Nakon višečasovne šetnje uz obalu Save, svratili na pljesku. Nije još ni svanulo. Jeli smo, gledajući kako se Beograd budi. Bili smo smešni sami sebi, naročito onako umazani prilozima. Nismo mogli sasvim jasno da objasnimo kako se desilo da smo šetali od 11 uveče do pola 5 ujutru.

Pozvao sam je u stan, što je i prihvatila. Kako smo ušli, odmah smo legli smo u krevet, pritom ne skidajući garderobu sa sebe. Pokrili smo se jorganom i ćebetom. Toliko smo bili nakupljeni zime nakon maratonske šetnje, da smo uživali u spokojstvu koju nam je pružao moj krevet. Okrenuli smo se jedno da drugom i gledali se, oboje nemo pitajući se da li pametna ideja da ponovo otvaramo pandorinu kutiju koju sme pre samo par meseci zatvorili. Držali smo šakama jedno drugo za obraze i nekim gotovo neprimetnim pokretima kukova, kao da smo sve više prilazili jedno drugom. Ti pokreti nisu bili inicirani svesnom misli. Toliko smo prišli da su nam se usne skoro spojile. Prokometarisala je kako su mi oči sive u zoru. Metalna svetlost ispunjavala je stan kroz jedva podignute roletne. Kao da smo oboje bili van sebe. Toliko primaknuti jedno drugom, osecajući dah na svojim licima, neka neobična napetost je rasla medju nama. Teško je opisati da li nas je ona spajala ili odvajala. Bili smo poput magneta, kojima su okreniti ka istim polovima. Odbijali su se sve dok u nekom trenutku balans nije narušen i onda vrtoglavo spojili bez velike šanse da budu odvojeni. Nekim nemim signalom, ničim izazvanim, kao po dogovoru bez misli, pritegli smo obraze jedno drugom i snažno se poljubili. Bio je to nepomican, čvrst i dug poljubac.

Odvojila je usne od mojih, gledajući me nekim bojažljivim pogledom. Kao da strepi. Šakom sam je uhvatio za zglob i podvukao ga iza njenih ledja, tako da šakom dodiruje svoje lopatice. Drugom šakom, stegao sam je sporim ali snaznim stiskom za zglob, stavljajući joj ruku preko ramena, takodje iza ledja, na takav način da su joj se šake dodirivale. Drzao sam je tako, znajući da joj nije udobno. Nadvio sam njom, milujući joj lice usnama. Od čela, preko očiju i nosa, obraza, usana i brade. Radio sam to tako sporo da oseti toplotu mog dana na sebi a da nije sigurna da li je uopste dodirujem. Spustao sam se do vrata ne ubrzavajuci. Oslobodio sam joj ruke snaznog pritiska i stavio ih iznad njene glave. Bila je pokorna. Videlo se u njenim očima da nije imala nameru da prkosi mojim željama. Bila je izgubljena.

Sa licem u njenom vratu, podvukao sam ruke pod njenu majicu i polako je podizao, otkrivajući njen stomak, skrivajući joj sise. Nastavio sam da se spuštam dole, ljubeći joj osetljivu kozu stomaka. Sve je dublje disala i nežno gržila utrobu pod mojim usnama koje su se sve niže spuštale. Došao sam do samog ruba njenih farmetki. Ležeći izmedju njenih nogu, ne odvajajući pogled od njenog, otkopčavao sam dugme po dugme. Sobu je samo ispunjavalo njeno sve teže disanje i dugmad koja se otkopčavaju. Šakama sam stegao krajeve raskopčanih farmerki i snažnim i odsečnim porkretom povukao ih na dole, okrivajući venerin breg prekriven crnim gacicama. Ispustila je uzdah zadovoljstva i ugrizla svoju nadlakticu. Ljubio sam ga pritiskajući ga licem kako bih sto više uzivao u njenim mirisima. Oslonio sam se o krevet kolenima, izmedju njenih nogu. Skidao sam farmerke gledajući kako joj telo treperi. Žmurela je, nije imala hrabrosti da gleda.

Kako sam joj svlačio farmeke podigla je noge otkrivajući mi svoje lepo, veliko, belo dupe u kome sam na tako mnogo načina ranije uživao. Gledajući je tako božanstvenu i nemoćnu, skupljala mi se neverovatna energija u donjem delu stomaka, preponama i butinama. Kurac mi je bio toliko tvrd u sekundi da sam pomislio da neću uspeti da se iskontrolisem. Jednu nogu sam joj prebacio preko druge, gurajući joj koleno ka licu, tako da leži ka boku. Skinuo sam pantalone i bokserice istovremeno i sporim i kontrolisanim pokretima, prebacio se iza njenih ledja, klečeći, licem okrenutim ka njenoj guzi. Šakama sam joj milovao guzu i butine, ne dodirujući je prstima, već samo dlanom. Uživao sam u pogledu na moju malu devojcicu, postajući svestan sta je u meni ranije budila. Misli sam prekinuo uz odjek šamara koje je dobila po dupetu. Ne čekajući ni sekund, spustio sam se i poljubio mesto na kome se polako ocrtavao ružičasti trag šake. Stezao sam joj dupe snažno, ljubio, grizao. Zario sam lice medju njene noge osećajući kako joj je pičkica vlažna. Lizao sam je preko gaćica, navlačeći rukama njeno telo i pičkicu na moje lice.

Uspravio sam se i kleknuo izmedju njenih nogu, šakom sam stegao kurac u korenu i lupkao je po dupetu. Podvukao sam prst pod rub gaćica podigao ih i stavio ga izmedju njenih guzova i gaćica. Celom težinom tela pritegao sam je uz krevet i pokretima kukovao klizio kurcem izmedju guzova. Pomerio sam gaćice u stranu i dalje drzeći kurac u korenu, snažno stežući ga povlačio sam ruku na gore. Iscedio sam par kapi sperme na njen anus i razmazao glavićem drkajući kurac. Izbacila je guzu dok je tako ležala na stomaku, savijenih ruku, lica skrivenog u pesnice i jastuk. Šakama sam je uhvatio za kukove i podigao ih. Bio sam iza nje, gledajući je sa onako polu sa spuštenim gaćicama. Spustio sam ih do kolena i raširio šakama njenu guzu. Gledao sam kako joj se pičkica presijava na oskudnoj svetlosti u stanu. Prišao sam joj i uhvatio je za nadlaktice podignuvši njeno telo tako da bude uz moje. Obuhvatio sam je rukama oko stomaka, dok me ona mazila po kosi. Milovao sam joj celo telo i stipkao bradavice njenih mali sisica. Uvrtao ih dok ne čujem uzdah slatkog bola sa njenih usana. Preko stomaka sputio sam ruku izmedju njenih nogu i šakom pritegao kurac o njenu pickicu, dozvoljavajući joj da pokretima kukova klizi po njemu… Kako je samo bila mokra. Slivalo mi se niz jaja.

Ustao sam dok je ona i dalje klečala ispod mene, meni okrenuta ledjima. Milovao sam joj lice, dok mi se kurac klatio iznad nje. Nagnula je glavu unazad i prešla jezikom od glavića do jaja. Milovao sam joj lice njime, razmazujući moje i njene sokove po njoj. Stegao sam je za kosu i nadvio tako da joj lice bude tačno ispod mene. Usmerio sam ga na dole i polako se pustao gledajući kako mi kurac nestaje u njenim ustima, potom i u grlu. Pokušavala je da se odgura od mene ali nisam se obazirao i još dublje ga stavio, tako da joj jaja budu na licu. Izvadio sam ga a nju gurnuo tako da se okrene ka ogledalu koje je bilo na ormanu pored kreveta. Kleknuo sam iza nje i stegao za nadlaktice. Kurac mi se sam našao na ulazu u njenu mačkicu. Prislonio sam samo glavić i kontrolisanim pokretima ruku pomerao je napred nazad ne nabijajući joj vise od pola glavica. Oslobodila se, gledala se u ogledalo onako balava, očiju umazanik od suza i maskare. Uživala je bestidno. Njeno divljenje prema sladostrašću koje je uživala prekinuo sam odsednim pokretom kukova i ruku, nabijajući joj ko kraja. Tucao sam je nemilosrdno. Sobu je ispunjavalo naše duboko disanje, njeno stenjanje i zvukovi udaraca tela o telo. Oslobodio sam joj ruke, tako da se oslonila njima o ogledalo, jednom rukom držao sam je za kosu a drugom za guzu, navlačeći je na svoj kurac.

Izvadio sam ga i gurno je tako da padne ledjima o krevet. Stajao sam kraj ivice kreveta, izmedju njenih nogu. Šakama je uhvatio za unutrašnju stranu kolena i gurnuo ih ka njenoj glavi toliko da joj je guza bila u vazduhu. Kleknuo sam na ivicu kreveta, oslanjajući njeno dupe o svoje grudi a rukama joj pridržavao za guzu. Ruke je ombotala oko svojih potkolenica kako bi još više raširila noge. Pljunuo sam sa visina na pičkicu i presao jezikom od ulaza do klita. Sisao sam ga, milovao jezikom dok je bio medju mojim usnama, stipao usnama. Drzeći je za guzu pomerao sam je napred nazad tako da klizi po mom jeziku, licu. Volim kad mi je celo lice mokro od njenih sokova. Pomerio sam joj guzu malo napred. Grizao sam osetljivu kožu oko anusa, ljubio, lizao i sisao, sve više približavajući se njenom čmaru. Prislonio sam prste uz sam šupak i pljunuo njene i moje sokove sakupljene sa pičkice na njen čmar. I odmah zatim nabio joj jezik. Polako se opuštala, dozvoljavajući mi da je sve dublje tucam jezikom. Prislonio sam kažiprst na ulaz i samom jagodicom pritiskao joj čmar kako bi me polako pustila unutra. Ušao sam vrhom prsta, do kraja nokta. Zadržao sam ga tu, čekajući da joj se guza dodatno opusti. Izvadio sam, ponovo pljunuo i sad jako sporim ali kontinuiranim pokretom nabijao joj prst do kraja. Zadrzao sam ga tu osećajući kako se stisak polako smiruje. Za to vreme nežno sam joj lizao usmine, dozvoljavajući da se koncetriše na guzu. Kad sam osetio da je dovoljno opustena izvadio sam prst. Kažiprst sa srednjim prstom stavio sam u pickicu, pritom sladeći se jezikom njenom opuštenom guzom. Tucao sam je duboko koliko sam mogao, nabijajući celo lice u njeno dupe. Ponovo sam se uspravio, prislanjajući dva prsta na njen anus. Polako sam ga masirao jagodicama prstiju, pritiskajući ih nežno. Lagano sam ulazio prstima, sasvim lagano… sve do kraja. Gledao sam kako se uvija. „Stavi prste u pičkicu malena, hocu da osetim tvoje prste na svojim…“, prvu stvar koju sam izgovorio učinio sam to skoro autoritativnim šapatom, zvučalo je skoro kao pretnja.

„Kako si bezobrazna kučkice moja mala“, izgovorio sam to vadeći polako prste iz njene guze. Ustao sam i opkoračio je preko njenog lica, davajući joj kurac na lizanje. Držao sam njene noge raširenim i sladio se njenom pičkicom dok se igrala mojim jajima. Polako je klizila od jaja ka mom čmaru. Bez ikakve uvertire nabila je jezik u moje dupe. Oslonio sam se stopalima kraj njenoj lica i pokretima kukova nabijao se na njen jezik, daveći se u njenoj pickicu. Rukama sam je obuhvatio oko guze i napijao je na svoj jezik. „Kako me dobro tucas, kurvice moja mala. Nemoj da pokusavas da mi se odužiš za ono sto sam ti pružio, jer te čeka razvlaljivanje od kurca.“ Mumlala je dok je jezikom obradjivala moj anus. Seo sam iza nje, rukama je uhvatio za miške i bacio je na bok, podignuvši joj koleno gornje noge do lica. Pljunuo sam na šaku i razmazao po glaviću, namestajući ga na ulaz u guzu. Drkao sam ga, trljajući je glavićem. Spustio sam ga do mace, klizio od klita preko ulaza u piškicu i guzu. Uhvatio sam je za dupe dok je tako ležala, pritegao je celom tezinom o krevet i namestio ud na ulaz pičkicu. „Koliko ga zeli droljice moja mala?“ upitao sam je, očiju mutnih od napaljenosti. Nije nista odgovorila, osmario sam je po dupetu toliko snazno, da je vrisnula uputivši mi zbunjenjeni pogled. Nabio sam ga čitavom silinom. Tucao sam je divljački, vadeći ga skoro skroz do kraja i vracajući ga. Od siline udaraca odbijala se o dusek, nabijajući se na mane. Izvadio sam ga, i brzim pokretom tela, opkoraćio sam je ispod vrata. „Hocu da ga dobro izbalavis, jer ćeš uskoro da ga osetis u tvom lepom dupetu“. Uhvatila me je rukom za kukove i napijala se na njega. Drzao sam je za potiljak i tucao je u usta. Grcala je, gusila se, narocito u tom polozaju nije mogla da ga primi do kraja, na sta se nisam obazirao. „Kako si dobra, od svih kurvica koje sam karao, nijedna ne pusi tako dobro kao ti.“ Izvadio sam ga, bio je tvrd kao nikad pre, sav balav, klatio se iznad njenog lica umazanog od pljuvacke i suza.

Kleknuo sam izmedju njenih nogu i rukama je uhvatio za stopala, gurajući ih ka njenom licu. „Rasiri noge drljice moja, sad ce čika Marko da ti pokaze sta znači prava jebačina. Nateraću te da zaboravis onog malog sa kojim si se jebela od kad smo se razisli.“ Kako joj je guza bila podignuta u tom polozaju, čmar joj se skroz rasirio. Prislonio sam glavić na ulaz u guzu i sa visine pljunuo istovremeno i na njega i na otvor. Polako sam ulazio. „Uf, kako si uska jebote“, rekog to nastavivši da prodirem u nju sve dublje. Bio sam do kraja u njoj. Smirio sam se, pustajući je da se prilagodi. Osećao sam kako mi je kurac pulsirao u njoj. Vadio sam ga polako, skoro da ispadne i ponovo vraćao. „Mmmm, kako je lepo gledati kako mi tvoj kurac nestaje u guzi…“ „Polako, ogroman ti je“, ove njene reči kao da su me isprovocirale, nagnuo sam se malo napred, šaku joj položio na donji deo stomaka, pribijajući je uz krevet, a dugom udario joj samar i pribio glavu o jastuk. „Ko ti je dozvolio da pricas, je li kurvice.“ Silovito sam je tucao, slusajući njeno mumlanje u jastuk. Osetio sam da sam blizu, nisam više mogao da podnesem. Izvadio ga i prsnuo prvim mlazom sperme po njenom rasirenom dupetu i odmah ga vratio unutra, napunivši joj dupe. Pocela je da vristi u jastuk, telo joj se treslo. Osetio sam grcenje njene utrobe na svom kurcu. Opustala se polako uz povremen odsečne trzaje tela.

Oslobodio sam joj lice i telo. Drzeći noge raširene, rukama me je pozvala u zagrljaj, ne otvarajući oči. Zagrlili smo se, mirujući potpuno. Nismo se pomerali, sve dok se nije opustio i ispao sam iz guze, dozvoljavajući spermi da izadje napolje.

Legli smo jedno kraj drugog, drzeći se šakama za obraze i u tom polozaju se i probudili.

Autor: isnogood

Moja bivsa
Na morskome plavom žalu

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience