Život u provinciji, kako se to popularno kaže, ili preciznije rečeno, život na selu, nekome je nezamisliv. Ja volim živjeti na selu i nikada zbog toga nisam požalio. Uostalom grad se širio te se već opasno približio i našem kraju. Izgradile su se i nove prometnice pa mi sad do grada autom treba nekih pola sata. Dosta mladih ljudi i mlađih obitelji nažalost odselilo se ali sada se neki i vraćaju. Moja mama spadala je u one žene koje su uvijek žalile što se u mladim danima nisu otisnule u grad. Što se mog oca tiče on vam je od onih mirnih, neprimjetnih, a usudim se reći i i neuglednih ljudi. Gotovo da ga ne pamtim drugačije nego uvijek odjevenog u radno odijelo. Po zanimanju je bravar i radio je u susjednom mjestu koje je bilo centar svih okolnih sela pa i moga. Tu se nalazi dom zdravlja, pošta, osnovna škola, dom kulture, vatrogasno društvo… Tu je svojevremeno postojalo jedno poduzeće koje se bavilo svim i svačim. Između ostaloga i prodajom građevnog materijala. Otac je u radionici tog poduzeća radio svoj bravarski posao. Od jutra je radio u poduzeću a popodne u fušu.

Onda su stvari krenule kako su krenule i to poduzeće zapalo je u probleme. Uslijedio je stečaj pa privatizacija. Čitav taj kompleks kupio je Branko. Branko je bio sin uspješnog lokalnog poduzetnika. Naslijedio je očev obrt a u svom valsništvu imali su kafić i pizzeriju. Moj otac je bio dobar radnik i vrstan majstor pa je, iako je dobar dio radnika završio na burzi, on ostao raditi kod novog gazde, tj. Branka. Moja mama, Dubravka koju su svi zvali Duda, bila je, barem u mladim danima, atraktivna i zgodna žena. Imala je onaj kurvinski štih i na nju su se palili gotovo svi muškarci iz našeg kraja a i šire. Htio-ne htio morao sam iz raznih priča saznati da se uveliko jebavala s mnogim muškarcima. A onda je nekim slučajem nabasala na mog oca. Kako rekoh, otac mi nije bio ni u mladim danima neki ljepotan a još manje zavodnik. Mama je valjda shvatila da je godine gaze a šanse za udaju u našem kraju bile su joj male tim više što ju je pratio glas radodajke. Otac joj je bio prava prilika da se skrasi i zasnuje obitelj. Stari ju je povalio i obrlatila ga je bez problema.

Ne znam sad koliko mu je moja mama Duda bila, ili nije bila, vjerna ali to sad i nije bitno. Ja osobno ne mogu se požaliti na svoje rano djetinstvo. Ni u čemu nismo oskudijevali i živjeli smo više nego pristojno. Vrijeme je prolazilo a mama se sve više i sve češće odavala pijenju alkohola. Naravno da je ocu to smetalo i često joj je prigovarao zbog toga. Nisu između njih izbijale neke žestoke svađe jer misllim da se moj tata niti ne zna svađati. A onda jednog dana mami je, kako je sama rekla, dopizdilo. Nije više željela biti tek obična kućanica i željela je nešto raditi. Zbog čega i kako ne znam ali zaposlila se kao konobarica u kafiću kojeg je držao Branko. Mamin dolazak u kafić pogodovao je rastu prometa. Naime, zrela plavuša koja odijeva minice i ponaša se lascivno privlačila je velik broj gostiju. Otac nije bio u stanju zabraniti joj da radi kao konobarica a ona je očito uživala u tom poslu.

Branko je bio mlađi od mog oca ali rano se oženio i iz tog braka imao je sina Ivicu. Relativno brzo taj brak je propao a sin Ivica ostao je živjeti s njim. Naravno, poznavao sam Ivicu. Bio je nešto mlađi od mene i nismo se baš često družili ali dobro smo se znali. Nisam imao nikakvih dokaza ali jednostavno sam znao da gazda Branko, dakle Ivičin otac, jebe moju mamu Dudu. Te moje sumnje potvrdile su se onog dana kada je mama odlučila napustiti naš dom i preseliti se kod Branka. Uslijedio je razvod između mojih roditelja a mjesec dana nakon službenog razvoda mama se udala za Branka.

Nisam se ljutio na mamu i nisam joj ništa zamjerao. U svakom slučaju često sam je viđao. Čak se ni odnos između mog oca i Branka nije pokvario. Otac se brzo pomirio sa situacijom a čak sam stekao dojam da mu je sad, kada je mama otišla, laknulo. Branko je i dalje vodio radionicu gdje je radio moj otac. Pizzeriju su dali u najam a vođenje kafića preuzeo je Brankov sin Ivica. Osim toga Branko je posjedovao i kuću na moru gdje je držao tri apartmana koja je ljeti iznajmljivao turistima.
Jedno rano prije podne navratio sam u spomenuti kafić. Gotovo da nije bilo gostiju. Za jednim stolom sjedio je jedan stariji muškarac i čitao novine. Nalakćeni na šank bila su dvojica mještana. Živo su o nečemu raspravljali ispijajući kavu. Kratko su pogledali prema meni i kimnuli glavom u znak pozdrava jer sam ih poznavao, te nastavili razgovarati. Znao sam da bi mama trebala raditi ali nije je bilo iza šanka. Naime u odmah po ulasku u kafić nalazi se veći prostor popunjen pletenim stolicama i stolovima. Na kamenom zidu, nasuprot ulaza, nalazi se tv, odnosno velika plazma. Šank, tj. prostorija gdje se nalazi šank nalazi se u prostoriji od ulaza odmah desno. Uza šank nalaze se barske stolice a nasuprot šanka uz duž zida bio je pult uz koji se također nalazi nešto visokih barskih stolica. Ravno do kraja kroz prostoriju gdje su stolovi i stolice, na kraju desno, nalazi se otovren prolaz kroz koji se ulazi u salu u kojoj se nalaze dva stola za bilijar. Isprva sam pomislio da je mama ili u skladištu ili u toaletu koji se nalaze desno od šanka. Laganim korakom sam se zaputio do kraja prostorije i došao do prolaza kroz koji se ulazi u salu za bilijar.

Zavirio sam u salu tek toliko da vidim ima li koga i ono što sam vidio u prvom trenutku me osupnulo. Na rubu stola za bilijar sjedio je Ivica. Odmah uz njega stajala je mama. Rukama se oslonila na Ivičino rame i nešto su pričali smijuljeći se. Mama mi je bila okrenuta leđima a svojim tijelom zaklanjala je pogled Ivici koji me, kao ni ona, nije primjetio. Ivica ju je lijevom rukom obujmio oko struka i jače je privukao k sebi. Mama se nije opirala. Ruka mu je lagano kliznula na njenu guzu i najprije ju je čvrsto stisnuo da bi trenutak kasnije ruku spustio još niže do ruba crne mini haljine koju je mama imala na sebi. Potom je rukom lagano krenuo na više zadižući joj haljinu… Ukazali su se rubovi crnih samostojećih čarapa koje je mama nosila. Bilo je očito da je vrhovima prstiju dodiruje po pički.

Netremice sam gledao taj prizor ne vodeći računa o tome da bi me mogli primjetiti. Možda bi se i maknuo da se u jednom trenutku nije prolomio glas sa šanka:-Halo! Duda!- Jedan od tipova za šankom dozivao je mamu. Trgnula se i izvukla iz Ivičinog stiska i kada se okrenula prema meni bilo je kasno da se sklonim. Vidjela me ali vrlo vjerojatno nije bila sigurna što sam i koliko sam vidio. Došla je do mene i pozdravila me. Pitala me što ću popiti ali teško je mogla prikriti rumenilo koje joj je oblilo lice. Ivica uopće nije pokazivao da je zbunjen ili da mu je neugodno. Podigao je ruku u znak pozdrava. Pitao me jesam li za partiju bilijara. Prihvatio sam. Mama nam je donijela piće. Sada je već bila skroz pribrana. Nije bilo gužve pa je ostala s nama promatrajući nas kako igramo bilijar.

Kažem da sam u prvi tren bio osupnut ali sačuvao sam mirnoću i trudio sam se da mami a ni Ivici ne dam niti jednom riječju ili gestom na znanje da sam vidio to što sam vidio. Iz Ivičinih podozrivih pogleda zaključio sam kako on sumnja da sam vidio kako mi šlata mamu. Odigrali smo dvije partije bilijara, popio sam pivo i pozdravio sam se s mamom i Ivicom. Idućih dana nikako nisam iz glave mogao izbiti sliku ruba maminih crnih seksi čarapa i Ivičine ruke zavučene pod njenu suknju. Što sam više o tome razmišljao to sam više uviđao da me ta scena uzbudila i da me uvijek iznova uzbuđuje kada razmišljam o njoj. Malo-pomalo počeo sam zamišljati sebe na Ivičinom mjestu. Maštao sam o tome da joj ja zadižem suknju i prstima dodirujem pičku. Isprva sam bio zbunjen takvim fantazijama i pitao sam se jesam li normalan.

Sada sam sve češće dolaziou kafić. Svako malo pogledavao sam mamine noge ispod kratkih suknjica i prisjećao se Ivičine ruke koja klizi uz njenu nogu prema gore. Prošlo je nekih desetak dana kada sam u večernjim satima naletio na Ivicu. Sreli smo se u pizzeriji. Sjedio je sam za stolom i listao tjednik sportske kladionice. Istina, bio sam malo pripit. Imao sam namjeru pojesti pizzu i popiti pivo i nisam uopće računao na to da ću baš tu naletjeti na Ivicu. Ivica me pozdravio i pozvao da sjednem za njegov stol. Naručio je dva piva i zapodjenuli smo neobavezan razgovor vezan uz sportsko klađenje. U jednom trenutku obojica smo zašutjeli. Nagnuo sam bocu i otpio nekoliko gutljaja pive. Ivica je zainteresirano gledao u sportski tjednik a ja, valjda zahvaljujući mom djelomično alkoholiziranom stanju, nisam mogao izdržati a da ga ne zapitam:- I koliko već dugo ševiš moju mamu?-

Podigao je pogled a onda se osvrnuo lijevo i desno bojeći se da je netko ovo mogao čuti. Lice mu je bilo ozbiljno dok je netremice buljio u mene. Prolazile su sekunde i uvjeren sam da je razmišljao o tome što mi točno odgovoriti. Zasigurno je razmišljao o tome da li da to negira ili ipak prizna. Ponovo je očima prošarao po sali a onda stavio prst na usne dajući mi time signal da budem tiši. Spustio je pogled prema dolje i pomalo nervozno prstom i kažiprstom ruke prošao je preko gornje i donje usne pa se počeškao po bradi. -I mislio sam da si onog dana u bilijar sali shvatio.- Konačno je rekao. Nagnuo se prema meni i tišim glasom zamolio me da budem diskretan i ne pričam o tome jer ne bi bilo dobro da za to sazna njegov otac Branko.

Smješkao sam se samozadovoljno. Nisam bio uopće ljut na njega niti sam spram te činjenice da mi znanac mlađi od mene jebe mamu gajio bilo kakve negativne osjećaje. Odgovorio sam mu da ne mora brinuti ali volio bi da mi ispriča kako je sve to započelo. I ispričao mi je. Bio je kraj radnog vremena kafića i došao je kako bi zatvorio lokal i napravio obračun. Zaključao je vrata i spustio roletice na izlogu. Već izvjesno vrijme palio se na moju mamu Dudu. U stvari ona je njemu jasno slala signale da ju Ivica interesira malo više nego bi to bilo uobičajno. U jednom trenutku ušao je u toalet i stao iza pisoara. Tek što je izvukao kurac iz gaća u toalet je ušla mama i iz pokrajnje prostorije uzela partviš i lopaticu. Uvjeren je da je to baš u tom trenutku učinila namjerno. Vrata prostorije gdje se nalaze pisoari nije zatvorio i mama je naravno bacila pogled. Vidjevši Ivičin kurac koji je tog trenutka izvukao iz hlača nasmijala se. Potom se vratila u lokal.

Završivši s pišanjem Ivica se vratio u lokal. Mama ga je gledala ispod oka a smiješak joj nije silazio s lica. Ivica je shvatio da je sad prava prilika i da ona to jedva čeka. Prišao joj je straga dok je mela oko stolova i obgrlio je rukama. Usnama je prelazio po njenom vratu a ona mu se podatno prepustila ne pokazujući ni najmanju želju da se odupre. Zgrabio ju je rukama za sise i tek tada je rekla kako bi mogao naići Branko. Istina je bila da je ponekad nakon radnog vremena u lokal navratio i Ivičin otac. Ulazna vrata bila su zaključana ali Branko bi ionako ušao na stražnji ulaz kroz skladište. I Ivica je bio svjestan te moguće opasnosti stoga je mamu odveo u salu za bilijar. Naime između sale za bilijar i skladišta bio je tek improvizirani zid od tanke šperploče i tu se jasno moglo čuti ukoliko bi se vrata skladišta otvorila. Te večeri u sali za bilijar mama mu je popušila kurac. Iduće večeri pojebao ju je na stolu za bilijar. A onda se to nastavilo. Sad su se već redovito prašili gotovo svake večeri kada bi mama radila popodne. Ponekad bi im planove poremetio Branko koji bi znao navratiti. Izašli smo iz pizzerije i Ivica me još jednom zamolio da ovo ostane između nas. Obećao sam mu da ću šutjeti i uistinu sam se toga obećanja držao.

Nisam tada mogao pretpostaviti da će mami ispričati to kako ja znam za njihov odnos. To sam saznao tek kasnije. Nekih dvadesetak dana kasnije u mjestu se održavala priredba pod nazivom „Pozdrav Jeseni“. Priredbu je organiziralo lokalno folklorno društvo. Za tu priliku na školskom igralištu bio je razapet veliki šator. Osim folkloraša nastpali su razni bendovi tamburaša, gostujući folklorni ansambli, organizirano je natjecanje pjevača amatera a sve je bilo začinjeno pečenim odojkima, roštiljem, kotlovinom i sličnim delicijama. Susjed Milan uspio je nagovoriti mog oca da pođe na feštu. Milanova supruga, djeca, ja i otac krenuli smo Milanovim kombijem.

Otac se na zabavi poprilično opustio. Sreo je mnoge stare znance i dosta je pio što inače nije bio njegov običaj. Nisam sumnjao da ćemo tu naletjeti na mamu Dudu i Branka. Već sam spomenuo da nikakvih tenzija između mame, Branka i mog tate nije bilo. Branko nas je pozvao za svoj stol a uskoro nam se pridružio i Ivica. Bližila se ponoć i susjed Milan je zbog djece morao krenuti nazad kući. Došao je do našeg stola i objasnio kako mora krenuti. Branko je inzistirao da još ostanemo a kada bude vrijeme on će nas svojim autom prebaciti do naše kuće. Prihvatili smo Brankov prijedlog i ostali. Zadržali smo se do gotovo dva sata poslije ponoći. Branko također nije bio sklon opijanju ali je zato moja mama poprilično toga popila. U veselom raspoloženju krenuli smo k Brankovom autu. Mama je lagano posrtala u štiklama s visokom petom i u jednom momentu primila me ispod ruke. Došavši do auta mama je mom ocu rekla da sjedne naprijed s Brankom a ona će samnom i Ivicom sjesti na zadnje sjedalo.

Smjestila se između nas dvojice i kratka suknja odmah joj s epovukla naviše otkrivajući njene noge. Vozili smo se prema našoj kući a moj dobro raspoloženi otac počeo je pričati viceve. Mama se glasno smijala vrpoljeći se između mene i Ivice. U jednom trenutku Ivica je spustio ruku na mamino koljeno. Odmah sam to primjetio kao što sam primjetio da mama na to nije reagirala. Ivica je povlačio ruku prema gore pomičući maminu suknju. U jednom trenutku ukazale su se kopče haltera koje su držale mamine čarape. Već idućeg trenutka ruka mu je bila između maminih nogu. Ona je bila mirna poput bubice i nije čak ni pogled spustila. Trgnuo sam se kada je mama spustila svoju ruku na moje koljeno. Raširenih prstiju klizila je po mojoj butini. Nije prestajala i uskoro je svako malo bridom desne šake dodirivala moj kurac. Ti kratki dodiri moga kurca i pogled na njene blago raširene noge između kojih se nalazila Ivičina ruka nisu me ostavili ravnodušnim. U gaćama mi je zavladala prava bura. Otac i ja izašli smo iz auta. Pozdravili mamu, Branka i Ivicu te se uputili u kuću. Moram li vam reći da sam jedva dočekao pa da ga izdrkam.

Ivicaje bio turbo otkvačen tip i znao sam da mi je namjerno priredio onu predstavu u autu. Sreli smo se nekoliko dana kasnije u kafiću nedaleko njegova. Smješako se a ja sam vrlo dobro znao zašto se smiješi tako cinički. Naručili smo piće i nakon što nam ga je konobar poslužio pitao me bi li želio vidjeti neke zanimljive fotka na njegovom mobitelu. Slutio sam da je na tim fotkama moja mama i bio sam u pravu. U svakom slučaju želio sam ih vidjeti. Fotografirao ju je polugolu, golu, raširenih nogu.. Na nekim fotkama bilo je jasno da je mama poprilično pijana. Sa zanimanjem sam pregledao fotografije. A onda pošto je ugasio mobitel doslovce me šokirao svojim pitanjem. Bez imalo uvijanja jednostavno me pitao bi li ja volio pojebati Dudu? Bio sam fakat iznenađen takvim izravnim pitanjem i nisam bio u stanju bilo što reći ali sam se opasno zacrvenio što je bio očiti znak Ivici da razmišljam o tome. Tog trenutka k našem stolu prišao je jedan zajednički znanac i tu se razgovor na tu temu, na moju sreću, prekinuo.

Prošla su neka tri-četiri dana a ja sam intezivno razmišljao o onome što me Ivica onako izravno pitao. Zazvonio mi je mobitel i nisam se baš iznenadio kada sam vidio da je poziv od Ivice. Kazao mi je kako se u društvenom domu organizira humanitarni turnir u Beli (kartaška igra za one koji možda ne znaju). Pozvao me da mu se pridružim i budem partner u kartanju. Objasnio sam mu kako je moja Škoda na servisu, tata mi svoju Fiestu ne bi posudio ni u ludilu pogotovo nakon što sam mu je prošle godine razbio a meni se baš ne pješači. Kazao je kako nema problema jer on će svojim autom doći po mene i vratit će me doma. Uostalom već nas je prijavio kao par za kartanje i uplatio koatizaciju. Nije prošlo ni destak minuta i Ivica se pojavio ispred moje kuće.

Nismo bili tako loši ali na turniru u Beli smo ispali u trećem kolu. Napustili smo turnir i otišli u kafić „Sfinga“ koji se nalazio nekih pedesetak metara udaljen od njegova kafića. Sreli smo dosta poznatih ljudi i popili nekoliko pića. Ivica je pogledao na sat i vidio da je skoro 23 sata što je značilo kraj radnog vremena njegova lokala. Pozvao me da pođem s njim kako bi zatvorio lokal pa će me potom odvesti kući. U lokalu je bilo nekih petnaestak gostiju i Ivica ih je zamolio da polako popiju piće i krenu jer se kafić zatvara. Kroz nekih petnaestak minuta i zadnji gost napustio je kafić. U kafiću smo ostali mama, Ivica i ja. Dok je još radio obračun pojavio se i Branko. Prije Brankovog dolaska ispili smo nekoliko votki. Mama nas je već dočekla lagano podgrijana alkoholom ali nije odbila ponuđene votke. Prije nego smo napustili lokal Branko je rekao kako će još malo navratiti do društvenog doma a Ivica neka Dudu odveze kući. Ivica mu je objasnio kako će prije toga mene odvesti kući jer sam bez auta. Branka to nije previše zanimalo jer bilo je očito da se što prije želi vratiti društvu koje je ostalo nakon turnira u Beli.

Kad smo stigli do Ivičinog auta mama je pitala može li ona voziti. Nisam vjerovao da će joj Ivica to dopustiti obzirom da je dosta toga popila ali na moje iznaneđenje on je pristao. Dobro sad, to je relativno kratka relacija pa sam vjerovao kako će sve biti u redu. Sjeo sam na zadnje sjedalo i krenuli smo. Tek što smo krenuli Ivica nije gubio vrijeme i počeo je mamu maziti po nogama. Okrenuo se prema meni i namignuo mi. Mama se pijano cerekala govoreći mu da je pusti na miru jer je dekoncentrira. Relativno brzo stigli smo do moje kuće. Izašao sam iz auta i pogledao prema kući. Sve je bilo u mraku i znao sam da tata tvrdo spava. Kao da mi je čitao misli Ivica je pitao imam li što za piće. Imao sam domaće rakije i upravo sam ih namjeravoa pitati žele li ući i popiti koju čašicu.

Ušli smo u kuću i tiho prošli hodnikom do stepenica koje vode u potkrovlje. Mama je išla prva a osim toga dobro je poznavala raspored prostorija u kući. Iza nje se penjao Ivica i svako malo je primao za guzu. Čim smo ušli u moju sobu mama je otišla na toalet u koji se ulazilo izravno iz moje sobe. Dok je bila na toaletu ja sam natočio rakiju. Ivica je iskoristio priliku i objasnio mi kako je mami sve ispričao i kako ona zna da ja znam za vezu između nje i njega. Zbunio me kada je potom rekao kako je ovo sad prilika da me mama nagradi za moju diskreciju i šutnju. Izašavši iz toaleta sjela je na trosjed. Nehajno je prebacila nogu preko noge otkrivajući rubove samostojećih čarapa. Izbacila je sise i uistinu je djelovala poput kakve ocvale ali još uvijek seksipilne i razvratne drolje.

Ivica je iz džepa izvadio mobitel i uslikao je. Smijala se onako kurvinski a to je ponukalo i mene da uzmem svoj mobitel i fotkam je. Mama se namještala lijevo, desno, širila je noge i cerekala se. Napalio sam se istog trena kada sam uočio da mama ispod haljine ne nosi gaćice. -Hajde da vas fotkam zajedno.-Rekao je Ivica. Dvoumio sam se ali ipak sam prišao trosjedu na kojem je mama sjedila. -Hajde sad fotkaj.- Rekla je mama kada sam joj prišao a ona je svoje lice naslonila točno na moj kurac. Odmaknula je lice i nešto govorila Ivici ali ja uopće nisam bio svjestan što mu točno govori jer ruku je položila na mjesto gdje joj se maloprije nalazilo lice, na moj kurac. Gledala me u oči dok mi je raskopčavala šlic. Zavukla je ruku i u trenu pronašla prorez na mojim gaćama. Izvukla je moj dignuti kurac i lagano mi ga drkala. Gledala je prema Ivici i smijala se. A onda ga je strpala u usta. O kako mi ga je lizala i pušila. To je bilo fenomenalno. Moja mama Duda dudlala mi je kurac a ja sam bio u sedmom nebu.

Počeo sam svršavati dok je kurac još bio u njenim ustima. Izvukla ga je iz usta i nastavila drkati. Sprma je kapala po njenoj haljini, po čarapama, po tepihu. Usne su joj bile zamrljane mojom spermom a ona ga je nastojala skroz iscijediti. Kada me skroz iscijedila ustala je i odjurila u toalet. Pogledao sam prema Ivici koji se šeretski smiješio. Podigao je palac u zrak i namignuo mi. Spremio sam kurac u gaće i totalno zbunjen natočio rakiju u čašice. Mama je izašla iz toaleta. Umila se i isprala spermu iz usta. Svi troje kucnuli smo se čašicama i ispili rakiju. Potom je Ivica otišao do toaleta. Mama je obavila ruke oko mojeg vrata i poljubila me u usta. -Igore.-Obratila mi se…-Ako želiš i ako nemaš ništa protiv voljela bi te češće posjećivati.- Zastala je za trenutak pa nastavila:-Naravno, onda kada Franjo bude na poslu ili ga ne bude kod kuće.- Odgovorio sam kako nemam ništa protiv. Naime moj otac se zove Franjo.

Ivica je izašao iz toaleta i pogledavši na sat rekao je kako moraju poći. Ispratio sam ih do auta. Ivica je smjestio je mamu na mjesto suvozača a prije nego je ušao u auto kazao mi je kako bi bilo jako lijepo da ih idućeg vikenda posjetim u njihovoj kući. Upitno sma ga pogledao a on je odmah pojasnio. Naime, Branko (Ivičin otac i muž moje mame) idući vikend odlazi na more. Mora provjetriti i počistiti kuću. Pospremiti stvari s terase i obići neke znance i prijatelje. Dakle tri dana ga neće biti. Bilo mi je jasno što to znači. Naravno da sam prihvatio poziv. S nestrpljenjem ću očekivati petak, tj. početak vikenda. Bit će to početak jednog novog, istina pomalo bizarnog, prijateljstva. Inače, svako malo mama me zove telefonom i sad znam da i ona jedva čeka vikend. Pisat ću vam o tome.

Autor: fukbuk

Zaljubio sam se u mamino raskošno dupe
Perverzna sestra moje mame