Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Moja mala peting

Glup dan, kišovit, maglovit i dosadan. Tumaram pustim sobama i razmišljam kako da ispunim duge sate do povratka supruga s posla. Odlazim do regala i vadim porno kazetu, legnem na kauč i pripremim se za masturbaciju. Prije, naravno, provjerim jesu li vrata zaključana i zastori navučeni. Neke scene pornića me uzbuđuju više, neke manje, pa već znam koliko moram prevrtjeti kazetu. Puštam prst s daljinskog i zapiljim se u ekran. Već znam raspored dlačica na pičkici crvenokose, poznajem svaki njen madež i po ne znam koji put pomislim kako bih se rado našla na mjestu njezine prijateljice koja je liže jednoličnim pokretima. Moram priznati da ni ona nije loša, ali ne znam zašto me ova prva privlači tolikom snagom, da osjećam kako mi podrhtavaju prepone i prije nego sam spustila prste među svoje bujne dlake.
Odlučim da se neću dodirivati, već ću samo uživati u prizoru. Crvenokosa i ona druga smeđokosa leže jedna do druge i vlažnim prstima miluju si međusobno podignute bradavice. Rukama klize preko trbuha i senzualno počinju vrtjeti po klitorisu, glave im se okreću i usne spajaju u poljubac. Prvo samo vrhom jezika, lepršavo, kratko, a onda se zavlače jedna u drugu i ljube se luđački brzo i strastveno. Prsti prate ritmiku njihovih jezika i trljaju se do besvijesti. U meni raste uzbuđenje i jedva se opirem da ne uvučem prste među raskriljene noge. Svlačim gaćice, otkopčavam grudnjak i bacam majicu na pod. Ležim gola i uspaljena, raskrečena i spremna za jebačinu.
Moram priznati da uživam u seksu i s muškarcima i sa ženama, ali oduvijek sam voljela oralni seks, pa mi se činilo da žene ližu bolje od jače polovice, da uvode nježnost baš onda kad je potrebna, i poljube te u trenutku kad ti točno to odgovara. Imaju neki filing za potrebe druge žene, vjerojatno zato što i same žele upravo takav seks. No, da ne duljim, više volim žene i ne sramim se to priznati. Ipak, moj suprug nema pojma o mojim bisex sklonostima, a ja imam sreću što on obožava lizati, a ja sam majstor za izbjegavanje pušenja njegovog nadignutog kurca. On svrši nekada i prije mene, samo ližući moju uspaljenu pičkicu, pa smo na kraju oboje zadovoljni.
Zaboravila sam napomenuti da u spavaćoj sobi na stropu imamo veliko ogledalo, pa često ležim i milujem se gledajući svoju golotinju i trenutke svršavanja. Nije baš da je orgazam jednak kao kad te obradi zanosna žena, ali pomaže. Ležim tako i sada, raskrečena i lagano podižem guzu s kauča, tu i tamo provrtim bokovima i zapiljim se u ukrućene bradavice. Moja je jedina greška što imam velike grudi, koje meni naravno smetaju, a oduševljavaju mog muža jer obožava između njih gurnuti svoj kurac i vuči ga po procjepu.
Muškarci se slažu da su moj najveći adut jebozovne oči i duga gusta kosa, a svakako i poseban miris moje pičke, koji ne mogu opisati, ali ih tjera u ludilo. O tome ne mogu suditi, ali se potpuno slažem da je neku pičkicu slađe lizati od druge. Gledam u ekran televizora i pripremam se za moju najdražu scenu kad se djevojke počnu uzajamno lizati. Zaustavljam sliku na stop i pred mojim očima titra obrijana pička crvenokose, majko moja, kako je želim polizati. Drhtim i ne mogu se više kontrolirati. Spuštam ruku polako i obuhvaćam ukrućenu bradavicu vlažnim prstima. Druga ruka prelazi preko pupka i prvo vrtim dlačice oko prstiju, a tada kažiprst povlačim po skliskim usminama.
Ding-dong, ding-dong… Uz kletvu skačem s kauča, navlačim gaćice i majicu, bez grudnjaka, i potrčim u prizemlje, a onda shvaćam da moram navući i donji dio. Grabim trenirku i u trku je navlačim. Nadam se da ću se brzo riješiti uljeza, jer sam uspaljena do besvijesti, i jako živčana. Nije nimalo ugodno kad te prekinu, a tebi fali još sitnica do orgazma. Prstima popravljam kosu, dok zvonce i dalje neumorno dinga. Otključavam i postajem nenadano presretna. Moja Petra ili kako je iz milja zovem mala Peting, stoji na vratima i smiješi mi se blistavim osmijehom. Prije nego što nastavim, moram je malo opisati. Spada u kategoriju džepnih Venera, mala, vitka i zbijena, kratke plave kose i velikih, zelenih očiju, najljepše guze koju možete zamisliti i malih grudi s ogromnim bradavicama na ružičastoj podlozi. Iako vrlo dlakava redovito se depilira, čak i po rukama, a kao i moja crvenokosa ljubavnica s ekrana, brije i pičkicu. Naravno da sve to znam, jer smo jednom zahvaljujući dočeku nove godine bez supruga slavile same i zbog alkohola i visoke temperature u kući završile u krevetu. Toliko nam se dopalo, da smo koristile svaki trenutak za seksanje. No, ona nije stanovala u istom gradu, pa su naši posjeti bili rijetki, a često i uz prisutnost naših muževa, kako bismo samo razmijenile pokoju pusu ili koje brzo hvatanje na hodniku.
Ušla je, a ja sam zaključala vrata i požudno je privinula u zagrljaj. Podigla je svoje prekrasne oči i poljubila me lagano, zatim me vrhom jezika polizala po rubu usnica i tada mi ga napokon uvukla u usta. Željno sam je prihvatila i uspaljena kakva sam bila uvukla ruku pod njenu haljinu, tražeći rub hulahopki. Željela sam njenu pičku, makar joj samo uroniti prste, a onda ih polizati, ali ona se odmakla uz smijeh:
– Maco, pa nisi valjda tako dugo na suhom?
Smijala se i dalje i primila me za ruke, pa me odvukla u sobu po svim stepenicama ne čekajući odgovor. Kako sam u toj strci zaboravila isključiti video, na zamrznutoj slici isticala se glatka pička crvenokose.
– Tu smo dakle, maziš se bez mene?
Naravno, mrmljala sam nešto o osamljenosti, dosadi i kišovitom danu, dok je ona skidala haljinu preko glave i ostala u predivnom svijetlozelenom bodiju i čarapama.
– Bože kako si lijepa i seksi. Gadi mi se tvoj muž koji te može dodirivati kad god to poželi. On te ne zaslužuje – morala sam priznati što osjećam, gledajući je takvu.
Osjetila sam val ganuća i umalo sam zaplakala od sreće što sjedi tu kraj mene.
– Daj maco, ti si za mene najseksepilnija žena koju znam. Znaš da sam spavala i s drugim ženama, ali ti si nešto posebno. Što se mog muža tiče, ima ljubavnicu. No, ne bunim se previše, jer radim što hoću i on sve tolerira. Jučer smo se čule telefonom, ali nisam ti htjela o tome pričati. Nije to nešto važno za moj život, važnija si mi ti.
Privukla se k meni i skinula mi majicu preko glave, a tada povukla trenirku i bacila je nehajno u kut. Od tog trenutka razgovor se sveo samo na nježne riječi i šaputanja. Voljele smo se, pune strasti. Uz malo istraživanja, nismo već mjesecima bile zajedno, utvrdile smo da sam ja izgubila nekoliko kilograma, a ona ih dobila, ali točno tamo gdje je i trebala. Skidala sam je polako, ljubeći je po čitavom tijelu. Ramena, ruke, a tada trbuščić. Ležala je mirna, prepuštena mojim rukama i usnama. Svukla sam joj čarape i klekla kraj nje, lagano je milujući po nogama. Gledala sam je, uživajući u ljepoti njenog malenog, a tako skladnog tijela. Polako sam povukla i bodi koji je sakrivao još samo sapetu pičkicu. Bože, bila je bijela kao iz bajke, glatko izbrijana i tako malena. Osjetila sam neizmjernu nježnost prema njoj, pa sam se prignula i puna poštovanja i osjećaja ljubila je kratkim pusicama.
– Dođi maco, nemoj još… Želim te ljubiti malo i uživati što sam tu.
Rukama mi je podizala glavu i legla sam do nje. Zagrlila me i počela ljubiti. Osjećala sam da ću svršiti od njenih poljubaca, toliko sam bila uzbuđena i sretna. Milovala sam je po obrazima, ljubila njene oči dugih trepavica, njen nosić, zavlačila se poput lahora u ušne školjke i drhtavo se spuštala na njen vrat. Uzvraćala mi je isto tako nježno i senzualno. Tada se odmaknula i ustala. Pozvala me «šeretski» prstom i pratila sam je zapiljena u njene guzove, koji su prosto mamili. Legla je na krevet u spavaćoj sobi i potapšala rukom po madracu. Spustila sam se do nje i jedan tren bile smo nepomične, gledajući se u ogledalu. U trenutku se našla na meni i pritisnula svoju pičkicu na moje bujne dlake. Podbočila se rukama i počela se vrtjeti i navlačiti gore-dolje po mojoj stidnoj kosti. Obuhvatila sam je za guzu i stiskala na sebe, gledajući njene ritmičke pokrete. Svršila sam u trenu, potpuno nesvjesna. Nije rekla ni riječ, samo je uzdahnula nekako ispunjena i, dok su me još potresali lagani grčevi, spustila usne na moju pičku i lizala me dugim, strasnim pokretima. Potpuno smirena, predala sam se tomu da je zadovoljim i jedva sam dočekala njenu molbu da je obradim jezikom. Spustila sam se među njene noge i prstima razmaknula orošene usmine. Znala sam da voli nježnost, pa se nisam žurila. Ljubila sam je malim poljupcima, dodirivala vrhom jezika i isto se tako brzo povlačila, dok su mi njeni sokovi u malim kapljicama vlažili plahtu. Uživala sam beskrajno i nadala se da neće brzo svršiti, jer nije voljela lizanje nakon orgazma. Nabubreni klitoris izgledao je poput malenog bombončića od jagode. Ljubila sam ga nježno, ali nisam mogla odgoditi navalu sladostrašća. Počela se bacakati po krevetu, dok sam je ja privlačila natrag k sebi i pojačavala njen orgazam jačim i grubljim lizanjem. Kad se počela smirivati znala sam da se moram odmaknuti. Legla sam kraj nje, strasno je ljubeći. Umorne i sretne, ispružile smo se i primile se za ruke poput školaraca.
– Maco, da znaš koliko mi to nedostaje. Ne samo seks s tobom, već i ti sama, tvoje društvo… – tiho i sjetno mi je šaptala na uho, a ja sam samo mogla potvrditi da se slažem s njom, dok me opet obuzimala neka melankolija i oči mi se punile suzama.
Ustale smo i zagrljene krenule u dnevni boravak. Dozvolila mi je da je oblačim i opet sam je morala ljubiti opčinjena njenim tijelom. Pomno sam joj obrisala pičkicu malenim ručnikom, utisnula joj poljubac u sredinu malo razmaknutih usmina i nevoljko joj povukla bodi preko bokova. Zagnjurila sam glavu u njene dojke velikih baršunastih bradavica, izljubila svaku i razočarano povukla bodi preko ramena. Opet sam je željela i to toliko jako da sam mislila kako ću se raspuknuti od želje. Kroz glavu su mi se motale razbacane misli o tome kako želim s njom provesti svaki trenutak, kako je volim, kako mrzim muža… Osjetila je moju tugu i zagrlila me snažno.
– Znam što osjećaš jer i ja se borim s istim mislima. Vidjet ćemo se uskoro, obećajem ti.
Nisam više mogla zaustaviti suze. Jecala sam u njenom zagrljaju poput malog djeteta i nisam znala što se to sa mnom dogodilo. Ni jedan rastanak do danas nije izgledao tako težak. Vjerojatno sam sve nezadovoljnija svojim životom i ovakvi susreti mi pokazuju kako dan može biti lijep, iako maglovit, kišovit i dosadan. Otišla je, ostavljajući miris svog parfema na plahti, koju nisam htjela oprati još danima, a moj muž naravno ništa nije osjetio ni posumnjao, zaokupljen politikom, sportom i glupim direktorom koji ne cijeni svoje radnike. Dok me on liže uvijek zamišljam njenu glavu među svojim bedrima i ne gledam više u zrcalo, već držim oči čvrsto zatvorene. Ahh, moja slatka mala Peting. Koliko ljubavi i strasti u tako malom tijelu.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile