Danima se osecam napaljeno. Imam utisak da sam toliko napaljen da to izaziva bes u meni. Bes je obicno izazvan osecanjem nemoci, ali nisam se u potpunosti osecao tako. Imam devojku vec nepune dve godine i sex nam je izvanredan. Ali pozelo sam da pojebem nesto novo. S obzirom da radim izmedju 14 sati dnevno, nemam puno vremena za upoznavanje novih lica. Stoga, pozvao sam bivsu devojku (Jovana) koja me je svojevremeno uvela u svet pravog sexa. Nije mi ona skinula mrak, ali pokazala mi je sta znaci dobar sex.

Dogovorili smo da se nadjemo u gradu da popijemo pice. Izmedju Jovane i mene, u periodu kad smo bili u vezi uvek je sitacija bila napeta, ili smo siktali jedno na drugo ili smo napunjeni sumanutim seksualnim nabojem. Dok smo sedeli u basti kafica, osecali smo se da je proslo par dana od naseg poslednjeg vidjanja, a ne par godina. Ovog puta, erotski naboj u vazduhu je bio toliko izrazen, da se skoro mogao dodirnuti.

Nakon sto smo popili pice, nemo smo se dogovorili da odemo kod nje u stan. Usli smo u gradski prevoz, krcat ljudima. Stajali smo, okrenuti jedno ka drugom, pribijenih tela, zbog guzve u autobusu. Gledali smo se pravo u oci inemo razgovarali o razvratu koji nam predstoji. Osecala je kurac na stomaku, kako postaje sve tvrdji i tvrdji. Uhvatila me je za kukove i jos vise pritegla uz sebe, kako bi ga sto bolje osetila. Oci nam se nisu odvajale. Imam utisak da je ceo autobus mogao da vidi kako bi se pojebali u njemu.

Napokon smo izasli iz busa. Uhvatili smo se ruke i setali gotovo ubrzanim korakom, ka njenoj zgaradi. Usli smo u lift. Krenuo sam da je poljubim, ali odgurnula je je do zida lifta uz pohotne reci: – Zelim samo da vidim tvoj lepi kurac. Sagla se i vestim pokretom ruke izvukla kurac iz bokserica i sorca. – Kako ti jep kurac, nije veliki ni mali, taman za moju pickicu i ostalo. Rece to uz blagi smesak uglovima usana. Pomazi se kurcem, otecenim i slinavim od uzbudjena, po obrazima. Palila me je cinjenica da bi lift u lift mogao da udje neko, svakog trenutka. Vestim pokretom ruke, brzo ga je vratila. Kad smo dosli do poslednjeg sprata solitera u kome je zivela. Usli smo u stan, rece da nadjem nesto u frizideru da se rashladimo dok se ona istusira. Uzeo sam dva piva i otisao na terasu da posmatram Novi Beograd u vreloj letnjoj noci. Skinuo sam majicu, sorc i patike, zaturio se na stolicu na terasi, razmisljajuci u svemu sto se desilo i sto ce se desiti.

Nakon tusiranja izasla je na terasu u crnoj majici na bretele i crnim pamucnim gacicama, tela ovlas obrisanog od vode i kose potpuno mokre. Sela je na stolicu do mene, nazdravili smo i neobavezno caskali hladeci se pivom od usijanog asfalta. Obojemo hteli da se pojebemo momentalno, ali to je bila nasa fora jos iz starih dana. Razgovorom smo odlabali zadovoljavanje sladostrasca sto smo duze mogli. Kako je podigla noge na gelender terase, gledao sam njene cvrste noge, dodatno me je palila svaka kap koja se slivala sa njene mokre kose u njen dekolte, sa sisama osrednje velicine, ali savrseno oblikovanim. Videla je kako mi kurac kvasi bokserice, palilo nas je nase odlaganje. Stezala je nogama pickicu, meskoljila se na stolici, gorela je za dodirom, kao i ja. Odlozila je pivo na stocic i sela mi u krilo, obuhvatajuci me nogama.

– Gde si bre mali. Je l ti nedostajala tvoja Jovanica – rece to uz osmeh kojim je dokazivala da ona kontrolise situaciju.

– Ne da si mi nedostajala, nego svaki put kad sam drkao, za sve ovo vreme, razmisljao sam kako si me ucila dobrom sexu. Osecam da cu i veceras dobiti lekciju za pamcenje. – rekoh to, uz izraz lica bolne grimase, jer sam imao osecaj da ce kurac da eksplodira svakog tenutka. Ustavsi iz mog krila, osloni se laktovima o gelender terase i blago zapovednicki rece: Sad cemo da vidimo da li si radio domaci koji sam ti zadala prosli put…

15 cm ispred mog lica, naslo se njeno veliko, cvrsto dupe. Ne dodirujuci rukama, poceo sam da ga lickam uz rub klasicnih crnih pamucnih gacica koje je nosila. Osetio sam na licu koliko je vazna i usijana. Ali uspeo sam nekako da se kontrolisem. Nisam zurio. Zubima sam polako skupljao gacice izmedju njenih guzova, grickajuci je. Jezikom sam klizio tako da jedva dodirivao obes strane njene guze. A cmar i moj jezik delila je samo tanka pamucna tkanina. Uzeo sam flasu piva i podvukao pod njene gacice kako bi ih sklonio u stranu. Jos uvek nisam hteo da joj dam svoje ruke, kurac jos manje. Drzeci gacice na grlicu flase, nezno sam lizao osetljivu kozu oko cmara. Nogama je stezala mackicu, ciji sokovi su tekli niz njene butine. Spusto sam se malo ize, grizao joj butine, milovao jezikom usmine. Rasira je noge jos malo, kako bi imao bolji pristup. Skinuo sam joj gacice. Uvijala se od sladostrasca koje nikako da bude sve manje. Grlicem flase piva milovao sam joj pickicu, dok sam jezikom kruzio oko cmara. Uhvatila me je za kosu i nabila mi glavu u njeno dupe. Sklonio sam joj ruku i tako snazno osamario po dupetu, stavljajuci do znanja da vise nisam decak kao nekad. Vrisnula je, crvenog dupeta, nije ni stigla da se izbori sa iznenadjenjem, a grlic flase vec se nasao u njenoj pickici. Ustao sam, provuka ruku izmedju njenih grudi, uhvatio je za vrat snazno, nevadeci grlic iz njene mace.

– Sta je mala? Nisi ocekivala da budes moja droljica veceras? Oduzicu ti se za sve lekcije koje sam od tebe primio. Veceras ti sleduje sve ono sto si propustila za ovih par godina.

Pogledala me je, primetila je moj pogled, mutan od napaljenosti. Promeskoljila guzom, trljajuci kurac koji je bio izmedju njenih guzova. Kleknuo sam ispod njene guze, rasirio sakama njeno prelepo dupe i zabio joj jezik u cmar… Izustila je „Ahhhhh…“ zbog cega je dobila jos jedan samar po vec crvenom dupetu. Utisala se. Opustao sam njeno dupe jezikom, dok mi je kurac pulsirao, zudeci za oblivanjem njenim sokovima. Ustao sam. Podigla je desnu nogu na stolicu. Prislonio sam kurac na ulaz u pickicu i odsecnim pokretom tela nabio joj kurac do kraja… Sa usana ispusta „mmmmm“ zbog cega ga vadim iz nje i samar joj dupe nekoliko puta, terajuci je da shvati da nema pravo na glas. Umirila se i drhtavim ocima uputila mi uplasen pogled. Stavio sam flasu na pod terase, i ledjima se oslonio o gelender. Hvatam je za kosu, pribijam uz sebe i pohotno je ljubim, milujuci joj drugom sakom guzu koja treperi od silovitih sama koje je primilo. Zabacujem joj glavu unazad i prelazim jezikom preko njenih usana, ostavljajuci za njim pljuvacku.

– Sad ce moja droljica da sedne pickom na flasu, stavi ruke iza ledja i prepusti se milosti i nemilosti mog kurca – i dalje uplaseno gledajuci me, nemo klimnu glavu. Sela je na flasu, nabila je do korena grlica. Lice joj se izdeformisalo u grimasu blagog bola. Ne ispustajuci joj kosu iz sake, stezem kurac u korenu i polako povlacim ruku na gore, cedeci par kapi sperme po njenoj bradi. Razmazujem to po njenim usnama i obrazima, lukpam je kurcem po celom licu. Imao sam utisak kao da mi kurac nije bio ikad veci. Polako je njen bol prerastao u blazenstvo i drzeci flasu, pokretima kukova se nabija na nju. Obema rukama uhvatio sam jeza kosu, sa visine pljunuo na njene usne i bez najave nabio joj kurac dok kraja u grlo. Gusila se u njemu, grcala. Nisam se odvajao od nje, gledao sam kako se moja Jovanica gusi u kurcu. Vadim ga, skroz je balav, pljuvacka se razvlaci od mog kurca do njenih usana, spustam se, ljubim je energicno, tako da su nam lica skroz mokra od njene pljuvacke. Ustajem i ponovo ga nabijam silovito do kraja, tucam je u ustao bez milosti, gledajuci kako joj se suze slivaju niz obraze i mesaju sa nasim sokovima. Guram je unazad tako da kleci na potkolenicama, oslonjena sakama o pod. Opkoracujem je iznad lica, okrenut joj ledjima, usmeravam kurac ka njenim ustima i gledam koko mi kurac nestaje u njenim grlu. I dalje drzeci joj glavu za kosu, zabacenu unazad, drugom sakom razmazujem pljuvacku koja se cedi iz njenih usta po njenim sisama. Stezem ih, samaram, stiskam joj bradavice. Telo joj je odskocilo od bola, ali od novog samaranja dupeta spasio je kurac u kome se davila. Vadim ga i jajima razmazujem pljuvacku po njenom licu, dok ona pokusa da ih uhvati usnama i dobro posisa.

Rukom joj dajem signal da ustane i krene u spavacu sobu. Prisli smo ivici krevata, gurnuo sam je tako da mi je okrenula dupe. Kleknuo sam ispred nje i jezikom joj presao od vrha pickice, preko ulaza do cmara. Promrljala je sebi u bradu: „Jebi me..“.

– Tisina fukso mala! – Dreknuo sam i sakom joj nabio glavu u jastuk tako da je izbacila guzu koliko moze… Drugom sakom namestio sam kurac na ulaz u njenu pickicu i celom tezinom nabio sam joj urac do jaja. Jauknula je glave zarivene u jastuke.

– Vristi Jovanice moja mala, vristi jer ces ovo jebanje dugo pamtiti. – Nasrnuo sam ne nju svom silinom, pica joj se cedila niz butine i moja jaja. Ispravio sam se, uhvatio je za podlaktice i podigao je, tako da sam je silinom udaraca odbijao od sebe, a rukama navlacio na kurac. Okrenuo sam je na ledja, uhvatio je za unutrasnu stranu kolena i gurnuo ih ka njenoj glavi tako da joj je guza bila u vazduhu a pickica potpuno otvorena. Lizao sam je, sisao klit i milovao ga jezikom dok je bio medju mojim usnama. Ispravio sam se, nabio joj kurac u picu i odmah izvadio. Opkoracio sam je tako da su joj noge i dalje bile gurnute do glave, ispod mojih nogu.

– Sisaj ga krvice, oseti ukus svoje pickice, spremi ga za ono sto ti sleduje. – Samo je klimnula glavom, ocima zadovoljnim sto joj guza nece ostati nejebana i pocela da ga sisa. Nadvio sam se nas njom i celom tezinom tela, nabio joj kurac u grlo. Gurala me od sebe, guseci se u kurcu. Nisam mario, veceras je za promenu ona bila moja kurvica. Podigao sam se, kurca svog balavog.

Soba u kojoj smo bili, ceo jedan zid je bio u prozorima, okrenutim ka urbanom pejzazu Novog Beograda. U sobi je bilo upljeno svetlo, tako da ko god je pogledao, video bi nas. To nas je dodatno palilo. Otvorio sam dva velika prozorska krila. Ustala je i rukama se oslonila na sims. Uhvatio sam se za prozor i namestio kurac na njen cmar. Pljunula je na svoju saku, razmazala po cmaru, uhvatila me za kurac i polako se nabijala na njega. Kurac mi je nestajao u njenom dupetu, milimetar po milimetar. Kad je ceo usao, smirio sam svoje telo, osecajuci kojoj joj se cmaric polako opusta. Izvadio sam ga samo da mi vrh glavica ostane u guzi. Sa visine pljunuo na cmaric i kurac i snazno ga nabio do kraja. Tucao sam je zivotinjski, razvaljujuci joj supak. Cvilela je, povremeno stezuci kurac koji je neumoljivo tuca. Drali smo se kao da smo sami na svetu. Osetio sam da sam sekund od svrsavanja. Izvadio sam ga, kleknula je ispod mene i pocela jezikom da mi obraduje cmar, guseci se u mojim jajima, koja joj padaju na oice. Znala je da cu svrsiti i u tom trenutku pomerila glavu, izbacila jezik, cekajuci da joj zalijem lice spermom. Prskao sam kao lud, sva je bila umazana, lice, kosa, vrat, sise. Spustio sam se i neznim poljupcima pokupio spermu sa njenog tela, davajuci joj na gutanje… Legli smo, izmoreni, umazani, spermom, znojem i pljuvackom.

Ujutru smo ustali, tusnuli se i doruckovali u neverici onoga sto se sinoc desilo. Izasla je da me isprati do stanice. Sa nama u lift je usla devojka iz stana pored, za koju mi je Jovana pricala da je prava kurvica i kako je svako vece neko drugi jebe. U liftu je bila tisina, devojka nas je gledala sa smeskom, kao da je htela da nam cestita na sinocnoj jebacini. Sigurno nas je cula…

Autor: isnogood

Na zadnjem sedištu...
Moja bivsa 2

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience