Zovem se Dejan, imam 32 godine, moja zena Sanja ima 30 godina. Upoznali smo se i vencali 2009 godine, i trenutno zivimo u Austriji. Sto mi se prvo svidjelo kod Sanje, to su njene ogromne sise, prelepa guza i sto je vatra od zene. Za Sanju zam znao da je za nju kurac vazniji od svega, stalno ga je primala nekad i po 4 puta dnevno. Jednostavno sam imao osjecaj da ne mogu da je pratim i da previse to trazi. Nju su jebala 2 od mojih najboljih prijatelja, jedan jer sam se kladio sa njim i tu sam izgubio. Uslov je bio ako on izgubi ja dobijam njegov auto, a ako ja izgubim on dobija moju zenu za noc, tu vece je jebao bar 5 puta ko kucku, cak se sutradan zalila da je picka boli i ja nisam imao pravo da je jebem 3 dana. Cinilo mi se je da je to smirilo, ali sam se prevario.
Posle 2 mjeseca mi je pocela da prica o ovom mom drugom prijatelju Aci, kako je pali i misli da ima ogroman kurac, jedne veceri su bili kod nas na picu. Sanja je popila malo vise, sjela je kraj njega i pocela da mu masira kurac preko farmerica zatim ga je izvadila i pocela da drka. Tu noc je i moj drugi prijatelj jebao moju zenu.
Vristala je te noci ko luda, Sanja voli kad joj muskarac izvrsi u picki, tu noc je bila puna Acine sperme i cjelu noc je curilo iz nje.
Sve sam to lako podnosio, dok mi se nije desilo nesto prije godinu dana, sto je za mene bilo ogroman sok.
Ja vozim kamion i cesto sam odsutan od kuce preko sedmice, znaci odem u ponedeljak i vratim se u petak.
Sanja ima brata Nemanju koji zivi i radi u hrvatskoj, od kako smo se vencali 2011 on dolazi kod nas 2 ili 3 puta godisnje. Zadnji put je dosao i bio 4 sedmice, naravno preko sedmice su bili sami u stanu, zadnju sedmicu njegovog boravka kod nas sam se vratio dan ranije sa puta da izadjem sa njim malo po kaficima.
Pokucao sam na vrata ali niko nije otvorio, mislio sam da su izasli, uzeo sam svoj kljuc odkljucao vrata i usao u stan, u dnevnom boravku nije bilo nikoga, krenuo sam prema kupatilu zatim sam cuo da voda tece. Otvorio sam polako vrata i ugledao moju zenu pod tusom sa bratom, bili su skroz goli, ona je drzala u ruci njegov kurac a on je lizao njene ogromne sise.
Na tren sam se iznenadio, zatvorio vrata i izasao iz stana, oni me nisu vidjeli. Posle 2 sata sam se vratio u stan, kad sam usao oni su sedeli na kaucu i gledali tv ko da nista nije bilo. Kad sam usao i seo osetio sam nesto sto sam i prije osecao, osecaj da su oni nesto drugo a ne brat i sestra. Kad sam se poceo da secam tih sedmica koje su prosle kako je on kod nas, ocigledno sam imao znakove par puta koje nisam mogao da skontam. Kad sve ponovo vratim film, uvek se ona sa njim ponasala kao da mu je zena, sta god joj je rekao ona je poslusala, nije joj smetalo da se seta po stanu u majcama gdje su joj skoro sise ispadale. Ili u pidzamama bez gacica.
Zatrazio sam od nje da razgovaramo u sobi, na to je pristala. Rekao sam joj sta sam video i trazio objasnjenje. Morala je da mi prizna, i dobio sam od nje odgovor. To je moj brat, i on ima kurac kao ti, kad mogu tebe zadovoljiti mogu i njega, a on jos nema devojku, jadnik mora da drka sam i da gleda porno filmove. Zasto se bunis ako mu malo pomognem ???
Jednostavno sam se izgubio ostao bez reci, pitao sam je jel on nju jebe, tu mi je priznala da je jebe od kako ima 17 godina, i rekla mi je mozes pogledati veceras kako me jebe, izadji iz stana, i vrati se posle 30 minuta, udji u stan polako i otvori malo vrata od sobe, bicemo u sobi.
Imao sam zelju da to pogledam i uradili smo onako kako smo se dogovorili. Otvorio sam samo malo vrata i gledao u mraku da me njen brat ne primjeti, on je nju jebao u picku i zabadao svoj ogromni kurac, zatim ga je izvadio i stavio joj ga u guzu. Samnom nikad nije htela da je jebem u guzu, a njemu je dala bez problema. Kad sam sve izgledao zatvorio sam vrata i otisao, trenutno smo na proceduri razvoda, to je prica koja se meni desila, nisam mogao ostati vise sa njom. Imao sam osecaj da ta kucka se nikad nece zasititi kurca.

Moje drugo iskustvo
Splav na Savi