Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Moja mala boginja

Pred kraj četvrte godine srednje počeo sam da pišem rep tekstove i nagovorio ortaka da počnemo sa repovanjem. Prvi naš veliki hit trebala je da bude “Kurva”, pesma koja je imala naziv kao ona od Sanšajna, samo par godina pre njih. I sve je to bilo dobro, da nam nije trebao ženski vokal za neke deonice u pesmi, a neku cavu koja ima jebozovan glas koji nam je potreban nismo poznavali. Međutim, moja tadašnja nazovi devojka Sanja imala je neku drugaricu koja tobože ima glas koji nam je potreban i ugovorila nam sastanak, naravno, pod uslovom da istom i sama prisustvuje. Trebala je da nam javi samo vreme i mesto.

Ortak i ja sedesmo u mojoj skromnoj gajbi, sunce je pržilo, mi se hladili pivom i slušali neki težak rep, kad je telefon zazvonio:

– E, ja sam. Dođite u rupu, čekamo vas. Samo požurite, i ponesite tekstove…

Spustila je slušalicu a mi smo krenuli. Uplivavanje u predvorje društva slavnih i bogatih nam je tada bilo važnije od piva. Plovili smo vrelim ulicama do centra gde je u jednoj zabačenoj ulici ležala mračna jazbina. Još sa vrata videh devojku koju, čini mi se, bolje poznavah od svoje. I bio sam u pravu. Tada sam ponovo osetio onu dobro poznatu uznemirenost…

Prvi put sam istu tu devojku video četiri godine ranije, na bari. Napaljeni tinejdžeri, ortak Igor i ja, jurcali smo za svakim telom koje je bilo u vodi a pri tome bilo žensko i odavalo znake početka pupenja. Između svih ostalih koje smo u vodi tada sustigli i prihvatili za zadnjicu, jedino se ona nije pobunila, a nju sam dohvatio baš ja. Rekla je samo:

– Zdravo, – i dodala kratko – ja sam Andrea.

Kasnije sam kroz priču saznao da je sa sestrom i kevom otišla iz Rijeke pred onaj jebeni rat i došla baš u naš mali grad. Toga dana smo još samo razmenili adrese i rastali se uz jedan površan poljubac.

E te noći sam prvi put osetio onu malopre pomenutu uznemirenost. Kako zatvorim oči, Andrea stoji predamnom, onako mala i slatka, kao od majke rođena, i zove me da joj priđem i započnem prljave radnje. Tada mi je to izgledalo normalno jer sam toga dana bukvalno pregoreo pod nebeskom zvezdom, a između ostalog bio sam željan dobrog komada koji će mi skinuti mrak. A mrak mi je tek tada pao na oči.

Sutradan sam ubedio Igora da odemo do nje, stanovala je na drugom kraju grada, u nekoj iznajmljenoj kući u nepoznatoj ulici. U blizini smo upitali za tu adresu kod nekog vulkanizera, on je imao mapu grada i pošto smo detektovali lokaciju bukvalno otrčasmo tamo poskakujući od sreće.

Približili smo se onoj skrivenoj ulici i kući, došli pred vrata, stisli zube i pritisnuli taster zvona. Ubrzo su se vrata otvorila a sa druge strane stajala je ona, Andrea, umotana u zeleni peškir koji je od grudi padao do kukova i tu otkrivao predivne noge.

– Hajde upadajte, jebiga, nisam obukla mudolinke, sama sam sa sestrom.

A mi kao slepci, zbunjeno piljeći u nju zaboravili smo da je poslušamo. Neme nas prekide u gledanju ovog predivnog zdanja njena starija sestra:

– Ko je to tamo?

Iza poluotvorenih vrata pojavila se još jedna silueta boginje, gotovo identična Andrei, pružila ruku i izustila svoje ime pokazivajući nisku belih bisernih zubića:

– Ana. – kratko se predstavila.

Uđosmo unutra. Nedovršena dvospratna kuća sa minimumom stvari. Tipična kuća sa periferije. U dnevnoj sobi trpezarijski sto, pet rasparnih stolica, sudopera i frižider koji je radio kao kakav traktor.

– Sedite, – obrati nam se Andrea – ovo je ta moja sestra o kojoj sam vam pričala.

Ana jeste bila dve godine zrelija od nje, ali ipak nije bila za mene. Andreu sam zacrtao sebi za prvi put. Izvadile su pivo iz friza i nasule sebi po čašu a nama gurnule načete flaše.

– Vama i onako čaše nisu potrebne. Ajde ispijte to pa da slušamo ploče – dodade starija.
– Ploče? – upitah začuđeno.
– Pa dobro, mogu da budu i kasete – zezatorski odgovori moja mala boginja.

Nakrenuli smo one flaše, na silu ispili pivo koje nam se od tog trenutka više nije ni pilo, i rekli odlučno:

– Hoćemo li poći već jednom na te ploče!
– Hajdemo – rekla je Ana.

Povedoše nas uzanim hladnim hodnikom do golih stepenica koje su vodile na sprat i krenule gore. Andrea se okrenu i pogleda me. Kao da je tada bacila mač kroz moje čelo i uništila mi centar za ravnotežu; malo sam se zateturao, valjda od naglog ispijanja piva u kombinaciji sa letnjom žegom, a ona zastade, malo me bolje pogleda i pozva me pokretom ruke da pođem za njom. U trenutku zaboravih i na njenu sestru i na Igora.

Zagledao sam se u čedno telo koje se izvijalo predamnom koračajući uz stepenike. Poželeo sam da ih bude milion, samo da što duže gledam ovaj prizor. Na viši stepenik polagano je spuštala malo uzano stopalo praveći tako čvrst oslonac savršeno izvajanim nogama koje su pomoćni oslonac tražile u čvrstim bronzanim listovima pa se preko glatkih kolena i perfektno razvijenih butina sjedinjavale negde duboko u preponama, obrazujući pri tome malu pistu za sletanje nekakvih mini-aviona. Pošto je onaj zeleni peškir kojim su bila skrivena tajna bogatstva ove devojke u raskoracima između stepenika otkrivao središnji deo glatkog međunožja, moj se ud udrvenio i pretio da je ubode sa udaljenosti od nekih par metara. Naziralo se sićušno, čvrsto okruglo dupence, i struk toliko uzan da sam mogao da je obuhvatim jednom rukom. Ali se na moje nezadovoljstvo ovo sladostrašće prekinulo krajem uspona i početkom platforme koja je zaustavila peškir u razotkrivanju tajni.

Mi idemo do kupatila, a vi? – Andrea upita sestru pokazujući glavom na Igora.

Mi onda krećemo do moje mračne ćelije.

Andrea me čvrsto uhvati za ruku i povuče ka sebi. Okrenuo sam se i video kako se onih dvoje gube iza otvorenih vrata, i nestaju u dubini mračne sobe.

– Konačno sami, – prošaputa Andrea.
– Pa… valjda sami… mislim… – počeo sam da se zbunjujem jer je nešto trebalo uraditi po prvi put, a prvi put je najteže.

Ja ranije jesam gledao porniće i prelistavao raznorazne erotske časopise u potrazi za tajnama vođenja ljubavi, slušao druge šta govore o tome, ali je ovoga puta sve te priče i fantazije trebalo pretočiti u konkretnu akciju. I dok je meni kroz glavu prolazilo trista fraza i poza kojima bih mogao započeti erotski razgovor i pokrenuti erotsku akciju, ona je podigla ruke visoko iznad glave i u tom trenutku se oslobođeni peškir stropoštao na pod. Bilo je to nešto najlepše što sam video u životu. Bolje čak i od onih guzatih i sisatih kurvi sa naslovnih strana porno-materije “Erotika”, “Plejboj”, “Hustler” i ostalih znanih i neznanih časopisa za zadovoljenje skrivenih emocija svakog živog bića, pa i mene.

Iznad onih božanstvenih stručno izvajanih nogu počivao je pubis prekriven svilenim plavim dlačicama koje su kao paperije skrivale iza sebe bele glatke usmine i pravile im neku vrstu zavese za posetioce. Iznad pubisa, duboko urezan u stomak, nazirao se pupak iz koga si se mogao opiti od dobrog crnog vina, toliko dubok da je, čini mi se, mogao ceo prst da stane u njega. Poviše ovog vrela strčale su dve zaobljene osrednje jabuke, tvrde i sjajne kao kakva metalna kugla, a vruće i poželjne kao dobra pica iz picerije “Mama Mia”. Na vrhu ovih voćkica bile su ubodene dve crvene višnje, onako kisele i sočne, glatke i sjajne. Uzana ramena, tanke dugačke ruke i predivan vrat činili su deo tela koji je tada počeo da se pomera. Krenula je rukama ka meni. Počeo sam da skidam majicu i šorts ohrabren prizorom koji imam pred sobom, a onda zastadoh kod gaćica. Imao sam osećaj da ono čudo dole nikad neće moći da se uspravi, dali od piva ili od straha. Prišla je i prislonivši svoje vlažne usne na moje skinula mi gaće koliko je mogla rukama da dohvati, a onda podigavši nogu stavila je među moje i jednim potezom na dole potpuno mi spustila ovaj moj branik. Ostali smo identični i goli.

Odmakao sam glavu i po prvi put izbliza, duboko piljeći u nju video vodnjikavo-zelene oči sakrivene iza crnih treplji, kratko bronzano čelo sa krajeva je pokrivala kosa crna kao ugarak, kratak uzan nosić se pobednički šepurio iznad uzanih i tankih usana boje kajsije. Njen poljubac sam prihvatio sa zadovoljstvom, usisao slatki jezičić u moja usta i počeo da ga cedim kao da je sladoled koji se topi, spustio ruku na njene grudi i osetio kako joj srce bije u ritmu mog uvlačenja i sisanja jezika. Ušetali smo u kadu koja se još od pre našeg dolaska punila i onako stojeći nastavili da se žvalimo. Navalio sam na nju kao da mi je poslednje, a onda se ona odvojila, okrenula mi leđa i savila se da tobože dohvati sapun, ali se u tom položaju malo duže zadržala, okrenula glavu ka meni i onako savijena upitala:

– Hoćeš li danas ili da odložimo za neki drugi put?

E to mi nije trebalo. Iako se istog momenta pišonja udrvenio, prizor koji sam imao pred sobom me je terao da je okusim. Čučnuo sam iza nje, tik ispred sočne raspukline koja je pulsirala i u svakom naletu krvi kao moja kita rasla sve više i više. Imao sam utisak da će sva krv iz usmina procuriti kroz pore. Prstima desne ruke sam prešao preko pičkice i osetivši ovu neodoljivu vlažnost primetio kako mi bale cure niz bradu. Prstima sam razgrnuo usmine i pred mojim očima se ukazala uzana rupica, crvena od krvi i prosto pomodrela, željna da oseti vlažan jezik na sebi i u sebi. Andrea je počela da se uvija i uvlači stomak a da sam je tek dodirnuo jezikom. Kažiprst leve ruke stavio sam u usta, dobro ga okvasio a onda spustio na njen klitoris, polagano pritiskajući uterao do veličine nokta u procep iz koga je počela da curi providna sluz opojnog mirisa kada je zacvilela. Poželeo sam da je celu ispijem, do dna, kao onu flašu piva maločas. Izvukao sam prst napolje, olizao ga ponovo i stavljajući ga na vrata anusa zadojio pičkicu. Onaj prst na anusu počeo sam vrteći da uguravam unutra a Andrea se stresla i počela da jeca. Prošla mi je kroz glavu rečenica iz nekog teksta o tome šta žene dovodi do ludila i počeo da sisam klitoris kao malopre njen jezik, potom jezikom palacao po usminama i klići, a onda u jednom naletu zavukao jezik u sluzavicu. Ciknula je kao da sam joj zavukao bezbol palicu, ili nešto slično, povukla se napred tako da mi je jezik iznenada ispao napolje i rekla:

– Jaoj, budi nežan molim te, prvi mi je put, znaš, ti si mi pripao za prvi put.

Tebi prvi put, pomislih u sebi, možda prvi, ali sa mnom.

Uhvatio sam je za bokove i vratio nazad, onako balav potvrdio njenu molbu, i nastavio da palacam po izvoru požude. Prst u guzi je sve dublje zalazio u unutrašnjost utrobe. Osetio sam kako mi guznim mišićima cedi prst i kako joj crevo pulsira u ritmu otkucaja srca, koji su se takođe osećali i na klitorisu na kome je moj jezik već naveliko radio. Do maločas je ona vodila glavnu reč, a sada cvili. Kakva dekadencija.

Skinula se sa jezika i prsta i zamolila me da sednem na rub kade, tako da ona može lagano da mi dohvati kitu. Učinio sam kako je rekla, a ona mi ponovo okrenula leđa i zamolila da joj pomognem. Polizala je svoj dlan i naguzivši se razmazala pljuvačku po mom udu koji je i sam već počeo da balavi, čučnula do granice na kojoj su se vršak glavića i ključaonica anusa dodirivali i polako počela da naseda na moju batinu. Radila je to savršeno polako i bez zastajkivanja. Iako je bila neverovatno uska i stezala mi švrću tako da sam imao utisak da će mi prepucijum pući, u čmar je ulazio kao u puter. Pošto je trpeći sladak bol, doterala “cara do duvara” i celog ga proždrala, posle kraće pauze u kojoj se rupica prilagodila obliku i dimenzijama mog pimpeka, počela je da se izdiže taman toliko da stigne do glavića, a onda se ponovo vratila nazad, do dna. Osećao sam kako mi neki žmarci prolaze kroz celo telo, i znojeći se počeo da joj ližem leđa dok se ona onako mokra nasađivala na kolac. Zaposlio sam i ruke dodirivajući sisice i uvrtao kamene bradavice kao da tražim neku dobru radio stanicu, polagano i sa kratkim trzajima. Potom sam prešao na picu. Sada je bila potpuno okupana sokovima prirode, a moje su se ruke skupile oko njene rasprsline, prsti počeli da je draškaju palacajući kao jezikom, a potom polako malić počeh da zavlačim u vulvu kada osetih silovito stezanje anusa i grč na njenom telu. Ućutala je na trenutak, a onda nastavila dalje sa nasađivanjem. Malić sam počeo da izvlačim i uvlačim nazad, svaki put ga sve nežnije ali sve dublje uguravajući unutra dokle je to mekana opna dozvoljavala.

Posle par minuta se totalno skinula sa kurca i okrenula ka meni, čedno me pogledala i zamolila da odemo do kreveta. Uzeh je u naručje, upita za pravac kretanja i zakoračih. Dok sam je nosio kroz hodnik, nežno me je ljubila i levom rukom nadrkavala onaj komad mesa koji je jedva čekao da se zavuče u haustor malene pizdice. Dok smo prolazili pored Anine sobe začusmo naporno stenjanje i urlikanje. Oni već naveliko rade, pomislih u sebi.

Stigli smo do čuvenog kreveta, spustih je dole i taman da ga stavim na ulaz u carstvo snova ona me odgurnu i reče:

– Stani da stavim peškir.

Zastao sam, a moje se koplje klatilo pod naletima krvi koja se u ritmu pulsa ubrizgavala u njega svakim trenom sve više i više a nakon toga odlazila nazad pravo do srčane pumpe. Dok je Andrea odlazila ka kupatilu po peškir pomislio sam da je pojebem u usta, ali to nisam mogao da tražim od nje jer mi je već previše priuštila. Vratila se nazad, spustila onaj zeleni peškir na krevet, legla na leđa i raširila nožice, savila ih i rukama obuhvatila kolena, te noge povukla ka sebi. Tada je pička totalno zinula i kao da mi se nasmejala, onako sluzava i balava, sočna i jebozovna, pozvala da završim posao. Sagoh se do nje, pređoh jezikom preko liptavice a onda se podigoh do usana, prislonih jarbol na rupicu i započeh sa tihim atakom na njeno carstvo.

Ljubeći joj bradu i usne glavić je polako počeo da prodire, na šta je ona ponovo počela da jeca i da se spontano izvlači ispod mene, ali je sada već bilo kasno, osetio sam da ću uskoro da onemoćam pa sam je zamolio da se strpi i da pokuša da zaboravi na bol. Nastavio sam dalje da ulazim, njena dama je počela nenormalno da vlaži i da luči vrelu lepljivu tečnost na koju tada nisam ni obraćao pažnju, samo sam video da joj se na licu smenjuju grimase između užasa i zadovoljstva. Pošto je moj mali lavić najzad ceo stao unutra, onako orošen počeo je i sam da izlazi napolje, što zbog skučenosti, što zbog grčeva kojima je pokušavala da me iscedi, vratih ga nazad, polako, još lakše nego malić maločas na kadi. Posle samo dvadesetak ulazaka kroz cevčicu koja se pruža duž penisa počelo je da pulsira moje seme koje se sjurilo u njenu rupu bez dna. Bila je toliko uska da me je počeo boleti kurac od stiskanja, bilo je uže nego u anusu, ali slađe nego na bilo kom drugom mestu na svetu. Andrea je pustila suze da joj se slivaju niz slepoočnice dok sam ja prosipao poslednje kapljice sperme ne razmišljajući na moguće posledice.

Spustio sam se na nju i zadihan počeo da joj ližem malo uho prekriveno mokrom kosom koja je mirisala na mango. Pošto je prebrodila ovaj udar, Andrea je polako počela da se uvija podamnom, nasađujući se na karu koja je počela da mlitavi, i nastavila da cvili, stežući zube i čupajući mi kosu procedila da želi da svrši. Izvukao sam ga polako napolje i spustio se dole da je poližem. Tada sam shvatio da je zaista bila nevina. Iz okrvavljene pičkice počela je da ističe sperma i da se sliva niz prepone na zeleni peškir. Obrisao sam rukom tu mešavinu i priljubio usne njenom klitorisu, ponovo sisajući ovu raspuklinu koja je još uvek prosipala crvenu tečnost iz sebe. Pio sam svaku kap njene krvi, a onda, osetivši da će svršiti, stavio joj srednjak desne ruke na anus i polako ga ugurao unutra, počeo da burgijam i nadrkavajući čmar palacao po pičkici ližući izlučevine njenoga i moga tela u savršenom koktelu koji mi je vratio samopouzdanje i želju da nastavimo sa ovakvim bahanalijama.

Svršila je ubrzo, plačući i jecajući, požalila se posle da je strašno bolelo i peklo ali da je bilo jebeno lepo i nezaboravno za nju, a normalno i za mene. Kasnije sam razmišljao i sam sebi rekao: Jeste, bio joj je prvi put, ali i meni je. Tako sam učinio duplo dobro delo, jednim potezom ubio dve muve, skinuo đanu i Andrei i sebi, ali se moja namera da nastavimo sa ovim nije ostvarila. Već sledećeg dana ona vrata niko nije otvarao, a od moje male boginje nije bilo ni traga ni glasa. Rekoše da su se Todorovići odselili.

I eto, ponovo su se doselili. Kako sam je ugledao sa vrata rekoh ortaku da odustajem od karijere medijske zvezde, pozvao svoju devojku da pođe sa mnom, okrenuo se i otišao. Posle raskida sa Sanjom pokušavao sam da stupim u kontakt sa Andreom, ali džabe. Moja mala boginja ponovo se odselila.

Autor: Aleksandar Urosevic

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile