Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kako bi vi reagirali da putem mobitela primite sms poruku sljedećeg sadržaja: „Žena ti se jebe kao štuka“.

Prezauzet poslovnim obvezama zanemario sam tu poruku misleći kako se radi o nečijoj neprimjerenoj zajebanciji. Broj s kojeg je poruka poslana nije mi bio poznat. Obrisao sam poruku i gotovo zaboravio na nju. Kući sam došao kasno navečer. Istuširao sam se i spremao za spavanje kada sam primjetio da je u međuvremenu, dok sam se tuširao, stigla nova poruka. Ovaj put je pisalo: „Možda misliš da se s tobom netko šali ali nije šala. Žena ti se jebe kao štuka. Rasturamo je ovdje u Rovinju“.

Ovaj put poruka me zainteresirala. Naime, tih dana moja draga ženica bila je na sindikalnim sportskim igrama ili tako nešto. Nije to bilo prvi put da putuje na neki seminar ili sportske igre preko svoga poduzeća ili sindikata. Nikada mi to nije smetalo niti sam joj zbog toga pravio probleme. Sada znači netko tko zna da je u Rovinju šalje mi ovakve poruke. Vrlo vjerojatno netko tko je također tamo. Vjerojatno me želi napraviti ljubomornim, pomislio sam. Ipak sam odlučio nazvati broj s kojeg je stigla poruka no nitko se nije javljao. Ubrzo sam zaspao.

Bio sam na poslu kada je stigla nova poruka. Odmah sam shvatio da je to isti pošiljatelj. Nisam imao vremena a ni volje odmah otvoriti poruku pa sam to odgodio za kasnije. Poslijepodne sam sjedio s društvom u jednom kafiću. Uzeo sam mobitel kako bi nazvao poznanika s kojim sam navečer trebao ići na stolni tenis kojeg smo prakticirali igrati dva-tri puta tjedno. Tada sam se sjetio poruke. Pomislio sam kako ću nazvati ženu i reći joj kako me netko provocira putem sms pišući mi o njenoj nevjeri.

Tek kada sam stigao doma pročitao sam poruku. Poruka je ovaj put glasila: „navečer ću ti posati MMS pa ćeš se uvjeriti da sve ovo nije nikakva neozbiljna šala“. Međutim ništa nije stizalo a ja sam odustao od toga da zovem suprugu.
No mms poruka stigla je sutradan. Prvo je stigao sms u kojem se nepoznati pošiljatelj ispričava što mi jučer nije poslao sliku jer, pisalo je, bio je zauzet jebanjem moje žene. Nasmijao sam se ali kada mi je desetak minuta kasnije stigla fotografija nije mi bilo do smijeha. Tekst poruke je glasio: „Vjerojatno prepoznaješ plavušu na fotografiji“. Na fotografiji se nalazila plavuša slikana s leđa. Uz nju je hodao, također snimljen s leđa, muškarac koji je moju ženu čvrsto stisnuo za guzicu. Bez obzira što je snimljena straga meni je bilo lako prepoznati moju Nataliju. Tako se zove moja žena.

Oblila me vrućica. Sada sam vidio da je vrag odnio šalu. Bio sam čitav dan nervozan i nemiran. U nekoliko navrata uzeo sam mobitel želeći nazvati Nataliju ali svaki put bi odustao. Mislio sam da se možda radi o nekoj namještaljki. Možda je to ipak neka žena koja je jako slična mojoj ženi. U glavi mi se množilo mali milijun pitanja. A onda opet sms.

„Dragi prijatelju! Sad vidiš da ovo nije neslana šala. Žena ti je prava nifomaka. Nije ovo prvi put da te vara. Oženjen si pravom razvratnom kurvom koja voli kurac više od ičega. Ovdje smo je u ova tri dana pojebali barem nas petorica. Vjeruj mi, jako dobro puši kurac no ti to vjerojatno znaš. Imaj na umu to kada joj budeš davao poljubac. a osim toga rado ga prima i u dupe.“
Odlučio sam sačuvati zdrav razum i razmišljati racionalno. Znao sam da prekosutra Natalija dolazi kući. Nisam znao kako postupiti i bi li bilo pametno reći joj sve o ovim sms-ovima. Za početak sam odlučio vratiti sms nepoznatom.

Napisao sam mu kako poslana fotografija ništa ne dokazuje te kako ju je netko mogao namjerno tako primiti za dupe kako bi joj naudili jer nije znala da je fotografiraju te sam čin primanja za guzu ne znači da je ona na to pristala a još manje znači da se zbog toga jebe s kim stigne.
Odgovor je brzo stigao. Nepoznati je pisao kako to ne znači da se jebe sa svima već samo odabranima a njih ima barem pet-šest. Sljedećom porukom koja je odmah stigla iza prve dao mi je na znanje kako će mi sutra poslati još fotografija koje su malo žešće i koje će me uvjeriti da je sve, što mi je do sada pisao, istina.

I uistinu mi je sutradan stiglo desetak fotografija. Vidjelo se da je većina slikana mobitelom, no greške nije bilo. Na slikama je bila moja Natalija. Gola ili polugola u zagrljaju muškarca pa čak i više njih. Vidno dobro raspoložena. Gledam i ne vjerujem… Natalija nekome puši kurac… Nepoznati joj svršava po licu… Na idućoj fotografiji usta su joj zamrljana spermom…
Ako sam nakon prve fotke bio šokiran možete zamisliti kako sam se sad osjećao. Natalija se sutradan trebala vratiti. Što učiniti, kako nastupiti? Nije mi bi bilo jasno da se toliko raspojasala pa je čak dozvolila da je fotografiraju.

Inače moja draga Natalija je vitka i zgodna plavuša za koju se može reći da uistinu izgleda seksi. Nikada mi nije smetalo njeno izazovno odijevanje, štoviše ja sam ju osobno ohrabrivao da se tako odijeva. Obožava odijevati suknje iznad koljena i nositi cipele s izrazito visokom petom.

Došla je kući a ja sam odlučio ostaviti stvari da se slegnu jer naprasno i naglo djelovanje zasigurno ne bi rezultiralo ničim dobrim. Natalija je opet bila ona stara. Zgodna i privlačna plavuša na kojoj su mi mnogi muškarci zavidjeli. Pozorno sam je promatrao ali ništa u njenom ponašanju nije bilo neobično. Nije bilo ni najmanjeg traga kojim bi se barem malo odala. Propitkivao sam je kako je bilo na igrama. Jedino što je rekla da je bilo dobro i da su se jako dobro zabavili. Ona je prva primjetila da se ja pomalo čudno ponašam. Čudno je promatram i postavljam neka neuobičajna pitanja, tako je rekla.

Vrijeme je prolazilo a ja sam i dalje šutio. No kako je vrijeme prolazilo ja sam razmišlajujući o Nataliji kako se jebe s drugima počeo osjećati uzbuđenje. Sve češće sam Nataliju zamišljao u zagrljaju drugog muškarca. Bio sam siguran da joj to nije bilo jedini put da me prevarila. Uostalom to mi je nepoznati pošiljatelj i napisao u jednoj od poruka. U prvi tren začudio sam se saam sebi. Nikada nisam mislio da bi me moglo uzbuditi to što se moja draga jebe s drugima ali greške nije bilo, mene je ta pomisao sve više palila.

Pažljivo sam promatrao Nataliju kada bi se spremala otići kod frizera, pedikera ili kozmetičarke. Nije bila rijetkost da mi kaže kako ide s frendicama na kavu ili u šoping. Sada sam znao da dobar dio tih izlazaka koristi kako bi se nekome nataknula na kurac. Onda sam definitivno odlučio da i ja budem dio toga. tj. da ne budem tek rogonja koji zadnji sazna.

Odlučio sam je izvesti na večeru i to u jedan od otmjenijih restorana. Bilo je to uoči naše godišnjice braka. Osim što sam je odlučio odvesti na večeru kupio sam joj set erotskog rublja koji ju je oduševio i kojeg je na moj zahtjev odjenula ispod haljine. Bacio sam se u trošak te joj kupio zlatnu ogrlicu koju sam joj poklonio tek kada smo se smjestili za stol u restoranu.

Natalija je naravno znala da nam je za koji dan godišnjica braka ali se svejedno iznenadila. Kako zbog večere u skupom restoranu tako i zbog ogrlice. Bila je dobro raspoložena i nasmijana. U njenom pogledu isčitavalo se pitanje zašto sam joj sve ovo priredio. Nakon nekoliko čaša vina odlučio sam je sučiti s činjenicama.

Nije bilo načina da to kažem na drugi način pa sam jednostavno rekao kako
vrlo dobro znam da mi nije vjerna. Bio je to šok, ovaj put za nju. Naglo se uozbiljila i pogledala kao da ne vjeruje ono što čuje. Počela je zamuckivati, pitajući me o čemu to pričam. Stavio sam joj prst na usne i zamolio je neka me sasluša do kraja. Progutala je knedlu i dalje me gledala smrknuta lica. Ponovio sam kako vrlo dobro znam da me vara. Odmah sam dodao kako joj ne zamjeram i ne osuđujem je. Ono što želim je da budem dio svega toga a ne netko tko se pravi da nema pojma.

Reagirala je burno pitajući me odakle mi ta ideja da me vara i zašto joj to nisam rekao prije? Čemu ova predstava? Jesam li ja normalan? Za trenutak je ustala želeći ustati od stola i otići jer je glumila uvrijeđenu ženu. Primio sam je za ruku i zadržao. Izvadio sam mobitel i rekao kako ću joj nešto pokazati. Sad je skroz problijedila. Pokazao sam joj sliku gdje je nepoznati muškarac drži za guzu. Odmah je počela s pravdanjem na način kako ju je netko zlonamjeran fotografirao a to je bila samo šala… Opet sam je prekinuo i pokazao joj sljedeću fotografiju gdje pozira s napućenim usnama s kojih se cijedi sperma.

Tad je klonula. Sagnula je glavu i rukom prekrila oči. Bilo joj je neugodno i bila je skroz slomljena. Odmaknuo sam joj ruku s očiju. Gledala me suznih očiju ne znajući što će biti moj sljedeći korak. Tihim glasom sam je smirivao držeći je i dalje za ruku. Objašnjavao sam joj kako se uopće ne ljutim i ne zamjeram joj. Gledala me bez riječi i kao da mi nije vjerovala. Pozvao sam konobara i platio račun.

Dok smo išli prema autu zagrlio sam je. Drhtala je čitavim tijelom. Kad smo ušli sjela je skrušeno pogleda uprtog u pod auta. Pitao sam je shvaća li što joj ja govorim? No i dalje je šutjela. Upalio sam auto i tako smo šuteći stigli kući. Sjela je za stol i gedala nekamo u zid. Tek tada je rekla kako se osjeća grozno. Sjeo sam do nje i zagrlio je. Poljubio sam njenu kosu. Rekao sam joj neka se istušira i neka se dobro naspava. Sutra je nedjelja i može spavati do kada god želi. Znao sam da neće dugo moći zaspati ali odlučio sam da joj više ništa ne govorim.

Ujutro sam rano ustao. Natalija je spavala. Otišao sam do tržnice i trgovačkog centra. Brzo sam se vratio kući i krenuo spremati ručak. Pripremio sam stol, ukrasio ga cvijećem i pripremio bocu skupog vina. Napokon se probudila. Vjerujem da se probudila ranije no trebalo joj je vremena da skupi snage i dođe u kuhinju. Gledala me tužnim pogledom. Kao da nije vjerovala da sam pripremio stol i da dovršavam ručak. Prišao sam joj i poljubio je predloživši joj da od pod tuš koji će joj zacijelo goditi. A onda neka se odjene i dođe na ručak. I dalje je djelovala jednako slomljeno, tužno ali i zbunjeno. Poslušala me.

Pojavila se kroz nekih pola sata. Odjevena, našminkana i znatno svježija nego maloprije. Dok smo ručali nastojao sam je oraspoložiti i svojim ponašanjem pokazati kako sam bio iskren. Nakon ručka dok smo pijuckali vino konačno je progovorila. Pitala me što ja točno sad očekujem i želim od nje.
Opet sam joj polako i smireno objasnio kako želim jedino to da bude sretna. Sumnjičavo me gledala dok sam joj govorio kako nemam ništa protiv da ima ljubavnika. Jedino što želim je da to ne taji od mene i da znam za svaku njenu avanturu. Također sam je molio da se suzdrži, koliko je to moguće, i da se ne upušta u rizične veze ili nekontrolirane avanture.

Šutjela je gotovo dvije ili tri minute. Šutio sam i ja dajući joj vremena i prilike da joj stvari legnu na mjesto. Napkon me pitala: „Ti uistinu tako misliš i to želiš?“. Klimnuo sam glavom. Napunio sam joj čašu s vinom te smo se kucnuli. Djeca su bila kod njene majke tako da smo bili sami. Nasmijao sam se i zamolio je da opet odjene ono erotsko rublje koje sam joj jučer poklonio. Napokon se nasmiješila. Otišla je u sobu i odjenula se. Ostatak dana proveli smo u krevetu i moram iskreno priznati da već jako, jako dugo nismo tako strastveno vodili ljubav.

Napokon je bila spremna otovreno o svemu razgovarati. Željela mi je objasniti odakle one fotografije, tj. kako su nastale. Rekao sam joj kako mi ne mora ništa objašnjavati. Ispalo je da je te fotografije snimila jedna žena. Ona mi je i slala poruke a na nagovor svog ljubavnika. Istina je da se Natalija pojebala sa nekoliko muškaraca jer uz obilje pića prepuštali su se pravim orgijama. Bila je dovoljno pijana da sebi dozvoli tu nesmotrenost i da ju ta žena fotografira.
Prošlo je još nekoliko dana i Natalija se gotovo vratila u normalu, da tako kažem. Jedne večeri izašli smo prošetati gradom i negdje u mirnom kafiću popiti kavu. Sjedili smo za stolom kada sam je odlučio pitati ima li neki muškarac koji joj se sviđa ili joj se udvara, ili možda ima nekog za koga mi nije rekla? Odgovorila je kako trenutno nema nikoga ali ima više muškaraca kojima se sviđa i koji bi s njom vrlo rado završili u krevetu. Trenutak je šutjela a onda nastavila. Rekla je kako ima jedan mladi Dalmatinac, inače student mada malo stariji od redovnih studenata. On joj se već izvjesno vrijeme udvara a i sviđa joj se. Zove se Šime i tu u Zagrebu studira i radi te si radom finacira fakultet. Pitao sam je što točno radi.

Šime je radio više poslova. Ona ga je upoznala kada im je donosio u firmu pizze. Naime njegova sestra i šogor drže pizzeriu. Radi kod njih. Konobari, pere suđe, dostavlja pice… Osim toga povremeno radi u jednoj teretani kao voditelj. Daje instrukcije osnovnoškolcima i srednjoškolcima iz matematike, a podučava i talijanski kojeg jako dobro govori. Ljeti radi kao spasioc a bavi se veslanjem. Sve što je o njemu rekla svidjelo mi se. Mlad, sportski tip, svestran i radišan. Ljubavnik kakvog bi svaki rogonja poželio za ljubavnika svojoj ženi. Nisam puno okolišao. Otvoreno sam joj rekao neka ga zavede i odnosno neka pozitivno odgovori na njegova udvaranja ali neka bude oprezna i diskretna. Smiješila se gledajući me ispod oka. Ponovo je pitala da li ja uistinu tako mislim i to želim? Potvrdno sam odgovorio i još malo je ohrabrio. Konačno sam bio siguran da mi vjeruje.

Kroz nekoliko dana iskreno mi je priznala, bez da sam je išta pitao, kako je prihvatila Šimin poziv na piće. Šime je stanovao kod sestre tako da nije imao svoj prostor a osim toga nije imao ni auto. Zato je ponekad koristio auto svog šogora. Mi imamo dva auta. Ja vozim Touarega a Natalija malog, polovnog ali dobro uščuvanog i održavanog Fiata Cinquecenta. Stoga sam joj predložio da zamijenimo aute na neko vrijeme. Najprije me upitno pogledala a onda je shvatila. Želio sam da je Šime izvede negdje na piće a potom ona njega neka odveze na neko usamljeno mjesto gdje će je Šime pojebati. Nisam uopće sumnjao da Natalija već zna za takva skrovita mjesta gdje se nesmetano mogu jebati u autu. Naravno, nisam joj to rekao.

Bio je petak i Natalija je ranije došla s posla. Sredila se vrhunski. Vidio sam da je pomalo nervozna jer nastojala je predamnom prikriti zadovoljstvo i uzbuđenje. Vidjevši je kako se šminka predložio sam joj da obuče samostojeće čarape i štikle s visokom petom. Nema sumnje da će to studenta dodatno napaliti. Poslušala me je. Obukla je crne samostojeće čarape i elegantnu plavu haljinu iznad koljena. Ispratio sam je poljubivši je na odlasku. Ja sam večer proveo s društvom uz pivo i kartanje Bele. Vratio sam se doma nešto poslije jedan sat iza ponoći. Natalije još nije bilo. Bio sam uzbuđen i još izvjesno vrijeme nisam zaspao. Nisam baš spavao tvrdim snom jer čuo sam otvaranje ulaznih vratiju, tim više što su vrata spavaće sobe bila otvorena.

Upalila je svjetlo u kuhinji i čuo sam kako odlaže torbicu i ključeve auta. Kada je provirila u sobu uspravio sam se i rekao joj neka upali svjetlo. Izgledala je upravo onako kako izgledaju žene koje su malo prije primile dobar kurac. Barem sam tako pomislio tog trenutka. Smiješila se zavodljivo. Rekla je kako ide u kupaonicu pa se uskoro vidimo. S nestrpljenjem sam je čekao.
Vratila se omotana velikim ručnikom. Prišla je krevetu te se sagnula i poljubila me. Rekao sam joj kako želim čuti sve detalje. Smiješila se namještajući ručnik. Primio sam je za ruku i povukao na krevet. Željela je odjenuti spavaćicu no zamolio sam je da makne ručnik i gola legne pored mene. Učinila je tako naslonivši glavu na moje rame.

Tiho mi je pričala o tome kako se provela. Najprije su popili dva pića u jednom kafiću. Potom su otišli do Samobora na malu večericu. Tamo je bila najmanja vjerojatnost da sretne nekog poznatog. Popili su butelju vina a onda prošetali samoborom. Malo su se ljubakali i pipali što ih je oboje uzbudilo. U jednom parkiću izvukla mu je kurac iz hlača i lagano mu ga drkala. Uvukao joj je ruku u gaćice i oboje su bili više nego spremni za akciju. Potom ga je ona odvezla do jednog mjesta između Zagreba i Samobora. Skriveni od znatiželjnih pogleda prepustili su se milovanju. Spustila je njegovo sjedalo, svukla gaćice, izvukla mu kurac i najprije mu ga dobrano popušila. To je rezultiralo time da joj vrlo brzo svrši u usta.

No nastavili su milovanje a Natalija je uporno drkala njegovog macana. Onog trenutka kada se ponovo propeo u svoj svojoj veličini ne gubeći vrijeme opkoračila ga je i nataknula se na njegov kurac. Bila je strašno napaljena i divlje je vrtjela bokovima i guzom. On joj je iz košulje izvukao sise i gnječio ih, trljajući joj bradavice gotovo do boli, ali slatke boli. Svršila je prije njega ali je nastavila vrtjeti dupetom sve dok joj nije svršio u pički. Ostala je tako nabijena na njegov kurac samo se nagnula naprijed i zagrlila ga. Ljubili su se još barem desetak minuta.

Nije željela umrljati sjedala u autu pa je odmah, čim se skinula s njegova kurca, na pičku, iz koje je curilo ko iz pipe, stavila svoje gaćice. No, skrušeno je priznala kako je nešto mrlja ostalo na kožnom sjedalu. Obrisala ih je ali nije sigurna da se još ne vide. Rekao sam joj kako nema veze. Zagrlio sam je čvršće i mazio po kosi. Ubrzo je zaspala.

Probudio sam se prvi. Natalija je spavala okrenuta na bok. Otkrio sam plahtu i pogledao njenu guzu. Kurac mi se digao. Prvio sam se k njoj i prislonio kurac uz njeno dupe. Zavukao sam ruku ispod njene i primio je za sisu. Između prstiju sam trljao njenu bradavicu. Počela se meškoljiti i uskoro je nešto nerazgovjetno mumljala ne otvarajući oči. Podigao sam joj nogu i kurcem stao trljati po njenoj pički. Uskoro joj je pička počela vlažiti… Ugurao sam joj kurac polako i do jaja. Zastenjala je glasno okrečući glavu prema meni. Ljubili smo se u usta dok sam joj zabijao kitu nastojeći joj ga nabiti što jače i žešće. Svršio sam u nju. Jedino što je rekla bilo je: „Prostak… Iskoristio si me na spavanju“. Ustala je držeći plahtu na pički i otišla na tuširanje.

Već je bilo podosta sati kada sam i ja ustao iz kreveta. našalio sam se
pitajući Nataliju sprema li to kasni doručak ili rani ručak. Slegnula je ramenima smješeći se. Bila je izuzetno dobro raspoložena. Goli smo jeli a odmah nakon jela i popušene cigarete Natalija je kleknula između mojih nogu i popušila mi kurac. Shvatio sam da je to nagrada za to što sam joj omogućio da se pojebe s mladim Dalmatincem.

Drugi dan pitao sam je kada će opet vidjeti Šimu. Odgovorila je kako će ga ona nazvati pa će se dogovoriti. Malo je šutjela a onda kao da oklijeva pitala me hoću li joj opet posuditi auto? Odgovorio sam kako nema problema ali zašto se s njim ne bi našla ovdje u našoj kući? Iznenađeno me pogledala. Možda nije očekivala da to kažem. Smiješila se pitajući me mislim li to ozbiljno? Uvjerio sam je kako mislim uistinu tako kako sam rekao.

Idućeg vikenda bez djece u kući i bez mene koji sam odlučio malo zatulumariti s društvom i zabaviti se, Natalija je Šimu dovela u našu kuću. Rekao sam Nataliji kako ću je nazvati na mobitel što će značiti da Šime ima barem još sat vremena kako bi se spremio nazvao taksi i napustio kuću. Vozeći se prema svom domu nazvao sam Nataliju. Javila se a razgovor je tekao u stilu kako ne mora brinuti jer dolazim kući kroz otprilike sat vremena.

Parkirao sam ulicu dalje i došetao do drvoreda nedaleko od kuće. Iza drvoreda nalazi se dječje igralište i nekoliko drvenih klupa. U mraku sam zapalio cigaretu i čekao. Kroz nekih dvadesetak minuta stigao je taksi a dvije minute kasnije iz kuće je izašao Šime. Bilo je već skoro pet sati ujutro i mislim da nitko od susjeda nije vidio Šimu kako izlazi. Inače naša kuća je prilično udaljena od ostalih. Između moje kuće i prve s lijeve strane nalazi se tek veliki travnjak a s desne strane nalaze se moje dvije garaže, potom je još dobar dio dvorišta a onda tek dolazi susjedna kuća. Osim toga iza moje kuće postoji pošljunčani put i s te strane se kroz vrt može ući u kuću sa stražnje strane. Taj ulaz je koristio Šime kada je dolazio. Tako smo Natalija i ja dogovorili. Vjerojatnost da ga je netko vidio bila je mala ali na kraju krajeva baš me bilo briga.

Naravno, opet mi je detaljno opisala sve što se događalo. Nakon još tri ili četiri susreta sa Šimom od čega je jedan opet bio u našem domu odlučio sam predložiti Nataliji da me upozna sa Šimom. Nije se baš iznenadila. Kao da je nešto takvo očekivala i osim kurvinskog smiješka ništa posebno nije rekla osim što me pitala kako sam to zamislio. Objasnio sam joj da se s njim nađe na piću u nekom kafiću gdje ću ih ja iznenaditi jer ću kao slučajno baš tada i ja doći u taj kafić. Zamolio sam je da glumi iznenađenje.

Tako je i bilo. U jednom perifernom kafiću koji je bio prilično luksuzno sređen bez obzira što se nalazi na debeloj periferiji grada, gotovo na selu. Lagano sam prišao kafiću i provirio kroz izlog. Natalija i Šime sjedili su u separeu. Nju sam vidio iz profila a njemu sam vidio tek dio noge, rame i dio glave. Ušao sam i stao se osvrtati. Natalija me primjetila i odlično je odglumila iznenađenje. Prateći njezin iznenađeni pogled Šime se okrenuo. Nije me poznavao pa me upitno gledao. Smiješeći se prišao sam im. Nastojao sam djelovati iznenađeno ali ne i uvrijeđeno. Smiješeći se pitao sam Nataliju što radi ovdje? Objasnila je kako je s kolegom navratila na kavu a onda odmah uzvratila protupitanjem želeći znati što ja radim ovdje. Rekao sam kako slučajno ovdje imam zakazan sastanak s prijateljem. Sjeo sam i Natalija me upoznala s dalmošem. Pozvao sam piće a Šime se svo vrijeme nervozno vrpoljio.

Nisam postavljao nikakva suvišna ili neugodna pitanja. Pričao sam o problemima na poslu i o tome kako zbog posla moram dolaziti čak i do ovdje što mi nije uopće na ruku. Nastojao sam što više pričati a onda sam pogledao na sat i ispričao se rekavši da moram telefonirati. Stisnuo sam nekoliko brojeva i ispričao se rekavši kako zbog buke koju stvara glazba moram izaći napolje. Dok sam glumio kako razgovaram na mobitel krajičkom oka promatrao sam separe. Natalija je nešto vrlo živo objašnjavala Šimi gestikulirajući rukama. Vratio sam se ali samo kako bi se oprostio s njima jer ispalo je da sam krivo razumio prijatelja. On me naime čeka u kafiću koji se nalazi koji kilometar dalje. Došlo mi je da se glasno nasmijem gledajući zbunjeno lice mladog Dalmatinca. On kao da nije mogao vjerovati da ja ništa ne sumnjam.

Pustio sam ih da se sataju još neko vrijeme a onda sam odlučio sresti se u četiri oka sa Šimom. Dobro sam s einformirao i znao sam da je u teretani. Došao sam u teretanu i sjeo u kafić koji je bio u sklopu teretane te se u njega moglo ući i s ulice ali i iz teretane. Pitao sam konobaricu poznaje li Šimu. Potvrdno je odgovorila pa sam je zamolio da mu ako to nije problem pošalje poruku kako ga u kafiću čeka poznanik. Uz dobru napojnicu koju sam joj ostavio za kavu s mlijekom to nije bio problem.

Sjeo sam u ugao kafića tako da me Šime nije mogao zapaziti sa samog ulaza. Nakon desetak minuta pojavio se Šime noseći u ruci torbu i ručnik. Upitno se osvrtao tražeći pogledom tajanstvenog poznanika. Najprije je pogledom prešao preko mene ne prepoznajući me. Tek kada sam mu mahnuo pozornije se zagledao. No, tek kada je počeo prilaziti shvatio je tko sam ja. Vidjelo mu se to na licu. Bio je totalno zbunjen i iznenađen. Prvo što me je pitao odakle ja ovdje. Ustao sam, pružio mu ruku i zamolio ga da sjedne. Kao da je malo oklijevao ali je ipak sjeo. Pozvao sam konobaricu i on je naručio sok. Kako bi ga malo opustio raspitivao sam se njegovom poslu teretani. Nije bio baš razgovorljiv. Konobarica je donijela sok i udaljila se. Tada sam odlučio igrati posve otvoreno.

Odmah sam mu rekao da ja jako dobro znam kako je on ljubavnik moje žene. Zaustio je da nešto kaže ali rukom sam mu dao znak da ne govori ništa zamolivši ga da mene pusti govoriti. Gledajući ga u oči objasnio sam mu kako nisam ovdje došao praviti scene ili ga optuživati a ponajmanje napadati. Štoviše dao sam mu na znanje kako mi je drago što je baš on Natalijin ljubavnik. Lice mu je bilo ozbiljno ali oči su mu se raširile. Nevjerica se mogla s njegova lica pročitati bez problema. Ponovio sam što sam rekao kako bi se uvjerio da je dobro čuo. Želio sam mu samo reći da ja i nadalje nemam ništa protiv toga da se Natalija i on viđaju ali ipak imam neke uvjete, prijedloge i ideje pa bi volio da ih sasluša. Predložio sam mu da ode na tuširanje a onda možemo u obližnji restoran na večeru ako ima vremena. Dvije ili tri sekunde je šutio a onda ustajući od stola rekao kako nema problema i kako će se požuriti.
Vjerovao sam kako će iskoristiti priliku kad od pa će nazvati Nataliju ali Nataliji sam rekao da se ne javlja. Uistinu je bio brz. Izašli smo iz kafića i pješke se uputili do restorana. Hodajući pričao sam o drugim stvarima. Pitao sam ga što studira i iz kojeg je mjesta rodom…

Sjeli smo i odmah naručili jelo. Tada se on konačno otvorio. Smješkajući se rekao je kako mu sve ovo izgleda nestvarno. Još ne vjeruje da vodimo ovaj i ovakav razgovor. Malo po malo skroz se opustio. Objasnio sam mu kako kad god ima vremena i mogućnosti može slobodno doći u našu kuću. Osobno neću imati ništa protiv da dođe kada sam i ja kod kuće. Zajednički možemo popiti piće a onda ću Nataliju i njega ostaviti da se zadovolje do mile volje. Slobodno može ostati i cijelu noć. No tu nije bio kraj mojim željama.
Oprezno sam mu objasnio, ali nakon što smo već ispili bocu vina, kako bi ja onda kada on bude spreman želio promatrati Nataliju i njega dok se jebu. Šutio je neko vrijeme podbočivši rukama bradu i gledajući nekamo u prazno. Napokon je rekao kako to, što se njega tiče, uopće nije problem. Naprotiv, to bi ga još više moglo uzbuditi. Pružio sam mu ruku i čvrsto smo se rukovali. Naručio sam još jednu bocu vina i kada smo nju načeli pitao sam ga bi li imao nešto protiv da se s vremena na vrijeme k njima i ja pridružim kao treći? Odgovorio je odmah: „Trio! Pa što fali? Ne bi ja imao ništa protiv no kako će Natalija na sve ovo regirati“?

Objasnio sam mu kako je Natalija moja briga. Nisam mu želio otkriti da ja već odavno znam za Nataliju i njega i to baš zahvaljujući Nataliji. Rastali smo se kao najveći prijatelji. jedva sam čekao da dođem kući i sve u detalje ispričam Nataliji. Natalija se tajanstveno smješkala a bio sam uvjeren da je prezadovoljna s razvojem situacije.

Nakon otprilike dva tjedna što je bilo dovoljno vremena da Natalija i Šime pretresu i prožvaču sve ono što sam ja sa Šimom razgovarao pao je dogovor da u subotu navečer Šime dođe kod nas.

Natalija se odjenula jebeno seksi. Našminkana poput kurve u kratkoj minici koja joj je gotovo otkrivala dupe te samostojećim čarapama i štiklama dočekala je Šimu. Nije obukla gaćice. Šime je došao kao prvi gospodin. Donio je buket cvijeća za Nataliju i bocu vina za mene. Ja sam mu otvorio vrata i uveo ga u dnevni boravak. Natalija ga je zagrlila i poljubila u usta.
Sjeli smo za stol. Natalija se svojom stolicom ugurala između nas. Svo vrijeme je držala ruku na Šiminom bedru klizeći njome gore dolje, na trenutke opasno blizu kurca. Prekrižila je noge pa smo i ne htijući opet morali svako malo obojica baciti pogled na njene noge. Ispod kratke suknijce navirivao se rub čarape što nas je obojicu dodatno rajcalo i palilo. Kako je vrijeme odmicalo postajali smo sve opuštenji. Sad je moja Natalija bez pardona držala ruku na Šiminom kurcu koji je prijetio da probije hlače. Lagano ga trljala vrhovima prstiju. Ponašala se poput prave drolje i to me je istinski uzbuđivalo. Sve više se vješala Šimi o vrat ne mareći za moje prisustvo.

Pitao sam jesmo li možda za kavu na što je Natalija reagirala rekavši da je ali
samo ako je ja budem skuhao. Nisam imao ništa protiv. Između dnevnog boravka i kuhinje nalazi se široki prolaz sa harmonika vratima koja su sad bila širom otvorena. Čim sam ušao u kuhinju Natalija je ugurala jezik u Šimina usta i čvršće ga stala stiskati za kurac. Raskopčala mu je dugmad i ruku gurnula u gaće. Šime je nervozno pogledavao prema meni. Iako sam krajičkom oka nastojao vidjeti sve što se događa ničim nisam pokazao da mi to smeta. Natalija mu je izvukla kurac i lagano ga drkala ljubeći ga i dalje u usta.

Više nije imalo smisla da se pravim toša pa sam pogledao prema njima. Glasno sam rekao neka se ne daju smetati i neka se samo zabavljaju dok ja ne skuham kavu. Oboje su me pogledali i nasmijali se. Čuo sam kada mu je Natalija rekla neka ustane. Šime je ustao pitajući je zašto? Nije mu odgovorila. Raskopčala mu je remen na hlačama te odmah povukla hlače prema dolje skupa s gaćicama. Moram priznati da je Šime imao kurac impozantne veličine. U svakom slučaju dosta veći nego ja. Natalija ga je gurnula natrag na stolac i odmah kleknula raširivši mu noge koliko su to spuštene hlače dozvoljavale. Bez problema je tu Šiminu veliku batinu strpala u usta. Ostao sam zadivljen tom scenom. Šimin kurac gotovo čitavom dužinom ulazio je u Natalijina usta. Njene jarko crveno našminkane obavijene oko kurčine dovodile su me do ludila.

Potom je ustala, zadigla suknjicu visoko iznad bokova i opkoračila ga. Rukom je pognute glave namještala kurac i onda se nabila na njega izvijajući glavu unazad i glasno stenjući. Šime je sad već bio u sedmom nebu i više nije obraćao pažnju na mene. Raskopčao joj je bluzu i izvukao sise napolje. Halapljivo ih je lizao, ljubio i grizao joj bradavice. Natalija je divlje vrtjela bokovima i dupetom. On ju je povremeno uhvatio za guzove pa malo podigao te opet spustio na svoj kurac. U jednom trenutku zatvorio je oči, zgrčio lice i zinuo poput ribe. Znao sam da svršava. Natalija je još barem minutu ili dvije vrtjela dupetom i tek onda glasno zajecala što je bio znak da je doživjela orgazam.

Poput pravog rogonje donio sam kavu na tacni dok je moja Natalija još bila nabijena na Šimin kurac te ga nježno grlila gurajući mu jezik u usta. Poslužio sam kavu šalicama i tek tada Natalija je počela ustajati držeći rukom suknjicu na pički. Pitao sam je jel jako curi? Nasmijala se i odgovorila: „Još pitaš! Morala bi do kupaonice.“

Tada sam odlučio pokazati i dokazati da sam rogonja defintivno i to u svakom pogledu. Ustao sam primivši je za ramena i zamolio je da sjedne. Zbunjeno me gledala. Ali i Šime koji je izgledao smiješno tako zbunjen sa spuštenim hlačama i mlohavim kurcem na kojem su se vidjeli tragovi nejgove sperme i sekreti iz pičke moje žene. Natalija je sjela uporno i dalje pritiskajući suknjicu na pičku. Primio sam je za bokove i zamolio je da se povuče malo naprijed što je i učinila i sad je tek stražnjim dijelom guze bila na stolici. Maknuo sam joj ruku s pičke i podigao suknjicu. Rukama sam joj raširio noge na što je ona reagirala tako da ih je odmah skupila jer je valjda osjećala nelagodu zbog obilne količine sokova i sperme što su se iz pičke cijedili. Ponovo sam joj raširio noge i ovaj put je ostala tako, no i dalje je bila skroz zbunjena a ono što je uslijedilo vrlo vjerojatno ni u najluđim snovima nije sanjala ni očekivala.

Zaronio sam glavu između njenih nogu i stao lizati njenu pičku iz koje se cijedila Šimina sperma. Usta, nos lice bili su mi skroz masni i natopljeni spomenutom mješavinom. Trljala mi je kosu rukama i glasno disala. Nakon nekoliko minuta izvukao sam glavu i pogledao prema Šimi. Gledao me je i kao da nije vjerovao ono što je upravo vidio. Još uvijek sam bio na koljenima, lijevom rukom primio sam Šimin kurac na što se on vidno trgnuo ali nikakve druge reakcije s njegove strane nije bilo. Lagano sam mu ga drkao a onda sam spustio glavu i uzeo njegov sluzavi kurac u usta. Vjerojatno je bio u šoku jer posve se ukočio bez da je glasa pustio činio mi se da ni ne diše.

Prestao sam mu ga dudlati i ustao sam. Šime me pratio zbunjenim pogledom. Rekoh im kako sad ja moram u kupaonicu. Vratio sam se nakon što sam se umio i oprao usta. Natalija mi je rukom pokazala da joj priđem. Sagnuo sam se o ona me strasno poljubila u usta. Sjeo sam rekavši kako će nam se kava ohladiti. Pitao sam Šimu da li se možda ljuti na mene. Nasmiješio se i rekao kako ovako nešto nije očekivao ni u ludilu ali da se ne ljuti. Otpio je gutlja kave te potom rekao kako mu je ovo prvi put da mu muškarac puši kurac. Pitao sam ga kako mu se svidjelo? -„Uopće nije bilo loše“.- odgovorio je na što smo se svi troje nasmijali. Dodao sam kako je to bilo prvi put ali ne i zadnji osim ukoliko on to ne želi. Ne čekajući njegov odgovor ustao sam rekavši kako idem van a njih dvoje ostavljam da se zabavljaju. Nisam čekao da bilo što kažu. Znao sam da sad oboje imaju potrebu biti sami bez mene.

Natalija je bila oduševljena mojim postupkom. Kako lizanjem njene pičke iz koje se cijedila Šimina sperma, tako i time što sam pušio Šimin kurac. Desetak dana kasnije Natalija i ja pokupili smo Šimu u teretani. Nije imao mnogo vremena jer morao je još odraditi nekoliko sati u pizzeriji. Dao sam Nataliji da vozi. Odvezla nas je na jedno mirno mjesto u prirodu dalje od gradske vreve. Natalija i ja unaprijed smo sve dogovorili te smo iznenadili Šimu.

Izašli smo iz auta i oboje sjeli straga gdje je već sjedio Šime. Natalija s jedne a ja s druge strane. Zajednički smo mu pušili kurac. Koliko god da je u samom početku bio iznenađen vrlo brzo se prepustio užitku. Prvi mlaz sperme bukvalno je špricnuo do krova automobila ostatak je moja Natalija halapljivo posisala meni ostavivši samo zadnje kapi.

Vrlo brzo postao sam gotovo redovno treći u igri. Kažem gotovo jer još ponekad Natalija i Šime su odradili posao bez mene ali sad se i Šimi sviđala moja uloga u svemu. Volim kada jebe Nataliju straga a ja ležim ispod ližući mu jaja i jezikom dodirujući kurac koji klizi u Natalijinu pičku. Povremeno mi ga gurne u usta a ponekad me obilno zalije spermom po licu ili mi svrši u usta. Natalija bez problema prima kurac u guzu i to je za Šimu bilo novo iskustvo. Nikada do Natalije niti jednu ženu nije jebao u guzicu. Trebalo nam je malo vremena da se uigramo pa da je jebemo istovremeno. Najčešće on u guzu a ja u pičku. Tada Natalija cvili poput kuje ali to cviljenje je izraz zadovoljstva i užitka koje joj pruža dvostruko nabijanje.

A onda me Natalija nagovorila da odjenem njeno seksi rublje i našminkala me. Stavila mi je periku i sredila me poput prave drolje. Zbilja si je dala truda. Tako smo oboje odjeveni u seksi rublje i u minicama dočekali Šimu. Ostao je frapiran no vrlo brzo je došao k sebi. Ja sam mu pušio kurac a Natalija mu lizala šupak. Gotovo je vrištao od zadovoljstva. Rekao je kako ne može vjerovati da imam tako dobre noge i lijepo dupe, te da ovako sređen poput žene izgledam jako dobro. Sad sve češće prakticiramo takvo odijevanje. Šime me sve češće prima za dupe i vrlo vjerojatno nije daleko dan kada će svoj veliki kurac zabiti i u moju guzicu. Priželjkujem to i sve češće maštam o tome mada se pomalo plašim tog velikog kurca. No što bude biti će. Predaleko smo otišli da bi sad odustali od novih igrica i eksperimentiranja.

Priznajem da u samom početku uopće nisam pomišljao da će sve ovo ići u ovom smjeru i da će dogoditi sve što se dogodilo a i dalje se događa. Još jednu stvar moram spomenuti. Natalija sve češće spominje još jednog muškarca u igri. Otvoreno mi je priznala kako već dugo mašta o tome da joj tri kurca popune sve rupe. Također je spomenula kako Šime ima jednog prijatelja koji bi vrlo rado bio taj treći te bi željela da ga i ja upoznam. -Osim toga-, kazala je, -kada si ti u ulozi kurve i odjeven kao kurva onda bi u stvari bili dva para-. Ta opaska ju je navela da se glasno nasmije. Znam da će na kraju biti kako ona želi ali kada to bude i što sve bude napisati ću u nekoj drugoj priči. A sve potencijalne ili stvarne rogonje kao i one koji misle da rogonje nisu pozivam da prokomentiraju moju priču jer me jako zanima što mislite i kakve su vaše reakcije. Znam da ima onih koji se zgražaju ali ima i onih kojima se ovo sviđa. Svi komentari, ma kakvi god bili, dobro su došli.

S poštovanjem, rogonja Branimir!

Autor: rogonja agramer

Mala plavuša pišala mi je u usta
Ženu sam namjestio najboljem prijatelju