Seka se prikljucucje porodicnim igricama (4)

„JEBO TE! Ovo je bilo sjajno,“ rekao sam dok su i mama i sestra ostale neme, izgubljene u posledici svog orgazma. „Kejt, zasto mi ne polizes spermu sa kurca i jaja. Jos je ostalo dovoljno za obrok.

Lagano je ustala, ostavljajuci tako samo mamino mirujuce telo na mojim glatkim grudima, i pomerila se u podnozje kreveta i uhvatila moj naduveni buzdovan sa obe ruke.

„O Boze, ti si i dalje tvrd nakon OVOGA! Isuse, Timi, ucinices da svrsim samo od gledanja na tvoj ogromnu kitu!“

„Obecao sam da cu ti dati moje sledece punjenje i nameravam da to i ispunim.“ Rekao sam ozbiljno.

„Jebo te, ima toliko sperme svuda! I mogu da vidim skoro skroz do kraja u maminu picu! Mmmmm, ukusno!“ rekla je polizavsi moj cureci slag. „ima vise sperme samo na kraju tvog glavica nego sto Skot moze da proizvede za ceo mesec!“ Od njenih reci osecao sam kako se moja prazna muda ponovo pune spermom za sledece praznjenje. Stiskao sam majcine ogromne grudi uz obrise mojih masivnih trbusnjaka, drzeci njenu cvrstu guzu i masirao njeno mekano meso. Konacno se probudila iz svoje osamucenosti i strastveno me poljubila. Kada je moja sestra konacno polizala i ocistila moju tvrdu batinu, uspravila se na krevet i blago savila kolena i koristeci Andjelinu natrcenu guzu kao oslonac, spustila se na mpj kameno tvrdi kurac. Zastenjala je u odusevljenju dok je ogromni glavic ulazio u njenu usku rupicu. Mrdala se gore-dole na 15-tak centimetara moje batine, masirajuci moj osetljivi glavic svojom mekanom pickicom. Andjela se okrenula licem ka mojoj sestri koja se sada drzala za mamina ramena dok je neprestano skakala po gornjoj trecini mog krutog kurca. Moja majka je zgrabila priliku da uhvati moje tvrdo koplje, drkajuci moj ogromni, pulsirajuci organ sa obe ruke. Njeni jedva obavijajuci prsti su cvrsto stiskali naduveno meso dok se pomerala u brzim potezima gore-dole uz oko 25cm moje picko-cepajuce muskosti koja je ostala izlozena. Kejt je brzo dostigla nekoliko orgazama koji su postajali sve cesci dok joj orgazam nije bio gotovo neprekidan. A jos nisam stavio ni polovinu mog ogromnog kurca u nju. Odlucio sam da uzmem stvar u svoje ruke i uspravivsi se, i drzeci se za mamino mocno poprsje, povukao svoju zadnicu ka ivici kreveta dok moja sestra nije bila primorana da primi jos mog kurca kako ne bi ispala. Tada sam ustao, podigavsi svoju sestru sa kreveta. Nosio sam majku na svojim snaznim rukama a sestru samom jacinom moje kameno tvrde, ogromne batine. Bili smo hrpa isprepletanog mesa, moja sestra i majka okrenute jedna ka drugoj i mahnito trljajuci jedna drugoj sise, drzeci se za moje snazno telo i kurac za podrsku. Pokazivao sam nadljudsku moc dok sam nabadao sekinu sirotu pickicu sa preko 20cm mog ogromnog penisa. Morala je da se drzi za majcina ramena dok je poskakivala gore-dole po mojoj batini i celo telo joj se njihalo sa svakim ubodom koji sam joj pruzao.

„Da, jebi me zestoko! Svrsavam ponovo! AAAHHH! Stenjala je dok su majcini nokti grebali moje nepopustljivo tvrde podlaktice. „Oooohhh, JEBO TE! Kurac ti je tako JEBENO OGROMAN!“ Do tada su joj se sokovi bukvalno slivali niz moj kurac, zalivajuci cak i moja jaja svetlucavim slojem socne zenske sperme. Moja majka je stenjala od zestoke masaze koje sam pruzao njenim sisatim poluloptama. Glasni grleni zvukovi seksualnog zadovoljstva su ispunjavali sobu. Uspeo sam da odrzim tempo oko 15 minuta pre nego sto sam osetio da mi kurac vapi za praznjenjem i ruke su pocele pomalo da mi slabe od intenzivnog fizickog napora. Pustio sam sestru da sjase sa mog ogromnog koplja i izdigao svoju mamu iznad glavica, da nabijem zaoblleni vrh mog kurca u njen prostrani ulaz. Zabio sam zestoko i nabio oko 15cm sa lakocom. Moje predjasnje karanje je pretvorilo njenu utrobu u rastopljeni puter.

„Timi, obecao si! Zelim tvoje ogromno punjenje u SEBI, mama je vec dobila dovoljno!“ Preklinjala je moja sestra.

„Ne brini seko, bice dovoljno za obe,“ odgovorio sam, nastavljajuci da nabijam svoj kurac gore, duboko u maminu vrelu pickicu. Sada sam je rastavljao sa skoro 30cm tvrdog kurca i ona je brzo dostigla svoj surnjaesti orgazam tog popodneva.. I ja sam se blizio vrhuncu i odlucio sam da pustim svoju sestru da provoza moju ogromnu alatku. Majka i sastra su zaminile masta, i ubrzo sam najavio da cu uskoro da svrsim. Moja majka je klecala ispred mene, gledajuci gore u unistavajuce cudoviste koje se zabijjalo u picine usnice njene cerke.

„Ooooouuh! Vidim da mu se jaja zatezu. Spremi se za pravu eksploziju Kejt ! Upozorila je. Moj prvi mlaz je ispunio Kejtinu matericu, dok je moj slem prolazio kroz njen vaginalni kanal u njenu utrobu. Pet jednako obilnih snopova pomesanih sa prvim koji je ispunio njene unutrasne odaje. Moja majka me je ohrabrivala da je „napunim jos“ dok je jos mlazeva prskalo i punilo njenu vaginu. Pustio sam da moj masivni glavic iskoci van i mama ga je uhvatila tik ispod krunice sa obe ruke, mazeci krunicu dok dzinovska, snazna erupcija nije ofarbala njeno lice sa sigurno 15ml lepljive sperme. Poslednja cetiri plotuna su natopila njen gornji torso belim potocicima koji su se slivali u njeno obilno poprsje. Moj naduveni vrh je iscedio jos nekolino kapljica velicine grozdova.

„Uuumm! Osecam kako tvoja sperma bucka u meni! Kejt je napokon rekla.

„Daj da je isisam iz tebe, dusice! Predlozila je moja mama, prislonivsi zeljno svoje usne na sekine rastegnute usmine. Lizala je Kejt veoma dugo, ali opet, dugacke niti guste sperme su joj curele iz usta i slivale joj se niz bradu na svetlo plavi tepih u sestrinoj sobi.

„Mislim da ce soba da ti mirise na Tomijevu spermu ostatak nedelje,“ Moja majka je izjavila. Svi smo se smejali i sklupcani se mazili na krevetu u preko potrebnom odmoru.

Proveo sam veci deo tog leta srecno karajuci svoju mamu i sestru. Nasa porodica je zaista dostigla novu dimenziju u ljubavi i strasti. Kasnije ipak, moj seksualni apetit je zahtevao novo meso da zadovolji moj rastuci falus. Prilika je naisla kada je u 9. razredu nova, prsata profesorka Engleskog dosla u nasu skolu. Predavala je u mom odeljenju i bio sam resen da imam sex sa njom pre zavrsetka godine.

Preveo: rke koke

Moj zivot tinejdzera pastuva 5
Moj zivot tinejdzera pastuva 7

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience