Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Berlin dan 1.

Dok smo hodali prema izlasku s terminala, primjetila sam onu dvojicu iz aviona, nasmiješili su mi se, te sam im uzvratila smiješkom i gotovo neprimjetno mahnula rukom. Direktor se u međuvremenu pobrinuo za prtljagu, a crna limuzina ispred koje je stajao vozač sa natpisom našeg poduzeća stajala je ispred zgrade.
Kada smo mu prišli požurio se prihvatiti naše putne torbe, te nam je zaželio dobrodošlicu i rekao da idemo u hotel „Four points“ koji se nalazi u centru grada.
I u Berlinu je bilo vruće kao i u Zagrebu, pa je vožnja u klimatiziranoj limuzini bila pravi užitak. Moj direktor je govorio nešto njemačkog, dok sam ja govorila jako dobro. Pokazalo se da godine provedene u školi za strane jezike su mi sada bile više nego korisne, iako mi se tada ćinilo da gubim vrijeme.
Vožnja do hotela trajala je nešto više od pola sata, te nas je vozač putem informirao o turističkim ljepotama Berlina, baš kao pravi turistički vodič.
Rekao je da će po nas ponovno doći za 2 sata, te da će nas odvesti do kompanije, gdje će nas primiti gospodin Hans.
Nakon što smo obavili formalnosti na recepciji, smjestili smo se u sobe koje su bile jedna pored druge.
Soba je bila vrlo svjetla i prostrana, prekrasno uređena, a kako se nalazila na 10. katu pogled s prozora je bio fascinantan.
Na stoliću sam primjetila veliku košaru prepunu voća sa prigodnom porukom. „Želimo Vam ugodan boravak u Berlinu, te se radujemo daljnjoj suradnji sa Vama.“ u potpisu je bilo Herr Mueler osobno.
Raspremila sam garderobu, skinula sa sebe haljinu i stala pod tuš. Godila mi je mlaka voda, pa sam se pod tušem zadržala više od pola sata. Ogrnula sam hotelski ograč i legla na veliki krevet.
Bila sam skoro zadrijemala, no kucanje na vratima me spriječilo u tome.
Bio je moj direktor, ušao je u sobu te uzbuđeno počeo pričati o tome kako jedva čeka sastanak sa Hansom i kako se nada da će sve proći dobro. Za razliku od njega ja nisam uopće osjećala neku tremu ili napetost, poruka koja je bila u košari sa voćem nekako mi je davala određenu sigurnost da su oni već odlučili, te da će sve dalje biti stvar rutine.
Uspjela sam nekako svoju smirenost prenijeti i na njega, te je izašao iz sobe i rekao da se ide spremiti i da će mi pokucati kada će biti spreman.
Ja sam se odlučila svjetli kostim, onako lagano poslovan, suknja mi je bila nešto iznad koljena, a sako sa velikim dekolteom. Ispod sakoa obukla sam laganu bijelu bluzicu, bez grudnjaka, te navukla bijele lagane gaćice.
Nabacila sam vrlo diskretnu maskaru i malo crvenog ruža, na vrat sam poprskala par kapi parfema.
Kucanje na vratima značilo je da je i moj diša spreman, te smo se liftom zaputili u prevorje hotela.
„Sanjo, imam puno povjerenje u tebe.“-ponovio mi je nekoliko puta dok smo se vozili liftom. Rekla sam mu da ne brine, jer znam da će sve biti u redu.
Ispred hotela je već bila parkirana crna limuzina, te se vozač požurio otvoriti nam vrata vozila ćim nas je primjetio.
Nakon otprilike 45 minuta vožnje stigli smo ispred ogromne zgrade od stakla. Vozač nas je ispratio do recepcije, gdje nas je je dočkala prdivna mlada djevojke plave kose koja nam je zaželjela dobrodošlicu te povela do najvišeg kata zgrade gdje se nalazio ured gospodina Hansa.
Pokucala je na velika masivna vrata te nas najavila svom nadređenom. Hans je sjedio za velikim drvenim stolom u kožnatoj fotelji te ćim nas je pogledao ustao i srdačno nas pozdravio.
Sjeli smo u kožnatu garnituru koja se nalazila u sredini prostranog ureda. Obzirom da je moj njemački bio mnogo bolji nego direktorov, ja sam uglavnom vodila razgovor sa Hansom, a prema potrebi direktoru prevela ono što nije razumio. Osim poslovnih informacija Hans je bio i prepun komplimenata na moj izgled, a koje sam ja sa smiješkom prihvaćala. Bio je baš onakav kakvog sam ga i zamišljala, vrlo elegantan, dobro njegovan, prepun manira pravog njemačkog gospodina koji je dugogodišnjim radom i upornošću dogurao do drugog čovjeka jedne od najvećih europskih korporacija.
Ona ista plava djevojka ubrzo je donijela hladne sokove, te nas poslužila dok smo čavrljali sa Hansom.
Rekao je da ćemo prvo otići s njim u obilazak firme, nakon toga ćemo zajedno otići na ručak, a navečer da ćemo biti gosti gospodina Muelera u njegovoj rezidenciji.
Obilazak je protekao u razgledavanju sektora, a nakon toga smo onom istom crnom limuzinom krenuli na ručak.
Odveo nas je u rastaurant koji se nalazio malo izvan Berlina u debeloj hladovini stoljetne hrastove šume.
Nakon aperitiva, predjela i nekoliko čašica vina Hans je bivao sve opušteniji baš kao i moj direktor, koji je čak sve bolje govorio njemački. Iako smo sjedili u hladovini te je lagani povjetarac nosio određenu svježinu postajalo mi je sve toplije tako da sam raskopčala sako. Nisam mogla ne primjetiti Hansove sve češće poglede koji su završavali na mojim cicama. U jednom sam trenutku bila i uhvatila njegov pogled, koji je on u djeliću sekunde skrenuo, te mu se nasmiješila dajući mu do znanja da nemam ništa protiv.
Moj direktor se ispričao i krenuo u wc, te smo Hans i ja ostali sami. Malo je približio svoju stolicu i ponovno mi počeo sipati komplimente. Koketno sam se smijuljila, a kada je kao slučajno stavio ruku na moju nogu još sam ga malo ohrabrila uz riječi, da mi jako laskaju njegove riječi te da me direktor nije slučajno poveo.
Nakon ručka ponovno nas je crna limuzina vratila do hotela, a Hans je rekao da će vozilo ponovno biti po nas u 19 sati kada ćemo otići na večeru kod gosp. Mueler-a.
U hotel smo stigli nešto iza 17 sati tako da smo imali dovoljno vremena odmoriti se te spremiti za večeru.
Direktor mi je djelovao puno opuštenije te me u liftu privio na sebe i počeo ljubiti. Nije ga smetao niti lift boy koji je netremice buljio u nas. Zvonce je značilo da smo na 10. katu te me moj diša primio za ruku i poveo u svoju sobu. Naprosto me bacio na krevet zadigao mi suknju te počeo preko gaćica ljubiti pičkicu. Ubrzo mi je skinuo gaćice te je jezikom bacakao po mojim usminama šireći ih. Stenjala sam glasno od užitka, osjećala sam se da iz mene cure sokovi koje je on jezikom kupio. Doveo me do orgazma te sam glasno viknula kada je val užitaka prošao mojim tijelom kao grom. Podigao se iznad mene spuštenih hlača, poljubio me i rekao „Sanjo, nadam se da ti je bilo lijepo kao što je meni bilo u avionu“. Samo sam nekako prostenjala „Oooo daaa, bilo je prekrasno“, a već slijedećeg trenutka kliznuo je svojim kurcem u moju dobro podmazanu pičkicu. Raskopčao mi je bluzicu i počeo mi u isto vrijeme i ljubiti i grickati bradavice koje su se na to u djeliću sekunde ukrutile.
Podigao mi je noge i stavio ih na svoja ramena, te se nastavio sve jače zabijati u mene. Rukama sam ga pokušavala obuhvatiti oko bokova osječajući kako mu naleti postaju sve jači i brži. Svršio je uz glasne uzdisaje, te se strovalio na krevet do mene. Ostali smo ležati neko vrijeme dok sam ga ja nježno rukom obuhvatila oko kurca koji je još bio mokar od mojih sokova i njegove sperme.
Iako je soba bila klimatizirana bila sam potpuno mokra, duboko sam disala. Poljubila sam ga i rekla mu da se idem u sobu osvježiti, a kada se on spremi da dođe po mene.

Autor: sanja-zg

Moja priča 17
Moja priča 19

Izaberi me