt je nedavno napunila 15 godina i poklonio sam joj buket 15 velicanstvenih ruza za njen rodjendan. Zaista je bila dirnuta mojim poklonom i rekla mi je da Skot, njen tadasnji decko, nikada nije bio tako pazljiv prema njoj. Zatim je pomilovala moja nabudzena ramena i kompimentirala mi je kako sam neverovatno misicav postao. Takodje mi je rekla da sam bio stvarno sladak i da je zaista ponosna sto me ima kao svog malog brata, iako svakako nisam izgledao mali! Sa svojih 13 godina, nadvisio sam je za vise od 15cm, Cesto bi mazila moje isklesane grudi i tvrde, orgomne misice preko moje majice dok prica sa mnom. Odlucio sam se za strategiju da je namamim jos dalje. Svakom prilikom, pitao bih je koliko veci su moji misici bili u poredjenju sa njenim deckom i onda bih pokusao da okrenem pricu ka seksualnoj temi. Cesto bi se smejala i ukoravala me sto sam bio tako hrabar, s’obzirom da je bila moja sestra i nije mislila da je prikladno da brat i sestra pricaju o tim temama. Ali u isto vreme, mogao sam da primetim da je postajala sve vise i vise uzbudjena mojom masivnom izbocinom koja je konstantno pravila sator u mojim pantalonama ili sorcu. Ona naravno nije imala pojma o mnogim jebackim maratonima koje sam imao sa nasom majkom dok je ona bila kod svojih drugarica. Majka mi je strogo zabranila da pricam o nasoj incestuoznoj vezi, i nije joj se svidjalo moje skorasnje interesovanje za moju sestru. Ali stalno se vracala po jos kada bih svukao svoj sorc i otkrio svoj 36cm dugacki, cureci kurac. Bila je drolja za moj kurac i ona je to znala. Samo sam morao da pretvorim svoju seku u takvu droljicu i proziveo bih ostatak mojih skolskih godina srecno, karajuci moju voljenu mamu i seku kad god pozelim…

Leto se blizilo i nase porodicne aktivnosti su se preselile iz dnevne sobe u dvoriste. Imali smo srece sto smo imali bazen u basti, skriven od radoznalih komsijskih pogleda. Bazen je vec bio mesto prosvetljujuce runde drkanja sa mojim rodjakom Majklom kada sam imao 10 godina i kada sam otkrio koliko sam bio enormno obdaren. I tako ce postati i pozornica za zavodjenje moje seke Kejt. Mislio sam da su dvoje polu-golih ljudi skloniji da pronadju seksualnu privlacnost, narocito sa mojim 25-o centimetarskim spustenim kurcem dok nepristojno rasteze moje, po porudzbini pravljene spido gace i dok tangice njenog bikibija ne prepustaju nista masti.

Upravo sam preplivao 50. krug i odlucio sam da prilegnem na jednu od lezaljki, kada mi se moja sestra Kejt pridruzila, noseci bokal limunade i dve case. Nosila je svoj najmanji dvodelini kupaci. Zute tangice su joj jedva pokrivale prepone, i kada se okrenula da mi sipa limunadu, kurac mi se trgnuo pred prizorom njene neverovatno cvrste guze, tako oble i predivno preplanule. Ne samo da je Kejt imala zapanjujce telo, vec je bila i najsladja devojcica u skoli. Ona ima dugu, prirodnu, plavu kosu koju voli da vezuje u konjski rep, dajuci joj neverovatno nevini izgled. Kao i moja majka, i ona ima prodorne, plave oci, i trepavice kojima nema kraja. Nosic joj je mali i prcast i njene visoke jagodice joj pruzaju nedvosmisleni otmeni izgled. Povrh svega, ima senzualne usne koje se nadmecu sa maminim. Takodje je prerasla fazu pegica i koza celog njenog tela je apsolutno besprekorna i savrseno preplanula.

Uzela je casu limunade i dok se savijala napred da mi je doda, uzivao sam u prizoru njenih teskih, cvrstih sisa, jedva pokrivenih sa dva minijaturna trouglica zutog spandeksa. Kurac mi se trzao dok glavic nije zapretio da se probije kroz rupu sa strane mog levog kuka. Mora da mi je bio-polu dignut do tada a trideseto-centimetarski kurac ne voli tesno ogranicenje. uprkos cinjenici da sam nosio spidovke sa cetiri puta vecim preponama (Moja majka je insistirala na tim po narudzbini radjenim gacama, govoreci da mojim ogromnim mudima punim sperme treba prostora da disu. Moje bokserice su takodje XXL, sa tri puta vecim prostorom na sredini, kako moja masivna muda ne bi pokidala dugmice), prosto nije bilo dovoljno platna da pokrije moju produzenu alatku. Naravno, Kejt je smesta primetila moje stanje uzbudjenosti i uzdahnula je iznenada.

„Oh Timi, moj nevaljali bato! Vidim da imas velike misice SVUDA!“ Rekla je, ociju fiksiranih za moj pulsirajuci kurac. Sada je odgurivao pojas u stranu i cureci vrh mog glavica se pojavio, sunjajuci se uz moje plocice. Znao sam da bi pristojna stvar bila da pokrijem erekciju i izvinem se svojoj sestri, ali uzbudjenje ove situacije, u kombinaciji sa Kejtinim pozudnim ocima koje su prozdirale moj pulsirajuci pastuvski kurac, ostavljalo me je bez daha. Samo sam sedeo, dok se moje koplje polako dizalo ka mojim grudima.

„Timi, kako mozes to da radis? Ovo je grozno! Ja sam ti sestra, i mozda si i obdaren kao konj, ali prosto ne mozemo to da radimo! Izjavila je dok su joj ruke pokusavale da pokriju prepone i grudi, shvatajuci da su ocigledno one odgovorne za ovo halapljivo stanje moje mesine.

„Oh, hajde, seko! Jaka stvar! Video sam kako posmatras izbocinu u mojim spidovkama nekoliko puta!“ Uzvratio sam, sada lagano prelazeci preko moje sve deblje batine jednom rukom.

„Pa, stvarno je ogroman, ali ne mogu! Ti si mi brat i svakako, ja imam decka!“ Odbrusila je. Medjutim sklonila je svoje pokrivajuce ruke i sada je samo stajala predamnom, nezno trljaluci svoje butine jednu o drugu i gledajuci me u neverici.

„Kladim se da nema kurac ni upola veliki kao moj. Zar ne, seko?

„Pa, ne. Zapravo, prilicno je mali tamo dole. Svakako bih volela da je tako obdaren kao ti, Timi.“ Zagrizla je svoju usnicu dok je levu ruku spustala dole do svog medjunozja i pocela da trlja tangice o svoj klitoris kruznim pokretima.

„Dobro mi mi dosla mala pomoc da izvadim svoj kurac! Sta nije u redu, seko? Zar ne zelis da ga vidis celog? Zar ne zelis da vidis koliko su mi muda velika? Izazivao sam je, drkajuci 25cm mog kurca koji su ibijali iz mojih spidovki. Oklevala je, ali video sam kako se polako predaje. Zabacila je kosu pozadi i kleknula sa strane lezaljke.

„O, moj Boze! Tako si oooogggrrrooommaaan! Ne mogu da verujem koliko ti je veliki kurac! Znala sam da si obdaren, ali ta kara je ogromna! Njene reci su bile melem za moje usi, posto me je uvek uzbudjivalo da drugi pricaju o ogromnoj velicini mojih genitalija.

„Zasto ne obavijes svoje ruke oko njega i vidis koliko je tvrd?

Preveo: rke koke

Moj zivot tinejdzera pastuva 2
Moj zivot tinejdzera pastuva 4

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience