Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Moja gospodarica

Tko kaže da žena ne može biti zanimljiva taj nije upoznao moj slučaj. Bio sam obični suprug mogu reći prosječan u svemu. Visok 175 težak 76 kilograma crne kose i smeđih očiju. Sve se u mome životu odvijalo po nekoj šemi. Kada sam završio školovanje našao sam solidan posao. Godinu poslije sam upoznao Mihaelu mirnu djevojku koja je bila žena po mom ukusu prosječne ljepote, plavušu. Oduvijek mi se sviđao tip djevojaka kao što je ona, mirne i tihe osobe koje su pazile uvijek da svima ugode i da budu u dobrim odnosima sa svima. Ipak Mihaela je uvijek mislila da treba malo smršati i da je uvijek u problemu sa viškom kilograma. Nije da je loše izgledala čak je izgledala dobro i moram priznati da sam se ljutio nekada na njenu patnju sa dijetama. Visoka oko 165cm sa nekih 55 kilograma širokih bokova idealnih grudi koje su uslijed stalnih dijeta spale za cijeli broj.
Tako smo živjeli nekim monotonim i prosječnim životom u kojem je Mihaela bila po mom mišljenju isto kao i ja potpuno zadovoljna.
Imalo se nekoliko kriza koje sam ja uzrokovao stalnom ljubomorom i nekim svojim osobnim karakterom. Ni Mihaela mi nije ostala dužna tako da je i ona imala povremene napade ljubomore koji su se završavali žestokim prepirkama. Ipak sve na kraju bi se izgladilo razgovorom i opet bi postajali golupčići.
Vjerojatno je važno spomenuti da sam iako tako namćorast ipak iznad svega na svijetu volim Mihaelu a po mom mišljenju i ona mene. Možda čak još i više nego što ja volim nju.

Onda se desio ključni momenat koji će prekinuti tu našu obiteljsku idilu. Jednog dana je zazvonio telefon i sa druge strane žice javila se ženska osoba meni totalno nepoznata pitajući za Mihaelu. Kad se Mihaela javila vidio sam da i ona ima problema da shvati tko je sa druge strane žice. Na kraju se ispostavilo da je to poziv od Mihaeline rodbine i to mamine tetke. Tetka je živjela u jednom malom gradiću i po kasnijoj priči Mihaela je kao djevojčica često posjećivala svoju obitelj. Ali nakon smrti roditelja veza se gotovo skroz prekinula. Ali otprilike sam pretpostavljao da ovaj poziv nakon toliko vremena znači da im treba neka usluga jer inače je tako sa obitelji, kad je gusto odmah se sjete svih veza i rodbine. Bio sam u pravu Mihaelina tetka nas je zamolila da primim na nekoliko tjedana njenu unuku Deboru koja treba da nastavi studije u našem gradu-Rođaka Debora koju su svi od milošte zvali Debi nije me baš oduševila dolaskom jer ta ideja o strancu u kući mi se nije baš pretjerano dopadala.. Daljnja rođaka Debi bila je tako Mihaelin neki dalji rod kako su mi objašnjavali. O Debi nisam baš puno znao ali sam raspitujući se kod Mihaele nekoliko puta čuo da je kao dijete svojeglava i da je dosta na svoju ruku. Koliko na svoju ruko upitao sam Mihaelu, jer zadnje što mi treba u kući je delikvent koji će mi praviti probleme. Ako je primimo neka to bude smo na kraći period jer ja neću da izigravam studentski kamp. Dogovor je pao 3-4 tjedna maksimalno dok se ne snađe, a većinu stvari neka ostavi kod kuće dok ne nađe stalni smještaj. Sutra smo ja i Mihaela otišli na kolodvor da pokupimo Debi. Iz autobusa izašla je atraktivna Debi koja ne toliko ljepotom već nečim neobjašnjivim je mamila poglede muškaraca. Tako da sam buljio u vitku figuru kad me Mihaela uštinu za ruku i reče tiho da blejim u rođaku i da prestanem. Opravdavao sam se kako nisam gledao u nju već sam se zamislio. Uzalud , Mihaela me je znala i previše dobro. Imala je dva kofera sa sobom, jedan sam ja uzeo a drugi koji je bio manji i nekako više ličio na aktovku samo veći je zadržala Debora kod sebe. Onako ispod oka nastavio sam odmjerati pridošlicu. Atraktivna djevojka pomislih, a i posebna jer sam osjetio da nekako utiče na mene tako da sam kao hipnotisan. Tako da je Debi bila sušta suprotnost Mihaele. Smeđe kose, izuzetno šlank, lijepih čvrstih grudi i izuzetno lijepo oblikovane zadnjice. Bila je dvije godine mlađa od mene a tri od Mihaele. Što se mene tiče nije bilo problema sve dok se Debi bude držala pristojno i dok bude se držala nekog kućnog reda.
Debi je živjela u mjestu koje je bilo malo predgrađe . Nisam puno znao o njoj a Mihaela se sjećala samo djevojčice sa kojom je razmjenjivala barbike. Ipak uspio sam saznati od Mihaela da je Debi dosta na svoju ruku i da je otvorena osoba koja je dosta neobuzdana karaktera. Moram priznati da sam čuvši tu priču o njoj nekoliko puta se u mašti poigrao o ideji o tome kakva je u krevetu. A čak sam pomislio kako bi to bilo u troje. Odmah sam izbrisao tu ideju jer je Mihaela dosta konzervativna osoba a uz to i strašno ljubomorna. Uz to volim samo svoju ženu tako da nije mi na pamet padalo tako nešto .
Međutim situacija se poigrala sa mnom isto kao i ja sa maštom.

Nekoliko tjedana sve je bilo u redu i nisam ništa primjećivao osim činjenice da se Debi savršeno uklopila u naš život i da su ona i Mihaela postale prave drugarice. Stalno su bile zajedno. Nisam se ljutio jer je Mihaela dosta povučene i stidljive prirode tako da sam se radovao tom prijateljstvu. Sve kućne poslove radile su zajedno provodeći po 3-4 sata u sređivanju svih prostorija u kući. Sve je blistalo i što je najbolje sve je bilo savršeno. Čak je i Mihaela bila bolje raspoložena za sex, tako da smo vodili ljubav gotovo svake večeri.

Jednog četvrtka –dobro znam da je bio prvi u mjesecu jer sam taj dan dobio povišicu na mjestu kojem radim tako da sam planirao da proslavim to sa Mihaelom. Ušao sam u kuću ali nitko se nije odazivao, istini za volju radio je bio glasno pojačan tako da se ništa nije čulo. Upravo je na radiju bio Frenk S. i njegov vječni Njujork. Polako sam ušao u našu spavaću sobu i skinuo kaput , lagano ga prebacio preko kreveta, i kad sam počeo skidati kravatu čuo sam jedno žustro pljus. Nije mi bio poznat zvuk jer je bio bridak ali kao da se nije radilo o udaru već o pucanju nečega što je bilo jako zategnuto. Takav zvuk sam jednom čuo kad sam prekinuo sajlu za vučenje automobila.

Rezak zvuk koji se čuje daleko a ipak zvuči tiho. Pošao sam prema Debinoj sobi jer se činilo da odatle dolazi zvuk ali vrata se nisu dala otvoriti a kružne kvake za vrata nisu se dale okrenuti. Još jedno ..pljus.. pa još jedno. Pokušao sam na silu gurnuti vrata i već me je uhvatila panika, tik prije nego što ću izustiti neki glas čuo sam Debi kako govori. OK. ljepotice sada si potpuno spremna. Umirao sam od znatiželje što to njih dvije rade. Stavio sam jednu nogu na ormarić u hodniku u držeći se za štok od vrata sam kroz staklo koje se nalazilo iznad vrata vidio nešto od čega mi se odmah digao. Bilo je nevjerojatno . Mihaela i Debi kao od majke rođene potpuno gole i stoje pored Debinog kreveta i smiju se nečemu što nisam uspio shvatiti.
Mihaela je držala u ruci nešto što je ličilo na bič. Na krevetu je ležalo 4-5 jastuka obmotanih sa izolir trakom i zavezanih za krevet. Tada sam primijetio da Debi vraća nešto što je ličilo na torbicu sa kožnim remenima u jedan od njenih kofera. Odjednom primijetio da sam otkriven i da Mihaela pokazuje Debi u mom pravcu. U žurbi da pobjegnem sam se okliznuo i kao vreća tresnuo na pod.
Sljedeće što se sjećam je bijelo svjetlo i ćelavi doktor koji se nadvio iznad mene. Bio sam u hitnoj pomoći. Tada sam se pokušao ustati ali me doktor zadržao i rekao da se smirim jer me nije pregledao. Nekoliko minuta kasnije mi je rekao da sam pravi sretnik jer sam prošao sa velikom masnicom ali da nema ništa ozbiljno i da mogu kući. Naravno propisao mi je tablete i obavezno javljanje za tjedan dana.
Na izlazu iz sobe čekale su me Debi i Mihaela i kao da se ništa nije dogodilo raspitivale se o mome zdravlju i rekle kako će one se pobrinuti da mi bude sve u redu.
Sljedećih nekoliko dana sam bio kao Paša u haremu. Debi i Mihaela su se takmičile koja će od njih mi više ugađati tih nekoliko dana. Ovo je život pomislih, ne sudeći daljnji slijed događaja. Već je prošlo nekoliko dana od mog pada i nisam osjećao nikakve posljedice, čak se i masnica povukla.
Pravi početak priče počinje dan kasnije, bio je petak i ja sam uzeo slobodan cijeli sljedeći tjedan razmišljajući da zamolim Debi da prebaci sve svoje stvari kod nas i da nastavi živjeti i studirati kod nas. Pomislio sam da se ponijela više nego fer i da je šteta da plaća visoku kiriju i da odseli. naravno tu je bio i moj interes uključen, jer se od momenta kad je Debi došla sve odvijalo savršeno isključujući onaj moj pad. odlučio sam da večeras predložim Mihaeli tu
ideju a ako se složi da to kažemo Debori sutra.
Te večeri smo sjedili nakon večere i bili prilično veseli a nekoliko čaša vina je dodatno razvedrilo atmosferu. Smijali smo se kada je Debi onako tobože slučajno upitala da li mi se svidjelo ono što sam vidio neki dan.
Bio sam nemalo iznenađen tako direktnim pitanjem ali nisam se dao zbuniti.
Onako bez ikakve predrasude i razmišljanja sam rekao da naravno da mi se svidjelo.
Koliko ti se svidjelo, upitala me je Mihaela.
Pa dvije žene koje u visokim štiklama kao od majke rođene hodaju po sobi je lijep prizor.
Jesi li još što primijetio, upita me Debi.
Vidio sam jastuke i tada mi kroz glavu prođe nešto što je ličilo na bič a bilo je u Mihaelinoj ruci, tako da sam rekao da se i toga sjećam.
Pa dragi bila sam malo vrijedna i naučila sam nekoliko novih stvari koje će nam poboljšati sex ali i cjelu vezu reče Mihaela.
Da budem iskren bio sam bez riječi i razmišljao sam što da kažem a da ne ispadnem smiješan ili još gore stidljiv. Tako da sam se samo nasmijao mudro ćuteći i rekao da nastavi.
Mihaela je tada rekla da je u priči sa Debi shvatila da ima toliko stvari koje bi mogli isprobati u seksu da je pravi grijeh to zanemariti.
Odmah mi je na pamet pao sex u troje i kako se Mihaela i Debi u vrtlogu strasti i požude savijaju na bračnom krevetu. Tada mi se i onaj dole izdajnik počeo buditi pa je sav nabrekao i pulsirao je, tako da sam tog trenutka razmišljao više sa njim nego sa mozgom. Uz to mi je bilo malo nezgodno jer je ipak moja žena tu, ali pomislih kad nju nije sramota pričati o seksu pred rođakom nije ni mene.
Debi mi je tada počela objašnjavati da je ona u stvari već dvije godine domina i da misli da ja imam potencijala za roba.
Bio sam tek sad totalno bez riječi jer se Mihaela samo nasmiješila i lagano ni rukom prelazila po vratu.
U tom trenutku nisam ni shvaćao što ona priča, niti me je interesiralo to što spominje nekakve domine i moj potencijal za roba, jedino sam mislio o tome kako Debi želi sex sa mnom. Sama pomisao na seks , u koji bi bila uključena Debi bila je dosta da se počne dizati moja muškost, ali ipak ljubav prema Mihaeli bila je dosta jača od tog da tako kažem životinjskog nagona.
Kao da je pročitala moje misli Debi se nasmijala i nijeknula glavom
Nemoj misliti da ću ti ja biti domina.
Glupo izgleda ali tada nisam vidio nijednu drugu osobu koja je u sobi ili sa mnom u vezi koja bi to mogla biti. Tu smo bili Debi ,ja i naravno Mih… Stani malo pa ona misli da Mihaela može biti domina. Daj molim te pa nemoj pričati gluposti-pomislih.
Mihaela je u tom trenutku kao da mi pogađa misli sjela mi na krilo i nježno me milujući pitala. Dragi misliš li da si u stanju podnijeti takvu igricu i biti moj seksualni rob. E ovdje se već uplela moja muškost, čuj mogu li biti tvoj rob. nisam ni shvaćao što želi od mene jer sam imao nejasnu sliku o seksu domina-rob. Znao sam da tako nešto postoji ali baš nisam bio uopće siguran što to podrazumijeva.
Mogu naravno bez imalo razmišljanja sam rekao. Nema teorije da se sada povučem ili da još ispadnem neinformiran pitajući na što točno misle pod tim rob i domina.
Debi se tada umiješala i rekla da je ona završila svoj posao i da je naučila Mihaelu sve što je ona znala i da sada sve zavisi od nas. Tada se Debi ustala i uputila prema vratima i samo nam je mahnula rukom. Mihaela mi je šapnula da ona ide i da je njen rob čeka u autu.
Njen rob??. Da dragi njen rob i ona su se dogovorili da se večeras sastanu i da nas od večeras ostavi same. Ona će živjeti kod njega od sutra jer je iznajmio stan par blokova niže. Tako da će tamo živjeti ali da bi njeni bili mirni službeno će stanovati kod nas.
Nego reci mi da li si spreman za mali seksualni eksperiment.
Misli su mi brzinom svjetlosti išle kroz mozak, palila me je i pomisao da je moja Mihaela od potpuno pasivne osobe koja samo raširi noge i legne, spremna eksperimentirati.
Mihaela mi je tada rekla kako želi ovako nešto da proba i da misli da smo nas dvoje stvoreni za bolji sex nego što ga sada imamo.
Razgovarali smo tako oko pola sata i ja sam se složio da je vrijeme za nešto novo.
Ok. draga hajde u sobu i pokaži mi kako si to zamislila.
Pokušao sam da ustanem ali me je Mihaela odgurnula na kauč i rekla da ako pristajem da budem njen rob da treba da znam da scena (kasnije sam saznao da se tako zove ova igra roba i domine) koju mislimo imati će trajati cijeli vikend u kojem ću ja biti sljedećih 24 sata rob a ona domina.
Što kažeš dragi’? Bilo je pitanje koje je odmah slijedilo.
Nema problema rekao sam uzbuđeno –bio sam izuzetno uzbuđen i sav sam se tresao očekujući što će Mihaela učiniti.
Bio sam već pod njenom vlašću a da toga nisam bio svjestan. Rekao sam kako bi želio da ako može odmah započnemo.
Samo se nasmijala i nježno me je poljubila kao da se oprašta od mene. Otišla je do ormara i iz njega izvadila dvoje lisica.
Rekla mi je tada da se skinem potpuno gol i da stavim lisice na ruke i na noge. Mislio sam ok. da vidimo kako će se to završiti i bez imalo dvoumljenja sam je poslušao i rekao da pristajem na sve.
Spreman si da scena otpočne kad zakopčaš lisice, dragi.
Ono dragi mi je bilo nekako čudno ali pomislih , ma nema veze što mogu izgubiti. 23 je sata do 3-4 ujutro najkasnije će se ova igrica završiti jer nisam mogao vjerovati da bi nešto moglo da trake 24 sata pogotovo cijeli vikend. Mislio sam da se Mihaela pravi važna jer je naučila nekoliko trikova. A da će joj dosaditi vrlo brzo.
Lisice za ruke stavi na leđa. Kad sam stavio lisice i potpuno ih zakopčao okrenuo sam se prema Mihaeli.
Nisam se potpuno ni okrenuo. Kada je Mihaela mi zveknula takvu pljusku i zgrabila me je za kurac da sam jauknuo.
Robe ovo je samo početak, naučiti ću ja tebe tvom mjestu. Nećeš ti stajati ispred svoje Gospodarice. Tvoje je mjesto na koljenima.
Rekla je nekako drugim glasom koji uopće nije ličio na Mihaelin. Bio je nekako strog i naređivački a ipak ženstven.
Sljedeće što se desilo bilo je da me je kao na uzici vukući me za kurac vodila kroz kuću dok sam ja pokušavao da ne padnem jer su me lisice na nogama sputale.
Vukla me je do podruma u koji istini za volju nisam sišao već godinu dana.
Umjesto starih stvari i praznih flaša dočekalo me je prigušeno svjetlo sa svjetiljki koje su bile postavljene ne zidove. Pod je bio pokriven daskama tkz. brodskim podom ofarbanim u crno. Zidovi su bili crvene boje a na nekoliko mjesta su se vidjele alke koje su kao i srednjovjekovnim filmovima bile uzidane u zidove. U kutu sobe bio je krevet koji je najviše podsjećao na vojničke krevete iz spavaonica samo što je ovaj bio veći. Tada sam primijetio da su to u stvari dva vojna kreveta zavarena jedan za drugi tako da je izgledalo kao jedan. Lisice su visile sa rubova kreveta i bilo je jasno da taj krevet služi za vezanje.
Tad mi je na pamet palo da je Mihaela cijeli ovaj mjesec radila sa Debi nešto u podrumu svaki dan 2-3 sata a da je i majstor sa alatom dolazio 5-6 puta u toku mjeseca.
Razmišljanje mi je prekinula pljuska od koje sam zateturao i pao bi da me nije Mihaela zadržala držeći me za kurac. Na koljena glupi robe bila je sljedeća naredba i dok sam ja kleknuo ona mi je već stavila nekakav umetak u usta koji je remenom bio vezan oko moje glave tako da više nisam mogao vikati već samo mumljati. Nakon toga me je za kosu dovukla na koljenima do nečega što bi se moglo opisati kao kozlić za preskakanje samo što je ovaj bio niži. Bio je od željeza i sav presvučen kožom. Naredila mi je da se previjem preko tog kozlića(kasnija sam se kozlića bojao kao vraga)
Kako je taj kozlić bio četveronožac tako su meni ruke i noge bile vezane za samo dno nogu i izgledalo je kao da na stomaku visim preko kozlića. Tada mi je Mihaela odvezala usta i rekla da ću je od sada zvati Gospodarice i da sam bio vrlo loš i da me treba kazniti.
«Bio sam loš» pomislih ovo već zvuči kao jeftini film iz pornoteke. Nisam misao ni dovršio a već mi je krv jurnula u glavu osjetio sam jak bol i čuo fijuk kroz zrak. Vrisnuo sam a ispred mene se pojavila Mihaela koja mi se nasmijala i rekla da sam obični slabić jer nije ni počela sa obukom a ja već vrištim. Pokušao sam da se izvučem i da kažem kako bi volio da me odveže i da prekine. Ne bijedni robe-kad si ušao u moje kraljevstvo nema više povratka sada ćeš dobiti još i kaznu jer si mi se obratio bez dozvole. Tada je opet stavila mi onaj umetak u usta i izgubila mi se iz vida. Sljedeće je bilo fijuk pa zatim jaki bol koji mi je žario zadnjicu. Pa još jedan. Pa još jedan, Pokušao sam se odvezati i otimati ali su me sve jači i jači udarci paralizirali. Ni sam ne znam koliko sam dobio po zadnjici ali je bilo sigurno preko 200 udaraca. Povremeno je Mihaela me povlačila za kosu i smijala se. Tada sam vidio da u ruci drži nešto nalik biču samo što je imalo 10-15 malih bičeva. Kada je odlučila da mi je dovoljno i da treba provjeriti koliko sam postao poslušniji odvezala mi je usta i pitala me da li ću je služiti. Hoću Miha.. bio je pokušaj mog odgovora.
Jer je čim je čula početak njenog imena izgubila se iz vida i počela ponovo da me još jače lupa. Zatim je bacila na pod taj bič koji je koristila i uzela je jedan dugački bič koji je bio pljosnat a pri vrhu je bio malo širi. Ovaj je još više bolio nego prethodni. Vrištao sam kao lud i molio da prestane. Ali što sam više vrištao ona me je sve jače lupala. Mislio sam da ću poludjeti od bola. Odjednom je prestala i ponovo se pojavila ispred mene.
Tko sam ja .
Gospodarica bio je moj odgovor.
A ti?
Rob Gospodarice rekao sam.
Lijepo a sada će te gospodarica nagraditi jer si naučio prvu lekciju. Ostaviti ću te da malo uživaš u svom novom domu.
Svjetlo se pojačalo i ja sam čuo tapacirana vrata kako se zatvaraju iz Gospodarice. O Bože pomislih pa ja je već zovem Gospodarice. Glupo izgleda ali tada sam i pomislio da joj jedino ime koje pristaje je Gospodarica.
Ne mogu točno reći koliko vremena je proteklo od kada me je ostavila ali kad sam čuo korake niz stepenice znao sam da ponovo dolazi. Što je još gore kurac mi se odmah digao i stajao je kao nikad do tada a trnci su me cijelog prolazili. Otvaraju se vrata i čujem lagane korake kako mi se približavaju.
Ali nešto je čudno jer koraci zveče i nekako su kao vojnički. Pokušao sam da podignem glavu i da se okrenem kad me je presjekla naredba –glavu dole u pod gledaj

Bila je to Gospodarica. Otkačila mi je lisice sa kozlića i naredila da legnem na stomak i da slučajno nisam mrdnuo. Tada je počela da čita nešto kao ugovor u kojem je precizno mi davala upute što i kako treba da radim. Na kraju me je pitala da li sam spreman da postanem i zakonski njen rob.
Kao opijen rekao sam Da gospodarice, iako nisam bio uopće za to da joj služim kao bokserska vreća. Tada je rekla da podignem glavu. Pogledao sam. Bože pomislih kako je samo lijepa.

Gospodarica je bila sva u sjajnoj koži crne boje, nosila je neku vrstu kožnog grudnjaka koji je imao otvore tako da su se bradavice vidjele. Imala je minicu koja je bila prosječne dužine a na nogama štikle koje su me fascinirale jer je peta bila tako špicasta i sjajna tako da sam pretpostavio da je metalna. Svinjo jedna pa tebi se podigao kurac, odjednom je presjeklo tu fantastičnu sliku. Dolazi ovamo. Ja sam četveronoške došao do nje a onda se na mene sručila prava salva udaraca koji su me po zadnjici zasuli. Pokušao sam da se mahinalno ustanem što je bila velika greška jer me je Gospodarica odmah gurnula tako da sam pao. Serija za serijom udaraca slijevali su se kao kanonada. Uvijao sam se i trzao ali nisam mogao pobjeći. Nakon što se umorila udarajući me uhvatila me je za kosu i vukla do jedne od alki na zidu tamo je bio već komad lanca koji je katancem vezala za lisice koje su mi bile na nogama. Onda se jednostavno okrenula i otišla prethodno mi bacivši papire na kojima je bio ugovor sa pravilima ponašanja. Nauči to napamet rekla je dok su se vrata zatvarala. Do njenog ponovnog dolaska prošlo je otprilike. 5-6 sati a ja sam bio vezan kao pas za zid. U jednom trenutku se otvaraju vrata i Gospodarica ulazi noseći onu torbu koju sam vidio onaj dan kad sam pao dok sam špijunirao Mihaelu i Debi. Gospodarica je istresla torbu na sred sobe i smijala se mojem čuđenju što se sve tu nalazi. Bilo je tu nekoliko vrsta bičeva, zatim nešto što je ličilo na reket za tenis samo malo manje i nekako izduženo. Zatim nekoliko svijeća raznih veličina, pa nekakve veze koje su se doimale kao za psa ali su bile nekako drugačije. Ali ono što me je iznenadilo bilo je nekoliko umjetih kuraca. Ti umjetni su bili od različitih materijala tako da sam se pitao što zapravo želi da uradi sa mnom.
Pa robe jesi li naučio to što sam ti dala.
Jesam bio je moj odgovor za koji sam odmah dobio nekoliko udaraca bičem
Jesam…što . Zar ti nisam rekla kako ćeš me zvati. Izgleda da se ti moraš naučiti pameti.
Otključala je katanac i odvojila me je od alke ali mi nije skidala lisice. Uhvatila me je za kosu i odvukla do kreveta. Krevet je bio tako napravljen da je samo na njega stavljene daska tapacirana sa kožom, znači nimalo ugodno ležati na njemu jer je tvrd. Prvo mi je otvorila lisice na nogama i zavezala za lisice koje su bile na krevetu. Zatim mi je otkopčala lisice ruku i brzo mi na ruke stavila lisice sa kreveta. Bio sam zavezan na X položaj i nisam baš imao neku mogućnost kretanja. Tada je uzela jedan remen i obavila me preko grudi i zakopčala. Zatim je uzela još jedan remen i zavezala ga za koljeno zatim sa druge strane sa drugim koljenim tako da se ne mogu pomjerati niti skupljati noge. Bio sam razapet kao žaba i nisam mogao da maknem ijednim dijelom tijela.

Dok je to radila samo se smijala i govorila kako sam bezvrijedan ovako bez dresure. Ali da će me ona izdresirati i da ću ja biti kako treba.

Zatim mi je rekla da otvorim usta. Otvorio sam usta i taman sam pomislio što dalje kad mi se pojavila gospodaričina glava iznad moje. Otvori usta robe i uživaj. Otvorio sam usta a Gospodarica je grgotala nastojeći da skupi što više pljuvačke i sline tako što je grgotala. Nakon toga je uhvatila me za bradu i čelo i pazeći da nijedna kap ne ode pored izbacila svu pljuvačku i slinu meni u usta.
Što se kaže robe?
Nastojao sam da dođem do daha a da ne gutam ali nije išlo tako da sam morao progutati.

Idiote- ja te nagradim a ti ništa. Rekla mi je to dok sam ja pokušavao da dođem do riječi.
Hvala gospodarice, rekao sam onako umilnije što sam mogao.
Sad je kasno. Ja očekujem roba koji će me poštovati. Svinjo treba da se naučiš pameti.
Tada je počelo nešto što mohu samo da usporedim sa inkvizicijom. Salva udaraca bičem sa 5-6 krajeva sa čvorovima i konjičkim bičem bili su samo početak. Zatim je slijedili stalno zarivanje noktiju u butine i ujedanje. Jaukao sam i skičao ali sa svakim jaukom bol se povećavao tako da sam shvatio da što više vrištim sve mi je gore. Ipak se nisam mogao suzdržati da ćutim. Bol je bio prevelik. kada me nije ujedala onda me je bičevala po preponama. Bradavice su joj bile omiljena meta i od stalnih gnječenja i ujedanja bile su kao vatra crvene i strašno su pekle. Posebno je boljelo kada ih je zubima grickala. Bio je to bol koji se nije mogao izdržati i počeo sam gotovo vrištati moleći je da prestane.
Moje molbe bile su neuslišene jer sam dobio samo pljuske umjesto prekida.
na kraju je uhvatila mi kurac i grubo ga drkala jednom rukom dok je drugom mi stisnula iz sve snage bradavicu. Bio sam tako blizu orgazma kad je prestala sa drkanjem.
Robe tvoj život pripada meni i od sada ja ću biti ta koja određuje kad ćeš svršiti.
Rekla je to okrenula se i ostavila me onako vezanog.
Koliko je prošlo do njenog sljedećeg dolaska ni ja ne znam. Možda 2-3 možda čak i više sati jer sam zaspao . Kad sam se probudio ruke i noge su mi utrnule a morao sam i u toalet. Najgore je bilo što sam ožednio i što mi se činilo da ću umrijeti od žeđi. U jednom momentu Gospodarica iznad mene.
Što kažeš sada robe.
®edan sam Gospodarice i moram u toalet.
Imam za tebe upravo to što bi ti moglo pomoći. Sljedeće što je bilo je da sam vidio opet lice Gospodarice. u jednoj ruci držala je čašu u kojoj je bila voda u koju je Gospodarica pljunula tko zna koliko puta. Kao da joj nije to bilo dovoljno stavila je čašu ispred lica i ispraznila nos u nju. Još si žedan pitala je držeći čašu ispred mojih usta.
Hvala Gospodarice. Rekao sam i odmah počeo piti.
Bez puno razmišljanja popio sam cijelu čašu jer sam shvatio da je bolje slušati Gospodaricu, čak sam uživao znajući koliko sam nisko pao i koliko me je Gospodarica za ovo vrijeme slomila. A znao sam da ukoliko ne popijem moglo bi se desiti još nešto gore. Onako vezan jedva sam se mrdao jer me je zadnjica užasno pekla i imao sam osjećaj da gori.
Sada ćemo se igrati robe.
Čega gospodarice. Zatim sa osjetio da ću eksplodirati ako ne odem do toaleta.
Zatim sam rekao-Ja moram u toalet.
Pišat ćeš kad ti ja dozvolim, srati i jesti kad i kako ti ja dozvolim.
Jel jasno robe, rekla mi je dok mi je zarila nokte u butinu.
Tada počinje nešto što moja Gospodarica zove zalijavanje mačke. Uzela je nekoliko svijeća i zapalila ih. Cijelo vrijeme u sljedećih ko zna koliko vremena sam osjetio samo vrelinu voska koji se topio po cijelom tijelu. Vrištao sam i jaukao ali je to bilo kao pogonska energija za moju gospodaricu koja je jednostavno sve više i više uživala u mučenju. Kao malo dijete je eksperimentirala sa svojom lutkom, koliko njena lutka može podnijeti. A ta lutka sam bi ja. Uz to nagon za mokrenje mi je bio došao do maksimuma. Ali nisam smio zanemariti upozorenje Gospodarice.
Nakon što je vidjela da vosak je prekrio gotovo cijelo tijelo počela je da mi gnječi bradavice i da mi zariva nokte u butine. Cvilio sam od boli jer sam imao osjećaj da mi bradavice gore kao da je vatra na njima. O butinama da i ne govorim. Ono što me je palilo bilo je povremen pogled na Gospodaricu koja je cijelo vrijeme dok me je mučila jednom rukom drugu zavukla pod suknju i masturbirala. Bilo je čudno jer me je palio taj njen čin. I sama pomisao da je moj bol pali učinila je svoje tako da sam se tresao od napaljenosti. Kada nije sebi masturbirala onda je meni. Kurac mi je bio cijelo vrijeme podignut jer je ona pazila i cijelo vrijeme ga je grubo drkala jednom rukom dok je drugom radila na tome da mi nanese maksimalnu bol. Butine su mi bile crveno plave jer cijelo vrijeme ih je šibala sa kratkim konjičkim bičem nastojeći da mi održi kurac uvijek sekundu prije svršavanja. Tako da nisam bio svjestan da li uživam ili patim. U stvari i jedno i drugo se kod mene pomiješalo. Na kraju sam bio tako blizu orgazma da sam gotovo počeo štrcati.
U tom trenutku Gospodarica je prekinula sa drkanjem i zarila mi nokte u butine tako jako da sam jauknuo koliko sam mogao a orgazam se povukao. Nakon toga me je odvezala ponovo mi je stavila lisice na ruke i noge i povela me iz podruma. Na kurac i jaja stavila mi je nekakav povez koji je imao povodac. Tako da sam na koljenima puzao uz stepenice dok me je domina vukla za jaja.. Napolju je bilo već uveliko dan i ja sam pogledao u sat u hodniku i shvatio da sam već 18 sati rob.
Konačno sam izvan podruma pomislih, vjerojatno će me sada odvezati pomislio sam bez imalo volje da se opirem.
Ali moja služba je tek sada počinjala.
Robe marš u kupatilo, seri, pišaj jer ti je ovo jedina prilika danas.
Poslušno kao pas ušao sam u kupatilo i obavio sve što se obaviti moglo. Pomislio sam da će biti bolje da se napijem vode jer ću sigurno ubrzo ožednjeti a nikako mi se nije pila voda sa pljuvačkom. Pio sam vodu sa česme kada je ušla gospodarica u kupatilo. Vidjevši me kako pijem zgrabila me je za kosu i odvukla napolje na hodnik.
Tko ti je dozvolio da piješ bez moje dozvole. Serija udaraca po cijelo tijelu bičem bila je više nego bolna.
Gospodarica je nastojala da fokusira udarce po zadnjici i nogama ali kako sam se uvijao cijela leđa i noge bili su mi šareni.
Lisice na rukama i nogama sputavale su me da pobjegnem udarcima već sam se uspijevao samo uvijati. Svaki moj pokušaj da ustanem bio je kažnjen sa takvim udarcima da sam odmah padao na pod. Udarci više nisu bili kontrolirani već se Gospodarica kao teniser čas bekend čas forhend udarcima kao tornado sručila na mene. Na kraju sam ličio sav na tigra jer sam gotovo cijeli bio u štraftama.
Svinjo jedna nije za tebe voda sa česme. Bila je rečenica koja me je uvjerila da se Mihaela potpuno promijenila i da od moje Mihaele nema više ni traga ni glasa , već da se iznad mene nalazi Gospodarica.
Na samu pomisao kako je Gospodarica okrutna i kako me je potpuno podjarmila kurac mi se opet počeo dizati.
Gospodarica je primjetila moju uzbuđenost i nabrekli kurac
Svinjo jedna opet ti se digao bez moje dozvole, e sada ćeš vidjeti sve zvijezde rekla je dok me je vukla za kurac i tako me kao na povodcu vodila iz kupatila. Pokušao sam da joj molbama i preklinjanjima izmoliti ako ništa ono bar manju kaznu. Uvela me je u dnevnu sobu i naredila mi da kleknem dok je ona pogledom tražila po sobi. Nisam bio siguran što u stvari je Gospodarica tražila jer nisam ništa u sobi vidio što bi bilo novo ili što bi bilo interesantno.
kao po nekom pravilu stalno sam bio u krivu jer je Gospodarica otišla do kauča i sa jednog od naslona uzela nešto što je ličilo na šipku samo je imalo nešto kao trokut na vrhu. Bio je to još jedan od bičeva.
Robe dolazi ovamo.
Poslušno sam dopuzao ispred gospodarice. Nisam uopće razmišljao, znao sam samo da moram je poslušati. Nije tu bila toliko strah od kazne niti od bola tu je više bilo nekakvog instinkta i kao hipnotiziran sam bio spreman da uradim sve što mi je tražila
Zatim mi je rekla da se previjem preko stolice i da me čeka podrum ako se samo pomjerim.
zatim je stavila nogu mi na vrat tako da sam osjetio oštrinu njene štikle.
Rekla je da će ovo biti proba koliko sam spreman da joj služim. Zatim je nastavila
Tako neposlušan nisi mi od koristi.
Za sada si samo glupi rob uz to si još i slabe dresure. Ali vjeruj da ću te naučiti poslušnosti.
Sada ćeš dobiti 10 po guzici. Vrišti koliko hoćeš ali ako se samo pomakneš dobit ćeš još 100.
Savio sam se preko stolice i jako rukama stisnuo naslon i noge. Bio sam odlučan da se ne pomaknem i da uopće ne vrištim pod udarcima.
Možda bi i uspio da mi zadnjica nije bila onako crvena i bolna.
Kada je pao prvi udarac pretrnuo sam od bola. Sav sam se zatresao i izvio glavu ali se nisam pomakao-bar ne vidno. u predjelu zadnjice osjetio sam jako žarenje i osjećaj malaksalosti.
Odmah me je probudio drugi pa treći i tako redom do deset. Prije svakog udarca sam čuo fijuk pa onda jaku bol koja se pretvarala u vatru na mojoj zadnjici. Nisam znao koji dio me više boli i koji me više žari lijevi ili desni dio zadnjice. Kao da je osjetila da sam na izmaku snage i da ću da se pomjerim jer sam bio sav u grču, gospodarica je rekla kako je promijenila mišljenje i kako će u stvari biti 20 po zadnjici. Vrištao sam i skičao ali se do četrnaestog udarca nisam pomicao, onda nisam više mogao i izvio sam se u stranu i sklonio sa stolice. To je samo i čekala. Bila je svjesna da nema šanse da izdržim više od 10 udaraca pa je nastavila do 20 da sam kojim slučajem izdržao 20 vjerojatno bi nastavila do 30 i tako redom. U svakom slučaju sam bio gubitnik. Sada ćeš robe da shvatiš koliko znači ta tvoja neposlušnost. Nisam ni shvatio o čemu priča a već sam bio zavezan preko stolice tako da su mi ruke i noge bile zavezane za noge od stolice.
Sada ćeš naučiti što znači biti rob.
Gospodarice molim te nemoj me mučiti i kažnjavati.
Biti ću dobar rob. Pokušavao sam da je umilostivim

Kasno je sad glupane-bio je odgovor

Molim te gospodarice

Rekla sam da je kasno i zaveži inače ću ti pokazati sve zvijezde.

Majko moja –pomislih što je sad naumila.
Nisam ni završio sa mišlju a već sam osjetio kako mi gospodarica čmar maže nečim što je bilo hladno i ljepljivo. Kasnije sam saznao da je to vazelin.
Masirala je tako bar 10 minuta a onda se pojavila ispred mene. Oko pasa je imala remen na kojem se nalazio plastični kurac dužine oko 12 cm i debljine oko 2-3 centimetra.
Stala je ispred mene i počela se smijati.

Sada će moja kurvica popušiti kurac svojoj gospodarici.

Jel te da hoćeš kurvice glupa.

Ti si moja drolja i ti ćeš lijepo sada da sisaš i ližeš ovaj moj kurac. Rekla je to i približila se na desetak centimetara od mojih usta.

E ovo je bilo previše-Neću, rekao sam ozbiljno. Odveži me. Pun mi je kurac i tebe i Debore i vaših zajebancija. Pička vam materina i jednoj i drugoj.

E sada si gotov kretenu jedan.

Bile su riječi koje ću sigurno zapamtiti. Nakon toga bar 5 minuta mukla tišina a onda čujem korake i krajičkom oka vidim Mihaelu ili bolje rečeno gospodaricu kako ulazi u sobu a u lijevoj ruci drži nešto nalik teniskom reketu a u desnoj ruci drži bar metar dugačak pljosnati bič.

E sada se pripremi za bičevanje.

Da se pripremim za bičevanje. Pa što je bilo prije???. Odmah zatim opet onaj povez preko usta i sav sam se naježio kao da sam znao da slijedi 10 najtežih minuta mog života.
Udarac za udarcem. Čas sa onim reketom koji je žario cijelu zadnjicu i činio da imam osjećaj da neko me polijeva vrelom vodom, čas sa bičem koji je pogađao samo dio. Ali taj dio koji pogodi je bio kao živa rana. Pojma nemam koliko udaraca sam dobio. Vjerojatno to ni gospodarica nije znala jer sam imao osjećaj da se tako razbjesnila da joj je jedini cilj bio da me povrijedi što više. Na kraju je zadihana prestala i stala ispred mene odvezala mi povez za usta.

Hoće li moja kurvica sad da mi puši kurac ili moram nastaviti. Rekla je to dok me je povukla za kosu podigla glavu i pogledala mi u lice.

Kurvice moja pa ti plačeš. Rekla je podrugljivo zbog suza koje su od bola same frcale

Jesi plačko mamin.-Rugala se podsmjehujući se

Boli li plačljivko?? Pitala me je .

Klimnuo sam glavom-Boli gospodarice. Odgovorio sam kao dječačić koji stoji pred mamom i koji se žali na masnicu. Mislim da sam upravo tako i izgledao.

Pa slušaj svoju gospodaricu i neće boljeti. Rekla je dok mi je približavala plastični kurac ustima.

Kao što je ona meni uvijek oralno pušila kurac tako sam i ja sada pušio njoj.
Nije bilo toliko loše . A pogotovo nije vrijedilo onolikog bola.
Nije u meni više bio ni sekunda otpora ni pobune protiv mog robovanja. Kao da moj i Mihaelin život izvan scene i ne postoje u tom trenutku sam imao samo jedan cilj.
Služiti gospodaricu. I to služiti je tako da me potpuno posjeduje. Nije me bilo briga za još uvijek žaruću zadnjicu niti za sav bol koji sam dobio u toku zadnjih 20 sati. Bol je postao dio mene i prihvaćao sam ga potpuno.

Tako kurvo, puši. Rekla je kroz smjeh. Zadovoljna potpuno.

Onda se ustala i stala pored mene.
A sada me zamoli da te jebem sa ovim kurcem.

Bez imalo volje sam rekao-Molim te gospodarice jebi me:
Nisam ni shvatio što sam rekao kad sam osjetio pritisak na anus. Majko moja što se dešava. pa ona će me jebati. Pomislio sam i tik prije nego što ću početi da se bunim. Čuo sam strogo upozorenje

Samo pisni bezvrijedni robe i ovo prethodno bičevanje će ti biti milovanje u poređenju sa onim što te čeka.

Odmah sam progutao sve što sam mislio reći i grozničavo pokušao da smislim nešto a da mi ne strada moja nevinost
Prekasno. Osjetio sam kako plastični kurac ulazi i kako vrši pritisak na prsten mišića oko anusa.
Osjećaj nije bio loš ali je bio čudan. Otprilike kao neka vrsta nekontroliranog vršenja velike nužde u početku. A onda je gospodarica počela da ulazi i izlazi tako da sam polako ali sigurno počeo uživati.

Lijepo je jebati ovakvu bijedu i smeće od roba.

Uzela sam ti sve. Ponos, novac, odjeću a sada i nevinost.

Ti si samo biće koje mi služi za ispunjenje potreba.

Da gospodarice-odgovorio sam dok sam se grčio jer sam imao osjećaj da ću svršiti. Ipak nisam svršio jer me je jak žareći bol po leđima osvijestio.

Ovo je super-rekla je zlobno se cerekajući

Shvatio sam da posipa vreli vosak sa svijeće dok me plastičnim rasturala.
Počeo sam skičati i vrištati ali je to samo bio povod da dobijem sljedeću kaznu. Osjetio sam kako se plastični kurac izvlači i kako prestaje sa polijevanjem svijećom.
Sekundu poslije se stvorila gospodarica ispred mene i vidio sam kako skida onaj pojas sa plastičnim kurcem. Kasnije sam saznao da se to zove strapon. Pomislio sam da je gotova tortura moga anusa, ali je tada gospodarica iz sebe donijela isti takav pojas samo što je na njemu bio strapon od bar 16 centimetara debeo 4-5. Prestrašeno sam gledao kako se opasava i smijući mi govori kako će mi sada pokazati. Nisam smio ni zucnuti jer sam se još uvijek sjećao bičevanja. Ako ništa strapon je manje bolio. Opet sam izgubio iz vida gospodaricu i odjednom sam osjetio ponovni pritisak na anus.
Ovaj put je bio veći pritisak i počelo je boljeti. Nije to bio neki jaki bol ali je ipak nekako tupo boljelo. Počeo sam stenjati a gospodarica će na to:

«Stenji i uzdiši kurvo»

Zatim malo jači bol i osjetio sam kako je gotovo cijeli ušao mi u anus.

Stenji –naredila je gospodarica

Stenjao sam koliko sam mogao

Jače, kao one kurve na porno filmovima.

I stvarno sam kao kakva jeftina kurva tako udisao da me je bilo stid buke koju sam stvarao.
Nedugo zatim sam osjetio ponovo svijeću kako se topi na mojim leđima. Uvijao sam se dok je strapon rasturao mi čmar. Tada sam po prvi put osjetio nešto što se može opisati kao unutarnji orgazam. Svršio sam ali nije ništa izašlo. Bar ne sperma.
Nakon što je gospodarici dosadilo da me straponom i svijećom rastura izvadila je strapon i ugasila svijeću.
Povukla me je za povodac koji je bio vezan oko mojih jaja do ugla sobe gdje se nalazila komoda na kojoj je stajao televizor. Komoda je bila antikvitet star bar 50 godina od punog drveta i teška kao da je od olova. Mnoštvo stvari unutar komode ju je činilo još težom.
Tada je gospodarica povodac zavezala za jednu od noga komode. Povodac je bio dug oko jedan metar ali ga je gospodarica produžila sa komadom plastificiranog konopa tako da je bio dug bar 2,5 metra. Zatim mi je zavezala lisicama ruke iza leđa. Onda se odmakla i rekla da će sada vidjeti koliko sam poslušan. Okrenula je jednu od fotelja prema komodi sjela je okrenuta prema meni namjestila se tako da je noge raširila preko ručki fotelje. U jednoj ruci je držala veliki strapon a u drugoj kratki bič koji je imao 10-15 završetaka od malih bičeva.

Hoću da mi ližeš pičku robe-naredila je

Pošao sam na koljenima , vezanih ruku na leđima da joj ispunim naređenje ali me je zaustavio povodac. Moje lice je bilo blizu njene pičke na samo nekih 20-30 centimetara tako da sam mogao osjetiti miris koje je svojstven Mihaeli kad se uzbudi.
Uzela je strapon i polako ga cijelog stavila u pičku.

Nećeš da mi ližeš pičku jel??? upitala me je

Nisam stigao ni odgovoriti a već se ustala i zasula me salvom udaraca po zadnjici. Istini za volju ja sa se pokušao zaštititi tako da sam dobio i po rukama i leđima.
Opet je sjela i raširila noge.

Liži mi pičku robe-ovaj put moraš inače ću te tako izbičevati da ćeš vrištati

Koliko god se trudio nisam uspio da dosegnem. Bol u jajima od zatezanja povodca bio je jači od bilo kakve prijetnje.

Nećeš robe!!!!

Znači nećeš da me služiš!

Pokušao sam da objasnim da ne mogu doseći ali da bih rado(kao da to ona nije znala)
Ali me je prekinula kanonada udaraca bičem. Mislio sam da nikad neće prestati.
Stalno mi je govorila da okrenem zadnjicu jer hoće da po njoj ostavi plave štrafte.
Poslušao bih je na minut-dva pa bih onda pod udarcima se uvijao po podu. Konačno je prestala.
Odvezala je povodac od komode i nasmijala se.
Idemo nešto novo probati
Moram priznati da nisam baš nešto posebno shvatao šta želi moja gospodarica kada mi je počela pričati kako joj se piša i kako je puna tekućine kao tanker.
Povez za jaja sa kojim me je vukla je bolio jer ga je maksimalno povlačila naviše iako nisam smio ustati sa koljena. Zatim me je dovela u kupatilo.
Skloni sa poda prostirku robe-rekla mi je dok je namještala šminku
Lezi na leđa svinjo-bilo je sljedeće naređenje
Sada ćeš naučiti svoje mjesto u kućnom redu-rekla je dok je povlačila minicu na bokove.
Gledao sam je onako ležeći na podu kako staje iznad moje glave tako da su joj štikle bile pored mojih ramena. Pogled mi je padao između njenih nogu dok se polako spuštala u čučanj.
Gledala me je pravo u oči i kao da je to 1000 puta do tada radila naredila mi da otvorim usta.
Otvaraj ta usta, glupi robe.
Odmah sam je poslušao jer sam mislio da je na redu oralni sex.
Rukama je razmakla usmine klitorisa i rekla:
Kao što znaš meni se piša, a pošto si ti moj rob odlučila sam da mi budeš WC.
Kako gospodarice-upitao sam nadajući se da nije to što mislim
Popišat ću ti se u usta, robe. Imaš li nešto protiv?
Šutio sam.

Ne čujem!!!!!!! Što kažeš?

Ćutao sam kao zaliven.

Tako sam i mislila, a sad otvori ta usta da ti se popišam u njih. Naredila je.

Otvorio sam usta, ali sam ostavio otvorene oči. Pogledao sam i vidio kako mi je kurac nabrekao-gotovo kao da će eksplodirati. Tresao sam se od meni dotad nepoznatog uzbuđenja
Pogled mi je zatim pao na njenu pičku koja se-bar mi se tako činilo uvijala pred nadolazećim pritiskom mokraće. Odjednom sam vidio kako iz jednog od mnogih zavoja njenog klitorisa pod pritiskom počinje štrcati mokraća. Mlaz je bio nepravilan i rasipao se u dva mlaza koja su me posipala po vratu i bradi.

Zini robe, evo ti soka-rekla je dok je rukama držala klitoris i polako ga širila.

Shvatio sam da je htjela da usmjeri mlaz prema mojim ustima.
Sekundu poslije mokraća počela je da mi štrca po ustima a ona je nastojala da usmjeri mlaz tako da direktno ide u usta. Još je malo čučnula i sva silina mlaza mi je potekla u usta. Okus je bio pomalo sladak i nekako opor i najviše je podsjećao na ukisle jabuke .
Nastojao sam da izbacim mokraću iz usta da bi mogla nastaviti mokriti. Jednostavno rečeno borio sam se sa mlazom mokraće nastojeći da stalno držim otvorena usta i da stalno gospodarica piša u njih. Čudno ali sam uživao . Osjećao sam se poniženo i tako bezvrijedno da je za očekivati da budem ljut ili bar neraspoložen. Ali sam umjesto toga bio uzbuđen do te mjere da sam mislio da ću svršiti.

Od sada si moj WC. Dok traje scena pišat ću stalno ti u usta.

Rekla mi je gospodarica dok su zadnji mlazevi mi punili po ko zna koji put usta.

Sada znaš da si toliko bezvrijedan da mi služiš kao WC.

I upravo sam se tako osjećao. Kao bezvrijedni WC.
Nakon što sam primio i zadnju kap i to ispljunuo. Slijedila je sljedeća naredba

Sada robe hoću da mi jezikom obrišeš mokraću sa pičke.

Bez imalo pogovora poslušao sam je. Bilo mi je čak drago da sam mogao joj na neki način služiti.

Sve poliži do zadnje kapi-bila je sljedeća rečenica moje gospodarice koja me je uhvatila za kosu i jednostavno mi povukla glavu tako da sam zagnjurio u njenu pičku.

Dosta je robe –rekla mi je odjednom.

Sad me operi i onako u štiklama ušla je u kadu i čučnula.

Brže-rekla je tako strogo da sam poskočio.

Uzeo sam tuš legao na leđa tako da sam se mogao podvući pod gospodaricu.

Pokvasiš li mi opravu ili štikle teško ga tebi-rekla je dajući mi do znanja da pazim kako upravljam tuš.

Namjestio sam vodu na mlako i gelom za tuširanje oprao joj sve od čmara do ispod pupka.

Brže to malo, čuješ li robe-bilo je sljedeće naređenje

Bio sam već gotov tako da sam uzeo ručnik i posušio je.

Ostani ležati i nemoj da bi se mrdnuo-rekla mi je izlazeći iz kade.

Bilo je hladno ležati u kadi ali sam morao ostati tako.
Uzela je gel za tuširanje i posula ga svud po meni od glave do pete.

Sada se istrljaj. Kompletno i nemoj misliti da imaš puno vremena.

Gel je brzo počeo pjeniti tako da sam se kompletno od glave do pete pokrio pjenom.
Onda me je počela posipati vodom i onda naredila da to opet ponovim.

Nakon toga mi je ponovno zakačila povodac za remen kojim su bila povezana mi jaja i kurac.
Povukla me naglo tako da sam od bola izletio iz kade.
Kad sam izašao odmah me je dočekala pljuska. Povukla me je za kosu prema podu i rekla:

Glupi robe zar sam ti dala dozvolu da stojiš na nogama.

–Zatim mi je stavila nogu na rame i
gurnula snažno prema podu sve dok nisam ležao potpuno prilijepljen za pod dok je ona štiklom mi stajala na vratu i leđima.

Tvoja glava nikad ne smije biti iznad moje guzice. Jel jasno

jasno gospodarice – oprosti mi molim te, rekao sam ponizno

Diži se i obriši se-naredila je

Čekam te u dnevnoj sobi. –zatim je izašla

Odmah sam se brzo obrisao klečeći na koljenima jer iako je bila u drugoj sobi imao sam osjećaj da me može vidjeti ako ustanem sa koljena.

Robe dolazi-čuo sam naredbu

Na sve četiri sam došao ispred nje pognute glave.
Zvali ste me gospodarice-naredila mi je da je obavezno moram persirati i da je bez dozvole ne smijem gledati u lice već samo u štikle.

Bio si dobar i lijep WC. Sada ću ti dozvoliti da svršiš.

Hvala gospodarice. rekao sam pognute glave

Što čekaš počni drkati rekla je.

Očekivao sam da će mi dozvoliti vaginalno ili oralno da svršim jer sam želio bilo kakav kontakt sa njom ali ona je bila neumoljiva. Klečao sam ispred nje i drkao dok je ona prebacila nogu preko noge i gledala me.

Bio si dobar zato ću ti dozvoliti da svršiš po mojim štiklama robe.

Pomislio sam bolje išta nego ništa i nastavio sam drkati dok je ona stavila štiklu ispred mojeg kurca.

Brže to svršavaj grubo mi je rekla i kao po naređenju sam svršio po štiklama i po člancima noge.

Kako si samo bijedan tako dok drkaš na običnu cipelu, ali ti si rob ništa drugo i ne zaslužuješ rekla mi je a zatim naredila da obrišem štiklu i nogu sa ručnikom. Onda je izula štiklu i naredila da donesem lavor sa vodom i da joj operem noge.
Poslušao sam je i donio lavor sa toplom vodom i polako i nježno joj oprao noge a zatim sa ručnikom i štikle. Zatim sam joj obuvao štikle.

E pa sada robe ćeš da me masiraš dok ti ne naredim da prestaneš rekla je dok se skidala dok nije bila potpuno gola.

Donesi komad najlona da pokriješ kauč i bocu sa maslinovim uljem. Naredila mi je

I tako sam je masirao 2 sata sa maslinovim uljem od glave do pete. Posebno sam morao da joj masiram tjeme i vrat jer je to opuštalo a stopala su joj bila omiljeni dio za masažu tako da sam ih masirao 3-4 puta.
Na kraju mi je naredila da joj napunim kadu sa vodom i da joj pripremim kupku sa mirišljavom soli.
Naravno da sam je morao ja služiti i prati svaki dio tijela.
Nakon toga sam joj radio manikir noktiju dok je ona gledala neku sapunicu na televiziji i pričala sa nekom njenom frendicom na telefonu bar pola sata.
Tako sam dočekao i večer služeći moju Gospodaricu.
Kada se sve to završilo, ona je obukla ponovo svoju opravu i nasmijala se dok mi je govorila:
E gdje smo ono stali-ah da treba da te naučim svim tvojim dužnostima roba.
Od sada ćeš spavati ispod mog(bivši naš bračni ) kreveta na podu. Biti ćeš mi posluga u kući, za kupovinu . Dat ćeš mi sve svoje kreditne kartice i čekove, novac-samo sitniš za kavu ćeš dobijati tjedno. Svoje higijenske potrebe ćeš obavljati noću dok ja spavam(tako da joj je kupatilo uvijek slobodno) Tvoji prijatelji više neće smjeti dolaziti kod nas, niti ćeš ti odlaziti kod njih.
Kad moje prijateljice budu dolazile kod mene(nije više bilo nas) ti ćeš raditi točno što ti se kaže.
Kad dođe Debora ili neka druga domina ti ćeš je služiti isto kao i mene. Ukoliko mi neka od domina zatraži tvoju službu na određeni period ti ćeš je služiti ako je meni t o volja.
To su tvoje nove dužnosti i tvoj novi način života.
Tada mi je rekla da je odlučila da tako bude ako me zadrži kao roba.
Kako da me zadržite kao roba Gospodarice. Upitao sam ponizno.
Lijepo. Meni više ne odgovara život sa tobom kao suprugom. Ja se više ne mogu vratiti ne onaj stari dosadni način života. Kao što vidiš.Ako želiš da ostaneš sa mnom postati ćeš moj rob 24 časa dnevno, 7 dana tjedno.
Odluči se robe. Odmah.
Što ako odbijem. Upitao sam?
Pokupi svoje stvari i nemoj više da te vidim.
Mogu li dobiti bar sat vremena da razmislim. Upitao sam?
Imaš 5 minuta. Za pet minuta opet moram u toalet. Ako želiš da živiš ispod mojih nogu očekujem da ćeš biti u kupatilu širom otvorenih usta.
Inače ću smatrati da si već otišao…..
Što da se kaže- odlučio sam ostati i služiti. Upravo ulazi Gospodarica u kupatilo i gleda koliko može otvoriti usta njena WC školjka.
Što da se kaže osim da je to bio početak mog novog života.

Autor: SALADIN

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile