Ušla sam te večeri u svoju sobu, skinula sve sa sebe. Ostala sam samo u crnom korzetu , tangama i crnim samostojećim čarapama. Uzela sam sa vješalice svoj ogrtač i krenula se prošetati hodnikom. a kraju hodnika su bila velika staklena vrata sa natpisom“ZABRANJEN ULAZ….“. Naravno to se nije odnosilo na mene. Otvorila sam ta velika vrata i krenula polumračnim hodnikom, do posljednje prostorije, po neke svoje stvari.
Hodajući, negdje u daljini čuo se prigušen zvuk nekakvog stenjena. Pomislila sam da nekome treba pomoć, pa sam ubrzala korak, misleći da se netko iz soba nije izgubio ili mu/joj pozlilo.
Otvarala sam sva vrata sa svih strana i nigdje nikoga nije bilo. Mislila sam da mi se učinilo, a onda ponovo osluškujući, ponovo sam čula isto.. Stajajući par sekundi na hodniku, i prateći zvuk od kuda dolazi, krenula sam prema dalje hodnikom..Ušla sam u jednu veliku prostoriju, koja je bila potpuno mračna. Ta prostorija vodila je do još jedne manje. Ako se nije dobro pogledalo, ne bi se ni primjetila ta zadnja prostorija. Vrata koja su vodila do te manje prostorije, bila su na pola zagrađena ormarom. No, dovoljno slobodna da uhvatim kvaku i otvorim ih.. Stala sam ispred, naslonila glavu na vrata i slušala..Dahtali su i stenjali, dvojica muškaraca… Nasmijala sam se u sebi i znala da će to biti zanimljiva noć.
„Dakle, to je mjestašce gdje se skrivaju noću i orgijaju!“
Odškrinula sam vrata..Bla je to polumračna prostorija, tek s upaljenom noćnom svjetiljkom na stolu. Na krevetu u kutu bio je naslonjen muškarac prsima, a onaj drugi razdirao mu je dupe. Poznavala sam ih..Viđala sam ih svakodnevno i predpostavljla da je onaj ljepuškasti gay, a onaj drugi bi, jer je često buljio u moj dekolte za vrijeme ručka.
Gledajući ih, počela mi se vlažiti pičkica..Zavukla sam ruke ispod ogrtača i počela ju dodirivati. Osjetila sam kako je nabrekla i vlažna. Natežući bradavice drugom rukom, previše sam se naslonila i nekontrolirano uletila u prostoriju..Skočili su jedan s drugog, ukočili se i ne znajući što bi rekli, šokirano stajali..Počela sam se smijati, kako mene ništa ne može izbaciti iz takta i rekla:“Dakle, tu se skrivate vi i ostatak osoblja..Divno..Sad ću se pozabaviti sa vama dvojicom!“
Onome bi izraz šokiranog lica, za čas je preplavio napaljeni osmijeh, s nevjericom gledajući, da sam to upravo ja, ona koju je danima jebao pogledom u kantini..Upalila sam svijetlo. Onaj gay je i dalje stajao kao ukopan, ne znajući da li se više boji da se ovo pročuje ili da se malo pozabavim njime.
Krenula sam prema njima, zlobno se smijajući , odmjeravajući ih i trljajući ruku o ruku..Dohvatila sam gumeni podvez sa stola i mahajući njime rekla:“Na koljena obojica, sada igrate kako ja kažem, jasno?“
„Da sam sanjao, bolje nije moglo ispasti kolegice!“-komentirao je bi.
„Nitko te ništa ne pita, zašuti!“-rekla sam strogo.
Pognuo je i glavu i smijuljići se jedva čekao da ga primim u svoje ruke. Ma nije ni znao što će ga snaći.
Klečali su kao dva jadnika, a onda je gay progovorio:“Kolegice, ja ne bi sudjelovao, jer sam gay!“
„Hahahahhahaha, idiote, kao da ne znam da si peder!“-kroz smijeh sam rekla.
Sav u šoku i i izbuljenim očima, počeo je mucati. Nije očekivao da će netko znati da je peder. Nije bio svijestan da sam ja osoba kojoj ništa ne promakne, i koja sve pročita za tren.
Prišla sam onom napaljenom kretenčiću i stavila mu rub ogrtača u usta. Zubima je čvrsto držao, a ja sam se naglo pomakla unazad. Skliznuo je.. Ostala sam u korzetu, tangama i samostojećim čarapama. Peder nije bio zainteresiran, dok je ovaj bi, buljio i gutao svaki milimetar mog tijela.
Uzela sam onaj gumeni podvezak i svezala mu ruke. Pedera sam posjela na krevet . Ovom je već kita stajala do plafona, dok se peder sav izgubio. Jadničak, u očima mu se dalo naslutiti da želi pobjeći glavom bez obzira.Podigla sam nogu i zarila bi u usta..Sisao je moje prste, jedan po jedan, dok mi najlonke nisu bile čitave mokre.Okrenula sam se leđima prema njemu, te mi je počeo oblizivati guzove, sve dok nije došao do mog čmara i prodirao jezikom unutra. Jebao mi je dupe, a ja sam se žestoko nabijala na njegov jezik. Podigla sam se, krenula prema pederu i rekla:“Ajde puši mu kurac, da vidim!“ Bez riječi prišao mu je i počeo mu sisati glavić, s kojeg se cijedila slina..Lizao mu jaja, a prst gurao dupe. Zavlačio jezik između glavića i kožice …Ja sam ležala na krevetu i dirala pičkicu..Bi mu se nabijao jezik i guzovima odguravao kako bi mu kurac nabio što dublje u grlo. Digla sam se i podigla ogrtač sa poda. Izvadila sam ruž, olovku za oči i maskaru.
Peder se odmaknuo, a bi sam našminkala, tako da je izgledao kao prava kujica. Povukla sam liniju olovkom po gornjem kapku, namazala mu trepavice, a usne žarko crvenim ružem. To ga je izuzezno uzbuđivao, tako da je pošavao jezkom dodirivati me. No, svaki put kad je to pokušao učiniti, dobio je nekoliko šamara i pljuvala sam ga ravno u usta…
„Drkaj pederu!“-rekla sam . Peder je žestoko počeo drkati, očigledno se paleći na pohotnu mašminkanu kuju.
Kad sam ga našminkala, počeo je jezikom čistiti pod, kako bi bio što čišći za noge njegove Gospodarice.. Pedera je sve to uzbuđivalo, toliko da je počeo svršavati i zalijevati spermu svuda po podu. Bi je na moju zapovijed skupljo svaku kapljicu sperme sa poda i gutao.Smijala sam se i zabavljala.
„A sad pederu, popišaj ga!“ Peder je počeo pišati po bi. Ovaj je jezikom hvatao njegov zlatni piss i gutao. Bio je to prekrasan prizor. Uživala sam.
Uzela sam skalpel sa stola pored. Zarezala sam kožu na bedrima bi, na nekoliko mjesta. Boljelo ga je, izvijao se od nelagode, istodobno uživajući. Posisala sam krv koja se cijedila i ispljunila u bubrežastu posudu. Skinula sam tange i popišala se u to. Kada se izmiješalo , poljevala sam bi sa time po tijelu. Takav zapišan i krvav, našminkan naguzio se prema stolu, a peder je na moju zapovijed počeo mu jebati dupe. Legla sam ispred njega na stol i poečeo mi je čistiti pičkicu jezikom. Nabijala sam se na njegov jezik sve dok nisam počela svršavati. No, to nije bio kraj….Peder je ponovo svršio , a bi je izvadio kurac i i počeo njega jebati. Napunio mu je dupe, da se sperma cijedila niz njega. Morao je sve to marljivo polizati. Skinula sam jednu samostojeću čarapu sa sebe i stavila bi preko glave.. Zavezala sam mu i noge, tako da se nije mogao pomaknuti. Sjela sam mu na lice, a peder mu je ponovo opbrađivao kitu.. Uzela sam igle sa stolića i počela provlačiti kroz njegove bradavice i kožicu na penisu. Vrištao je, ali i uživao u onome što sam mu radila.
„Gospodarice, hvala Vam, molim Vas još!“- molio me suznim očima. Bradavice i kurac su mi bili prekriveni iglama. Tekla je krv… Peder je lizao krv sa bi, svidjela mu se igra.. Digla sam se sa bi, uzela sam klistir sa stola i do posljednje kapi ulila u svoju guzu.. Pederu je to bilo previše pa je okrenuo glavu…Bi je spremno otvorio usta, ponosan što je izabran kao WC školjka svoje Gospodarice.. Iz mene je krenulo lijevati, što izmet, što tekućina klistira. Lizao je do zadnje kapi.. To me toliko palilo, da sam svršavala istodobno, zabijajući si prste u pičkicu…
Bilo je predivno..
Peder je izašao i s gađenjem otišao.Ostali smo ja i bi..Zavezala sam mu usta, tako da nije mogao progovoriti.. Gazila sam ga, dok nije ostajao bez daha.. Primila sam mu kitu, polegla na bok i nogom od stolice prikliještila ga. Smijala sam se, i povremeno nogom stiščući stolicu.. Napalila me ta bol i izraz nemoći na njegovome licu.
Kada sam ga odvezala, sve je morao očistiti, da bude kako je bilo.. To je i učinio.
Otišli smo do sanitarnog čvora, gdje smo se otuširali, a zadovoljno se smijući rekao mi:“Kolegice, nadam se da ćemo ovo ponoviti!“.
Kimnula sam glavom, nasmiješila se i rekla:“Od danas si moja kujica, s kojom ću raditi što god poželim!“

„Da, Gospdarice, to je jedino što i želim cijelo ovo vrijeme!“- rekao je klanjanjući mi se.

Obukla sam se, skupila kosu kopčom i krenula prema svojoj sobi.. Bila je to mirna noć..
Divan je osjećaj imati kujicu koja je ujedino i moj pokretni wc

Autor: Ancksunamun

Ja sam ti nabolje od svega ....
Onome koji se krije od samoga sebe