Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Živim sama, imam partnera sa kojim se povremeno viđam. Dobar je ljubavnik pravi, jebač, kao što volim.

Ali,to meni nije dovoljno…moja vrela pica stalno je željna kurca…

Kako je pohotnica često vrela ja se često mazim…kupila sam vibrator pa se sama igram.

Uvek je uredno depilirana mnogo je negujem i pazim da bude lepotica i uvek dobijem divljenje od mog ljubavnika.

Međutim uživamo mi i bez njega (ljubavnika), napalim se dok se kupam ili gledam porno sadržaje na netu,što obožam. Opisaću svoj mali ritual skoro svakidašnji moja pičkica i ja…pri pomisli već osećam žmarce među nogama:

Volim da se šetkam gola po kući, ogladem se u ogledalu i mazim svoje sise (4) i nadrkavam bradavice da budu čvrste obožavam kada su krute kao mali kurčići. Legnem na svoj veliki krevet jednom rukom mazim sise a drugom mazim picu koja plako valži. Širim je pa drkam kliću, zatim ubacim prst u guzu a vibrator u pičkicu jebem se tako dik ne svršim pa mi iz miljenice curi vrelina…ližem vibrator i dudlam kao najlpši kurac ponovo me obuzima želja ali ovog puta vibrator je u guzi prima i steže skačem od zadovolstva…pica je ponovo luda jedino što je smiri je prstić na klići drkam ga i mazim sva sam lepljiva do svršavanja …opet mi curi iz pice…uživala sam.

Ponekad se snimam, ali to drugom prilikom!

Grupnjak na nudistickoj plazi (nastavak u hotelu)
Stariji