Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Moja igra

Lagano sam pokucala na Brankova vrata, i ne čekajući odgovor, ušla u njegov mali, samački stan. Znala sam da me čeka, jer nas dvoje se već izvesno vreme krišom sastajemo. Posmatrač, slučajni prolaznik, nikada ne bi naslutio da dvoje ljudi, koji u prolazu razmenjuju par rečenica, poznaju jedno drugo u najimtimnijim pojedinostima tela. Jer naša veza je isključivo seksualna. Možda je zato, i na moje iznenađenje, trajala. Znamo šta hoćemo jedno od drugog, znamo šta pružamo i šta dobijamo, i to je – to.

Obradovao se, kao i svaki put kada dođem. Dečački se sakrio iza vrata, zgrabio me, i snažno privinuo uz sebe. Micko, angorac, radosno je pritrčao repa savijenog u znak pitanja. Uobičajena prijatna atmosfera. Međutim, ja sam bila malo uznemirena, želela sam da ovaj naš sastanak ne bude kao svaki drugi. Radoznala i otvorena za novine moja mašta je ovaj susret iskreirala malo drugačije.

Izuzev seksa nas dvoje volimo i stare, lepe stvari. U njegovoj kolekciji starina upadljivo najbolji komad je bio ogroman starinski krevet, drvene konstrukcije, lepo izrađenog rešetkastog uzglavlja i podnožja. Upravo to rešetkasto uzglavlje me je već izvesno vreme provociralo.

Moj prijatelj je strastan i nežan čovek. Mi nikada ne pričamo mnogo, veoma retko razmenimo koju rečenicu pre, češće posle, uz cigaretu. Tako je bilo i ovog puta. Poljupci su mi obasipali kosu, vrat, lice, njegove su ruke već raskopčavale laku letnju haljinu, a ja nisam uspela još ni tašnu da odložim. Kako od ranije znam da muškarci koji su skloni ovakvom ispoljavanju strasti – brzo doživlajvaju orgazam, pokušala sam da situaciju, uz smeh, smirim. Nije pomoglo. Branko me je snažno držao uz sebe, lagano njišući kukovima i trljaući se uz moje telo, što je bilo veoma delotvorno: tanko platno njegovih pantalona postalo je pretesno za “malog Branka” koji je svakim pokretom dobijao na veličini i snazi. Predala sam se; ljubila sam mu uvo, grickajući školjku i zavlačeći vlažan, vreo jezik u ušni kanal. Poskočio je “naježen”, voleo je to. Moja haljina je pala na pod, i ja sam se našla gola (nikada ne nosim gaćice), vrela i ustreptala u vrelom i ustreptalom zagrljaju svoga ljubavnika.

Branko je lagano uhvatio dojku i prvo je nežno ljubio, a zatim stavio usta na nju, grickajući bradavicu. Prijatnost koju sam ostetila razlivala se mojim telom opuštajući me sve više i više. Moje usne su putovale sa njegovog vrata do grudi, stomaka, pupka (Branko voli kada mu dražim pupak) i još niže, do vrelog glavića njegove uzvrele muškosti. Već sam rekla da sam otvorena za seks, klekla sam pred njega i njegov se ud lako našao u mojim ustima.

Povukao me je na krevet. Tada sam odlučila da svoju zamisao sprovedem istog trenutka.

Potražila sam haljinu, podigla je sa poda i lako izvukla platneni kaiš:

-Veži me.
-Molim, gledao me je zaprepašćeno, ne verujući da me je dobro čuo.
-Veži mi ruke za uzglavlje, bila sam oštra i konkretna, a u sebi podrhtavala od neobične mešavine strasti, straha, osude…
-Luda ženo, izgovori Branko još uvek u neverici, pogledajući čas u kaiš koji sam mu pružala, čas u mene.
-Molim te, pogledala sam ga molečivo. -Želim to.

Branko je još nekoliko trenutaka gledao kaiš, pa mene, pa opet kaiš, i tada je prelomio. Čvrsto me je uhvatio za ruke, vezao ih kaišem, podigao iznad moje glave i spretno privezao za rešetku na uzglavlju. Zatim je ustao, odmako se korak-dva i posmatrao prizor na krevetu. Bilo mi je neobično, u drugim okolnostima bih ruke stavila preko grudi ili mačke, ali sada je to bilo nemoguće i počela sam da se uvijam u instiktivnoj želji da sakrijem svoju golotinju. Letimičan pogled na Branka bio mi je dovoljan da prosudim koliko u svemu uživa: posle prve zbunjenosti zaigrala je njegova gornja usna, oči vragolasto zaiskrile. Ne govoreći ni reći strmoglavio se među moje polusavijene noge, i ne hajeći za moje glasne protesete, počeo da mi ljubi i gricka usnice i sikilj. Činjenica je da baš ne uživam u tome, ali sada nije bilo šanse da ga sprečim, jedino mi je uspelo da naglim pokretom noge svojski udarim Micka, koji se uz ljutiti mijauk sjurio sa kreveta (Micku nije ni sada jasno zašto sam bila tako gruba prema njemu). Branko je jednu ruku provukao pod moju zadnjicu, a drugom blago rastvorio usnice. Njegov vreli jezik prodirao je sve dublje i sve brže u moju ženskost. Potpuno se uživeo u ulogu vlasnika moga tela. Možda je već odavno poželeo da bude moj gospodar i sada tu divnu zgodu nije hteo da propusti.

Pomirila sam se sa činjenicom da sam bespomoćna (to sam u suštini i želela), i to mi je pomoglo da se opustim. Moja mačkica se žarila, a svaki pokret njegovog jezika davao je novu vatru. Sve brže i sve luđe su se smenjivali sitni ujedi u vrelo draženje i kada sam pomislila da ću se i bukvalno upaliti, Branko je naglo poleteo na mene, grubo mi stisnuvši obe dojke. Njegov ud je bio u takvoj erekciji da sam mislila da će mi probušiti stomak. Bez mnogo okolišenja i obzira, sjurio ga je u moju vruću, vlažnu ribu. Zastenjala sam. Branko je divljački vodio igru, snažno prodirući i izlazeći iz mene, dok je jednom rukom nastavio da mi gnječi dojku. Poludela sam od želje da me “rasturi”, slomi, razloži. Slatko me je boleo svaki njegov pokret u telu, njegova ruka na dojci, moje ruke u vezanim zglobovima. Molila sam da ne svrši brzo. Nije mu padalo na pamet. Nisam uspela ni da predahnem od prvog orgazma, kada se razlegao drugi. Branko je uz urlik svršio ali nije, kao obično, odlazio od mene već je nastavljao nesmanjenom žestinom. Njegovi zubi su se zarili u moj vrat, i sada me je pio, gnječio i punio vrelom spermom.

Tada sam se, prvi put, uplašila, nisam ga poznavla ovako divljeg. Šta ako me ne pusti? Šta ako me u svojoj žestini povredi? Gospode, niko i ne zna da sam ovde, niko mi ne bi mogao pomoći! Svašta mi se komešalo po glavi. Kao da je osetio moj strah i kao da mu je davao novu snagu i polet. Nikada, ni pre, ni kasnije, ništa slično nisam doživela.

Igru ropstva nismo komentarisali ni ponovili. Prečutno smo se složili da drugi put ne bi bio isti efekat. Međutim, moja seksualna mašta brzo plete novu igru u kojoj ćemo, sigurna sam, bezpovratno uživati.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile