Bio je pocetak avgusta 2013-te.Nalazio sam se u grckom letovalistu Pefkohori. Imao sam 24 godine. Na letovanje sam otisao sa dvojicom mojih drugova od kojih nijedan nije bio seksualno atraktivan. prema svakom od njih dvojice sam bio potpuno aseksualan.Cak sam osecao i seksualnu odbojnost.
Na letovanje i ove kao i svake prethodne godine posao sam u nadi da cu na plazi upoznati neku slatku curicu.Medjutim dok su suncevi zraci przili moje vec potamnelo i misicavo,zategnuto telo i dok sam se izlezavao na lezaljci osetio sam neko toplo uzbudjenje po celom telu i to ne zbog devojke,vec zbog momka.
Naime,ugledao sam prelepog Ceha koji je lezao na lezaljci tri lezaljke dalje od mene. Bio je nizi od mene.Nije imao lepo lice,ali je bilo vrlo muzevno i grubo sa ostrim muskim crtama. na njegovom mladom licu mogle su se uociti i bore.Uzrok tih bora mora da je neka teska muska borba ili bogat seksualni zivot.Delovao mi je kao neki gladijator,onako mali a nabijen. Bio je nizak i sa ne bas manekenskim licem,ali je imao besprekorno misicavo telo.Doduse sirok u struku,ali misicav sa masivnim nogama,jakim listovima i ogromnim ramenima.
To sto me je nalozio muskarac nije bilo nista neobicno jer sam se vec i ranije lozio na muskarce i drkao uz gej porno filmove,ali ono sto me je zaprepastilo bila je moja smellost.Prvi put ovog leta nisam mogao da kontrolisem sebe i pozeleo sam ga celim svojim telom i celom mojom dusom.Toliko sam ga zeleo da sam od na pocetku skrivenih stidljivih pogleda upucenih njemu poceo da mu upucujem jasne i uocljive poglede.Primetio sam da je na more dosao sa jos dve zene koje su mnogo licile.jedna od njih bila je starija,a druga mlada.Primetio sam takodje da sa mladjom nema neke fizicke kontakte,bilo je ocigledno da nisu momak i devojka i pomislio sam da su mu to majka i sestra,mozda. To me je jos vise ohrabrilo .Zasto bi na more posao sa majkom i sestrom,a ne sa devojkom ??? mora da je to zato sto je nema !!!!! A zasto onakva muskarcina ne bi imala devojku,pa zato sto je gay !!!
Odlazio sam na plazu samo da bih video njega. najvise me bilo strah da moji drugovi ne otkriju moju zaintersovanost za njega. nisam se vise normalno ponasao.Nocu sam drkao u krevetu zamisljajuci nas dvojicu same kako se valjamo na pesku dok se znoj presijava na nasim preplanulim i misicavim telima.
Jednom dok sam ga gledao dve zene koje su bile sa njim su mu rekle nesto na ceskom smejuci se,a on se okrenuo ka meni i pazljivo me pogledao. Stid me je celog obuzeo.Postideo sam se kao nikad do tad.Bilo me je i strah da mi mozda ne pridje i ne kaze nesto mojim drugovima,ali ako je shvatio da ga gledam bilo ni je drago jer sam mu na taj nacin odao cast njemu kao muskarcu.
Jednog dana dok sam se ja na ledjima odrzavao na vodi daleko od obale i gledao u nebo kroz naocare za sunce osetio sam kako mi se neko priblizio i kako je sasvim blizu mene.Bio je to on.Lezao je potrubuske na duseku i gledao pravo u mene.Ja sam se u vodi postavio u vertikalan polozaj i gldeao u njega. gledali smo se.hteo sam da mu odmah kazem” hej zdravo ja sam nevini gej momak iz Srbije da li bi hteo da se jebes sa mnom ,mooolim te,a da nikome ne kazes,moji drugovi to ne smeju da znaju”,ali me je bilo strah.uplasio sam se i otplivao ka obali.
dosao je poslednji dan letovanja i odlazak kuci.Dok smo moji drugovi i ja ulzailiu autobus koji nas je vracao natrag kuci moj ceh je prosao pored autobusa i kad me je ugledao kao u njega ulazim sa torbom dugo gledao u mene i autobus.
Tako se zavrsilo moje letovanje.cesto se setim tog ceha i njegovog okretanja za autobusom dok je isao ispred njega noseci u ruci svoj dusek.

Autor: Apolonijus

Ukus i dodir i dah...
Prvo gej iskustvo jednog bi decka
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience